Selecteer een pagina

iPad verzekeren in 2023

Op zoek naar de beste iPad verzekering? Lees jezelf in op deze pagina en krijg direct antwoord op al je vragen. Al genoeg onderzoek gedaan? Begin dan direct met iPad verzekering vergelijken om alle premies langs elkaar te houden. Betaal nooit meer te veel premie en bekijk alle aanbieders in 3 minuten zonder allerlei gedoe.

Verzekering-Winkel keuze

Breedste dekking

★★★★

€ 150,- eigen risico

9,99

Per maand

R

Alle iPad verzekeringen (2023)

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste premie

De iPad verzekering wordt steeds populairder

De iPad verzekeren wordt steeds populairder. Niet gek naar onze mening want in bijna ieder huishouden komen we wel een Apple iPad tegen. Nieuwe modellen volgen elkaar snel op en stijgen aanzienlijk in waarde. Daar krijg je natuurlijk ook meer prestaties voor terug. Mede door de hoge aankoopwaarde van de iPad kiezen steeds meer mensen voor de iPad verzekering.

Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening moet houden tijdens het afsluiten van de verzekering iPad. Doorloop de volgende simpele stappen en je bent in een paar minuten volledig op de hoogte van de huidige premies:

 • Ga voor jezelf na welke dekking je wilt hebben
 • Bekijk dekkingen & premies van aanbieders in de vergelijker
 • Vergelijk iPad verzekeringen en vind de beste iPad polis

Eerlijk & betrouwbaar vergelijken

Bij Verzekering-Winkel.com vergelijk je eerlijk en betrouwbaar. De vergelijking maak jezelf, waarbij de scherpste deal altijd bovenaan staat.

Veilig vergelijken & afsluiten

Direct vergelijken, zonder gegevens op te geven. Je sluit de verzekering altijd veilig af op de website van de verzekeraar.

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden met je nieuwe verzekeraar of overstap? Geen zorgen, je kunt binnen 14 dagen zonder kosten annuleren.

Populairste verzekeraars

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand

iPad verzekeringen vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

★★★★: 8,7/10

Wat is een iPad verzekering precies, en is het vinden van een iPad verzekering moeilijk?

Middels onze informatiegids kom je alles te weten over iPad verzekeren. Zo bestaan er een flink aantal verschillende aanbieders en dekkingen. Je ontvangt in de meeste gevallen een dekking voor verlies, diefstal en schade aan de iPad. Desalniettemin is de iPad verzekeren niet altijd nodig. Lees snel verder om een weloverwogen keuze te kunnen maken voor de iPad verzekering!

Wat moet je weten over de iPad verzekering?

Er zijn een hele hoop vragen die ons gesteld worden over de iPad verzekering. Er zijn dan ook een aantal dingen die we je voor het lezen al mee kunnen geven.

 • Zo heb je al een beetje een globaal beeld van deze verzekering. Allereerst is het goed om te weten dat het in sommige situaties niet nodig is om het apparaat te dekken tegen zowel diefstal, vallen en verlies.

Ook zijn veel mensen op zoek naar de beste iPad verzekering. Dit hangt af van een aantal factoren waar we je hieronder op de pagina meer over vertellen.

Elektronica verzekeraars eisen in sommige gevallen dat de betreffende iPad direct na aankoop wordt verzekerd. Echter zijn er steeds meer aanbieders waarbij je na een aantal maanden of zelfs een jaar na aankoop een verzekering iPad afsluit.

Tevens is het goed om te weten dat je wellicht al over een dekking beschikt met de kostbaarhedenverzekering en/of inboedelverzekering. Hier gaan we je ook meer over vertellen. Lees je mee?

iPad verzekeren iets voor jou?

De iPad verzekeren is niet voor iedereen even nuttig. Echter kan het net zo goed wel nuttig zijn. We kunnen je eigenlijk geen eenduidig antwoord geven op de vraag of je jouw iPad moet verzekeren. Dit hangt namelijk sterk af van je persoonlijke situatie. We hebben hieronder een aantal punten opgesteld die je voor jezelf kunt nagaan.

