Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

7,2

088 – 269 2222 

Meerdere adressen

 • Claim afhandelingen 70% 70%
 • Prijs/kwaliteit verhouding 70% 70%
 • Aanbod 80% 80%
 • Dekkingen 80% 80%

Meer weten?

Meer te weten komen over deze verzekeraar? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Alles wat je moet weten over de ANWB verzekeringen op één centrale plek!

ANWB verzekeringen review | De beste verzekeraar voor u?

door | mrt 13, 2020

ANWB review

Iedereen in Nederland kent de ANWB, op 1 juli 1883 is dit bedrijf opgericht door leden van de Haagse en Haarlemse zogenoemde Vélocipèdeclubs. Edo Johannes Bergsma en Dirk ter Haar noemde de organisatie de Nederlandsche Vélocipèdisten-Bond op de Maliebaan te Utrecht. Uiteindelijk groeide de club door tot 200 leden.

Na twee jaar werd deze naam veranderd in de Algemene Nederlandsche Wielrijders-Bond en dat herken je terug in de afkorting van het merk. Uiteindelijk is de naam formeel uitgegroeid tot de toeristenbond sinds 1905, in principe hebben de letters ANWB dus helemaal geen betekenis meer. Tegenwoordig is deze organisatie dus ook actief in verzekeringsmarkt, tegenwoordig heeft deze aanbieder talloze polissen beschikbaar voor iedereen in Nederland.

anwb verzekering review

Waar staat ANWB verzekeringen voor?

ANWB verzekeringen zijn door de jaren heen behoorlijk bekend en populair geworden, het is mogelijk om talloze verzekering af te sluiten. Je kunt bijna alle bekende verzekeringen afsluiten, of het nu voor je auto is, of dat je je woning wil verzekeren, alles is mogelijk bij ANWB. Daarnaast krijg je ook nog eens 5% ledenkorting als je lid bent, of wordt bij de ANWB.

ANWB draagt daarnaast bij aan allerlei maatschappelijke projecten, denk daarbij aan bijdrages aan duurzaamheid, veiligheid en mobiliteit. Bij je autoverzekering krijg je bijvoorbeeld een beloning als je een veilige rijstijl laat zien. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om SMART beveiligingspakket bij je woonverzekering toe te voegen, daardoor krijg je direct een melding bij een inbraak of waterschade.

Onafhankelijke reviews van ANWB verzekeringen

Op onze website kun je een onafhankelijke review lezen over ANWB verzekeringen. We hebben op dit moment bijna alle verzekeringen behandeld in een review, wil je dus een beter beeld krijgen van een bepaalde ANWB verzekering? Klik dan op een van de links in deze mega gids om diepgaandere informatie te vinden en alle aanbieders te vergelijken.

ANWB review en ervaringen

Zoek je echter algemene informatie zoals het ANWB telefoonnummer, contactgegevens of wil je een goed beeld krijgen van ANWB ervaringen, dan ben je ook aan het juiste adres bij deze ANWB review, we behandelen namelijk alles van A-Z. Direct navigeren naar een aantal veelbezochte pagina’s? Klik dan op de onderstaande buttons of bekijk de ervaringen, contact, declareren of klik hier om alle polissen te bekijken.

Welke ANWB verzekeringen worden het meeste afgesloten?

Op dit moment is de ANWB zorgverzekering ook een van de meest populaire polissen van dit moment. Dat is ook niet zo gek want je kunt de polis volledig aanpassen naar eigen wens, daarnaast is het ook mogelijk om elk halfjaar je ANWB polis aan te passen. Kortom, we raden je aan om meer informatie te zoeken. 

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een reis geboekt hebt, maar dat deze onverhoopt niet door kan gaan. Op zo’n moment heb je vaak al een vliegticket en hotel geboekt. Door te kiezen voor een ANWB annuleringsverzekering hoef je je nergens druk over te maken en worden alle kosten gedekt indien je annuleert. 

