Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

7,5

079 320 4204
Afrikaweg 2,
2713 AW Zoetermeer
 • Claim afhandelingen 80% 80%
 • Prijs/kwaliteit verhouding 70% 70%
 • Aanbod 80% 80%
 • Dekkingen 80% 80%

Meer weten?

Meer te weten komen over deze verzekeraar? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Alles wat je moet weten over de Klaverblad verzekeringen op één centrale plek!

Klaverblad Verzekering Review | De beste verzekeraar voor u?

door | mrt 12, 2020

Klaverblad review

Klaverblad verzekeringen is al enorm lang actief in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Het verhaal van deze verzekeraar begint al in 1850, er waren toen nog weinig verzekeringen en dat leidde tot veel problemen. Als je huis afbrandde, dan was je als huiseigenaar direct alles kwijt.

Precies om die reden begon notaris Montijn in Oudewater de Nederlandsche Brandwaarborgmaatschappij voor roerende goederen. Na het opstarten ging Montijn samenwerken met 3 andere maatschappijen, het logo van deze samenwerking was een klavertjevier en de naam Klaverblad verzekeringen kwam tot leven.

Op dit moment werkt Klaverblad samen met maar liefst 3200 onafhankelijke assurantiekantoren in heel Nederland. Al deze kantoren zijn een belangrijke schakel tussen Klaverblad en klanten, deze assurantieadviseurs adviseren je over alle verzekeren. Daarnaast is het ook mogelijk om online een keuze te maken tussen alle Klaverblad verzekeringen, je kunt verzekeringen makkelijk via de website aanvragen.

klaverblad verzekeringen

Waar staat Klaverblad verzekeringen voor?

Op dit moment kun je bij Klaverblad een behoorlijk aantal levens- en schadeverzekeringen verkrijgen. Alle producten hebben een ruime dekking, en de premie is doorgaans aantrekkelijk. Klaverblad probeert de producten niet onnodig ingewikkeld te maken.

Uit de historie kun je zien dat Klaverblad goed te vertrouwen is, de verzekeraar heeft bijvoorbeeld nooit woekerpolissen aangeboden. Klaverblad is in Nederland een middelgrote verzekeraar. De organisatie opereert volledig zelfstandig en stelt het belang van klanten nu, maar ook in de toekomst op de eerste plaats stellen.

Onafhankelijke reviews van Klaverblad verzekeringen

Op onze website kun je een onafhankelijke review lezen over Klaverblad verzekeringen. We hebben op dit moment bijna alle verzekeringen behandeld in een review, wil je dus een beter beeld krijgen van een bepaalde Klaverblad verzekering? Klik dan op een van de links in deze mega gids om diepgaandere informatie te vinden en alle aanbieders te vergelijken.

Klaverblad review en ervaringen

Zoek je echter algemene informatie zoals het Klaverblad telefoonnummer, contactgegevens of wil je een goed beeld krijgen van Klaverblad ervaringen, dan ben je ook aan het juiste adres bij deze Klaverblad review, we behandelen namelijk alles van A-Z. Direct navigeren naar een aantal veelbezochte pagina’s? Klik dan op de onderstaande buttons of bekijk de ervaringen, contact, declareren of klik hier om alle polissen te bekijken. 

Welke Klaverblad verzekeringen worden het meeste afgesloten?

Op dit moment is de Klaverblad zorgverzekering ook een van de meest populaire polissen van dit moment. Dat is ook niet zo gek want je kunt de polis volledig aanpassen naar eigen wens, daarnaast is het ook mogelijk om elk halfjaar je Klaverblad polis aan te passen. Kortom, we raden je aan om meer informatie te zoeken.

Uiteraard is de Klaverblad opstalverzekering een populaire keuze van veel Nederlanders, door voor deze polis te kiezen ben je goed verzekerd met deze opstalverzekering wanneer uw woning schade oploopt

Wil jij een veilig gevoel ervaren in je woning en je spullen verzekeren op een vrije manier? Dan ben je goed uit met de Klaverblad inboedelverzekering, je hebt veel keuzevrijheid en het is makkelijk mogelijk om al je spullen te verzekeren tegen een hoop risico’s. 

Welke Klaverblad verzekeringen voor het verkeer?