Buitenshuis gebruik van de iPad

De iPad speelt vandaag de dag een belangrijke rol in veel huishoudens maar ook daarbuiten. Steeds meer schadeclaims voor de iPad zijn buitenshuis veroorzaakt. Niet gek want buiten loop je nu eenmaal meer risico dan in de voor jou bekende woning.

Wanneer je jezelf veel buiten de deur begeeft en flink wat uren onderweg bent samen met je apparaat dan raden het je aan om naar een iPad verzekering te kijken. Deze biedt namelijk dekking voor schade, diefstal en verlies welke buiten de deur wordt veroorzaakt. De reguliere inboedelverzekering dekt dit namelijk niet.

iPad verzekeren en je omgeving

Wanneer je jezelf afvraagt of het een goed idee is om je iPad te verzekeren dan zul je naar je directe eigen omgeving moeten kijken.

Zo kun je je wellicht voorstellen dat wanneer de iPad op een dik tapijt valt minder schade oploopt dan het laten vallen op een tegelvloer. Het is altijd verstandig om je apparaat niet op te hoge plekken weg te leggen. De kans op vallen daalt hierdoor aanzienlijk. Ook een goede bescherming is geen overbodige luxe.

Verzekering iPad en de bescherming

De bescherming voor je iPad is geen overbodige luxe. Echter zijn er tal van verschillende oplossingen beschikbaar om je apparaat bijvoorbeeld tegen valschade te beperken.

Over het algemeen ondervinden de apparaten met een volledige beschermhoes de minste schade. Sommige vinden dat deze oplossing nadelig is voor de gebruiksvriendelijkheid. Daar zijn wij het enigszins wel mee eens.

Denk aan diefstal en verlies van iPad

Desalniettemin is het een misvatting dat je door het hebben van een beschermhoes geen iPad verzekering nodig hebt. Deze verzekering dekt namelijk niet alleen valschade maar ook diefstal en verlies worden netjes gedekt.

Gebruikers van het apparaat

Wie gebruikt of gaat de iPad het meeste gebruiken. Kijk hiervoor goed naar je gezinssamenstelling.

Zijn er kinderen aanwezig en willen die ook weleens een spelletje spelen? Houd rekening met ruzie en ravotpartijen waarbij het voorzichtige gebruik in een keer een stuk feller wordt. Echter kun je jezelf afvragen of je een oudere iPad moet verzekeren.

Onafhankelijk de beste premies vinden

We hebben alle verzekeraars gekozen die een ruime dekking bieden tegen een eerlijke prijs. De Verzekering Winkel heeft geen enkele aparte afspraak met een verzekeraar zodat jij zeker weet dat je onafhankelijk iPad verzekeringen met elkaar kunt vergelijken.

Het kiezen van een iPad wordt op deze manier heel gemakkelijk. Vul alle belangrijke gegevens in, maak gebruik van de handige filters om je voorkeuren te selecteren bij het vinden van de iPad verzekeringen.

Meest gestelde vragen over de iPad verzekering

Aandachtspunten bij iPad verzekering afsluiten

Je iPad verzekeren is in principe niet moeilijk. Maar je wil natuurlijk niet teveel betalen en beschikken over een voldoende dekking. Je hebt een aantal aandachtspunten waar je tijdens je zoektocht naar de geschikte verzekering iPad wel degelijk rekening mee moet houden.

We hebben ze hieronder voor je besproken. Uiteindelijk kun je alle aanbieders met elkaar vergelijken en ben je verzekerd van de beste en voordeligste deal!

De verzekering iPad premie

Een niet te ontlopen punt is natuurlijk de maandelijkse premie. Niet het leukste onderwerp maar iedere verzekerde moet er vaak toch echt aan geloven. De premie is afhankelijk van een aantal factoren.

Over het algemeen geldt de regel: hoe hoger het risico op schade, diefstal of verlies hoe hoger de maandelijkse premie van de iPad verzekering. Daarnaast heb je te maken met andere kosten die zijn inbegrepen in de premie.

Assurantiebelasting en mogelijk afsluitkosten

Je maandelijkse premie bestaat nooit alleen uit de kosten voor de dekking die je ontvangt vanuit de iPad verzekering. We hebben in Nederland namelijk te maken met de assurantiebelasting. Dit is een percentage van 21% welke is inbegrepen in de premie. iPad verzekeraars zijn verplicht om de premie inclusief assurantiebelasting te tonen. Ook in de vergelijker is dit het geval.

