Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]
just zorgverzekering

6,7

0348 46 66 66

Vijzelmolenlaan 20-22 , 3447 GX Woerden

ANBO zorgverzekering

 • Vergoeding 75% 75%
 • Premie 70% 70%
 • Service 75% 75%
 • Zorgkeuze 65% 65%

Meer weten?

Meer te weten komen over de ANBO zorgverzekering? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Neem snel een kijkje!

Onderdeel van:

ANBO zorgverzekering review 2020

door | 22 sep, 2020 | 0 Reacties

Er zijn veel organisaties op het gebied van inkomen, gezondheid en wonen. En ANBO is er daar een van. Deze organisatie bestaat al 120 jaar en zet zich in voor ouderen in Nederland. Je kunt een ANBO zorgverzekering aanvragen en daarmee profiteren van aantrekkelijke kortingen. Hoe dat precies geregeld is, waar ANBO voor staat en meer informatie vind je hier.

ANBO staat voor Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen. Iedereen kan lid worden van deze onafhankelijke vereniging, die werd opgericht in 1900. ANBO houdt zich bezig met het behartigen van de belangen van senioren door heel Nederland.

anbo zorgverzekering 2019

Profiteren van korting met ANBO

Hoe kun je met ANBO korting op je zorgverzekering krijgen? Wanneer je ouder wordt kan het zijn dat je moeilijkheden tegenkomt op het gebied van inkomen, wonen en de gezondheid. Dankzij de steun van de leden is ANBO uitgegroeid tot een grote naam.

Door de jaren heen is ANBO dan ook verschillende samenwerkingen aangegaan, waaronder met zorgverzekeraars. Dit biedt de organisatie de mogelijkheid om te profiteren van verschillende voordelen, waaronder korting of een cashback op de zorgverzekering. Er zijn meerdere redenen waarom een ANBO zorgverzekering aantrekkelijk is:

 • Je krijgt persoonlijk advies over de juiste zorgverzekering;
 • Vergelijken is makkelijk en snel, en in- of overstappen dus ook;
 • ANBO is 24/7 telefonisch te bereiken voor advies
 • Je krijgt de nodige begeleiding bij nota’s en declaraties;
 • Er is sprake van een scherpe premie en uitgebreide dekkingen;
 • Je krijgt extra ledenvoordeel bij de zorgpartners van ANBO.

De zorgverzekering voor ouderen is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. We hebben een aparte pagina aangemaakt met alle informatie over deze dekking. Neem snel een kijkje.

ANBO zorgverzekering 2020

Collectiviteitskorting bij ANBO betekent dat je samen met andere verzekerden kunt profiteren van collectiviteitskorting op de zorgverzekering. De afspraak staat met 12 verzekeraars: er is korting op zowel de basis- als de aanvullende verzekering.

Op dit moment is de ANBO zorgverzekering 2020 collectiviteitskorting op de basisverzekering verlaagd naar 5%. Dit komt door nieuwe maatregelen van het ministerie van Volksgezondheid. De ANBO zorgverzekering 2019 korting lag nog op 10%.

Je kunt profiteren van de volgende voordelen met ANBO korting zorgverzekering:

 1. Een adviseur zoekt naar de beste verzekeraar, dit wordt dus voor jou gedaan;
 2. In overleg wordt de verzekeraar met de best passende pakketten en vergoedingen gekozen. Zo profiteer je van de beste zorg;
 3. Er kunnen betere afspraken worden gemaakt met verzekeraars over gezondheidsprogramma’s, maar ook gratis griepprikken, preventief medisch onderzoek en meer.

ANBO Contactgegevens

 • Adres: Vijzelmolenlaan 20-22, 3447 GX Woerden
 • Telefoon: 0348- 46 66 66
 • Fax: 0348- 46 66 67
 • Email: info@anbo.nl

Zo kies de je best mogelijke zorgverzekering

Het is zeer waardevol om de tijd te nemen als het gaat om het uitkiezen van een zorgverzekering. Met een ANBO zorgverzekering profiteer je niet alleen van korting, maar wordt alles voor je geregeld en ben je verzekerd van een passende polis.

Maar ook als je zelf op zoek gaat naar een zorgverzekering is het belangrijk om je goed te oriënteren en je mogelijkheden goed te vergelijken. Dit kan met de online vergelijker.

Hiermee wordt het vinden van de best mogelijke zorgverzekering nog makkelijker. Op basis van wat je invult krijg je de beste opties te zien. Hoe nauwkeuriger je het invult, hoe beter de mogelijkheden.

Direct kosten besparen?

In 2021 gaan de maandelijkse zorgpremies wederom stijgen, enig voordeel is dat grote besparingen gemaakt kunnen worden. Vergelijk nu direct het totale aanbod voor een dekking die aansluit bij jouw persoonlijke zorgeisen en vertrek met de scherpste prijs!

Helga – Zorgverzekering Expert

Direct besparen op je zorgverzekering?

Laatst geupdatet op 09/10/2020