Selecteer een pagina

Tablet verzekering vergelijken en de beste premie van 2022 vinden?

Op zoek naar de beste tabletverzekering? Lees jezelf in op deze pagina en krijg direct antwoord op al je vragen. Al genoeg onderzoek gedaan? Begin dan direct met tablet verzekering vergelijken om alle premies langs elkaar te houden. Betaal nooit meer te veel premie en bekijk alle aanbieders in 3 minuten zonder allerlei gedoe.

goedkoopste inboedel verzekeringen

Onafhankelijk en Persoonlijk

Vergelijk alle verzekeraars onafhankelijk op persoonlijke situatie en voorkeuren.

goedkope inboedelverzekering

Antwoord Op Al Je Vragen

Alle informatie en vragen over iedere verzekering op 1 centrale plaats lezen en onderzoeken

online inboedel verzekeren

Online Vergelijken & Afsluiten

Alles online regelen met een paar simpele kliks, vergelijk, kies de beste polis en sluit direct af

inboedelverzekeraar

Veiligheid en Privacy

Volledig veilig en anoniem vergelijken, wij slaan geen data op en werken met ssl encryptie.

Tabletverzekering vergelijken in 2022

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Eigen Risico

25,-

Hoogte verzekerde bedrag

  • Nieuwwaarde van de tablet

Maandelijkse premie

€ 2,92

✓ Complete dekking van de tablet

Snelle schadeafwikkeling

✓ Wereldwijde dekking

nowinsure logo

Waardering

★★★★★ 

9.2 / 10

Eigen Risico

Minimaal € 10,-

Wereldwijde dekking?

Ja

Maandelijkse premie

€ 5,21

 Geen poliskosten

Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
 Maandelijks opzegbaar

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Eigen Risico

€ 100,-

Hoogte verzekerde bedrag

  • Nieuwwaarde van de tablet

Maandelijkse premie

€ 5,10

Nieuwwaarde bij tablets jonger dan 1 jaar

Waardevolle spullen van het hele gezin verzekerd

✓ Door heel Nederland verzekerd

Waardering

★★★★★ 

7.7 / 10

Eigen Risico

€ 50,-

Hoogte verzekerde bedrag

Maximaal € 25.000,-

Maandelijkse premie

€ 7,84

✓ Eén dekking voor al uw kostbaarheden

Dekking voor het hele gezin

Wereldwijd verzekerd

De tabletverzekering iets voor jou?

In vrijwel ieder huishouden in Nederland zijn één of meerdere tablets aanwezig. De stijgende vraag naar een tablet verzekering is dan ook niet gek en goed te verklaren. Zo nemen pijlsnelle en handige tablet voortaan steeds vaker de positie in van de oude en slome laptop. Zoals je zelf wellicht al een keer hebt ervaren kan het apparaat je vaak snel uit de brand helpen. Daarnaast kun je hem overal mee naar toe nemen.

Tablets beschikken over steeds meer functionaliteiten waardoor ook de aankoopprijs de afgelopen jaren flink is gestegen. In de praktijk komt het vaak voor dat de goedkopere apparaten het sneller laten afweten dan de duurdere en binnen een korte tijd vervelend traag worden. De keuze voor een nieuw apparaat is dan al snel gemaakt waardoor je waarschijnlijk flink in de buidel moet tasten. Doorloop de volgende simpele stappen en je bent in een paar minuten volledig op de hoogte van de huidige premies:

  1. Ga voor jezelf na welke dekking je wilt hebben
  2. Bekijk dekkingen & premies van aanbieders in de vergelijker
  3. Vergelijk tablet verzekeringen en vind de beste tablet polis.

Wat is een telefoonverzekering precies, en is het vinden van een telefoon verzekering moeilijk?

Door het veelzijdige gebruik van de laptop op tal van verschillende locatie neemt de kans op schade ook aanzienlijk toe. De tablet verzekering wordt dan ook niet voor niets de “verzekering tablet laten vallen”. Op deze pagina vertellen we je alles over deze verzekering en komen de belangrijkste aandachtspunten aan bod. Lees je mee?

Waarom tabletverzekering afsluiten?

Voordelen van een tabletverzekering?


 Schade en diefstal verzekerd

 Verschillende soorten dekkingen mogelijk

 Relatief lage maandelijkse premie

 Vergelijk en pak de goedkoopste tablet verzekering

De allereerste vraag die je jezelf moet stellen is welke rol de tablet speelt in jouw dagelijkse leven. In de meeste gevallen dient het apparaat alleen voor recreatief gebruik. Je ziet daarom steeds vaker dat mensen bijvoorbeeld kiezen voor een iPad verzekering.

Welke rol speelt de tablet in mijn dagelijkse leven?