Wil jij een veilig gevoel ervaren in je woning en je spullen verzekeren op een vrije manier? Dan ben je goed uit met de ANWB inboedelverzekering, je hebt veel keuzevrijheid en het is makkelijk mogelijk om al je spullen te verzekeren tegen een hoop risico’s. 

Welke ANWB verzekeringen voor het verkeer?

Het is belangrijk om de verzekering voor je auto goed te regelen. Met de ANWB auto verzekering ga je compleet, voordelig en met een veilig gevoel de weg op. Je kunt deze polis volledig zelf samenstellen en afsluiten gaat erg makkelijk.

Ben jij de trotse eigenaar van een bromfiets? Dan moet je wel goed verzekerd de weg op, gelukkig kun je met de ANWB bromfietsverzekering binnen 5 minuten de weg op. De dekkingen zijn compleet en je bent zo klaar met het aanvragen.

Ben jij de trotse eigenaar van een motor? Dan moet je wel goed verzekerd de weg op, gelukkig kun je met de ANWB motor verzekering binnen 5 minuten de weg op. De dekkingen zijn compleet en je bent zo klaar met het aanvragen. 

Ben jij de trotse eigenaar van een scooter? Dan moet je wel goed verzekerd de weg op, gelukkig kun je met de ANWB scooterverzekering binnen 5 minuten de weg op. De dekkingen zijn compleet en je bent zo klaar met het aanvragen. 

Bijna iedereen in Nederland heeft een fiets, je kunt tegenwoordig kiezen uit een groot aantal types zoals elektrisch, stadsfiets, racefiets of MTB. Je kunt met de ANWB fietsverzekering vanaf slechts € 2,40 per maand afsluiten.

Welke ANWB verzekering kun je nog meer kiezen?

Het kan natuurlijk zijn dat je in een juridisch conflict terecht komt, gelukkig heb je bij ANWB Rechtshulp ruim 200 juristen tot je beschikking met de ANWB rechtsbijstandverzekering, op dit moment een van de meest populaire polissen van ANWB verzekeringen. 

Een ding is zeker, als je gekozen hebt voor de ANWB woonverzekering ben je goed verzekerd tegen inbraak, storm of brandschade. 

De ANWB reisverzekering kan erg handig zijn als je veel reist, of als je voor een kortere periode naar een ander land verhuist. Ga je dus op een verre reis of een weekendje weg? Met de ANWB reisverzekering verzeker je een vakantie met speels gemak. 

Welke keuzes zijn er nog meer?

Dit is natuurlijk het product waar de ANWB het allerbekendste mee is geworden, de pechhulp service of de wegenwacht kan je altijd helpen met problemen op de weg. Er staan op dit moment meer dan 800 wegenwachten voor je klaar om je te helpen. Wil je meer weten over de ANWB pechhulpverzekering? Klik snel op de link voor een totaaloverzicht.

Het is natuurlijk heerlijk als je een boot hebt, varen kan erg ontspannend zijn, door gebruik te maken van de ANWB boot verzekering kun je met een gerust gevoel het water op, sluit een polis af en dek alle risico’s direct af.

Ben je op zoek naar een aantal gegevens van ANWB? Bekijk het hier!

Ben jij op zoek naar de declaraties ANWB? Dat kan natuurlijk als je schade hebt gehad wil je natuurlijk op de hoogte zijn van alle dingen die je moet regelen. Gelukkig is ANWB declareren goed georganiseerd. Ben je op zoek naar informatie? Klik dan op de volgende links:

 • Declareren bij ANWB
 • Het ANWB declaratieformulier

Ben jij op zoek naar alles over schade en ANWB ? Dat kunnen we ons voorstellen, soms kan het lastig zijn om alle juiste informatie te vinden. Om je op weg te helpen hebben we een aantal belangrijke dingen zoals ANWB schade uitbetalen, ANWB schade melden en het schadeformulier ANWB :

ANWB opzeggen

Informatie nodig voor ANWB verzekering opzeggen vergaren? Als je een polis wil opzeggen is dat vaak geen probleem tenzij de voorwaarden anders zeggen. Ook bij een zorgverzekering werkt het opzeggen doorgaans iets anders. Wil je meer weten? Bekijk dan deze pagina

De ANWB klantenservice

Heb je vragen over een bepaalde verzekering en ben je hiervoor op zoek naar het ANWB contact? Dan vind je de contactgegevens terug op de website van de zorgverzekeraar. Hier vindt je onder andere het e-mailadres ANWB , zodat je al jouw vragen kunt stellen via de mail. Zij zullen zo spoedig mogelijk reageren binnen de reactie termijn.

