Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

7,2

085 – 2087224
Croeselaan 1,
3521 BJ Utrecht
 • Claim afhandelingen 80% 80%
 • Prijs/kwaliteit verhouding 80% 80%
 • Aanbod 70% 70%
 • Dekkingen 70% 70%

Meer weten?

Meer te weten komen over deze verzekeraar? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Alles wat je moet weten over de Reaal verzekeringen op één centrale plek!

Reaal Verzekering Review | De beste verzekeraar voor u?

door | mrt 15, 2020

Reaal review

Op dit moment is Reaal verzekeringen al ruim 100 jaar actief in Nederland. Reaal vond de oorsprong in de fusie van allerlei vennootschappen die onderdeel waren van een vakbeweging. Denk daarbij aan de verzekeringsmaatschappijen De Centrale, Concordia, de Hollandse Koopmansbank en de Algemene Spaarbank voor Nederland.

In de periode 1990 en 1997 groeide Reaal behoorlijk hard door de overname van Hooge Huys verzekeringen. De bekende campagnes zoals Foutje, bedankt! Waren enorme successen. Daarna fuseerde de SNS Bank en de REAAL groep tot SNS REAAL.

Per 1 Juli 2014 zijn alle verzekeringsactiviteiten van REAAL gebundeld in de VIVAT groep. Reaal is dus een merk van de Nederlandse verzekeraar VIVAT. Bekende en andere belangrijke merken die VIVAT op de markt heeft gebracht, zijn Zwitserleven en ACTIAM.

reaal verzekering

Waar staat Reaal verzekeringen voor?

Reaal begrijpt maar al te goed dat verzekeren geen favoriete bezigheid is van veel Nederlanders. Een polis afsluiten doe je echter niet alle dag, toch is het afsluiten van een verzekering een van de allerbelangrijkste zaken in het leven van veel Nederlanders.

Het maken van de juiste keuze op basis financiën en risico’s zijn daarin vaak de belangrijkste factor. Reaal verzekeringen wil voor klanten heldere producten met een duidelijk uitleg leven, daardoor heb je als klant de touwtjes zelf in handen en bepaal je zelf wat er verzekerd wordt.

Dat kun je rechtstreeks bij Reaal regelen of via een adviseur die alles voor je regelt. Reaal verzekeringen is ontstaan als een sociaal vangnet voor de Nederlandse werkende klasse, het is dan ook niet zo gek dat de verzekeraar altijd in het midden van de maatschappij heeft gestaan.

Op dit moment is daar niet veel verandering in gekomen, de maatschappij is de afgelopen jaren natuurlijk veel veranderd. Omdat de overheid zich steeds meer terugtrekt moeten steeds meer Nederlanders voor hun eigen toekomst en zekerheden gaan zorgen. Reaal verzekeringen kan je daar prima bij helpen, wat je ook gaat kiezen, Reaal maakt het in orde zodat jij als klant kan zeggen, lekker geregeld Reaal!

Onafhankelijke reviews van Reaal verzekeringen

Op onze website kun je een onafhankelijke review lezen over Reaal verzekeringen. We hebben op dit moment bijna alle verzekeringen behandeld in een review, wil je dus een beter beeld krijgen van een bepaalde Reaal verzekering? Klik dan op een van de links in deze mega gids om diepgaandere informatie te vinden en alle aanbieders te vergelijken.

Reaal review en ervaringen

Zoek je echter algemene informatie zoals het Reaal telefoonnummer, contactgegevens of wil je een goed beeld krijgen van Reaal ervaringen, dan ben je ook aan het juiste adres bij deze Reaal review, we behandelen namelijk alles van A-Z. 

Welke Reaal verzekeringen worden het meeste afgesloten?

