Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

7,6

0592 349 340

Sophialaan 50, 8911 AE Leeuwarden

 • Claim afhandelingen 80% 80%
 • Prijs/kwaliteit verhouding 70% 70%
 • Aanbod 80% 80%
 • Dekkingen 80% 80%

Meer weten?

Meer te weten komen over deze verzekeraar? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Alles wat je moet weten over de Avero Achmea verzekeringen op één centrale plek!

Avero Achmea verzekeringen review | De beste verzekeraar voor u?

door | mrt 11, 2020

Avero Achmea review

Advies geven wordt tegenwoordig steeds belangrijker en vooral in de zakelijke markt of wanneer het gaat om adviesgevoelige producten. Avéro Achmea steunt jouw graag in het duurzaam succes door je te helpen bij het maken van bewuste keuzes die betrekking hebben op de toekomst.

Daarnaast werkt Avéro Achmea samen met het Zilveren kruis om samen contracten af te sluiten met zorgaanbieders. Denk hierbij aan zorgverleners zoals: ziekenhuizen, huisartsen, apotheken en fysiotherapeuten. Bovendien werkt Achmea Avéro samen met onafhankelijke adviseurs, zodat jij verzekerd bent op de manier die bij jou past. Sinds 1 januari valt Avéro Achmea onder de naam van het Zilveren Kruis.

De Avéro Achmea verzekeringen, welke zijn er allemaal?

Zoals we hierboven al hebben genoemd werkt Avéro Achmea met onafhankelijke adviseurs. De financiële producten die zij aanbieden worden dus niet rechtstreeks aan de klant verkocht. Het is hierbij wel van belang dat de onafhankelijke adviseurs de klantenbelangen centraal hebben staan. Verder kun je als particulier de een groot aantal polissen afsluiten.

Je hebt als particulier dus genoeg keuze uit verschillende soorten verzekeringen. Het is daarom belangrijk om na te gaan waarvoor je een verzekering denkt nodig te hebben. Zo betaal je nooit teveel premie voor onnodige dekkingen waar je geen gebruik van maakt. Wil je meer weten? Bekijk dan alle informatie op deze handige pagina, we hebben iedere verzekering uitgewerkt en als je diepgaandere informatie over een polis wil kun je doorklikken naar de desbetreffende pagina van Avero.

Onafhankelijke reviews van Avero Achmea verzekeringen

Op onze website kun je een onafhankelijke review lezen over Avero verzekeringen. We hebben op dit moment bijna alle verzekeringen behandeld in een review, wil je dus een beter beeld krijgen van een bepaalde Avero Achmea verzekering? Klik dan op een van de links in deze mega gids om diepgaandere informatie te vinden en alle aanbieders te vergelijken.

Avero review en ervaringen

Zoek je echter algemene informatie zoals het Avero Achmea telefoonnummer, contactgegevens of wil je een goed beeld krijgen van Avero ervaringen, dan ben je ook aan het juiste adres bij deze Avero Achmea review, we behandelen namelijk alles van A-Z. Direct navigeren naar een aantal veelgezochte pagina’s? Klik dan op de onderstaande buttons of bekijk de ervaringen, contact, declareren of klik hier om alle polissen te bekijken.

Avero Achmea

Welke Avero Achmea verzekeringen worden het meeste afgesloten?

De Avéro Achmea Zorgverzekeringen en Zilveren Kruis zijn vanaf 1 januari 2020 gefuseerd, Deze keuze is gemaakt zodat er voor meer klanten zorg ingekocht kan worden, er betere afspraken met zorgaanbieders gemaakt kunnen worden en de dienstverlening verbeterd kan worden. Wil je meer weten? Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen.

Tandarts en Avero

De Avéro Achmea tandartsverzekering en Zilveren Kruis zijn vanaf 1 januari 2020 gefuseerd, Deze keuze is gemaakt zodat er voor meer klanten zorg ingekocht kan worden, er betere afspraken met zorgaanbieders gemaakt kunnen worden en de dienstverlening verbeterd kan worden. Wil je meer weten? Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen. 

