Selecteer een pagina

Annelies van de Broek

Dierenverzekering expert

Annelies van de Broek is verantwoordelijk voor de sectie dierenverzekeringen op Verzekering-winkel.com. Als redacteur en +8 jaar ervaring in de dierenverzekering branche helpt Annelies bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering.

“Samen met het team zorgen wij ervoor dat Verzekering-winkel.com een online platform is waar onze bezoekers verblijden door de prachtige producten die we aanbieden. Dagelijks werken we hard aan het uitbreiden van onze informatiegidsen en vergelijkingen om dit te bereiken.”

Bovendien zoeken we actief naar nieuwe producten die we aan onze bezoekers kunnen introduceren in samenwerking met partners die hen waardevolle voordelen bieden.

Annelies van de Broek heeft meerdere jaren bij klantenservices van dierenverzekeraars gewerkt. Ze weet hierdoor alles van de meest gestelde vragen over dierenverzekeringen, van honden en katten tot paarden en konijnen.

Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Volg Annelies!

  • LinkedIn
  • Twitter
★★★★: 8,9/10

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope verzekering.

Artikelen van deze auteur

Konijnenverzekering vergelijken

Konijnenverzekering vergelijken

Een konijnenverzekering, de naam zegt het eigenlijk al, is een verzekering voor je geliefde konijn. Lief, pluizig maar ook heel vatbaar voor griepjes en dergelijke. Bij konijnen is het zelfs zo erg dat gezondheidsproblemen levensbedreigend kunnen zijn. Je wilt op dat moment je huisdier de beste zorg kunnen geven.

Mocht het achteraf meevallen dan zal de rekening ook wel niet hoog zijn. Maar blijkt het te zijn dat je konijn langdurig medicatie nodig heeft of een operatie moet ondergaan, dan kunnen de kosten van de dierenarts flink oplopen.

Je konijn laten verzekeren zal hoge onverwachte ziektekosten voorkomen en tegelijkertijd ben je verzekerd van goede zorg voor je konijn.