Selecteer een pagina

MKB verzekering vergelijken en beste of goedkoopste premie vinden?

Op zoek naar de beste MKB verzekering? Lees jezelf in op deze pagina en krijg direct antwoord op al je vragen. Al genoeg onderzoek gedaan? Begin dan direct met een MKB verzekering vergelijken om alle premies langs elkaar te houden. Betaal nooit meer te veel premie en bekijk alle aanbieders in 3 minuten zonder allerlei gedoe.

Onafhankelijk en Persoonlijk

Vergelijk alle verzekeraars onafhankelijk op persoonlijke situatie en voorkeuren.

Antwoord Op Al Je Vragen

Alle informatie en vragen over iedere verzekering op 1 centrale plaats lezen en onderzoeken

Online Vergelijken & Afsluiten

Alles online regelen met een paar simpele kliks, vergelijk, kies de beste polis en sluit direct af

Veiligheid en Privacy

Volledig veilig en anoniem vergelijken, wij slaan geen data op en werken met ssl encryptie.

MKB verzekering vergelijken in 2023!

Excuses, er is op dit moment geen vergelijking beschikbaar. Wij brengen je op de hoogte zodra we deze verzekering weer vergelijken.

Voordelen van MKB verzekeringen

 Alle MKB polissen zijn goed te combineren in pakket

 Je kunt je bedrijf tegen bijna elk risico verzekeren

 Geen zorgen over risico’s, focus op ondernemen

 Goed betaalbaar, al mogelijk vanaf 10 euro p/m

 Startende ondernemers krijgen vaak korting

Deze execution only vergelijking wordt aangeboden in samenwerking met Prosolve Financiele Diensten

ProSolve Assurantiën B.V.

KVK: 20142056

AFM: 12005407

MKB verzekering execution only

Deze polis wordt afgesloten op basis van ‘execution only’ zoals dat bij de meeste verzekeringen op het internet is geregeld. Bij execution only maak je zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voer je bij de aanvraag zelf de gegevens in die nodig zijn.

 • Omdat Prosolve hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot aansprakelijkheid van Prosolve.

Onder deze aansprakelijkheid valt onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van de aanvraag.

MKB verzekeringen gids

Ben jij op zoek naar de beste en makkelijkste manier om MKB verzekeringen onafhankelijk met elkaar te vergelijken? Zoek niet verder, je bent aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een handige gids gemaakt met alle informatie over de verschillende MKB verzekeringen. Op dit moment zijn er in Nederland ontzettend veel verschillende polissen op de markt beschikbaar waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het is dus erg belangrijk dat je precies weet waar je naar op zoek bent.

Het vinden van een MKB verzekering kan behoorlijk lastig zijn

Naast al die polissen zijn er ook nog ontzettend veel verzekeraars, daardoor kan het nog moeilijker zijn om de juiste MKB verzekering te kiezen. Alles kan namelijk behoorlijk onoverzichtelijk zijn omdat verzekeraars andere premies, dekkingen en service bieden. Daarnaast kan er ook nog een flink verschil in dekking zijn en loop je soms het risico op onder- of oververzekering. Het kan zomaar zijn dat je aanvullend nog een polis moet afsluiten om een bepaald risico af te dekken met een speciale verzekering.

Gebruik onze oplossing en begin met MKB verzekering vergelijken

Gelukkig hebben we een handige oplossing voor je om alle MKB verzekeringen goed op een rijtje te zetten. Maak gebruik van onze MKB verzekering vergelijker om alle polissen, premies en dekkingen te bekijken. Vul je gegevens in, klik de dekkingen aan die je nodig hebt voor je bedrijf en sluit direct online af! Wil je eerst meer informatie om alles te weten te komen over de verschillende MKB verzekeringen? Druk dan op de meest gestelde vragen button, of scroll verder om meer te weten te komen.

Waarom MKB verzekering afsluiten?

bedrijfsbus verzekeren

Waar moet ik op letten bij MKB verzekeringen afsluiten?


