Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

7,8

(058) 234 56 78
Sophialaan 4,
8911 AE Leeuwarden
 • Claim afhandelingen 80% 80%
 • Prijs/kwaliteit verhouding 70% 70%
 • Aanbod 80% 80%
 • Dekkingen 80% 80%

Meer weten?

Meer te weten komen over deze verzekeraar? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Alles wat je moet weten over de FBTO verzekeringen op één centrale plek!

FBTO Verzekeringen Review | De beste verzekeraar voor u?

door | mrt 6, 2020

FBTO review

FBTO is tegenwoordig een van de meest bekende verzekeraars van Nederland. De naam FBTO staat voor Frise Boeren En Tuinders Onderlingen, deze verzekeraar bestaat al sinds 1956 en is op dit moment dus een van de grootste internetverzekeraars in Nederland.

Op dit moment heeft het bedrijf meer dan 500.000 klanten en maar liefst 450 medewerkers. Je kunt er dus vanuit gaan dat je beschikt over een deskundige klantenservice, adviseurs en scherpe premies voor een breed assortiment verzekeringen.

FBTO is tegenwoordig een van de meest bekende verzekeraars van Nederland. De naam FBTO staat voor Frise Boeren En Tuinders Onderlingen, deze verzekeraar bestaat al sinds 1956 en is op dit moment dus een van de grootste internetverzekeraars in Nederland.

Op dit moment heeft het bedrijf meer dan 500.000 klanten en maar liefst 450 medewerkers. Je kunt er dus vanuit gaan dat je beschikt over een deskundige klantenservice, adviseurs en scherpe premies voor een breed assortiment verzekeringen.

fbto verzekering

Waar is FBTO onderdeel van?

Op dit moment maakt FBTO deel uit van het merk Achmea, dat is op dit moment de grootste verzekeringsgroep in Nederland. FBTO biedt op dit moment particuliere verzekeringen aan voor de auto, zorg, rechtsbijstand, aansprakelijkheid, ongevallen, uitvaart, overlijdensrisico, wonen, reizen en vrije tijd.

FBTO is op dit moment gevestigd in Leeuwarden, het kantoorgebouw van de verzekeraar is gevestigd in het stationsgebied uit 1986. Het hoofdkantoor van moederbedrijf Achmea is gevestigd in Zeist en heeft ondernemingen in zeven Europese landen. 

Onafhankelijke reviews van FBTO  verzekeringen

Op onze website kun je een onafhankelijke review lezen over FBTO verzekeringen. We hebben op dit moment bijna alle verzekeringen behandeld in een review, wil je dus een beter beeld krijgen van een bepaalde FBTO verzekering? Klik dan op een van de links in deze mega gids om diepgaandere informatie te vinden en alle aanbieders te vergelijken.

FBTO review en ervaringen

Zoek je echter algemene informatie zoals het FBTO  telefoonnummer, contactgegevens of wil je een goed beeld krijgen van FBTO ervaringen, dan ben je ook aan het juiste adres bij deze FBTO  review, we behandelen namelijk alles van A-Z. Direct navigeren naar een aantal veelgezochte pagina’s? Klik dan op de onderstaande buttons of bekijk de ervaringen, contact, declareren of klik hier om alle polissen te bekijken.

Welke FBTO verzekeringen worden het meeste afgesloten?

Op dit moment is de FBTO zorgverzekering ook een van de meest populaire polissen van dit moment. Dat is ook niet zo gek want je kunt de polis volledig aanpassen naar eigen wens, daarnaast is het ook mogelijk om elk halfjaar je FBTO polis aan te passen. Kortom, we raden je aan om meer informatie te zoeken.

Uiteraard is de FBTO autoverzekering ook al een bekende polis geworden. Je kunt ook deze verzekering volledig zelf samenstellen, het prettige is dat je de polis volledig kunt inrichten zoals je zelf wil. Ook kun je de auto gratis APK laten keuren.