Een van de grote aanraders is de Reaal aansprakelijkheidsverzekering, met deze polis verzeker je jezelf tegen schade aan spullen van derden. Het fijne van deze polis is dat je direct beschikt over wereldwijde dekking. Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen

Als je lekker op vakantie gaat heb je geen zin in zorgen of stress, door te kiezen voor een Reaal reisverzekering hoef je hier geen last van te hebben. Je bent met deze polis gedekt voor schade aan je vakantieverblijf, verloren bagage en het is ook mogelijk om gebruik te maken van een annuleringsverzekering

Misschien ben je op zoek naar de Reaal dierenverzekering voor een hond of kat? Er is van alles mogelijk en door de brede dekking is er voor ieder huisdier wel een goede oplossing te vinden. De hondenverzekering van Reaal is ontzettend populair in Nederland.

Welke Reaal verzekeringen voor het verkeer?

Uiteraard is de Reaal autoverzekering ook al een bekende polis geworden. Je kunt ook deze verzekering volledig zelf samenstellen, het prettige is dat je de polis volledig kunt inrichten zoals je zelf wil. Ook kun je de auto gratis APK laten keuren. 

Ben jij de trotse eigenaar van een motor? Dan moet je wel goed verzekerd de weg op, gelukkig kun je met de Reaal motorverzekering binnen 5 minuten de weg op. De dekkingen zijn compleet en je bent zo klaar met het aanvragen. Wil je meer weten? Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen

Ben jij de trotse eigenaar van een scooter? Dan moet je wel goed verzekerd de weg op, gelukkig kun je met de Reaal scooterverzekering binnen 5 minuten de weg op. De dekkingen zijn compleet en je bent zo klaar met het aanvragen.

Welke Reaal verzekering kun je nog meer kiezen?

Uiteraard kun je een woning ook verzekeren. Met de Reaal opstalverzekering kun je je huis verzekeren voor schade bij brand-, water-, inbraak en stormschade. Nog een prettig voordeel is dat je zonnepanelen kunt meeverzekeren. 

Het kan natuurlijk zijn dat je hulp nodig hebt bij een juridisch conflict, de kosten kunnen snel oplopen en het is belangrijk om dit risico af te dekken. Bij Reaal stel je je rechtsbijstandverzekering samen aan de hand van jouw wensen.

 

Het is mogelijk om te kiezen uit vijf modules namelijk de modules Consument & Wonen, Module Verkeer, Module Werk & Inkomen, Module Fiscaal & Vermogen, Module Medisch. Meer weten? Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen

Wil jij de inboedel goed verzekeren? Er zijn genoeg mogelijkheden om je spullen te verzekeren. Met de Reaal inboedelverzekering kun je spullen verzekeren tot € 150.000, ook tijdens een verhuizing of in de opslag. Als er sprake is van schade laat je met bonnen of foto’s zien wat de schade is. Wil je meer weten? Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen. 

Welke Reaal verzekering kun je nog meer kiezen?

Ben je op zoek naar een aantal dingen van Reaal? Bekijk het hier!

Ben jij op zoek naar de declaraties Reaal? Dat kan natuurlijk als je schade hebt gehad wil je natuurlijk op de hoogte zijn van alle dingen die je moet regelen. Gelukkig is Reaal declareren goed georganiseerd. Ben je op zoek naar informatie? Klik dan op de volgende links:

Ben jij op zoek naar alles over schade en Reaal? Dat kunnen we ons voorstellen, soms kan het lastig zijn om alle juiste informatie te vinden. Om je op weg te helpen hebben we een aantal belangrijke dingen zoals Reaal schade uitbetalen, Reaal schade melden en het schadeformulier Reaal:

Reaal opzeggen

Informatie nodig voor Reaal verzekering opzeggen vergaren? Als je een polis wil opzeggen is dat vaak geen probleem tenzij de voorwaarden anders zeggen. Ook bij een zorgverzekering werkt het opzeggen doorgaans iets anders.

