Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]
inshared

7,3

071 364 1762
Leusderend 56,
3832 RC Leusden
  • Claim afhandelingen 80% 80%
  • Prijs/kwaliteit verhouding 70% 70%
  • Aanbod 60% 60%
  • Dekkingen 80% 80%

Meer weten?

Meer te weten komen over deze verzekeraar? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Alles wat je moet weten over de Inshared verzekeringen op één centrale plek!

Inshared Verzekeringen Review | De beste verzekeraar voor u?

door | mrt 30, 2018

Inshared review

Inshared is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote naam in de online verzekeringsmarkt. Inshared sluit uitsluitend online verzekeringen af en is een onderdeel van Achmea schadeverzekeringen. Inshared is vooral bekend geworden om de verrzekeringen zonder bonus-malussysteem, toch is dit in 2014 veranderd toen er alsnog een bonus-malusladder ingevoerd werd.

Toch heeft Inshared een andere unieke propositie bedacht voor nieuwe klanten. Inshared verzekeringen leveren namelijk een jaarbeloning na afloop van elk verzekeringsjaar.

Afhankelijk van de schadelast en de schadebeperkende maatregelen die een verzekerde oploopt wordt er een jaarbeloning gegeven aan klanten die gebruik maken van een motor, auto, caravan, woon, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallenverzekering hebben afgesloten bij Inshared.

inshared-verzekeringen

Waar staat Inshared verzekeringen eigenlijk voor?

Maar waar staat Inshared eigenlijk voor en welke waarden stelt deze verzekeraar zichzelf? Op de website van Inshared kun je vinden dat de verzekeraar een heuse anti-graaigarantie levert. Een klein deel van alle premies wordt gebruikt om het bedrijf te runnen, het overgrote deel van de premies wordt gebruikt om een snelle schadeafhandeling en uitkering te garanderen. Ook geeft Inshared aan dat als er geld onder de streep over blijft dat dit uitgekeerd wordt aan klanten.

Inshared geeft aan dat ze ook niet van kleine lettertjes houden, de verzekeraar geeft aan dat gewoon praten en ervoor zorgen dat klanten zichzelf zijn in gesprekken een van de belangrijkste pijlers is van de organisatie.

Je kunt bij Inshared verzekeringen zelf zien wat er gebeurd met de premie, schades en alle andere verzekeringen die je hebt lopen. Dubbele dekkingen en oververzekering zijn onderdelen die bij Inshared (bijna) niet voorkomen.

Inshared verzekering gemakkelijk online afsluiten

Daarbij wil de verzekeraar als online speler natuurlijk een vloeiende online ervaring realiseren. Het online verzekeren bij Inshared is bijna net zo  gemakkelijk als internetbankieren. Je kunt heel gemakkelijk alles zelf doen, dan kun je bijvoorbeeld denken aan verzekeringen afsluiten, aanpassen, stopzetten of schade claimen. Al dit soort zaken zijn geregeld in een overzichtelijk, makkelijk te besturen dashboard.

Welke Inshared verzekeringen zijn er allemaal?

Inshared is tegenwoordig een grote verzekeraar en je kunt bijna elke verzekering die je maar kunt bedenken afsluiten. Echter zijn er wel een aantal verzekeringen die er bovenuit schieten bij Inshared.

Zo zijn de autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering inboedelverzekering en zorgverzekering het meest populair bij Inshared klanten. Om je een goed beeld te geven van de verschillende verzekeringen van Inshared gaan we even kort in op deze populaire Inshared verzekeringen. 

Inshared autoverzekering

De Inshared autoverzekering wijkt in principe niet veel af van andere verzekering leveranciers, dat is ook logisch omdat veel wetgeving in Nederland verzekeraars verplicht stelt om aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo heb je de Inshared WA verzekering, beperkt casco, beperkt casco extra en een allrisk verzekering.

Wil je weten welke schade door de Inshared dekkingen wordt vergoed? Maak dan gebruik van de vergelijker om er achter te komen of de Inshared autoverzekering bij jouw situatie past. Naast de gewone autoverzekering heb je ook nog de mogelijkheid om een inzittendenverzekering en pechhulp te verzekeren.

Als we kijken naar de unieke waarde die Inshared biedt voor autoverzekeringen is de beperkt casco EXTRA redelijk uniek. Dit is de enige verzekering in Nederland die 100% vergoed bij schade door storm, brand, diefstal en natuur. Daarbij wordt ook nog eens de helft van zelf veroorzaakte deuken vergoed.