Een van de grote aanraders is de FBTO aansprakelijkheidsverzekering, met deze polis verzeker je jezelf tegen schade aan spullen van derden. Het fijne van deze polis is dat je direct beschikt over wereldwijde dekking. Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen

 Ben jij op zoek naar een van de beste oplossingen voor tandzorg? Verzeker je dan met de FBTO tandartsverzekering. Het is dan slim om de module Tand te kiezen naast je reguliere zorgpolis. Daardoor verzeker je jezelf tegen de kosten van een tandarts, maar kun je ook zaken zoals mondhygiëne goed regelen. De meeste kosten worden namelijk niet meer vergoed uit de basisverzekering.

Welke FBTO verzekeringen zijn er nog meer?

Als je lekker op vakantie gaat heb je geen zin in zorgen of stress, door te kiezen voor een FBTO reisverzekering hoef je hier geen last van te hebben. Je bent met deze polis gedekt voor schade aan je vakantieverblijf, verloren bagage en het is ook mogelijk om gebruik te maken van een annuleringsverzekering.

Het kan natuurlijk zijn dat je hulp nodig hebt bij een juridisch conflict, de kosten kunnen snel oplopen en het is belangrijk om dit risico af te dekken.Bij FBTO stel je je rechtsbijstandverzekering samen aan de hand van jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen uit vijf modules namelijk de modules Consument & Wonen, Module Verkeer, Module Werk & Inkomen, Module Fiscaal & Vermogen, Module Medisch.

 Uiteraard wil je op vakantie met je caravan, maar dan moet je wel nadenken over de dekking bij schade. Met een FBTO caravanverzekering ben je compleet verzekerd en hoef je je geen zorgen te maken. 

Ben jij de trotse eigenaar van een motor? Dan moet je wel goed verzekerd de weg op, gelukkig kun je met de FBTO motorverzekering binnen 5 minuten de weg op. De dekkingen zijn compleet en je bent zo klaar met het aanvragen. 

Welke FBTO verzekering kun je nog meer kiezen?

Wil jij de inboedel goed verzekeren? Er zijn genoeg mogelijkheden om je spullen te verzekeren. Met de FBTO inboedelverzekering kun je spullen verzekeren tot € 150.000, ook tijdens een verhuizing of in de opslag. Als er sprake is van schade laat je met bonnen of foto’s zien wat de schade is. 

Uiteraard kun je een woning ook verzekeren. Met de FBTO opstalverzekering kun je je huis verzekeren voor schade bij brand-, water-, inbraak en stormschade. Nog een prettig voordeel is dat je zonnepanelen kunt meeverzekeren.

Het is voor veel mensen prettig om te beschikken over de FBTO woonverzekering, of je nu in een appartement of grote woning woont alles is mogelijk met de complete dekkingen voor de opstal, inboedel en aansprakelijkheid in een. 

Welke FBTO verzekering kun je nog meer kiezen?

Het kan natuurlijk zijn dat er een ongelukje gebeurt, dat zit vaak in een klein hoekje. In zulke situaties is het prettig als je verzekerd bent met de FBTO ongevallenverzekering. Met deze polis ontvang je namelijk een uitkering als je bijvoorbeeld blijvend invalide raakt, of komt te overlijden door een ongeluk.

Het is natuurlijk heerlijk als je een boot hebt, varen kan erg ontspannend zijn, door gebruik te maken van de FBTO bootverzekering kun je met een gerust gevoel het water op, sluit een polis af en dek alle risico’s direct af. 

Ben je op zoek naar een aantal dingen van FBTO ? Bekijk het hier!

Ben jij op zoek naar de declaraties FBTO? Dat kan natuurlijk als je schade hebt gehad wil je natuurlijk op de hoogte zijn van alle dingen die je moet regelen. Gelukkig is FBTO  declareren goed georganiseerd. Ben je op zoek naar informatie? Klik dan op de volgende links:

 • Declareren bij FBTO
 • Het FBTO declaratieformulier

Ben jij op zoek naar alles over schade en FBTO ? Dat kunnen we ons voorstellen, soms kan het lastig zijn om alle juiste informatie te vinden. Om je op weg te helpen hebben we een aantal belangrijke dingen zoals FBTO  schade uitbetalen, FBTO schade melden en het schadeformulier FBTO:

FBTO opzeggen

Informatie nodig voor FBTO verzekering opzeggen vergaren? Als je een polis wil opzeggen is dat vaak geen probleem tenzij de voorwaarden anders zeggen. Ook bij een zorgverzekering werkt het opzeggen doorgaans iets anders. 