Voor het afsluiten worden door veel verzekeraars afsluitkosten in rekening gebracht. Vaak voor administratieve werkzaamheden. Deze kosten zijn éénmalig en zul je na het afsluiten moeten overmaken naar de verzekeraar. De afsluitkosten van de iPad verzekering zijn niet bij iedere verzekeraar gelijk.

Hogere premie voor Apple iPads

Naast de iPad verzekering bestaat er ook een zogenaamde tablet verzekering. Bij deze variant geldt het bij veel aanbieders dat een iPad de maandelijkse premie doet laten stijgen. Dit is ook logisch want op de markt is het merk Apple vrijwel het duurste wat je kunt krijgen.

Het schadebedrag ligt dan ook vaak velen malen hoger dan bij een ander merk tablet. Houdt dus rekening met het feit dat premie van de verzekering iPad iets hoger kan zijn dan een normale tabletverzekering.

iPad verzekeren met een opzegtermijn

Velen die hun Apple iPad verzekeren genieten van een contractduur van maximaal 1 jaar. Echter bieden veel aanbieders ook 2 jarige polissen. De premie zal hierdoor dalen.

Desalniettemin raden wij het je aan om voor een éénjarig contract te kiezen om het volgende jaar over te stappen naar een voordelige verzekeraar. Houd in dit geval wel rekening met het opzegtermijn. Dit verschilt per verzekeraar en kun je terugvinden in de voorwaarden.

iPad laten vallen verzekering

Als we kijken naar de meest voorkomende schade oorzaken dan is dit het laten vallen van de iPad. Ondanks vergevorderde specificaties kunnen de apparaten nog steeds niet tegen vallen van hoge hoogtes en zit je vaak te kijken met flinke barsten of zelfs een gebarsten display. Vaak is de iPad onbruikbaar geworden.

In deze situatie ben je maar wat blij dat je over een iPad verzekering beschikt. Houdt wel altijd rekening met of de door jou gekozen verzekeraar dekking biedt bij schade welke is veroorzaakt door jezelf. Je kunt dit soort zaken uitvoerig beschreven terugvinden in de bijbehorende polisvoorwaarden.

Behuizing schade gedekt of niet?

Een groot verschil onder verzekeraars is de dekking voor de schade aan behuizing. Denk hierbij aan deukjes en krassen. De meeste iPad verzekeringen bieden in de standaardvariant geen dekking voor dit soort gebruikersschade. Wel is het vaak mogelijk om je aanvullend te dekken voor dit soort schade. Dit zal de premie wel doen laten stijgen, houd hier dan ook rekening mee.

Uitkering bij verlies of diefstal

Wanneer je je iPad verliest of wordt gestolen dan is dit natuurlijk enorm vervelend. Tenzij je over een iPad verzekering beschikt natuurlijk. Bij sommige verzekeraars zul je de diefstal dekking aanvullend op de basis dekking moeten nemen.

Dit is niet complex en zo geregeld. Let wel goed op de uitkering bij verlies of diefstal. Krijg je die nieuwwaarde of juist de dagwaarde van de iPad uitgekeerd? Of beschik je alleen over een uitkering in natura?

De dag- en nieuwwaarde spreken voor zichzelf. De natura uitkering betekent dat je van de verzekeraar een ouder toestel ontvangen. Het komt zelfs voor dat mensen een ander merk ontvangen. Een niet erg gewaardeerde dekking die je naar onze mening zou moeten laten schieten.

De beste keuze is natuurlijk een iPad verzekering met uitkering van de volledige nieuwwaarde, zonder eigen risico, bij diefstal of verlies.

Overige punten voor de iPad verzekering

Er zijn nog een aantal overige punten waar je tijdens het vergelijken rekening mee kunt houden. Zo hechten ook veel verzekerden waarde aan een simpele en niet tijdrovende schadeafhandeling. Denk hierbij ook aan het aanleveren dan dergelijke bewijsstukken en schadeformulieren bij het indienen van een claim.

Om nog even terug te komen op de manier van uitkeren is het ook goed om na te gaan in welke vorm er precies wordt uitgekeerd. Is dit in kapitaal of krijg je dit in productvorm? De meeste iPad verzekeraars kiezen voor een schade uitkering in kapitaal waarmee je een nieuw apparaat kunt aanschaffen.

