Selecteer een pagina

VvE verzekering vergelijken en de beste premie van 2022 vinden?

Op zoek naar de beste VvE verzekering? Lees jezelf in op deze pagina en krijg direct antwoord op al je vragen. Al genoeg onderzoek gedaan? Begin dan direct met VvE verzekering vergelijken om alle premies langs elkaar te houden. Betaal nooit meer te veel premie en bekijk alle aanbieders in 3 minuten zonder allerlei gedoe.

goedkoopste inboedel verzekeringen

Onafhankelijk en Persoonlijk

Vergelijk alle verzekeraars onafhankelijk op persoonlijke situatie en voorkeuren.

goedkope inboedelverzekering

Antwoord Op Al Je Vragen

Alle informatie en vragen over iedere verzekering op 1 centrale plaats lezen en onderzoeken

online inboedel verzekeren

Online Vergelijken & Afsluiten

Alles online regelen met een paar simpele kliks, vergelijk, kies de beste polis en sluit direct af

inboedelverzekeraar

Veiligheid en Privacy

Volledig veilig en anoniem vergelijken, wij slaan geen data op en werken met ssl encryptie.

VVE verzekeringen vergelijken in 2023!

Excuses, er is op dit moment geen vergelijking beschikbaar. Wij brengen je op de hoogte zodra we deze verzekering weer vergelijken.

VVE verzekering gids

Ben jij op zoek naar de beste en makkelijkste manier om te beginnen met een VvE risico’s verzekeren? Geen zorgen, bij ons ben je aan het juiste adres want je kunt een volledig onafhankelijk vergelijking maken van alle VvE verzekeringen. Toch is het wel belangrijk dat je een aantal zaken goed doorneemt, zo is het bijvoorbeeld een goed idee om te weten welke combinaties je allemaal kunt maken, en wat (eventuele) aanvullende risico’s zijn.

Iedere verzekeraar heeft namelijk andere eisen, en de VvE verzekering kan dus behoorlijk verschillen per dekking, acceptatie en maandelijkse premie. Als VvE wil je natuurlijk de beste VvE verzekering vinden die uw appartementengebouw, en uiteraard de bewoners beschermd tegen financiële gevolgen bij schade.

Het prettige van deze verzekeringen is dat je ze helemaal zelf kunt samenstellen. Als VvE bepaal je dus zelf welke risico’s je het liefste wil afdekken en is er een breed scala aan dekking beschikbaar.

Ook heb je de mogelijkheid om direct een VvE totaalpakket af te sluiten, daardoor dek je alle risico’s in een keer af en betaal je een gunstige premie zonder allerlei gedoe. Doorloop de volgende simpele stappen en je bent in een paar minuten volledig op de hoogte van de huidige premies:

 1. Vul de benodigde persoonlijke gegevens in
 2. Kies de dekking en aanvullende verzekeringen indien nodig
 3. Geef meer informatie over je woning in de vergelijker
 4. Vergelijk VvE verzekeringen en vind de beste VvE polis

Wat is een VvE verzekering precies, en is het vinden van een VvE verzekering moeilijk?

Op onze pagina kun je alle informatie vinden over de verschillende VvE verzekeringen en is het mogelijk om alle goedkope VvE verzekeringen vergelijken binnen 3 minuten te regelen.

Geef een aantal dingen door in onze handige vergelijker en je kunt direct beginnen met een premieberekening. Geef aan wat de samenstelling van je VvE is, het aantal appartementen dat je wil verzekeren en vul de herbouwwaarde in om een goed idee te krijgen van de mogelijkheden.