De FBTO  klantenservice

Heb je vragen over een bepaalde verzekering en ben je hiervoor op zoek naar het FBTO  contact? Dan vind je de contactgegevens terug op de website van de zorgverzekeraar. Hier vindt je onder andere het e-mailadres FBTO , zodat je al jouw vragen kunt stellen via de mail. Zij zullen zo spoedig mogelijk reageren binnen de reactietermijn.

Wanneer dit niet gebeurd binnen de termijn, dan laten zij dit schriftelijk of via de mail weten. Wil je FBTO  liever bellen? Gebruik dan het FBTO  telefoonnummer om persoonlijk in contact te komen met een medewerker. De wachttijd voor bellen bedraagt maximaal 5 minuten. Mocht dit niet het geval zijn? Dan is het mogelijk om jouw telefoonnummer achter te laten, zodat ze jou terugbellen op een moment wanneer dat uitkomt. 

De FBTO  polisvoorwaarden, waar moet je aan voldoen?

Wanneer je klant wordt bij FBTO  zijn er een aantal voorwaarden waar zowel jij als de verzekeraar aan moeten voldoen. Deze voorwaarden vindt je altijd terug op het polisblad die je ontvangt bij het afsluiten van een verzekering. Zo is het noodzakelijk om al jouw persoonlijke gegevens naar waarheid in te vullen.

Ga je verhuizen? Dan moet je zo snel mogelijk aan FBTO  adreswijzigingen doorgeven. In het polisblad zie je ook precies wat er wel niet verzekerd is en welke verzekeringen jij hebt afgesloten. Om een dergelijke wijziging door te geven is het slim om even met FBTO  te bellen. Zo wordt je snel geholpen en zijn zij direct op de hoogte van de situatie. 

FBTO ervaringen

Ben jij op zoek naar de plek waar je ervaringen over FBTO kunt lezen? Gelukkig zijn er talloze review sites zoals de onze beschikbaar, door deze review hopen we je sowieso meer achtergrondinformatie gegeven te hebben over de verzekeraar. Ben je er nog niet helemaal uit? Begin dan met een FBTO vergelijk en kies vergelijking, kies de verzekering die je wil vergelijken en kijk of je wellicht FBTO  korting kunt ontvangen.

Direct kosten besparen?

Op een aantal verzekeraars na zullen ook in 2021 de premies voor de schadeverzekeringen stijgen. Gelukkig neemt het aantal vergelijkingen ieder jaar toe en zijn er steeds meer huishoudens die honderden euro’s besparen. Betalen voor een overbodige dekking, of nog erger, een niet passende dekking is natuurlijk niet wenselijk. Bekijk snel of jij ook kunt besparen!

