Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

8,0

+31 (0)20 651 52 53

Archimedeslaan 10, 3584 BA Utrecht

  • Claim afhandelingen 90% 90%
  • Prijs/kwaliteit verhouding 80% 80%
  • Aanbod 60% 60%
  • Dekkingen 90% 90%

Meer weten?

Meer te weten komen over deze verzekeraar? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Alles wat je moet weten over de Europeesche verzekeringen op één centrale plek!

De Europeesche Verzekeringen Review | De beste verzekeraar voor jou?

door | sep 11, 2020

De Europeesche verzekeringen is een verzekeringsmaatschappij die zich vooral richt op het verzekeren van personen tijdens vrijetijdsbestedingen. Denk hierbij aan recreatie- en reisverzekeringen, zoals een kortlopende- of doorlopende reisverzekering. Daarnaast is de

Europeesche een dochtersonderneming van de grote verzekeraar ASR. Hierdoor hebben zij veel kennis over verzekeringen en weet je zeker dat je goed zit.

Op deze pagina gaan wij jou meer vertellen over de contactgegevens en de verschillende dekkingen van de Europeesche verzekeringen. Hiermee hopen wij jou voldoende te informeren om vervolgens een goede keuze te kunnen maken.

europeesche verzekeringen

De Europeesche verzekeringen, welke zijn er af te sluiten?

De Europeesche verzekeringen biedt 3 verschillende reisverzekeringen aan voor personen die goed verzekerd willen zijn op reis. Zo is er een kortlopende- en doorlopende reisverzekering en ook nog een kortlopende annuleringsverzekering beschikbaar.

De kortlopende- en doorlopende reisverzekering zijn beschikbaar in 3 verschillende varianten, namelijk een basis-, comfort- en optimaal dekking. Deze verschillende dekking verschillen onderling niet alleen in prijs, maar vooral ook in de hoogte van vergoedingen. Zo ben je met een optimaal pakket ruimer verzekerd voor bijvoorbeeld schade aan de bagage.

Dan is er ook nog de kortlopende annuleringsverzekering die beschikbaar is in 2 verschillende varianten. Hierbij heb je de keuze uit een basis annuleringsverzekering en een all risk annuleringsverzekering.

Het verschil tussen deze twee dekkingen is dat je met de basis annuleringsverzekering alleen bent verzekerd voor situaties die zijn bepaald door de verzekeraar. Zo ben je met de all risk annuleringsverzekering zelfs verzekerd voor 75% van de reissom als je terugkeert naar Nederland om eigen reden.

Hoe kan ik de Europeesche verzekeringen opzeggen?

Het is bij de Europeesche verzekeringen niet nodig om de kortlopende reis- en annuleringsverzekering op te zeggen. Deze verzekeringen sluit je namelijk af voor slechts één enkele vakantie.

Zodra je weer terug bent in Nederland wordt de verzekering automatisch stop gezet. Bij de doorlopende reisverzekering van de Europeesche verzekeringen is dat natuurlijk wel een ander verhaal.

Deze sluit je namelijk af voor onbepaalde tijd, maar het is wel degelijk mogelijk om deze stop te zetten. Hiervoor vul je het opzegformulier in, waarbij je de kunt kiezen of je de verzekering wilt stop zetten of herroepen.

Als je de verzekering wilt stopzetten geldt er een opzegtermijn van één maand. Het herroepen van de verzekering is ook mogelijk als je binnen 14 dagen na afsluiten het formulier invult en opstuurt.

Hoe kan ik contact opnemen?

Wil je met de Europeesche verzekeringen contact opnemen voor vragen? Dan is dat op verschillende manieren mogelijk. Om het jou makkelijk te maken hebben we alle contactgegevens hieronder voor jou onder elkaar gezet.

  • De alarmcentrale van de Europeesche verzekeringen is te bereiken op: +31 (0)20 651 57 77
  • Voor vragen vul je het contactformulier in
  • Het Europeesche verzekeringen telefoonnummer voor vragen is: +31 (0)20 651 52 53
  • Voor vragen is het ook mogelijk om een bericht te sturen via Facebook, Twitter of Messenger
  • Het bezoekadres van de Europeesche verzekeringen is: Archimedeslaan 10, 3584 BA in Utrecht
  • Verzekering via een reisbureau afgesloten? Dan kun je daar terecht met al je vragen

Dit zijn een aantal belangrijke voordelen waar je gebruik van kunt maken. Benieuwd naar de voordelen van andere verzekeraars? Neem dan een kijkje in de vergelijker waar je alle verzekeraars met elkaar kunt vergelijken.

Aanbieders van verzekeringen met elkaar vergelijken

Wil de Europeesche verzekeringen vergelijken met de verzekeringen van andere verzekeraars? Maak dan gebruik van de vergelijkers op de website om erachter te komen welke verzekeraar het beste bij jou past.

Vergelijk de verzekeraars, waaronder de Europeesche verzekeringen, op premie, dekking en voorwaarden en kom te weten welke verzekeraar het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie. Daarnaast is het door te vergelijken mogelijk om te besparen op de premie, omdat je kunt zoeken naar de goedkoopste en tegelijkertijd beste aanbieders.

Direct kosten besparen?

Op een aantal verzekeraars na zullen ook in 2021 de premies voor de schadeverzekeringen stijgen. Gelukkig neemt het aantal vergelijkingen ieder jaar toe en zijn er steeds meer huishoudens die honderden euro’s besparen. Betalen voor een overbodige dekking, of nog erger, een niet passende dekking is natuurlijk niet wenselijk. Bekijk snel of jij ook kunt besparen!

Jeroen – Alles weter op het gebied van verzekeringen

Alternatieve verzekeraars reviews

CZ

ASR

Univé

Interpolis

Aevitae

AON

De Goudse

KNMV

VVAA

Ditzo

OHRA

FBTO

ANWB

Allianz

Centraal Beheer

DSW

PMA

ZEKUR

Avéro Achmea

Nationale Nederlanden

AEGON

Klaverblad

Allsecur

De Europeesche

Generali

Promovendum

Zilveren Kruis

VGZ

Verzekeruzelf

HEMA

Reaal

Amersfoortse

De Friesland

Inshared

Unigarant

Laatst geupdatet op 18/11/2020