 Let goed op alle verschillende soorten dekking

 Schakel een specialist of adviseur in bij complexiteit

 Een MKB pakket afsluiten is bijna altijd voordeliger

 Je kunt al dekkingen vinden vanaf 10 euro per maand

Als MKB bedrijf loop je bepaalde risico’s, je staat dus voor de keuze om deze (eventuele schades af te dekken middels een verzekering. Doe je dit niet? Dan zijn eventuele schades volledig voor eigen rekening.

 • Uiteraard is het mogelijk om bepaalde risico’s niet af te dekken als je vermogen aan het opbouwen bent om eventuele schade te dekken. Deze afweging kan behoorlijk lastig zijn, risicomanagement is van levensbelang voor MKB bedrijven en soms moeten er ingewikkeld keuzes worden gemaakt.

Risicomanagement en keuzes maken

Al deze keuzes kunnen behoorlijk wat impact op de bedrijfsvoering hebben, het kan dus nodig zijn om een vakkundige en onafhankelijke specialist in te schakelen.

 • Deze specialist kan kijken wat voor risico’s je bedrijf loopt, en je adviseren over het afdekken van risico’s met specifieke MKB verzekeringen of pakketten. Doorgaans zien we dat veel MKB bedrijven kiezen voor een pakketverzekering om een groot deel van de risico’s in een klap af te dekken.

Een MKB pakket verzekeren kan voordelen hebben

Het gebruiken van een MKB pakketverzekering kan dus behoorlijk wat voordelen hebben, zo zijn al je polissen ondergebracht bij een verzekeringsmaatschappij en krijg je vaak een scherpe premie omdat je direct een aantal verzekeringen afsluit. Wil je meer weten? Begin dan met MKB verzekering vergelijken in onze handige tool om alle opties met elkaar te vergelijken.

Meest gekozen MKB verzekeringen

bedrijfsauto verzekeren zzp

Welke dekkingen zijn er beschikbaar?

 
 Polissen om risico’s bedrijfspand af te dekken

 Polissen om risico’s rechtsbijstand af te dekken

 Polissen om risico’s vervoer af te dekken

 Polissen om risico’s aansprakelijkheid af te dekken

 Polissen om risico’s bedrijfscontinuïteit af te dekken

 Polissen om risico’s arbeidsongeschiktheid af te dekken

BrancheDekkingKorting
Sport/Recreatie
Detailhandel
Groothandel
Ambacht
Zakelijk
Horeca
Medisch
Bouw

Er zijn dus behoorlijk wat verschillende verzekering voor MKB bedrijven, om je een overzicht te geven van de mogelijkheden hebben we alle polissen op een rijtje gezet. In de vergelijker is het zelfs mogelijk om nog specifiekere polissen af te sluiten om bedrijfsrisico’s af te dekken. Lees snel verder om alles te weten te komen.

MKB verzekeringen voor bedrijfspand

Het kan natuurlijk zijn dat je bedrijfspand schade oploopt door brand, inbraak of storm. Gelukkig is het mogelijk om je hiervoor te verzekeren, ook kan schade aan elektronica of computers afgedekt worden.

 • Doorgaans kun je een gebouwenverzekering, brandverzekering en elektronicaverzekering aan elkaar koppelen om de risico’s effectief af te dekken.

MKB verzekering voor bedrijfscontinuïteit

Uiteraard is fysieke schade aan je pand, goederen en inventaris een vervelende zaak. Toch zijn er nog een hoop andere risico’s die je echt moet afdekken.

 • Denk bijvoorbeeld aan je bedrijfsprocessen, wat gebeurt er als deze stil komen te liggen? Vaak kost het operationeel maken van je bedrijf bakken met geld, zeker als er sprake is van reconstructiekosten (dit zijn kosten die je maakt om administratie en klantenbestand te herstellen) kan dat flink oplopen.