Welke Avero Achmea verzekeringen voor het verkeer?

Als je kiest voor de Avéro Achmea autoverzekering kun je genieten van de zogenoemde Goed op Weg autoverzekering. Deze polissen hebben een aantal voordelen zoals, een no-claimkorting die kan oplopen tot wel 75%, bij totaal verlies of diefstal ontvang je 3 jaar lang de nieuw- of aanschafwaarde en uitgebreide service bij schade.

Levensverzekeringen van Avero

Op dit moment verkoopt Avero Achmea geen levensverzekeringen meer. Ben je toch nog op zoek naar informatie over dit onderwerp? Dat kan als je een polis voor de Avero levensverzekering hebt afgesloten.

Inboedel en Avero

De Avéro Achmea inboedelverzekering biedt standaard een all risk dekking. Met de allrisk verzekering worden alle schades door onder andere brand, storm, inbraak of ontploffing vergoed door Avero.

Welke Avero Achmea verzekering kun je nog meer kiezen?

Als je kiest voor de Avero Achmea reisverzekering dan ben je het hele jaar verzekerd. Daardoor kun je het hele jaar door op vakantie zonder je zorgen te maken. E zijn twee verschillende basispakketten waar je jezelf mee kunt verzekeren: Europa en Wereld. Er is geen sprake van een eigen risico en u bent voor maximaal 365 aaneengesloten dagen verzekerd.

Avero en rechtsbijstand

Een conflict met een medewerker, leverancier of klant kan voor grote problemen zorgen, daardoor wil je soms goed verzekerd zijn tegen dit soort gevolgen. Wil je meer informatie vinden over de Avero Achmea rechtsbijstandverzekering, die overigens alleen in de zakelijke markt te verkrijgen is? Lees dan deze review.

Avéro Achmea online declareren, hoe werkt het precies?

Online declareren Avéro Achmea is vandaag de dag heel eenvoudig. Zo moet je alleen bij Avéro Achmea inloggen en het formulier invullen voor declaraties. Bij Avéro Achmea declareren kan dus binnen enkele minuten gebeurd zijn. Wanneer je gaat declareren is het wel handig om na te gaan wat voor verzekering jij hebt.

Heb je namelijk een naturaverzekering? Dan ontvang je meestal niet eens een rekening, deze wordt namelijk direct naar de verzekeraar gestuurd. Daarentegen schiet je de kosten voor bij een restitutieverzekering. Vervolgens stuur je de nota op naar de verzekeraar en deze zal de kosten weer terugstorten op je rekening. Avéro Achmea declaraties kunnen op de volgende manier worden ingediend

 • Het is mogelijk om bij Avéro Achmea declaratie online in te vullen en te versturen
 • Verstuur de declaratie per post op (zonder declaratieformulier) inclusief nota met relatienummer
 • Helaas niet mogelijk om te declareren via jouw mobiel 

Wil je snel weten waar je aan toe bent en of je in aanmerking komt voor een vergoeding? Dan is het slim om te kiezen voor een online declaratie. Toch liever declareren per post? Dan heb je hiervoor het Avéro Achmea adres nodig. Bovendien duurt het declareren per post over het algemeen iets langer, wat natuurlijk logisch is. 

Ben je op zoek naar een aantal dingen van Avero Achmea? Bekijk het hier!

Ben jij op zoek naar de declaraties Achmea Avero? Dat kan natuurlijk als je schade hebt gehad wil je natuurlijk op de hoogte zijn van alle dingen die je moet regelen. Gelukkig is Avero Achmea declareren goed georganiseerd. Ben je op zoek naar informatie? Bekijk dan onderstaande informatie:

Ben jij op zoek naar alles over schade en Avero Achmea? Dat kunnen we ons voorstellen, soms kan het lastig zijn om alle juiste informatie te vinden. Om je op weg te helpen hebben we een aantal belangrijke dingen zoals Avero Achmea schade uitbetalen, Avero schade melden en het schadeformulier Achmea Avero:

Achmea Avero opzeggen

Informatie nodig voor Avero verzekering opzeggen vergaren? Als je een polis wil opzeggen is dat vaak geen probleem tenzij de voorwaarden anders zeggen. Ook bij een zorgverzekering werkt het opzeggen doorgaans iets anders.