Als de eventuele schade gerepareerd kan worden moet je ook nadenken hoe dit in zijn werking gaat. Ontvang je een geldbedrag om de reparatie uit te laten voeren? Of moet je naar een erkend reparateur welke is aangesloten bij de verzekeraar? Let goed op deze zaken tijdens het afsluiten van een verzekering iPad.

iPad verzekeren en het eigen risico bedrag

De meeste verzekeraars hanteren bij hun iPad verzekering een eigen risico bedrag. Dit houdt in dat je bij een eventuele schadeclaim een deel van de schade uit eigen zak moet betalen.

Dit bedrag kan onder verzekeraars variëren tussen de € 25,- en € 100,- per schadeclaim. Daarnaast is het goed om te weten dat er per schadeoorzaak een verschillend eigen risico bedrag wordt gehanteerd.

In onze iPad verzekering vergelijker kun je terugvinden hoeveel het eigen risico bedrag van de betreffende verzekeraar bedraagt.

iPad verzekering vergelijken is altijd slim

We raden het iedereen aan om haar of zijn iPad verzekering te vergelijken. Ook het vergelijken van lopende polissen loont. Overstappen kan namelijk flinke besparingen opleveren. De aanbieders van deze verzekeringen kennen veel verschillen in dekking en uitkeringsvoorwaarden. Tevens is er een flink aanbod welke je allemaal dolgraag inlijven als nieuwe klant.

iPad verzekeren bij verschillende aanbieders

Op maandbasis verschillen de premies niet veel van elkaar. Je kunt namelijk je iPad verzekeren voor een maandelijkse premie tussen de € 5,- en € 10,-. Hierbij geldt de vuistregel dat hoe breder de dekking, hoe hoger de premie.

Zoals we je hadden verteld wordt de diefstal dekking vaak optioneel aangeboden. Door hier niet voor te kiezen profiteer je van een voordelige premie. Om het voor jou wat makkelijker te maken hebben we hieronder de beste aanbieders kort voor je beschreven:

 • Simplesurance
 • Nowgo
 • Centraal Beheer
 • Smartphonepolis.nl

iPad verzekeren bij Simplesurance

Simplesurance wordt steeds bekender en is een uitstekende partij om je iPad te verzekeren voor een vast bedrag per maand. Het afsluiten bij deze verzekeraar is erg eenvoudig. Je kiest je model, de aankoopprijs en de gewenste looptijd van de dekking.

Bij Simplesurance is de diefstaldekking een optionele keuze die logischerwijs de premie laat stijgen. Deze verzekeraar staat bekend om haar wereldwijde dekking en relatief snelle schadeafhandelingen.

De dekking is vergeleken met andere verzekeraars als Centraal Beheer en Nowgo iets breder. We hebben een korte opsomming gemaakt van de Simplesurance iPad verzekering:

 • Schade door vallen
 • Schade door kortsluiting
 • Water- of vloeistofschade
 • Diefstal
 • Brandschade
 • Schade door bedieningsfouten
 • Schade door derden

Een schadeclaim indienen is erg gemakkelijk en niet tijdrovend. Vul het online formulier in waarna je direct het verzendlabel krijgt toegestuurd. Dit verzendlabel plak je op de envelop op doos van de iPad en stuurt deze naar het reparatieadres.

Zij zullen beoordelen of de schade is te repareren of nieuwe opgestuurd moet worden. De Simplesurance iPad verzekering beschikt over alles wat je nodig hebt en is dan ook veel gekozen.

iPad verzekeren bij Smartphonepolis.nl

De smartphonepolis.nl iPad verzekering staat bekend omdat haar klanten de iPad mogen verzekeren tot een jaar na de aankoop. Bij andere verzekeraars ligt de maximale termijn na aankoop vaak op 3 maanden. De verzekering van Apple moet je direct na de aankoop afsluiten.

Ook het afsluiten bij deze verzekeraar is niet moeilijk. Maak een keuze uit alle Apple modellen en geef je voorkeuren qua dekking weer. Hierna krijg je de optionele keuze voor een eigen risico bedrag van € 50,-. Dit is bij Smartphonepolis.nl dus niet verplicht.

