Selecteer een pagina

Tesla Model S Verzekering Nodig in 2023? Lees Dan Deze Handige Gids En Vergelijk Alle Model S Verzekeringen

apr 1, 2020 | 0 Reacties

Op zoek naar de beste Tesla Model S verzekering? Lees jezelf in op deze pagina en krijg direct antwoord op al je vragen. Al genoeg onderzoek gedaan? Begin dan direct met Tesla Model S verzekering vergelijken om alle premies langs elkaar te houden. Betaal nooit meer te veel premie en bekijk alle aanbieders in 3 minuten zonder allerlei gedoe. Lees dit artikel verder als je alles te weten wil komen over deze polis of begin direct met het vergelijken van alle aanbieders.

Iedereen heeft de nieuwe Tesla Model S wel eens voorbij zien rijden, deze volledig elektrische auto die gemaakt is in de Verenigde Staten is mega populair geworden. In de eerste 4 jaar zijn er in Nederland maar liefst 6000 exemplaren verkocht.

  • Het elektrische bereik is altijd 400KM, en de P100D wordt nog steeds gezien als snelste sedan ter wereld. Uiteraard heb je bij de aanschaf ook nog eens toegang tot het wereldwijde Supercharger-netwerk van Tesla, daardoor kun je de Model S makkelijk opladen.
  • Het is dan ook niet zo gek dat je op zoek bent naar een Tesla Model S verzekering, de afgelopen jaren zien we steeds meer Tesla’s over de Nederlandse wegen rijden en is de vraag sterk toegenomen. Maar hoe doe je dat precies, een Tesla S verzekeren? Lees snel verder om alles te weten te komen over dekking, premie en mogelijkheden.

Dekking Tesla Model S

Je hebt in Nederland 3 soorten dekkingen als je gaat kiezen voor een Tesla Model S verzekering. Om je op weg te helpen hebben we een opsomming gemaakt van de beschikbare dekkingen. Lees snel verder om te weten te komen hoe jij je Tesla kunt verzekeren.

Wettelijke aansprakelijkheid

De Wettelijke Aansprakelijkheid(WA) dekt schade die je aan anderen en aan hun bezittingen toebrengt tijdens een ongeval met de Model S. De schade die je aan jezelf of eigen voertuig toedoet wordt niet vergoed. Je kunt deze schade aanvullend verzekeren, dit wordt over het algemeen aangeraden voor auto’s die ouder dan 8 jaar zijn.

WA + Beperkte casco

Als je kiest voor een WA + Beperkte casco wordt de schade die je aan anderen toebrengt, en ruit-, brand- of stormschade of schade als gevolg van diefstal of inbraak vergoed. Bij deze dekking wordt eigen schade door een ongeval niet vergoed.

WA + volledige casco of all risk verzekeren.

Op dat moment wordt naast de bovengenoemde schade ook schade door vandalisme of schade aan je auto door eigen schuld gedekt.

  • Als je kiest voor WA + volledig casco is het de meest uitgebreide dekking en daardoor ook vaak duurder dan de bovengenoemde dekkingen. Voor Tesla’s die niet meer dan 4 jaar jong zijn, kun je kiezen voor de uitgebreide dekking aan te gaan.

Is een Tesla Model S verzekeren verplicht?

Ja het is in Nederland verplicht om Model S te verzekeren. Je moet minimaal beschikken over een WA verzekering, daardoor ben je verzekerd tegen de schade die je bij andere voertuigen aanbrengt. Je kunt er overigens ook voor kiezen om je Tesla casco te verzekeren, als je deze polis kiest ben je wel verzekerd tegen schade aan je eigen voertuig.

Kosten verzekering Tesla Model S

We hopen het natuurlijk niet. Maar je kunt natuurlijk schade oplopen aan je Tesla Model S. Wil je jezelf tegen dit soort schade beschermen? Tegenwoordig zijn er namelijk talloze aanbieders beschikbaar die Tesla Model S verzekeringen afsluiten.

Dat is aan de ene kant prettig, je hebt namelijk veel keuze uit dekkingen, premies en aanvullende verzekeringen. Aan de andere kant wordt het wel heel lastig om de beste aanbieder te vinden, daarbij is het moeilijk inschatten waar je de meest scherpe premie kunt vinden.

Direct beginnen met Model S verzekering vergelijken

Begin dan direct met Tesla Model S verzekering vergelijken om direct alle aanbieders langs elkaar te houden in onze handige vergelijker. Zo weet je precies wat de maandelijkse kosten zijn, en welke aanbieders het beste bij je passen.

Op dit moment zijn er in Nederland ontzettend veel verschillende polissen op de markt beschikbaar waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het is dus erg belangrijk dat je precies weet waar je naar op zoek bent. Doorloop de volgende simpele stappen en je bent in een paar minuten volledig op de hoogte van de huidige premies:

  1. Vul de benodigde persoonlijke gegevens in
  2. Kies de dekking en aanvullende verzekeringen indien nodig
  3. Geef meer informatie over je Tesla & persoonlijke situatie in de vergelijker
  4. Vergelijk alle polissen en vind de beste Model S verzekering van dit moment

Wil je eerst meer informatie bekijken?

Wil je eerst meer weten? Lees dan dit handige artikel nog eens goed door, wil je meer informatie bekijken? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen op de pagina auto verzekering, daar kun je alle meest gestelde vragen bekijken, een vergelijking maken en de mogelijke dekkingen of voorwaarden nog eens goed doorlezen.

Misschien ook wel interessant voor jou?

Ben je net op zoek naar een ander merk of type polis? We hebben nog wat andere artikelen over de autoverzekering die misschien ook wel interessant zijn voor jou? Kijk snel verder en doe onderzoek naar de polis die jij nodig hebt!

 

Tesla Model S verzekeringen vergelijken in 2023!

Laatst geupdatet op 04/06/2020