Wanneer dit niet gebeurd binnen de termijn, dan laten zij dit schriftelijk of via de mail weten. Wil je ANWB liever bellen? Gebruik dan het ANWB telefoonnummer om persoonlijk in contact te komen met een medewerker.

De wachttijd voor bellen bedraagt maximaal 5 minuten. Mocht dit niet het geval zijn? Dan is het mogelijk om jouw telefoonnummer achter te laten, zodat ze jou terugbellen op een moment wanneer dat uitkomt. 

De ANWB polisvoorwaarden, waar moet je aan voldoen?

Wanneer je klant wordt bij ANWB zijn er een aantal voorwaarden waar zowel jij als de verzekeraar aan moeten voldoen. Deze voorwaarden vindt je altijd terug op het polisblad die je ontvangt bij het afsluiten van een verzekering. Zo is het noodzakelijk om al jouw persoonlijke gegevens naar waarheid in te vullen.

Ga je verhuizen? Dan moet je zo snel mogelijk aan ANWB adreswijzigingen doorgeven. In het polisblad zie je ook precies wat er wel niet verzekerd is en welke verzekeringen jij hebt afgesloten. Om een dergelijke wijziging door te geven is het slim om even met ANWB te bellen. Zo wordt je snel geholpen en zijn zij direct op de hoogte van de situatie. 

ANWB ervaringen

Ben jij op zoek naar de plek waar je ervaringen over ANWB kunt lezen? Gelukkig zijn er talloze review sites zoals de onze beschikbaar, door deze review hopen we je sowieso meer achtergrondinformatie gegeven te hebben over de verzekeraar.

Ben je er nog niet helemaal uit? Begin dan met een ANWB vergelijk en kies vergelijking, kies de verzekering die je wil vergelijken en kijk of je wellicht ANWB korting kunt ontvangen.

Direct kosten besparen?

Op een aantal verzekeraars na zullen ook in 2021 de premies voor de schadeverzekeringen stijgen. Gelukkig neemt het aantal vergelijkingen ieder jaar toe en zijn er steeds meer huishoudens die honderden euro’s besparen. Betalen voor een overbodige dekking, of nog erger, een niet passende dekking is natuurlijk niet wenselijk. Bekijk snel of jij ook kunt besparen!