Echter zien we wel steeds meer technologische innovaties welke kunnen worden aangestuurd met een tablet. Denk maar eens aan automatische rolgordijnen, lichten en stofzuigers. En zo kunnen we nog even door gaan. In dit geval kan een tablet verzekering meer dan goed uitkomen. Schade kan namelijk flink wat obstructies opleveren.

  • Daarnaast raden we het je aan om ten allen tijde een back-up op te stellen. Doe dit minimaal één keer per maand wanneer je tablet een belangrijke rol vervult. Dient het echt alleen voor recreatief gebruik voor bijvoorbeeld spelletjes en handige apps dan is het wellicht slim om af te zien van een tablet verzekering.

Voldoende vermogen bij onverwachte diefstal of schade?

Wanneer je tablet een belangrijke tool is binnen je dagelijkse leven zul je jezelf nog één belangrijke vraag moeten stellen: beschik je over voldoende kapitaal wanneer je tablet wordt gestolen of schade ondervindt?

Denk in dit geval in de ergste situatie, in dit geval zul je een nieuw apparaat moeten kopen. Zoals we je hadden verteld zijn de aankoopprijzen van deze apparaten enorm gestegen en ben je voor een kwalitatieve al snel tussen de € 750,- en € 1.500,- kwijt.

Wanneer een tabletverzekering afsluiten

Wanneer je niet over financiële middelen op de korte termijn beschikt is het aan te raden om de aanbieders van tablet verzekering te bekijken.

  • Zijn eventuele onverwachte kosten voor jou geen probleem dan is het wellicht ook verstandig om af te zien van deze dekking. We raden het je altijd aan om alle aanbieders van de tablet verzekering met elkaar te vergelijken middels onze handige tool!

 

Overbodige dekking met tablet verzekering

Waar nog rekening mee te houden?


 Het eigen risico van de tabletverzekering

 Let op overbodige dekkingen

 Aanvullende dekkingen

 Kies de juiste verzekering voor je tablet

Zoals we je hadden verteld kunt het overbodig verzekeren van risico’s in Nederland vaak voor. In de praktijk komt het dan ook vaak voor dat mensen beschikken over meerdere polissen die hetzelfde risico afdekken. Dit houdt in dat je maandelijks dubbel betaald. Voorkom dit dan ook met het afsluiten van een tablet verzekering.

De meest gekozen dekking bij een tabletverzekering

Enkele veel gekozen en populaire verzekeringen in Nederland bieden namelijk vaak een dekking voor diefstal en schade aan je laptop.

Zo kan het zijn dat je al over een dekking beschikt met de inboedelverzekering of kostbaarhedenverzekering. We zullen het hieronder even voor je verduidelijken, er zijn namelijk wel een aantal aandachtspunten waar je goed rekening mee moet houden.

Dekking voor de tablet middels de inboedelverzekering

De inboedelverzekering kan tegelijkertijd ook dienen als de tabletverzekering. De tablet behoort namelijk tot de inboedel. Echter zul je wel rekening moeten houden met het feit dat de inboedelpolis in de standaard situatie alleen dekking biedt voor schade en diefstal die binnenshuis is ontstaan.

Waarom een tabletverzekering afsluiten?

Daarnaast kan het voorkomen dat je verzekeraar geen dekking biedt voor tablets. Dit kun je ten allen tijden terugvinden in de uitvoerig beschreven voorwaarden.

We hebben naar een aantal algemene voorwaarden van de populairste verzekeraars gekeken en hier zien we in terug dat de tablet (en smartphone) vaker wel dan niet wordt uitgesloten van een dekking. En zoals we al zeiden wordt alleen schade binnenshuis vergoed. Tenzij je een aanvullende dekking neemt die de premie flink zal doen laten stijgen.

  • Het is dan ook aangeraden om eerst de polisvoorwaarden van je inboedelpolis te checken en vervolgens het besluit te maken of een tablet verzekering een verstandige keuze is of juist niet. Vergelijk natuurlijk altijd de aanbieders voordat je daadwerkelijk gaat afsluiten.

 

Tablet verzekeren en kostbaarhedenverzekering

Welke aanbieders zitten er in de vergelijker?


 Simplesurance

Smartphonepolis

Centraal Beheer

 Inshared

Een andere verzekering welke de laatste jaren steeds vaker wordt gekozen is de kostbaarhedenverzekering. Dit type verzekering is speciaal in het leven geroepen om specifieke apparaten en producten te verzekeren. Wanneer je deze verzekering speciaal afsluit voor de tablet dient het eigenlijk als eenzelfde dekking als de tablet verzekering.

Onafhankelijk de beste premies vinden

We hebben alle verzekeraars gekozen die een ruime dekking bieden tegen een eerlijke prijs. De Verzekering Winkel heeft geen enkele aparte afspraak met een verzekeraar zodat jij zeker weet dat je onafhankelijk tabletverzekeringen met elkaar kunt vergelijken.