Wat is een VVE verzekering?

bedrijfsbus verzekeren

Waar moet ik op letten bij een VvE verzekering


 De opstal- en aansprakelijkheidsverzekering zijn verplicht

 Schade kan flink oplopen, let goed op onderverzekering

 De VvE moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel

 Een bestuurslid kan ook aansprakelijk gesteld worden door VvE

Een goede vraag, wat is een VvE verzekering eigenlijk? Nou, het antwoord is gelukkig simpel. Als een gebouw uit meerdere appartementen bestaat, kan het zo zijn dat er verschillende eigenaren zijn. Deze eigenaren worden ook wel de VvE genoemd. Iedere eigenaar betaalt een bijdrage voor de gemeenschappelijke kosten.

Premie van VvE verzekeringen

De premie die je voor een VvE verzekering moet betalen zit hier ook bij, deze verzekering zorgt er voor dat het gebouw en de bewoners beschermd worden tegen alle financiële gevolgen bij het ontstaan van schade.

 • Een VvE beheerder is wettelijk verplicht om in het bezit te zijn van een AFM vergunning. Het is voor appartementseigenaren niet mogelijk om de VvE verzekering individueel af te sluiten.

Een aantal voorwaarden voor de VvE

Daarnaast gelden er nog een aantal voorwaarden, zo kun je geen VvE-verzekering afsluiten als je  niet ingeschreven staat bij het KvK.

Sinds 1 juli 2008 is het namelijk verplicht dat alle ondernemingen en rechtspersonen in Nederland ingeschreven worden bij de Kamer van Koophandel. Dat geldt dus ook voor een VvE. Alleen als de VvE opgericht is vóór 1972 is het niet nodig om deze in te schrijven.

Waarom een VvE totaal pakket?

bedrijfsauto verzekeren zzp

Welke dekkingen zijn er beschikbaar?


 VVE Verzekering Opstal

✓ VVE Verzekering Rechtsbijstandsverzekering

 VVE Verzekering Aansprakelijkheidsverzekering

 VVE Verzekering Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Door te kiezen voor een uitgebreid VvE pakket bescherm je bestuursleden, appartementseigenaren en het gebouw in een klap. Deze vereniging van eigenaren verzekering bevat alle elementen die nodig zijn om alle risico’s goed af te dekken.

Een totaal pakket dekt alle risico’s voor je af

Het standaard-pakket bevat uiteraard de gebouwenverzekering, deze vergoedt de schade aan het gebouw door lekkage, storm, bosting of alle van buitenkomende onheilen.

Toch kan het zijn dat je nog andere risico’s wil afdekken, en dat is gelukkig goed mogelijk met het VvE totaalpakket.

VvE pakket is makkelijk uitbreidbaar

Uiteraad is het VvE pakket uit te breiden met allerlei andere verzekeringen voor glas, rechtsbijstand, aansprakelijkheid, ongevallen en milieuschade. Wil je meer weten over deze polissen en een vergelijking maken van alle verschillende aanbieders?

Logisch, het kan ook een behoorlijk complexe verzekering zijn en een vergelijking kan het allemaal net wat eenvoudiger maken. Begin direct met het invullen van onze handige tool, kies de dekkingen die je interessant vindt en stel een pakket samen voor jouw VvE.

Waar moet je nog op letten bij de dekking?

bestelwagen verzekeren

Welke dekkingen zitten er in de vergelijker?


 Extra uitgebreid dekking

 Allrisk dekking voor alle polissen

 Appartementsclausule is mogelijk

 Kijk goed naar de herbouwwaarde

De beste VvE verzekering heeft een goede dekking, doorgaans kun je kiezen tussen extra uitgebreid en allrisk. Door te kiezen voor een extra uitgebreid verzekering ben je verzekerd tegen schade door water-, brand- diefstal en inbraakschade.

Als je een allrisk dekking kiest ben je ook verzekerd voor deze schades, maar worden er ook schades die door eigen schuld ontstaan vergoed door de verzekeraar.

Denk goed aan de appartementsclausule

De appartementsclausule is een van de belangrijkste zaken op de polis, deze clausule zorgt er voor dat appartementseigenaren nooit de dupe kunnen worden van een medebewoner die zich niet aan de regel houdt.

Waarom heb je een appartementsclausule nodig?

