Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

7,5

013 580 12 34
Spoorlaan 298,
5017 JZ Tilburg
 • Claim afhandelingen 80% 80%
 • Prijs/kwaliteit verhouding 70% 70%
 • Aanbod 80% 80%
 • Dekkingen 80% 80%

Meer weten?

Meer te weten komen over deze verzekeraar? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Alles wat je moet weten over de Interpolis verzekeringen op één centrale plek!

Interpolis verzekering review | De beste verzekeraar voor u?

door | mrt 15, 2020

Interpolis review

Op dit moment is Interpolis een handelsnaam van Achmea, deze verzekeraar is in 1669 ontstaan uit de fusie van levensverzekeringsmaatschappij BTL en 4 kleinere schadeverzekeringsmaatschappijen genaamd ABTB uit Arnhem, LLTB te Roermond, LTB in Leiden en NCB in Tilburg (onderdelen van de gewestelijke standsorganisaties van de Katholieke Nederlandse Boeren- en Tuindersbond, KNBTB).

Daarnaast is er in 1967 een samenwerking met Interpolis en de Coöperatieve Centrale Boerenleenbank opgezet, de voorganger van de nu bekende Rabobank zette samen met Interpolis de financieringsmaatschappij De Lage Landen op. Op dit moment is deze organisatie nog altijd onderdeel van de Rabobank.

interpolis verzekeringen

Waar staat Interpolis verzekeringen voor?

Iedereen in Nederland kent het merk Interpolis met zijn bekende slogan ‘’Interpolis, glashelder”. Op dit moment hoort deze verzekeraar tot een van de toonaangevende verzekeraars in Nederland. Deze eigenzinnige strategie en merkuiting heeft voor grote bekendheid gezorgd. De verzekeraar geeft aan dat de glashelder staat voor, transparantie van de organisatie en de producten.

Interpolis wil verzekeren vooral makkelijk maken, en het niet ingewikkelder maken dan het daadwerkelijk is. Daarnaast wil de verzekeraar schades makkelijk verkleinen en voorkomen door focus te richten op preventie van schade, verzekeren is namelijk niet de enige oplossing. Voor de risico’s die overblijven, of die niet gedragen kunnen worden door consumenten worden er concrete verzekeringsoplossingen geboden.

Onafhankelijke reviews van Interpolis verzekeringen

Op onze website kun je een onafhankelijke review lezen over Interpolis verzekeringen. We hebben op dit moment bijna alle verzekeringen behandeld in een review, wil je dus een beter beeld krijgen van een bepaalde Interpolis verzekering? Klik dan op een van de links in deze mega gids om diepgaandere informatie te vinden en alle aanbieders te vergelijken.

Interpolis review en ervaringen

Zoek je echter algemene informatie zoals het Interpolis telefoonnummer, contactgegevens of wil je een goed beeld krijgen van Interpolis ervaringen, dan ben je ook aan het juiste adres bij deze Interpolis review, we behandelen namelijk alles van A-Z. Direct navigeren naar een aantal veelbezochte pagina’s? Klik dan op de onderstaande buttons of bekijk de ervaringen, contact, declareren of klik hier om alle polissen te bekijken.

Welke Interpolis verzekeringen worden het meeste afgesloten?

Op dit moment is de Interpolis zorgverzekering ook een van de meest populaire polissen van dit moment. Dat is ook niet zo gek want je kunt de polis volledig aanpassen naar eigen wens, daarnaast is het ook mogelijk om elk halfjaar je Interpolis polis aan te passen. Kortom, we raden je aan om meer informatie te zoeken. 

Een van de grote aanraders is de Interpolis aansprakelijkheidsverzekering, met deze polis verzeker je jezelf tegen schade aan spullen van derden. Het fijne van deze polis is dat je direct beschikt over wereldwijde dekking.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een reis geboekt hebt, maar dat deze onverhoopt niet door kan gaan. Op zo’n moment heb je vaak al een vliegticket en hotel geboekt. Door te kiezen voor een Interpolis annuleringsverzekering hoef je je nergens druk over te maken en worden alle kosten gedekt indien je annuleert.  