Jeroen – Alles weter op het gebied van verzekeringen

Alternatieve verzekeraars reviews

CZ

ASR

Univé

Interpolis

Aevitae

AON

De Goudse

KNMV

VVAA

Ditzo

OHRA

FBTO

ANWB

Allianz

Centraal Beheer

DSW

PMA

ZEKUR

Avéro Achmea

Nationale Nederlanden

AEGON

Klaverblad

Allsecur

De Europeesche

Generali

Promovendum

Zilveren Kruis

VGZ

Verzekeruzelf

HEMA

Reaal

Amersfoortse

De Friesland

Inshared

Unigarant

Laatst geupdatet op 16/11/2020

 • adana escort
 • adana bayan escort
 • adıyaman escort
 • adıyaman bayan escort
 • afyon escort
 • afyon bayan escort
 • amasya escort
 • amasya bayan escort
 • aksaray escort
 • aksaray bayan escort
 • antalya escort
 • antalya bayan escort
 • bilecik escort
 • bilecik bayan escort
 • bingöl escort
 • bingöl bayan escort
 • bitlis escort
 • bitlis bayan escort
 • burdur escort
 • burdur bayan escort
 • çanakkale escort
 • çanakkale bayan escort
 • çankırı escort
 • çankırı bayan escort
 • diyarbakır escort
 • diyarbakır bayan escort
 • düzce escort
 • düzce bayan escort
 • elazığ escort
 • elazığ bayan escort
 • eskişehir escort
 • eskişehir bayan escort
 • giresun escort
 • giresun bayan escort
 • kahramanmaraş escort
 • maraş bayan escort
 • kayseri escort
 • kayseri bayan escort
 • konya escort
 • konya bayan escort
 • kütahya escort
 • kütahya bayan escort
 • manisa escort
 • manisa bayan escort
 • osmaniye escort
 • osmaniye bayan escort
 • sakarya escort
 • sakarya bayan escort
 • samsun escort
 • samsun bayan escort
 • uşak escort
 • uşak bayan escort
 • van escort
 • van bayan escort
 • zonguldak escort
 • zonguldak bayan escort
 • trabzon escort
 • trabzon bayan escort
 • sivas escort
 • sivas bayan escort
 • tekirdağ escort
 • tekirdağ bayan escort
 • ankara escort
 • ağrı escort
 • ardahan escort
 • artvin escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bartın escort
 • batman escort
 • bayburt escort
 • bolu escort
 • çorum escort
 • denizli escort
 • edirne escort
 • erzincan escort
 • erzurum escort
 • gaziantep escort
 • gümüşhane escort
 • hakkari escort
 • hatay escort
 • ığdır escort
 • izmir escort
 • karabük escort
 • karaman escort
 • kars escort
 • kastamonu escort
 • kırıkkale escort
 • kırklareli escort
 • kırşehir escort
 • kilis escort
 • izmit escort
 • mardin escort
 • mersin escort
 • muğla escort
 • muş escort
 • nevşehir escort
 • niğde escort
 • ordu escort
 • rize escort
 • siirt escort
 • sinop escort
 • urfa escort
 • şırnak escort
 • tokat escort
 • tunceli escort
 • yalova escort
 • yozgat escort
 • adana escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bursa escort
 • çanakkale escort
 • denizli escort
 • elazığ escort
 • erzurum escort
 • eskişehir escort
 • gaziantep escort
 • izmir escort
 • bursa escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • istanbul escort
 • konya escort
 • mersin escort
 • samsun escort
 • maltepe escort
 • van escort
 • eskisehir escort
 • mersin escort
 • alanya escort
 • adana escort
 • atasehir escort
 • atasehir escort
 • ankara escort
 • tuzla escort
 • bursa escort
 • manavgat escort
 • istanbul escort
 • erzurum escort
 • samsun escort
 • giresun escort
 • buca escort
 • gaziantep escort
 • kayseri escort
 • malatya escort
 • konya escort
 • trabzon escort
 • didim escort
 • malatya escort
 • urfa escort
 • diyarbakir escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • izmir escort
 • adana escort
 • sincan escort
 • hatay escort
 • gebze escort
 • van escort
 • maltepe escort
 • canakkale escort
 • umraniye escort
 • ordu escort
 • izmir escort
 • balikesir escort
 • bahcelievler escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • alanya escort
 • batman escort
 • bursa escort
 • sakarya escort
 • izmir escort
 • ankara escort
 • gaziantep escort
 • diyarbakir escort
 • adana masoz
 • kocaeli escort
 • denizli escort
 • erzurum escort
 • antalya escort
 • adana escort
 • corlu escort
 • marmaris escort
 • izmir escort
 • tekirdag escort
 • kutahya escort
 • sancaktepe escort
 • afyon escort
 • esenyurt escort
 • eskort ankara
 • tokat escort
 • giresun escort
 • atasehir escort
 • cerkezkoy escort
 • basaksehir escort
 • kayseri masoz
 • diyarbakir escort
 • yalova escort
 • manisa escort
 • trabzon escort
 • aydin escort
 • ankara escort
 • izmir escort
 • aksaray escort
 • fatih escort
 • sivas escort
 • gaziantep escort
 • kahramanmaras escort