De Avéro Achmea klantenservice

Heb je vragen over een bepaalde verzekering en ben je hiervoor op zoek naar het Avéro Achmea contact? Dan vind je de contactgegevens terug op de website van de zorgverzekeraar. Hier vindt je onder andere het e-mailadres Avéro Achmea, zodat je al jouw vragen kunt stellen via de mail. Zij zullen zo spoedig mogelijk reageren binnen de reactietermijn.

Wanneer dit niet gebeurd binnen de termijn, dan laten zij dit schriftelijk of via de mail weten. Wil je Avéro Achmea liever bellen? Gebruik dan het Avéro Achmea telefoonnummer om persoonlijk in contact te komen met een medewerker.

De wachttijd voor bellen bedraagt maximaal 5 minuten. Mocht dit niet het geval zijn? Dan is het mogelijk om jouw telefoonnummer achter te laten, zodat ze jou terugbellen op een moment wanneer dat uitkomt. 

De Avéro Achmea polisvoorwaarden, waar moet je aan voldoen?

Wanneer je klant wordt bij Avéro Achmea zijn er een aantal voorwaarden waar zowel jij als de verzekeraar aan moeten voldoen. Deze voorwaarden vindt je altijd terug op het polisblad die je ontvangt bij het afsluiten van een verzekering. Zo is het noodzakelijk om al jouw persoonlijke gegevens naar waarheid in te vullen.

Ga je verhuizen? Dan moet je zo snel mogelijk aan Avéro Achmea adreswijzigingen doorgeven. In het polisblad zie je ook precies wat er wel niet verzekerd is en welke verzekeringen jij hebt afgesloten. Om een dergelijke wijziging door te geven is het slim om even met Avéro Achmea te bellen. Zo wordt je snel geholpen en zijn zij direct op de hoogte van de situatie. 

Achmea Avero ervaringen

Ben jij op zoek naar de plek waar je ervaringen over Achmea Avero kunt lezen? Gelukkig zijn er talloze review sites zoals de onze beschikbaar, door deze review hopen we je sowieso meer achtergrondinformatie gegeven te hebben over de verzekeraar. Ben je er nog niet helemaal uit? Begin dan met een Avero vergelijk en kies vergelijking, kies de verzekering die je wil vergelijken en kijk of je wellicht Avero Achmea korting kunt ontvangen.

Direct kosten besparen?

Op een aantal verzekeraars na zullen ook in 2021 de premies voor de schadeverzekeringen stijgen. Gelukkig neemt het aantal vergelijkingen ieder jaar toe en zijn er steeds meer huishoudens die honderden euro’s besparen. Betalen voor een overbodige dekking, of nog erger, een niet passende dekking is natuurlijk niet wenselijk. Bekijk snel of jij ook kunt besparen!

