Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

7,0

(010) 246 6466

‘s-Gravelandseweg 555, 3119 XT Schiedam

 • Claim afhandelingen 70% 70%
 • Prijs/kwaliteit verhouding 80% 80%
 • Aanbod 60% 60%
 • Dekkingen 70% 70%

Meer weten?

Meer te weten komen over deze verzekeraar? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Alles wat je moet weten over de DSW verzekeringen op één centrale plek!

DSW verzekeringen review 2021 | Alles van A-Z op een rijtje!

door | sep 27, 2020

DSW is een landelijk werkende zorgverzekeraar. Van origine richtte zij zich met name op de regio Delfland, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord. Tegenwoordig kan iedereen terecht voor een DSW verzekering. Je leeftijd of financiële situatie maakt voor deze zorgverzekeraar niets uit. Deze zorgverzekeraar hanteert geen medische selectie, ook niet voor een aanvullende verzekering.

Bijzonder is dat DSW een uniek systeem heeft als het gaat om het eigen risico, hierover lees je meer hieronder. Ook maakt DSW altijd als eerste zorgverzekeraar de premies voor het volgende jaar bekend. Meestal gebeurt dit al eind september. Zo heb je voldoende tijd hebt om je hierin te verdiepen en nog voor het einde van het jaar je huidige verzekering wijzigen.

dsw verzekering

De DSW verzekeringen zijn voor iedereen

DSW is de verzekeraar voor iedereen, het is ook de enige verzekeraar waar je kunt kiezen om het eigen risico van tevoren te betalen. Als je achteraf toch geen gebruik hebt gemaakt van het eigen risico dan krijg je het bedrag gewoon weer teruggestort.

Dus geen onaangename verrassingen gedurende het jaar, maar wel fijn om het ‘gespaarde’ geld weer terug te ontvangen. Voor een scherpe premie voor de basisverzekering kun je bij DSW goed terecht.

De DSW verzekeringen

De DSW biedt verschillende verzekering aan. Niet alleen zijn dit zorgverzekeringen, maar bijvoorbeeld ook reis- of annuleringsverzekering of aansprakelijkheidsverzekering.

Hieronder hebben we de verschillende soorten DSW verzekeringen voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies welke verzekeringen DSW je kan aanbieden.

De zorgverzekeringen van DSW

Bij DSW kun je kiezen uit drie types zorgverzekeringen

 • Basisverzekering: Deze zorgverzekering dekt alles wat een basisverzekering moet dekken. Het is een combinatiepolis met vrije zorgkeuze.
 • Aanvullende verzekering DSW: AV-Compact, AV-Standaard, AV Top en AV Student. Je leest op de website meer over de aanvullende verzekering DSW
 • Collectieve zorgverzekering: Deze kun je via je werk afsluiten als je werkgever een contract heeft met DSW. Je kunt een eigen verzekeringspakket samenstellen en je krijgt naast de collectieve korting op je aanvullende verzekering premie ook nog eens vele extra’s.

Zoals je ziet zijn er veel verschillende soorten verzekeringen beschikbaar. Er zijn natuurlijk ook andere verzekeraars die soortgelijke verzekeringen aanbieden.

Daarom is het altijd verstandig om onze vergelijker te gebruiken. Hier kun je alle andere verzekeraars vergelijken met de DSW verzekering. Zodoende heb je altijd de verzekering die het beste bij je specifieke wensen past.

De belangrijkste voordelen van DSW verzekeringen

We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je zien waarom je juist voor DSW verzekeringen zou moeten kiezen.

 • DSW streeft naar solidariteit, iedereen is welkom bij DSW
 • Vrije keuze zorgverlener
 • Eigen risico kun je gespreid betalen
 • Altijd scherpe premies en snelle uitbetaling
 • Veel zaken kun je online regelen
 • Snelle en efficiënte dienstverlening

Dit zijn een paar voordelen die DSW met zich meebrengt. Wil je weten de voordelen zijn van een andere aanbieder? Maak gebruik van onze vergelijk op deze pagina.

Vergelijk deze voordelen met de voordelen van de andere aanbieders en krijg zo de beste verzekering die bij je past.

Ook kan het helpen door de DSW ervaringen van andere klanten te lezen. Lees de reviews van anderen of deel zelf ook eens je eigen DSW ervaringen.

DSW verzekering contact

Wil je met DSW verzekering contact opnemen? Dit kan op verschillende manieren. Maak bijvoorbeeld gebruik van het contactformulier. Of stuur een bericht via Facebook of Whatsapp (06-22383906). Meestal ontvang je dan binnen 4 uur reactie.

Wil je liever chatten? Dat kan ook via het Chatloket van de DSW Zorgverzekeraar. Daarnaast is het mogelijk om op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur telefonisch contact met DSW verzekering op te nemen.

De medewerkers van DSW helpen jou graag bij het beantwoorden van je vraag of om een eventueel probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Je kunt hier ook terecht voor een DSW verzekering aanpassen.

Telefoonnummer DSW verzekeringen en adres

Adres DSW Verzekeringen:

 • ‘s-Gravelandseweg 555
 • 3119 XT Schiedam

Telefoonnummer:

 • 010 246 6466

Maak de juiste keuze

Wil je nu direct weten of een DSW verzekeringen echt de beste keuze voor je is? Ga dan snel naar onze vergelijker. Binnen een paar minuten weet je al welke verzekeraar het beste bij je past. Het enige wat je hoeft te doen is in te vullen naar wat voor verzekering je op zoek bent.

Vervolgens zie je alle verzekeringen, waaronder de DSW verzekering, die voldoen aan je wensen. Je kunt de verzekeringen onderling vergelijken op prijs, dekking en voorwaarden. Zo kom je er snel achter wat de beste verzekering voor je is en kun je wellicht ook nog eens besparen op je premiekosten.

Direct kosten besparen?

Op een aantal verzekeraars na zullen ook in 2021 de premies voor de schadeverzekeringen stijgen. Gelukkig neemt het aantal vergelijkingen ieder jaar toe en zijn er steeds meer huishoudens die honderden euro’s besparen. Betalen voor een overbodige dekking, of nog erger, een niet passende dekking is natuurlijk niet wenselijk. Bekijk snel of jij ook kunt besparen!

Jeroen – Alles weter op het gebied van verzekeringen

Alternatieve verzekeraars reviews

CZ

ASR

Univé

Interpolis

Aevitae

AON

De Goudse

KNMV

VVAA

Ditzo

OHRA

FBTO

ANWB

Allianz

Centraal Beheer

DSW

PMA

ZEKUR

Avéro Achmea

Nationale Nederlanden

AEGON

Klaverblad

Allsecur

De Europeesche

Generali

Promovendum

Zilveren Kruis

VGZ

Verzekeruzelf

HEMA

Reaal

Amersfoortse

De Friesland

Inshared

Unigarant

Laatst geupdatet op 18/11/2020