Een voorbeeld, als een van de bewoners een brand sticht waarbij er schade ontstaat bij de bovenburen wordt deze afgedekt door de appartementsclausule. Opzet is normaal uitgesloten van dekking, maar door deze clausule wordt schade aan andere bewoners wel gewoon afgedekt door de verzekeraar.

 • De badkamers en keukens van appartementen kunnen behoorlijk in waarde verschillen, een dekking van € 2500 is voor de één genoeg, maar kan voor een ander te weinig zijn. Kijk dus goed naar de huidige waarde van al dit soort zaken en kies de juiste dekking.

 

Meest gestelde vragen over de VvE verzekeringen

Wanneer kun je geen VvE verzekeringen afsluiten?

Je kunt geen VvE-verzekering afsluiten als je  niet ingeschreven staat bij het KvK. Sinds 1 juli 2008 is het namelijk verplicht dat alle ondernemingen en rechtspersonen in Nederland ingeschreven worden bij de Kamer van Koophandel.

Hoe is de premie VvE totaal opgebouwd?

De vereniging van eigenaren verzekering heeft een premie waarbij er naar de bestemming van het pand, de herbouwwaarde van de opstal, de contractsduur en regio gekeken. Al deze factoren hebben een aandeel in de opbouw van de premie.

Ben ik direct verzekerd na afsluiten van de polis?

Zodra je een VvE pakket hebt aangevraagd krijg je een mail met een bevestiging van de aanvraag. In deze aanvraag kun je terugvinden of er een voorlopige dekking verleend kan worden door de verzekeraar. Indien er nog aanvullende gegevens nodig zijn wordt er contact opgenomen om de polisaanvraag te voltooien.

Is het nodig om een taxatie uit te voeren?

Indien je een taxatie kan laten maken van de herbouwwaarde is dat altijd aan te raden. Je kunt naar de mogelijkheden informeren bij een register taxateur.

Als een taxateur de herbouwwaarde heeft bepaald kunnen verzekeraars makkelijk 5 jaar garantie verlenen tegen het ontstaan van onderverzekering. De taxatie voorkomt daarbij ook een hoop gedoe bij schade en de werkelijk verzekerde som.

Is een VvE verzekering verplicht in Nederland?

Een VvE verzekering is deels verplicht. De opstalverzekering voor VvE en de aansprakelijkheidsverzekering voor VvE zijn verplicht. Je kunt uiteraard wel zelf kiezen hoe uitgebreid deze dekking moet zijn, en het is mogelijk om andere risico’s bij te verzekeren, welke dat zijn bepaal je zelf.

Hoe zit het met onderverzekering bij deze polis?

Onderverzekering kan behoorlijk grote gevolgen hebben voor een VvE, als de herbouwwaarde bijvoorbeeld 25% te laag ingeschat is krijg je bij schade minder uitbetaald.

Het tekort dat met onderverzekering ontstaat moet door alle eigenaren zelf worden betaald. Dat kan flink oplopen, als je namelijk een schade van € 100.000 hebt moeten elk van de vier eigenaren € 25.000 zelf betalen.

bedrijfsauto verzekeren vergelijken
bestelauto verzekeren zakelijk
bestelauto verzekeren zakelijk
bestelauto verzekeren zakelijk

