Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Univé telefoonverzekering

door | 3 jan, 2023 | Telefoonverzekering, Verzekeringen

Univé telefoonverzekering

Wil jij je nieuwe telefoon goed verzekeren tegen schade? Op dit moment heeft Univé geen aparte telefoonverzekering, dat komt omdat je smartphone bij deze verzekeraar standaard meeverzekerd is via de inboedelverzekering.

Bij Univé kun je kiezen uit drie dekkingen: Inboedel Basis, Inboedel All Risk en Inboedel Allrisk met Buitenshuisdekking. Een ding kunnen we dus concluderen over de Univé telefoonverzekering, die bestaat niet!

Ben jij wel op zoek naar een speciale polis om te beginnen met je telefoon verzekeren? Dan raden we je aan om onderzoek te doen naar polissen die specifiek zijn ingericht met een dekking voor smartphones.

Hoe is je telefoon verzekerd bij Unive?

Als je telefoon is beschadigd en je hebt een inboedelverzekering, dan kun je in aanmerking komen voor een vergoeding. De omvang van die dekking hangt af van het type polis dat je kiest.

Is je inboedel verzekerd met een Basisdekking, dan zijn diefstal en brandschade aan jouw smartphone binnenshuis gedekt; ongevallen zoals vallen of stoten komen echter niet in aanmerking voor dit plan.

Voor wie een uitgebreide bescherming zoekt tegen alle vormen van onvoorziene schade is Inboedel Allrisk een ideale optie! (Een andere populaire optie is de Centraal Beheer telefoonverzekering)

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Smartphone ook buitenshuis verzekerd

Als je onderweg bent, heb je jouw smartphone altijd bij de hand. Of het nu naar de winkel is, om een film te kijken of zelfs op reis, ongelukken kunnen gebeuren, daarnaast is je telefoon kwetsbaar voor diefstal en schade.

Maar met de Inboedel Allrisk Outdoor dekking ben je overal in Nederland verzekerd als er buitenshuis iets gebeurt! Wil je eerst meer tips doornemen? Dan raden we je aan om de 5 tips afsluiten telefoonverzekering gids door te lezen!

Welke schades aan telefoon zijn niet gedekt?

De inboedelverzekering van Univé dekt je telefoon, maar er zijn nog steeds enkele schadegevallen die niet gedekt worden zoals:

  • Schade die is ontstaan door een huisdier.
  • Diefstal of kwijtraken van je toestel als je zelf nalatig bent geweest.
  • Slijtage van het toestel, bijvoorbeeld krassen die ontstaan door dagelijks gebruik.

Mobiele telefoon kapot? Neem contact op

Wacht niet langer! Dien direct een schadeclaim in voor je smartphone via Mijn Univé of de Univé App. Of, als je liever direct met een medewerker spreekt, neem dan gerust contact op via de klantenservice of een van de Unive winkels in de buurt.

Ja, ik wil de best passende telefoonverzekering

Veelgestelde vragen

Valt mijn smartphone onder de Univé inboedelverzekering?

Jouw geliefde en waardevolle bezittingen, zoals je telefoon, tablet en smartphone zijn automatisch beschermd door onze standaard All Risk inboedelverzekering van €10.000.

Om je dekking echter uit te breiden naar buitenshuis, is er voor extra veiligheid ook een aanvullend Buitenhuis-dekkingspakket beschikbaar.

Kan in mijn telefoon verzekeren tegen vallen en diefstal bij Univé?

Maak je nooit meer zorgen over de veiligheid van jouw iPhone als je onderweg bent! Met Inboedel All Risk dekking heb je gemoedsrust in de wetenschap dat als er buiten je woonplaats schade aan je Apple telefoon ontstaat, deze volledig verzekerd is.

Of je nu een snelle boodschap doet of een weekendje naar het strand gaat, wees gerust, waar in Nederland je ook bent, met deze allesomvattende verzekering ben je gedekt.

Kun je ook een iPhone verzekeren bij Univé?

Bij Univé hoef je jezelf geen zorgen te maken over het afsluiten van een iPhone-verzekering: die is al inbegrepen in de inboedelverzekering!

Of je nu kiest voor Inboedel Basis, All Risk of All Risk met Buitendekking, je telefoon is beschermd tegen brand en diefstal vanuit je woning.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 11/02/2023

Telefoonverzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand

Kies de beste telefoonverzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope telefoonverzekering.