MKB verzekeringen voor aansprakelijkheid

Het is erg belangrijk om zaken rondom aansprakelijkheid goed af te dekken als bedrijf. Het kan zijn dat je onderneming directe materiële of financiële schade toebrengt aan derden, of eigendommen van derden. Dit soort schade kan ook afgedekt worden met een zogenoemde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

 • Er is nog een categorie van schade binnen aansprakelijkheid, de zogenoemde zuiver vermogensschade kan namelijk ook afgedekt worden. Dit is schade die ontstaat bij derden door het missen van inkomsten. Indien je een adviserend bedrijf, of beroep hebt kan het verstandig zijn om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.
 • Daarnaast is er nog een verzekering voor bestuurders, toezichthouders en commissarissen. Je kunt namelijk een speciale bestuurdersaansprakelijkheids-verzekering afsluiten om risico’s af te dekken. Het komt namelijk regelmatig voor dat bestuurders persoonlijk aansprakelijk worden gesteld, en dat kan een flinke aanslag zijn op het privévermogen.

 

Wat kun je nog afdekken met MKB pakket?

bestelwagen verzekeren

Welke aanbieders zitten er in de vergelijker?

Je kunt je ook nog verzekeren voor een aantal andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsrechstbijstand. Gelijk hebben en gelijk krijgen is namelijk lang niet altijd hetzelfde.

 • Indien je MKB bedrijf een conflict heeft met een personeelslid, leverancier of klant kunnen de kosten voor juridische hulp enorm oplopen. Door zakelijke rechtsbijstandverzekering af te sluiten is je bedrijf verzekerd voor juridisch advies.

Voertuigen en MKB verzekeringen

Uiteraard zijn er talloze MKB bedrijven die beschikken over een aantal auto’s van de zaak, bestelbusjes, vrachtauto’s of ander werkmaterieel zoals een heftruck.

 • Al deze voertuigen moeten natuurlijk wel verzekerd de weg op. Met een MKB verzekering kun je ook de goederen van een voertuig verzekeren met een zogenoemde goederenverzekering.

MKB bedrijven, ondernemers en arbeidsongeschiktheid

Uiteraard hebben we dan nog de AOV verzekering, deze dekt financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid af. Dit is een van de belangrijkste verzekeringen voor ondernemers en kan een vangnet bieden indien er sprake is van een ongeluk of ziekte. Wil je meer weten? Lees dan hier onze gids over arbeidsongeschiktheid- verzekeringen.

Meest gestelde vragen over de MKB verzekering

Hoe kan premie van MKB pakket betaald worden?

Je kunt de premie doorgaans per maand, kwartaal, halfjaar of per jaar betalen. Uiteraard krijg je korting als je de premie voor een jaar vooruit kunt betalen.

Ben ik direct verzekerd na afsluiten MKB pakket?

Dat ligt er aan, na het aanvragen van een MKB pakket ontvang je per mail een bevestiging en eventuele dekking in je e-mailbox. Als de verzekeraar nog specifieke vragen heeft, of aanvullende gegevens nodig heeft hoor je dit meestal na 1 werkdag. De verzekeraar kan soms aanvullende informatie vragen over het soort bedrijf, of de gegevens over de eigenaar.

bedrijfsauto verzekeren vergelijken
bestelauto verzekeren zakelijk
bestelauto verzekeren zakelijk
bestelauto verzekeren zakelijk