Laatst geupdatet op 09/03/2021

 • adana escort
 • adana bayan escort
 • adıyaman escort
 • adıyaman bayan escort
 • afyon escort
 • afyon bayan escort
 • amasya escort
 • amasya bayan escort
 • aksaray escort
 • aksaray bayan escort
 • antalya escort
 • antalya bayan escort
 • bilecik escort
 • bilecik bayan escort
 • bingöl escort
 • bingöl bayan escort
 • bitlis escort
 • bitlis bayan escort
 • burdur escort
 • burdur bayan escort
 • çanakkale escort
 • çanakkale bayan escort
 • çankırı escort
 • çankırı bayan escort
 • diyarbakır escort
 • diyarbakır bayan escort
 • düzce escort
 • düzce bayan escort
 • elazığ escort
 • elazığ bayan escort
 • eskişehir escort
 • eskişehir bayan escort
 • giresun escort
 • giresun bayan escort
 • kahramanmaraş escort
 • maraş bayan escort
 • kayseri escort
 • kayseri bayan escort
 • konya escort
 • konya bayan escort
 • kütahya escort
 • kütahya bayan escort
 • manisa escort
 • manisa bayan escort
 • osmaniye escort
 • osmaniye bayan escort
 • sakarya escort
 • sakarya bayan escort
 • samsun escort
 • samsun bayan escort
 • uşak escort
 • uşak bayan escort
 • van escort
 • van bayan escort
 • zonguldak escort
 • zonguldak bayan escort
 • trabzon escort
 • trabzon bayan escort
 • sivas escort
 • sivas bayan escort
 • tekirdağ escort
 • tekirdağ bayan escort
 • ankara escort
 • ağrı escort
 • ardahan escort
 • artvin escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bartın escort
 • batman escort
 • bayburt escort
 • bolu escort
 • çorum escort
 • denizli escort
 • edirne escort
 • erzincan escort
 • erzurum escort
 • gaziantep escort
 • gümüşhane escort
 • hakkari escort
 • hatay escort
 • ığdır escort
 • izmir escort
 • karabük escort
 • karaman escort
 • kars escort
 • kastamonu escort
 • kırıkkale escort
 • kırklareli escort
 • kırşehir escort
 • kilis escort
 • izmit escort
 • mardin escort
 • mersin escort
 • muğla escort
 • muş escort
 • nevşehir escort
 • niğde escort
 • ordu escort
 • rize escort
 • siirt escort
 • sinop escort
 • urfa escort
 • şırnak escort
 • tokat escort
 • tunceli escort
 • yalova escort
 • yozgat escort
 • adana escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bursa escort
 • çanakkale escort
 • denizli escort
 • elazığ escort
 • erzurum escort
 • eskişehir escort
 • gaziantep escort
 • izmir escort
 • bursa escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • istanbul escort
 • konya escort
 • mersin escort
 • samsun escort
 • maltepe escort
 • van escort
 • eskisehir escort
 • mersin escort
 • alanya escort
 • adana escort
 • atasehir escort
 • atasehir escort
 • ankara escort
 • tuzla escort
 • bursa escort
 • manavgat escort
 • istanbul escort
 • erzurum escort
 • samsun escort
 • giresun escort
 • buca escort
 • gaziantep escort
 • kayseri escort
 • malatya escort
 • konya escort
 • trabzon escort
 • didim escort
 • malatya escort
 • urfa escort
 • diyarbakir escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • izmir escort
 • adana escort
 • sincan escort
 • hatay escort
 • gebze escort
 • van escort
 • maltepe escort
 • canakkale escort
 • umraniye escort
 • ordu escort
 • izmir escort
 • balikesir escort
 • bahcelievler escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • alanya escort
 • batman escort
 • bursa escort
 • sakarya escort
 • izmir escort
 • ankara escort
 • gaziantep escort
 • diyarbakir escort
 • adana masoz
 • kocaeli escort
 • denizli escort
 • erzurum escort
 • antalya escort
 • adana escort
 • corlu escort
 • marmaris escort
 • izmir escort
 • tekirdag escort
 • kutahya escort
 • sancaktepe escort
 • afyon escort
 • esenyurt escort
 • eskort ankara
 • tokat escort
 • giresun escort
 • atasehir escort
 • cerkezkoy escort
 • basaksehir escort
 • kayseri masoz
 • diyarbakir escort
 • yalova escort
 • manisa escort
 • trabzon escort
 • aydin escort
 • ankara escort
 • izmir escort
 • aksaray escort
 • fatih escort
 • sivas escort
 • gaziantep escort
 • kahramanmaras escort