Welke Interpolis verzekeringen voor het verkeer?

Uiteraard is de Interpolis autoverzekering ook al een bekende polis geworden. Je kunt ook deze verzekering volledig zelf samenstellen, het prettige is dat je de polis volledig kunt inrichten zoals je zelf wil. Ook kun je de auto gratis APK laten keuren.

 • Uiteraard wil je op vakantie met je caravan, maar dan moet je wel nadenken over de dekking bij schade. Met een Interpolis caravanverzekering ben je compleet verzekerd en hoef je je geen zorgen te maken. 
 • Ben jij de trotse eigenaar van een motor? Dan moet je wel goed verzekerd de weg op, gelukkig kun je met de Interpolis motorverzekering binnen 5 minuten de weg op. De dekkingen zijn compleet en je bent zo klaar met het aanvragen.
 • Bijna iedereen in Nederland heeft een fiets, je kunt tegenwoordig kiezen uit een groot aantal types zoals elektrisch, stadsfiets, racefiets of MTB. Je kunt met de Interpolis fietsverzekering vanaf een behoorlijk laag bedrag maand afsluiten.

Welke Interpolis verzekering kun je nog meer kiezen?

Wil jij de inboedel goed verzekeren? Er zijn genoeg mogelijkheden om je spullen te verzekeren. Met de Interpolis inboedelverzekering kun je spullen verzekeren tot € 150.000, ook tijdens een verhuizing of in de opslag. Als er sprake is van schade laat je met bonnen of foto’s zien wat de schade is.

Uiteraard kun je een woning ook verzekeren. Met de Interpolis opstalverzekering kun je je huis verzekeren voor schade bij brand-, water-, inbraak en stormschade. Nog een prettig voordeel is dat je zonnepanelen kunt meeverzekeren. 

Het kan natuurlijk zijn dat je hulp nodig hebt bij een juridisch conflict, de kosten kunnen snel oplopen en het is belangrijk om dit risico af te dekken. Bij Interpolis stel je je rechtsbijstandverzekering samen aan de hand van jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen uit vijf modules namelijk de modules Consument & Wonen, Module Verkeer, Module Werk & Inkomen, Module Fiscaal & Vermogen, Module Medisch. 

Welke Interpolis verzekering kun je nog meer kiezen?

Het is voor veel mensen prettig om te beschikken over de Interpolis woonverzekering, of je nu in een appartement of grote woning woont alles is mogelijk met de complete dekkingen voor de opstal, inboedel en aansprakelijkheid in een.

Als je lekker op vakantie gaat heb je geen zin in zorgen of stress, door te kiezen voor een Interpolis reisverzekering hoef je hier geen last van te hebben. Je bent met deze polis gedekt voor schade aan je vakantieverblijf, verloren bagage en het is ook mogelijk om gebruik te maken van een annuleringsverzekering

Ben je op zoek naar een aantal dingen van Interpolis? Bekijk het hier!

Ben jij op zoek naar de declaraties Interpolis? Dat kan natuurlijk als je schade hebt gehad wil je natuurlijk op de hoogte zijn van alle dingen die je moet regelen. Gelukkig is Interpolis declareren goed georganiseerd. Ben je op zoek naar informatie? Bekijk dan onderstaande contactmogelijkheden:

 • Declareren bij Interpolis
 • Het Interpolis declaratieformulier

Ben jij op zoek naar alles over schade en Interpolis? Dat kunnen we ons voorstellen, soms kan het lastig zijn om alle juiste informatie te vinden. Om je op weg te helpen hebben we een aantal belangrijke dingen zoals Interpolis schade uitbetalen, Interpolis schade melden en het schadeformulier Interpolis:

 • Interpolis schade uitbetalen
 • Schadeformulier Interpolis

Interpolis opzeggen

Informatie nodig voor Interpolis verzekering opzeggen vergaren? Als je een polis wil opzeggen is dat vaak geen probleem tenzij de voorwaarden anders zeggen. Ook bij een zorgverzekering werkt het opzeggen doorgaans iets anders. 