Jeroen – Alles weter op het gebied van verzekeringen

Alternatieve verzekeraars reviews

CZ

ASR

Univé

Interpolis

Aevitae

AON

De Goudse

KNMV

VVAA

Ditzo

OHRA

FBTO

ANWB

Allianz

Centraal Beheer

DSW

PMA

ZEKUR

Avéro Achmea

Nationale Nederlanden

AEGON

Klaverblad

Allsecur

De Europeesche

Generali

Promovendum

Zilveren Kruis

VGZ

Verzekeruzelf

HEMA

Reaal

Amersfoortse

De Friesland

Inshared

Unigarant

Laatst geupdatet op 16/11/2020

 • adana escort
 • adana bayan escort
 • adıyaman escort
 • adıyaman bayan escort
 • afyon escort
 • afyon bayan escort
 • amasya escort
 • amasya bayan escort
 • aksaray escort
 • aksaray bayan escort
 • antalya escort
 • antalya bayan escort
 • bilecik escort
 • bilecik bayan escort
 • bingöl escort
 • bingöl bayan escort
 • bitlis escort
 • bitlis bayan escort
 • burdur escort
 • burdur bayan escort
 • çanakkale escort
 • çanakkale bayan escort
 • çankırı escort
 • çankırı bayan escort
 • diyarbakır escort
 • diyarbakır bayan escort
 • düzce escort
 • düzce bayan escort
 • elazığ escort
 • elazığ bayan escort
 • eskişehir escort
 • eskişehir bayan escort
 • giresun escort
 • giresun bayan escort
 • kahramanmaraş escort
 • maraş bayan escort
 • kayseri escort
 • kayseri bayan escort
 • konya escort
 • konya bayan escort
 • kütahya escort
 • kütahya bayan escort
 • manisa escort
 • manisa bayan escort
 • osmaniye escort
 • osmaniye bayan escort
 • sakarya escort
 • sakarya bayan escort
 • samsun escort
 • samsun bayan escort
 • uşak escort
 • uşak bayan escort
 • van escort
 • van bayan escort
 • zonguldak escort
 • zonguldak bayan escort
 • trabzon escort
 • trabzon bayan escort
 • sivas escort
 • sivas bayan escort
 • tekirdağ escort
 • tekirdağ bayan escort
 • ankara escort
 • ağrı escort
 • ardahan escort
 • artvin escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bartın escort
 • batman escort
 • bayburt escort
 • bolu escort
 • çorum escort
 • denizli escort
 • edirne escort
 • erzincan escort
 • erzurum escort
 • gaziantep escort
 • gümüşhane escort
 • hakkari escort
 • hatay escort
 • ığdır escort
 • izmir escort
 • karabük escort
 • karaman escort
 • kars escort
 • kastamonu escort
 • kırıkkale escort
 • kırklareli escort
 • kırşehir escort
 • kilis escort
 • izmit escort
 • mardin escort
 • mersin escort
 • muğla escort
 • muş escort
 • nevşehir escort
 • niğde escort
 • ordu escort
 • rize escort
 • siirt escort
 • sinop escort
 • urfa escort
 • şırnak escort
 • tokat escort
 • tunceli escort
 • yalova escort
 • yozgat escort
 • adana escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bursa escort
 • çanakkale escort
 • denizli escort
 • elazığ escort
 • erzurum escort
 • eskişehir escort
 • gaziantep escort
 • izmir escort
 • bursa escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • istanbul escort
 • konya escort
 • mersin escort
 • samsun escort
 • maltepe escort
 • van escort
 • eskisehir escort
 • mersin escort
 • alanya escort
 • adana escort
 • atasehir escort
 • atasehir escort
 • ankara escort
 • tuzla escort
 • bursa escort
 • manavgat escort
 • istanbul escort
 • erzurum escort
 • samsun escort
 • giresun escort
 • buca escort
 • gaziantep escort
 • kayseri escort
 • malatya escort
 • konya escort
 • trabzon escort
 • didim escort
 • malatya escort
 • urfa escort
 • diyarbakir escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • izmir escort
 • adana escort
 • sincan escort
 • hatay escort
 • gebze escort
 • van escort
 • maltepe escort
 • canakkale escort
 • umraniye escort
 • ordu escort
 • izmir escort
 • balikesir escort
 • bahcelievler escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • alanya escort
 • batman escort
 • bursa escort
 • sakarya escort
 • izmir escort
 • ankara escort
 • gaziantep escort
 • diyarbakir escort
 • adana masoz
 • kocaeli escort
 • denizli escort
 • erzurum escort
 • antalya escort
 • adana escort
 • corlu escort
 • marmaris escort
 • izmir escort
 • tekirdag escort
 • kutahya escort
 • sancaktepe escort
 • afyon escort
 • esenyurt escort
 • eskort ankara
 • tokat escort
 • giresun escort
 • atasehir escort
 • cerkezkoy escort
 • basaksehir escort
 • kayseri masoz
 • diyarbakir escort
 • yalova escort
 • manisa escort
 • trabzon escort
 • aydin escort
 • ankara escort
 • izmir escort
 • aksaray escort
 • fatih escort
 • sivas escort
 • gaziantep escort
 • kahramanmaras escort