Ook deze verzekeraar heeft samen met Simplesurance en zeer brede dekking voor tal van onverwachte schadeoorzaken. Vooral voor de mensen welke niet direct of korte tijd na aankoop een verzekering hebben afgesloten kunnen uitermate goed terecht bij deze verzekeraar!

iPad verzekeren bij Centraal Beheer

Je zult Centraal Beheer wellicht kennen van de inboedel– en of aansprakelijkheidsverzekering. Deze grote verzekeraar biedt uitstekende dekkingen voor de iPads en andere elektronische apparaten.

Echter gaat Centraal Beheer wel iets anders te werk dan Simplesurance en Smartphonepolis.nl. Bij deze verzekeraar valt de iPad dekking namelijk onder de kostbaarheden buitenshuisverzekering.

Je kunt deze verzekering goed vergelijken met een verzekering iPad en wordt vaak gekozen omdat maximale verzekerde bedragen van bijvoorbeeld de inboedelverzekering niet toereikend zijn. De kostbaarhedenverzekering van Centraal Beheer is snel en makkelijk online af te sluiten. Met deze dekking ben je ook buiten de deur gedekt tegen diefstal, verlies en schade.

Houd wel rekening met een relatief hoog en verplicht eigen risico van € 100,- per claim. Ook moet je perse over een inboedelverzekering bij Centraal Beheer hebben. Velen wijken dan ook uit naar de speciaal op de markt gebrachte iPad verzekering van Smartphonepolis.nl en Simplesurance.

iPad verzekeren bij NowGo

Bij de verzekeraar NowGo kun je niet voor een speciale iPad verzekering kiezen maar wel voor een tabletverzekering welke een goede dekking kan bieden. Deze verzekeraar is niet zo flexibel als andere verzekeraars wanneer het aankomt op de tussentijd van aankoop en afsluiten van de verzekering. De maximale termijn is dan ook maar 14 dagen.

Qua dekking is deze NowGo weer wel wat flexibeler. Je kunt er namelijk voor kiezen om het apparaat enkel te dekken voor schade. Hieronder valt vallen, waterschade en stoten. Aanvullend kun je nog kiezen voor diefstal of verlies. Daarbij belooft de verzekeraar dat je de volgende werkdag na het opsturen over een vervangend apparaat beschikt.

Een andere uitzonderlijke dienst van NowGo is dat ze het apparaat zelf op komen halen en leveren aan een kwalitatief en erkend reparatiebedrijf. Zo weet je zeker dat je bij het terugkrijgen weer over een werkende iPad beschikt!

Twijfel over de iPad verzekering

Twijfel je nog een beetje over de iPad verzekering en weet je niet zeker of deze verzekering het wel waard is? Het gaat voornamelijk om je eigen persoonlijke situatie. Hoe belangrijk is de iPad in het dagelijkse leven? Kun je deze voor een langere tijd missen en dient het apparaat vooral voor recreatief gebruik?

Vandaag de dag komt het steeds meer voor dat meubilair en raamwering is geautomatiseerd en kan worden aangestuurd met de iPad. In dit geval kiezen toch veel mensen voor de iPad verzekering. Je kunt het apparaat natuurlijk ook gebruiken voor zakelijke doeleinden.

Let op, een particuliere verzekering biedt geen dekking voor schades die tijdens bedrijfsactiviteiten zijn opgelopen. Stel jezelf dus de vraag welke rol de iPad in het dagelijkse leven vervult. Zo weet je snel genoeg of jij voor een verzekering iPad moet gaan.

Genoeg financiële ruimte

Je kunt bij jezelf ook nagaan of je over genoeg financiële ruimte beschikt bij schade aan het apparaat. Hierbij speelt de mate van belangrijkheid natuurlijk ook een rol. Hoe hoger de mate van belangrijkheid, hoe sneller er een vervangend model moet komen.

Is de financiële ruimte niet aanwezig dan raden wij het je aan om een blik te werpen op het aanbod van iPad verzekeringen. Het kost immers maar een paar euro per maand.

iPad verzekeren en garantie

Het gebeurt weleens dat de garantie en verzekering door elkaar worden gehaald bij elektronische apparaten. Daarbij bestaat er een misvatting dat je bij het hebben van een garantie geen verzekering meer nodig hebt. Volgens Europese wetgeving moeten kwalitatieve elektronische producten over een minimale garantie van 2 jaar beschikken. Dit is met de iPad dan ook het geval.