Daarbij wordt er nog een extra service geleverd als je auto total loss, gestolen of bij de hersteller ABS in reparatie wordt gebracht, je krijgt dan volledig gratis een andere auto mee. Zo weet je zeker dat je altijd mobiel blijft. 

Inshared inboedelverzekering

De Inshared inboedelverzekering zorgt er voor dat schade en verlies van spullen in huis verzekerd zijn. Een unieke propositie die Inshared doet is dat je geen inboedelmeters hoeft in te vullen. Spullen zijn daarbij ook verzekerd tijdens opslag en transport. De inboedel is goed verzekerd in geval van schade, verlies of diefstal en schade in het huis door water, brand, inbraak en storm worden goed afgedekt met de Inshared inboedel verzekering.

Met de Allrisk dekking is de meeste schade die je zelf maakt ook gedekt. We raden je aan om altijd even goed te kijken naar de verschillende dekkingen, ook is het belangrijk om goed onderscheid te maken tussen de Inshared inboedelverzekering en de Inshared opstalverzekering.

Daarbij is het mogelijk om additionele schade te verzekeren met de inboedelverzekering, denk daarbij aan schade aan glas, smartphone of het wat minder bekende eigenaarsbelang. Met het eigenaarsbelang kun je luxe verbeteringen aan je huurhuis tegen schade verzekeren. 

Inshared aansprakelijkheidsverzekering

De Inshared aansprakelijkheidsverzekering is een handige verzekering die er voor zorgt dat je schade aan derden afdekt. Je wil natuurlijk geen schade maken bij anderen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. De Inshared aansprakelijkheidsverzekering vergoed tot maximaal €1.500.000 en er zijn nog een aantal voordelen voor het gebruik van deze verzekering.

Je bent met de Inshared aansprakelijkheidsverzekering voor bijna alles gedekt. Zo kun je er vanuit gaan dat lichamelijke schade binnen je gezin is afgedekt en ben je verzekerd als je schade maakt tijdens je stage, vrijwilligerswerk of studie. Heb je wellicht een huisdier? Geen zorgen, als je huisdier schade heeft gemaakt aan spullen van een ander wordt dat gewoon verzekerd door de verzekering. 

Inshared rechtsbijstandverzekering

De Inshared Rechtsbijstandverzekering helpt je bij allerlei juridische problemen. Denk daarbij aan hulp na een ongeluk, ruzie over een erfenis of gedoe met de baas over loon uitbetalingen. Gelukkig kun je al deze kosten verzekeren met een rechtsbijstandverzekering. Ook kinderen en een eventuele partner zijn verzekerd.

Daarbij maakt Inshared al jarenlang gebruik van grote partners zoals LegalShared en DAS. DAS heeft maar liefst 530 juridisch specialisten in huis  die je met raad en daad kunnen bijstaan. Tegenwoordig kun je jezelf ook verzekeren tegen schade die ontstaat door phishing, online fraude en skimming. Erg fijn want de cijfers over phishing staan in de lift.

Deze nieuwe moderne conflicten passeren steeds vaker de revue en worden tegenwoordig ook verzekerd door de Inshared rechtsbijstandverzekering. Ben je op zoek naar de verschillende mogelijkheden? Maak dan gebruik van onze handige vergelijker en bekijk de volgende pakketten:

  • Rechtshulp consument, wonen & inkomen
  • Rechtshulp familie & vermogen
  • Rechtshulp ongeval

Direct kosten besparen?

Op een aantal verzekeraars na zullen ook in 2021 de premies voor de schadeverzekeringen stijgen. Gelukkig neemt het aantal vergelijkingen ieder jaar toe en zijn er steeds meer huishoudens die honderden euro’s besparen. Betalen voor een overbodige dekking, of nog erger, een niet passende dekking is natuurlijk niet wenselijk. Bekijk snel of jij ook kunt besparen!

Jeroen – Alles weter op het gebied van verzekeringen

Alternatieve verzekeraars reviews

CZ

ASR

Univé

Interpolis

Aevitae

AON

De Goudse

KNMV

VVAA

Ditzo

OHRA

FBTO

ANWB

Allianz

Centraal Beheer

DSW

PMA

ZEKUR

Avéro Achmea

Nationale Nederlanden

AEGON

Klaverblad

Allsecur

De Europeesche

Generali

Promovendum

Zilveren Kruis

VGZ

Verzekeruzelf

HEMA

Reaal

Amersfoortse

De Friesland

Inshared

Unigarant

Laatst geupdatet op 16/11/2020