Jeroen – Alles weter op het gebied van verzekeringen

Alternatieve verzekeraars reviews

CZ

ASR

Univé

Interpolis

Aevitae

AON

De Goudse

KNMV

VVAA

Ditzo

OHRA

FBTO

ANWB

Allianz

Centraal Beheer

DSW

PMA

ZEKUR

Avéro Achmea

Nationale Nederlanden

AEGON

Klaverblad

Allsecur

De Europeesche

Generali

Promovendum

Zilveren Kruis

VGZ

Verzekeruzelf

HEMA

Reaal

Amersfoortse

De Friesland

Inshared

Unigarant

Laatst geupdatet op 16/11/2020

 • adana escort
 • adana bayan escort
 • adıyaman escort
 • adıyaman bayan escort
 • afyon escort
 • afyon bayan escort
 • amasya escort
 • amasya bayan escort
 • aksaray escort
 • aksaray bayan escort
 • antalya escort
 • antalya bayan escort
 • bilecik escort
 • bilecik bayan escort
 • bingöl escort
 • bingöl bayan escort
 • bitlis escort
 • bitlis bayan escort
 • burdur escort
 • burdur bayan escort
 • çanakkale escort
 • çanakkale bayan escort
 • çankırı escort
 • çankırı bayan escort
 • diyarbakır escort
 • diyarbakır bayan escort
 • düzce escort
 • düzce bayan escort
 • elazığ escort
 • elazığ bayan escort
 • eskişehir escort
 • eskişehir bayan escort
 • giresun escort
 • giresun bayan escort
 • kahramanmaraş escort
 • maraş bayan escort
 • kayseri escort
 • kayseri bayan escort
 • konya escort
 • konya bayan escort
 • kütahya escort
 • kütahya bayan escort
 • manisa escort
 • manisa bayan escort
 • osmaniye escort
 • osmaniye bayan escort
 • sakarya escort
 • sakarya bayan escort
 • samsun escort
 • samsun bayan escort
 • uşak escort
 • uşak bayan escort
 • van escort
 • van bayan escort
 • zonguldak escort
 • zonguldak bayan escort
 • trabzon escort
 • trabzon bayan escort
 • sivas escort
 • sivas bayan escort
 • tekirdağ escort
 • tekirdağ bayan escort
 • ankara escort
 • ağrı escort
 • ardahan escort
 • artvin escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bartın escort
 • batman escort
 • bayburt escort
 • bolu escort
 • çorum escort
 • denizli escort
 • edirne escort
 • erzincan escort
 • erzurum escort
 • gaziantep escort
 • gümüşhane escort
 • hakkari escort
 • hatay escort
 • ığdır escort
 • izmir escort
 • karabük escort
 • karaman escort
 • kars escort
 • kastamonu escort
 • kırıkkale escort
 • kırklareli escort
 • kırşehir escort
 • kilis escort
 • izmit escort
 • mardin escort
 • mersin escort
 • muğla escort
 • muş escort
 • nevşehir escort
 • niğde escort
 • ordu escort
 • rize escort
 • siirt escort
 • sinop escort
 • urfa escort
 • şırnak escort
 • tokat escort
 • tunceli escort
 • yalova escort
 • yozgat escort
 • adana escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bursa escort
 • çanakkale escort
 • denizli escort
 • elazığ escort
 • erzurum escort
 • eskişehir escort
 • gaziantep escort
 • izmir escort
 • bursa escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • istanbul escort
 • konya escort
 • mersin escort
 • samsun escort
 • maltepe escort
 • van escort
 • eskisehir escort
 • mersin escort
 • alanya escort
 • adana escort
 • atasehir escort
 • atasehir escort
 • ankara escort
 • tuzla escort
 • bursa escort
 • manavgat escort
 • istanbul escort
 • erzurum escort
 • samsun escort
 • giresun escort
 • buca escort
 • gaziantep escort
 • kayseri escort
 • malatya escort
 • konya escort
 • trabzon escort
 • didim escort
 • malatya escort
 • urfa escort
 • diyarbakir escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • izmir escort
 • adana escort
 • sincan escort
 • hatay escort
 • gebze escort
 • van escort
 • maltepe escort
 • canakkale escort
 • umraniye escort
 • ordu escort
 • izmir escort
 • balikesir escort
 • bahcelievler escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • alanya escort
 • batman escort
 • bursa escort
 • sakarya escort
 • izmir escort
 • ankara escort
 • gaziantep escort
 • diyarbakir escort
 • adana masoz
 • kocaeli escort
 • denizli escort
 • erzurum escort
 • antalya escort
 • adana escort
 • corlu escort
 • marmaris escort
 • izmir escort
 • tekirdag escort
 • kutahya escort
 • sancaktepe escort
 • afyon escort
 • esenyurt escort
 • eskort ankara
 • tokat escort
 • giresun escort
 • atasehir escort
 • cerkezkoy escort
 • basaksehir escort
 • kayseri masoz
 • diyarbakir escort
 • yalova escort
 • manisa escort
 • trabzon escort
 • aydin escort
 • ankara escort
 • izmir escort
 • aksaray escort
 • fatih escort
 • sivas escort
 • gaziantep escort
 • kahramanmaras escort