Heb je je apparaat gekocht bij een zogenaamde AMac dan ontvang je een fabrieksgarantie van minimaal 3 jaar. We gaan nog even in op de misvatting dat de garantie de verzekering iPad overbodig maakt.

Je kunt namelijk alleen aanspraak maken op je garantie wanneer er schade ontstaat door fabrieksfouten en/of hardware complicaties. Dit houdt dan dus ook in dat tal van schadeoorzaken, verlies en diefstal niet worden vergoed door de fabrieksgarantie. Hiervoor moet je echt je iPad verzekeren. Het zal je een flink stuk extra rust brengen en zul je geen spijt krijgen van je iPad verzekering.

iPad verzekeren met kostbaarhedenverzekering?

Wanneer je over een inboedelverzekering beschikt maar niet tevreden bent over de reguliere dekking dan kun je kiezen voor de aanvullende kostbaarhedenverzekering. Een ideale keuze wanneer je niet een losse iPad verzekering wil afsluiten.

Deze verzekering is uitermate geschikt om bepaalde objecten te verzekeren waaronder ook je iPad. Echter kiezen de meeste mensen voor objecten als juwelen, antiek en verzamelingen. Desalniettemin is de kostbaarhedenverzekering ook populair voor een dekking van de iPad.

Kostbaarhedenverzekering in combinatie met de inboedelpolis

In sommige gevallen is het niet verplicht om over een inboedelverzekering te beschikken. Dan kan je de kostbaarhedenverzekering los afsluiten. Houd ook bij deze verzekering rekening met de uitkering bij schade. Krijg je de nieuw- of dagwaarde? En hoe zit het bij een eventuele te repareren schade?

Met een iPad verzekering weet je zeker dat je dit allemaal goed wordt afgehandeld. Met de keuze voor alternatieve verzekeringen kunnen we je garanderen dat je moet gaan pluizen in de voorwaarden.

iPad verzekeren middels de inboedelverzekering

Er bestaat een grote kans dat je al over een (beperkte) dekking beschikt voor schade aan je iPad. Oververzekeren is natuurlijk niet de bedoeling. Voordat je de verzekering voor de iPad wegstreept raden we het je eerst aan om de voorwaarden van de inboedelverzekering te checken.

Het is dan ook goed om te weten dat de reguliere inboedelverzekering enkel schade die binnenshuis is ontstaan wordt vergoed. Schade buitenshuis wordt dan ook niet gedekt. Niet ideaal want we nemen de iPad vrijwel overal mee naar toe.

Nadelen van de iPad verzekering met de inboedelpolis

Het kan ook voorkomen dat speciaal de iPad is uitgesloten van de inboedelverzekering dekking en dat je hiervoor perse een aanvullende dekking moet afsluiten. Er zitten nog meer nadelen aan de dekking van de inboedelverzekering omtrent elektrische apparaten.

Ten eerste zijn niet alle schadeoorzaken verzekerd met de reguliere dekking. Neem hierbij de uitgesloten dekking voor schade die buitenshuis is ontstaan en dan kom je erachter dat de dekking eigenlijk vrij beperkt is.

En dan hebben we het nog niet gehad over het maximale verzekerde bedrag voor elektronische apparaten. Deze bedragen zijn bij iedere verzekeraar verschillend. Het komt in de praktijk vaak voor dat het totale verzekerde bedrag niet toereikend is voor de veroorzaakte schade. In dit geval zul je nog steeds zelf moet betalen terwijl je maandelijks premie betaald.

Je kunt dit probleem oplossen om voor een aanvullende dekking te kiezen bij je inboedel basis dekking. Deze verzekering wordt vaak de kostbaarhedenverzekering of buitenshuisverzekering genoemd. Het grootste voordeel is dat je ook buitenshuis bent verzekerd voor schade, diefstal of verlies.

Geert – Verzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 08/02/2023

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Verzekering-Winkel.com kun je verschillende verzekeringen van diverse verzekeraars vergelijken.