De Reaal klantenservice

Heb je vragen over een bepaalde verzekering en ben je hiervoor op zoek naar het Reaal contact? Dan vind je de contactgegevens terug op de website van de zorgverzekeraar. Hier vindt je onder andere het e-mailadres Reaal , zodat je al jouw vragen kunt stellen via de mail. Zij zullen zo spoedig mogelijk reageren binnen de reactietermijn.

Wanneer dit niet gebeurd binnen de termijn, dan laten zij dit schriftelijk of via de mail weten. Wil je Reaal liever bellen? Gebruik dan het Reaal telefoonnummer om persoonlijk in contact te komen met een medewerker.

De wachttijd voor bellen bedraagt maximaal 5 minuten. Mocht dit niet het geval zijn? Dan is het mogelijk om jouw telefoonnummer achter te laten, zodat ze jou terugbellen op een moment wanneer dat uitkomt. 

De Reaal polisvoorwaarden, waar moet je aan voldoen?

Wanneer je klant wordt bij Reaal zijn er een aantal voorwaarden waar zowel jij als de verzekeraar aan moeten voldoen. Deze voorwaarden vindt je altijd terug op het polisblad die je ontvangt bij het afsluiten van een verzekering. Zo is het noodzakelijk om al jouw persoonlijke gegevens naar waarheid in te vullen.

Ga je verhuizen? Dan moet je zo snel mogelijk aan Reaal adreswijzigingen doorgeven. In het polisblad zie je ook precies wat er wel niet verzekerd is en welke verzekeringen jij hebt afgesloten. Om een dergelijke wijziging door te geven is het slim om even met Reaal te bellen. Zo wordt je snel geholpen en zijn zij direct op de hoogte van de situatie. 

Reaal ervaringen

Ben jij op zoek naar de plek waar je ervaringen over Reaal kunt lezen? Gelukkig zijn er talloze review sites zoals de onze beschikbaar, door deze review hopen we je sowieso meer achtergrondinformatie gegeven te hebben over de verzekeraar. Ben je er nog niet helemaal uit? Begin dan met een Reaal vergelijk en kies vergelijking, kies de verzekering die je wil vergelijken en kijk of je wellicht Reaal korting kunt ontvangen.

Direct kosten besparen?

Op een aantal verzekeraars na zullen ook in 2021 de premies voor de schadeverzekeringen stijgen. Gelukkig neemt het aantal vergelijkingen ieder jaar toe en zijn er steeds meer huishoudens die honderden euro’s besparen. Betalen voor een overbodige dekking, of nog erger, een niet passende dekking is natuurlijk niet wenselijk. Bekijk snel of jij ook kunt besparen!