De Interpolis klantenservice

Heb je vragen over een bepaalde verzekering en ben je hiervoor op zoek naar het Interpolis contact? Dan vind je de contactgegevens terug op de website van de zorgverzekeraar. Hier vindt je onder andere het e-mailadres Interpolis, zodat je al jouw vragen kunt stellen via de mail. Zij zullen zo spoedig mogelijk reageren binnen de reactietermijn.

Wanneer dit niet gebeurd binnen de termijn, dan laten zij dit schriftelijk of via de mail weten. Wil je Interpolis liever bellen? Gebruik dan het Interpolis telefoonnummer om persoonlijk in contact te komen met een medewerker.

De wachttijd voor bellen bedraagt maximaal 5 minuten. Mocht dit niet het geval zijn? Dan is het mogelijk om jouw telefoonnummer achter te laten, zodat ze jou terugbellen op een moment wanneer dat uitkomt. 

De Interpolis polisvoorwaarden, waar moet je aan voldoen?

Wanneer je klant wordt bij Interpolis zijn er een aantal voorwaarden waar zowel jij als de verzekeraar aan moeten voldoen. Deze voorwaarden vindt je altijd terug op het polisblad die je ontvangt bij het afsluiten van een verzekering. Zo is het noodzakelijk om al jouw persoonlijke gegevens naar waarheid in te vullen.

Ga je verhuizen? Dan moet je zo snel mogelijk aan Interpolis adreswijzigingen doorgeven. In het polisblad zie je ook precies wat er wel niet verzekerd is en welke verzekeringen jij hebt afgesloten. Om een dergelijke wijziging door te geven is het slim om even met Interpolis te bellen. Zo wordt je snel geholpen en zijn zij direct op de hoogte van de situatie. 

Interpolis ervaringen

Ben jij op zoek naar de plek waar je ervaringen over Interpolis kunt lezen? Gelukkig zijn er talloze review sites zoals de onze beschikbaar, door deze review hopen we je sowieso meer achtergrondinformatie gegeven te hebben over de verzekeraar. Ben je er nog niet helemaal uit? Begin dan met een Interpolis vergelijk en kies vergelijking, kies de verzekering die je wil vergelijken en kijk of je wellicht Interpolis korting kunt ontvangen.

Direct kosten besparen?

Op een aantal verzekeraars na zullen ook in 2021 de premies voor de schadeverzekeringen stijgen. Gelukkig neemt het aantal vergelijkingen ieder jaar toe en zijn er steeds meer huishoudens die honderden euro’s besparen. Betalen voor een overbodige dekking, of nog erger, een niet passende dekking is natuurlijk niet wenselijk. Bekijk snel of jij ook kunt besparen!