Het kiezen van een tablet verzekering wordt op deze manier heel gemakkelijk. Vul alle belangrijke gegevens in, maak gebruik van de handige filters om je voorkeuren te selecteren en selecteer een maximale dekking

Tablet verzekeren met kostbaarhedenverzekering

Als we kijken naar de aanbieders van kostbaarhedenverzekeringen is het vaak niet eens mogelijk om je tablet te verzekeren voor schade of diefstal van je tablet.

Ook hier is verstandig om eerst je polisvoorwaarden te checken en vervolgens alle aanbieders van tablet verzekeringen met elkaar te vergelijken. Dit levert je altijd de beste passende en voordeligste deal op!

Meest gestelde vragen over de tablet verzekering

Welke dekking biedt de tablet verzekering?

Over de dekking van de tablet verzekering bestaat nog wel eens onduidelijkheid. Alle aanbieders hanteren namelijk andere dekkingen. Daarnaast kan een dekking voor een tablet onder een andere verzekering vallen in plaats van de tablet verzekering.

Mede om deze reden hebben we voor jou een vergelijker opgesteld met de aanbieders die een dekking bieden voor de tablet. Allereerst zullen we de meest voorkomende dekkingen met je bespreken. Zo weet je immers waar je aan toe bent.

Tablet scherm kapot verzekering

Er zijn een hoop oorzaken van schade aan je tablet. Een van de meest voorkomende schadeoorzaken is het kapotvallen van het tablet scherm. Zoals we je al hadden verteld wordt de tablet verzekering ook wel de tablet scherm kapot verzekering genoemd.

Het belangrijkste is natuurlijk dat valschade wordt vergoed. Denk hierbij aan gebroken schermen en onderdelen. Deze dekking zit vrijwel altijd in het basispakket.

Diefstal van de tablet

Een dekking voor diefstal van de tablet is vaak een aanvullende keuze. Bij de meeste verzekeraars is deze dekking dan ook niet inbegrepen in het basispakket. In principe niet nadelig, hierdoor zal de premie namelijk lager uitvallen wanneer je niet voor de diefstal dekking kiest. Echter wordt er wel vaak voor gekozen.

Dekking voor roof of inbraakschade

Je bent namelijk ook gedekt tegen roof en inbraakschade. Ook is het bij de meeste tablet verzekering aanbieders zo dat je bij de keuze voor diefstal dekking bent verzekerd tegen roof en inbraak uit de auto. Houd echter wel rekening met de gestelde voorwaarden. Een goed voorbeeld hiervan is dat de tablet niet op een zichtbare plaats mag liggen.

WLAN- en antenne-problemen

Een ander zeer vervelend defect zijn WLAN- en antenne problemen. Je ervaart deze problemen wanneer je je in een ruimte begeeft waarin iedereen is verbonden met het net en de tablet niet. In dit geval heeft ingebouwde antenne schade ondervonden. De meeste verzekeraars bieden met hun variant van de tablet verzekering een dekking voor dit soort defecten.

Brand en/of bliksemschade aan het apparaat

Brand en bliksem zijn nooit de beste vrienden geweest van elektronische apparaten. Vandaag de dag nog steeds niet. Het is dan ook in veel gevallen de oorzaak van schade. Smartphonepolis is een verzekeraar die voor dit soort schadeoorzaken uitstekende dekkingen bieden.

Waterschade aan je tablet

Net als brand en bliksem is water geen goede vriend van de tablet. Hedendaags kunnen de apparaten steeds beter tegen water maar ongelukken met fatale schade liggen nog steeds op de loer.

Omgevallen water, tuinsproeiers en een dolle duik in het zwembad kunnen fataal zijn voor je tablet. Bij de meeste verzekeraars is waterschade aan de tablet gedekt in het basis pakket van de tablet verzekering.

Schade aan het display

Naast barsten in het scherm kunnen er ook andere defecten ontstaan in het display. Het gebeurt niet heel vaak maar bij een flinke val kunnen dode pixels of horizontale/verticale strepen tevoorschijn komen.

Hierdoor is je tablet kortweg niet meer te gebruiken en komt een tablet verzekering uitermate goed uit. Vrijwel alle schade aan het beeldscherm wordt door de verzekeraar tot een maximaal bedrag vergoed.

Hardware en mechanische complicaties

Een tablet is een knap stukje technologie met onderdelen waar de gemiddelde consument geen weet van heeft. De hardware of andere onderdelen kunnen na het gebruik defect raken of verslechten qua prestatie. In dit geval is de tablet vaak niet meer te gebruiken en is het slim om je hiervoor te verzekeren.

tablet verzekeren
tablet verzekering afsluiten
welke tabletverzekering kiezen
welke tabletverzekering kiezen

Laatst geupdatet op 15/09/2020 door Miriam