Jeroen – Alles weter op het gebied van verzekeringen

Alternatieve verzekeraars reviews

CZ

ASR

Univé

Interpolis

Aevitae

AON

De Goudse

KNMV

VVAA

Ditzo

OHRA

FBTO

ANWB

Allianz

Centraal Beheer

DSW

PMA

ZEKUR

Avéro Achmea

Nationale Nederlanden

AEGON

Klaverblad

Allsecur

De Europeesche

Generali

Promovendum

Zilveren Kruis

VGZ

Verzekeruzelf

HEMA

Reaal

Amersfoortse

De Friesland

Inshared

Unigarant

Laatst geupdatet op 16/11/2020

 • adana escort
 • adana bayan escort
 • adıyaman escort
 • adıyaman bayan escort
 • afyon escort
 • afyon bayan escort
 • amasya escort
 • amasya bayan escort
 • aksaray escort
 • aksaray bayan escort
 • antalya escort
 • antalya bayan escort
 • bilecik escort
 • bilecik bayan escort
 • bingöl escort
 • bingöl bayan escort
 • bitlis escort
 • bitlis bayan escort
 • burdur escort
 • burdur bayan escort
 • çanakkale escort
 • çanakkale bayan escort
 • çankırı escort
 • çankırı bayan escort
 • diyarbakır escort
 • diyarbakır bayan escort
 • düzce escort
 • düzce bayan escort
 • elazığ escort
 • elazığ bayan escort
 • eskişehir escort
 • eskişehir bayan escort
 • giresun escort
 • giresun bayan escort
 • kahramanmaraş escort
 • maraş bayan escort
 • kayseri escort
 • kayseri bayan escort
 • konya escort
 • konya bayan escort
 • kütahya escort
 • kütahya bayan escort
 • manisa escort
 • manisa bayan escort
 • osmaniye escort
 • osmaniye bayan escort
 • sakarya escort
 • sakarya bayan escort
 • samsun escort
 • samsun bayan escort
 • uşak escort
 • uşak bayan escort
 • van escort
 • van bayan escort
 • zonguldak escort
 • zonguldak bayan escort
 • trabzon escort
 • trabzon bayan escort
 • sivas escort
 • sivas bayan escort
 • tekirdağ escort
 • tekirdağ bayan escort
 • ankara escort
 • ağrı escort
 • ardahan escort
 • artvin escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bartın escort
 • batman escort
 • bayburt escort
 • bolu escort
 • çorum escort
 • denizli escort
 • edirne escort
 • erzincan escort
 • erzurum escort
 • gaziantep escort
 • gümüşhane escort
 • hakkari escort
 • hatay escort
 • ığdır escort
 • izmir escort
 • karabük escort
 • karaman escort
 • kars escort
 • kastamonu escort
 • kırıkkale escort
 • kırklareli escort
 • kırşehir escort
 • kilis escort
 • izmit escort
 • mardin escort
 • mersin escort
 • muğla escort
 • muş escort
 • nevşehir escort
 • niğde escort
 • ordu escort
 • rize escort
 • siirt escort
 • sinop escort
 • urfa escort
 • şırnak escort
 • tokat escort
 • tunceli escort
 • yalova escort
 • yozgat escort
 • adana escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bursa escort
 • çanakkale escort
 • denizli escort
 • elazığ escort
 • erzurum escort
 • eskişehir escort
 • gaziantep escort
 • izmir escort
 • bursa escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • istanbul escort
 • konya escort
 • mersin escort
 • samsun escort
 • maltepe escort
 • van escort
 • eskisehir escort
 • mersin escort
 • alanya escort
 • adana escort
 • atasehir escort
 • atasehir escort
 • ankara escort
 • tuzla escort
 • bursa escort
 • manavgat escort
 • istanbul escort
 • erzurum escort
 • samsun escort
 • giresun escort
 • buca escort
 • gaziantep escort
 • kayseri escort
 • malatya escort
 • konya escort
 • trabzon escort
 • didim escort
 • malatya escort
 • urfa escort
 • diyarbakir escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • izmir escort
 • adana escort
 • sincan escort
 • hatay escort
 • gebze escort
 • van escort
 • maltepe escort
 • canakkale escort
 • umraniye escort
 • ordu escort
 • izmir escort
 • balikesir escort
 • bahcelievler escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • alanya escort
 • batman escort
 • bursa escort
 • sakarya escort
 • izmir escort
 • ankara escort
 • gaziantep escort
 • diyarbakir escort
 • adana masoz
 • kocaeli escort
 • denizli escort
 • erzurum escort
 • antalya escort
 • adana escort
 • corlu escort
 • marmaris escort
 • izmir escort
 • tekirdag escort
 • kutahya escort
 • sancaktepe escort
 • afyon escort
 • esenyurt escort
 • eskort ankara
 • tokat escort
 • giresun escort
 • atasehir escort
 • cerkezkoy escort
 • basaksehir escort
 • kayseri masoz
 • diyarbakir escort
 • yalova escort
 • manisa escort
 • trabzon escort
 • aydin escort
 • ankara escort
 • izmir escort
 • aksaray escort
 • fatih escort
 • sivas escort
 • gaziantep escort
 • kahramanmaras escort