Laatst geupdatet op 09/03/2021

 • adana escort
 • adana bayan escort
 • adıyaman escort
 • adıyaman bayan escort
 • afyon escort
 • afyon bayan escort
 • amasya escort
 • amasya bayan escort
 • aksaray escort
 • aksaray bayan escort
 • antalya escort
 • antalya bayan escort
 • bilecik escort
 • bilecik bayan escort
 • bingöl escort
 • bingöl bayan escort
 • bitlis escort
 • bitlis bayan escort
 • burdur escort
 • burdur bayan escort
 • çanakkale escort
 • çanakkale bayan escort
 • çankırı escort
 • çankırı bayan escort
 • diyarbakır escort
 • diyarbakır bayan escort
 • düzce escort
 • düzce bayan escort
 • elazığ escort
 • elazığ bayan escort
 • eskişehir escort
 • eskişehir bayan escort
 • giresun escort
 • giresun bayan escort
 • kahramanmaraş escort
 • maraş bayan escort
 • kayseri escort
 • kayseri bayan escort
 • konya escort
 • konya bayan escort
 • kütahya escort
 • kütahya bayan escort
 • manisa escort
 • manisa bayan escort
 • osmaniye escort
 • osmaniye bayan escort
 • sakarya escort
 • sakarya bayan escort
 • samsun escort
 • samsun bayan escort
 • uşak escort
 • uşak bayan escort
 • van escort
 • van bayan escort
 • zonguldak escort
 • zonguldak bayan escort
 • trabzon escort
 • trabzon bayan escort
 • sivas escort
 • sivas bayan escort
 • tekirdağ escort
 • tekirdağ bayan escort
 • ankara escort
 • ağrı escort
 • ardahan escort
 • artvin escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bartın escort
 • batman escort
 • bayburt escort
 • bolu escort
 • çorum escort
 • denizli escort
 • edirne escort
 • erzincan escort
 • erzurum escort
 • gaziantep escort
 • gümüşhane escort
 • hakkari escort
 • hatay escort
 • ığdır escort
 • izmir escort
 • karabük escort
 • karaman escort
 • kars escort
 • kastamonu escort
 • kırıkkale escort
 • kırklareli escort
 • kırşehir escort
 • kilis escort
 • izmit escort
 • mardin escort
 • mersin escort
 • muğla escort
 • muş escort
 • nevşehir escort
 • niğde escort
 • ordu escort
 • rize escort
 • siirt escort
 • sinop escort
 • urfa escort
 • şırnak escort
 • tokat escort
 • tunceli escort
 • yalova escort
 • yozgat escort
 • adana escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bursa escort
 • çanakkale escort
 • denizli escort
 • elazığ escort
 • erzurum escort
 • eskişehir escort
 • gaziantep escort
 • izmir escort
 • bursa escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • istanbul escort
 • konya escort
 • mersin escort
 • samsun escort
 • maltepe escort
 • van escort
 • eskisehir escort
 • mersin escort
 • alanya escort
 • adana escort
 • atasehir escort
 • atasehir escort
 • ankara escort
 • tuzla escort
 • bursa escort
 • manavgat escort
 • istanbul escort
 • erzurum escort
 • samsun escort
 • giresun escort
 • buca escort
 • gaziantep escort
 • kayseri escort
 • malatya escort
 • konya escort
 • trabzon escort
 • didim escort
 • malatya escort
 • urfa escort
 • diyarbakir escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • izmir escort
 • adana escort
 • sincan escort
 • hatay escort
 • gebze escort
 • van escort
 • maltepe escort
 • canakkale escort
 • umraniye escort
 • ordu escort
 • izmir escort
 • balikesir escort
 • bahcelievler escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • alanya escort
 • batman escort
 • bursa escort
 • sakarya escort
 • izmir escort
 • ankara escort
 • gaziantep escort
 • diyarbakir escort
 • adana masoz
 • kocaeli escort
 • denizli escort
 • erzurum escort
 • antalya escort
 • adana escort
 • corlu escort
 • marmaris escort
 • izmir escort
 • tekirdag escort
 • kutahya escort
 • sancaktepe escort
 • afyon escort
 • esenyurt escort
 • eskort ankara
 • tokat escort
 • giresun escort
 • atasehir escort
 • cerkezkoy escort
 • basaksehir escort
 • kayseri masoz
 • diyarbakir escort
 • yalova escort
 • manisa escort
 • trabzon escort
 • aydin escort
 • ankara escort
 • izmir escort
 • aksaray escort
 • fatih escort
 • sivas escort
 • gaziantep escort
 • kahramanmaras escort