Jeroen – Alles weter op het gebied van verzekeringen

Alternatieve verzekeraars reviews

CZ

ASR

Univé

Interpolis

Aevitae

AON

De Goudse

KNMV

VVAA

Ditzo

OHRA

FBTO

ANWB

Allianz

Centraal Beheer

DSW

PMA

ZEKUR

Avéro Achmea

Nationale Nederlanden

AEGON

Klaverblad

Allsecur

De Europeesche

Generali

Promovendum

Zilveren Kruis

VGZ

Verzekeruzelf

HEMA

Reaal

Amersfoortse

De Friesland

Inshared

Unigarant

Laatst geupdatet op 16/11/2020

 • adana escort
 • adana bayan escort
 • adıyaman escort
 • adıyaman bayan escort
 • afyon escort
 • afyon bayan escort
 • amasya escort
 • amasya bayan escort
 • aksaray escort
 • aksaray bayan escort
 • antalya escort
 • antalya bayan escort
 • bilecik escort
 • bilecik bayan escort
 • bingöl escort
 • bingöl bayan escort
 • bitlis escort
 • bitlis bayan escort
 • burdur escort
 • burdur bayan escort
 • çanakkale escort
 • çanakkale bayan escort
 • çankırı escort
 • çankırı bayan escort
 • diyarbakır escort
 • diyarbakır bayan escort
 • düzce escort
 • düzce bayan escort
 • elazığ escort
 • elazığ bayan escort
 • eskişehir escort
 • eskişehir bayan escort
 • giresun escort
 • giresun bayan escort
 • kahramanmaraş escort
 • maraş bayan escort
 • kayseri escort
 • kayseri bayan escort
 • konya escort
 • konya bayan escort
 • kütahya escort
 • kütahya bayan escort
 • manisa escort
 • manisa bayan escort
 • osmaniye escort
 • osmaniye bayan escort
 • sakarya escort
 • sakarya bayan escort
 • samsun escort
 • samsun bayan escort
 • uşak escort
 • uşak bayan escort
 • van escort
 • van bayan escort
 • zonguldak escort
 • zonguldak bayan escort
 • trabzon escort
 • trabzon bayan escort
 • sivas escort
 • sivas bayan escort
 • tekirdağ escort
 • tekirdağ bayan escort
 • ankara escort
 • ağrı escort
 • ardahan escort
 • artvin escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bartın escort
 • batman escort
 • bayburt escort
 • bolu escort
 • çorum escort
 • denizli escort
 • edirne escort
 • erzincan escort
 • erzurum escort
 • gaziantep escort
 • gümüşhane escort
 • hakkari escort
 • hatay escort
 • ığdır escort
 • izmir escort
 • karabük escort
 • karaman escort
 • kars escort
 • kastamonu escort
 • kırıkkale escort
 • kırklareli escort
 • kırşehir escort
 • kilis escort
 • izmit escort
 • mardin escort
 • mersin escort
 • muğla escort
 • muş escort
 • nevşehir escort
 • niğde escort
 • ordu escort
 • rize escort
 • siirt escort
 • sinop escort
 • urfa escort
 • şırnak escort
 • tokat escort
 • tunceli escort
 • yalova escort
 • yozgat escort
 • adana escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bursa escort
 • çanakkale escort
 • denizli escort
 • elazığ escort
 • erzurum escort
 • eskişehir escort
 • gaziantep escort
 • izmir escort
 • bursa escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • istanbul escort
 • konya escort
 • mersin escort
 • samsun escort
 • maltepe escort
 • van escort
 • eskisehir escort
 • mersin escort
 • alanya escort
 • adana escort
 • atasehir escort
 • atasehir escort
 • ankara escort
 • tuzla escort
 • bursa escort
 • manavgat escort
 • istanbul escort
 • erzurum escort
 • samsun escort
 • giresun escort
 • buca escort
 • gaziantep escort
 • kayseri escort
 • malatya escort
 • konya escort
 • trabzon escort
 • didim escort
 • malatya escort
 • urfa escort
 • diyarbakir escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • izmir escort
 • adana escort
 • sincan escort
 • hatay escort
 • gebze escort
 • van escort
 • maltepe escort
 • canakkale escort
 • umraniye escort
 • ordu escort
 • izmir escort
 • balikesir escort
 • bahcelievler escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • alanya escort
 • batman escort
 • bursa escort
 • sakarya escort
 • izmir escort
 • ankara escort
 • gaziantep escort
 • diyarbakir escort
 • adana masoz
 • kocaeli escort
 • denizli escort
 • erzurum escort
 • antalya escort
 • adana escort
 • corlu escort
 • marmaris escort
 • izmir escort
 • tekirdag escort
 • kutahya escort
 • sancaktepe escort
 • afyon escort
 • esenyurt escort
 • eskort ankara
 • tokat escort
 • giresun escort
 • atasehir escort
 • cerkezkoy escort
 • basaksehir escort
 • kayseri masoz
 • diyarbakir escort
 • yalova escort
 • manisa escort
 • trabzon escort
 • aydin escort
 • ankara escort
 • izmir escort
 • aksaray escort
 • fatih escort
 • sivas escort
 • gaziantep escort
 • kahramanmaras escort