Het is belangrijk om de verzekering voor je auto goed te regelen. Met de Klaverblad autoverzekering ga je compleet, voordelig en met een veilig gevoel de weg op. Je kunt deze polis volledig zelf samenstellen en afsluiten gaat erg makkelijk. 

 • Ben jij de trotse eigenaar van een bromfiets? Dan moet je wel goed verzekerd de weg op, gelukkig kun je met de Klaverblad brommerverzekering binnen 5 minuten de weg op. De dekkingen zijn compleet en je bent zo klaar met het aanvragen. 
 • Ben jij de trotse eigenaar van een motor? Dan moet je wel goed verzekerd de weg op, gelukkig kun je met de Klaverblad motorverzekering binnen 5 minuten de weg op. De dekkingen zijn compleet en je bent zo klaar met het aanvragen. 
 • Ben jij de trotse eigenaar van een scooter? Dan moet je wel goed verzekerd de weg op, gelukkig kun je met de Klaverblad scooterverzekering binnen 5 minuten de weg op. De dekkingen zijn compleet en je bent zo klaar met het aanvragen.
 • Bijna iedereen in Nederland heeft een fiets, je kunt tegenwoordig kiezen uit een groot aantal types zoals elektrisch, stadsfiets, racefiets of MTB. Je kunt met de Klaverblad fietsverzekering vanaf slechts € 2,40 per maand afsluiten. 

Welke Klaverblad verzekering kun je nog meer kiezen?

Het kan natuurlijk zijn dat je in een juridisch conflict terecht komt, gelukkig heb je bij Klaverblad Rechtshulp ruim 200 juristen tot je beschikking met de Klaverblad rechtsbijstandverzekering, op dit moment een van de meest populaire polissen van Klaverblad verzekeringen. 

De Klaverblad reisverzekering kan erg handig zijn als je veel reist, of als je voor een kortere periode naar een ander land verhuist. Ga je dus op een verre reis of een weekendje weg? Met de Klaverblad reisverzekering verzeker je een vakantie met speels gemak.

Een van de grote aanraders is de Klaverblad aansprakelijkheidsverzekering, met deze polis verzeker je jezelf tegen schade aan spullen van derden. Het fijne van deze polis is dat je direct beschikt over wereldwijde dekking. 

Een ding is zeker, als je gekozen hebt voor de Klaverblad woonverzekering ben je goed verzekerd tegen inbraak, storm of brandschade.

Welke Klaverblad verzekering kun je nog meer kiezen?

Op dit moment verkoopt Klaverblad geen levensverzekeringen meer. Ben je toch nog op zoek naar informatie over dit onderwerp? Dat kan als je een polis voor de Klaverblad levensverzekering hebt afgesloten.

Op dit moment verkoopt Klaverblad geen uitvaartverzekeringen meer. Ben je toch nog op zoek naar informatie over dit onderwerp? Dat kan als je een polis voor de Klaverblad uitvaartverzekering hebt afgesloten.

Ben je op zoek naar een aantal dingen van Klaverblad? Bekijk het hier!

Ben jij op zoek naar de declaraties Klaverblad ? Dat kan natuurlijk als je schade hebt gehad wil je natuurlijk op de hoogte zijn van alle dingen die je moet regelen. Gelukkig is Klaverblad declareren goed georganiseerd. Ben je op zoek naar informatie? Bekijk dan de informatie hieronder:

 • Declareren bij Klaverblad
 • Het Klaverblad declaratieformulier

Ben jij op zoek naar alles over schade en Klaverblad ? Dat kunnen we ons voorstellen, soms kan het lastig zijn om alle juiste informatie te vinden. Om je op weg te helpen hebben we een aantal belangrijke dingen zoals Klaverblad schade uitbetalen, Klaverblad schade melden en het schadeformulier Klaverblad :

Klaverblad opzeggen

Informatie nodig voor Klaverblad verzekering opzeggen vergaren? Als je een polis wil opzeggen is dat vaak geen probleem tenzij de voorwaarden anders zeggen. Ook bij een zorgverzekering werkt het opzeggen doorgaans iets anders. 

De Klaverblad klantenservice

Heb je vragen over een bepaalde verzekering en ben je hiervoor op zoek naar het Klaverblad contact? Dan vind je de contactgegevens terug op de website van de zorgverzekeraar. Hier vindt je onder andere het e-mailadres Klaverblad , zodat je al jouw vragen kunt stellen via de mail. Zij zullen zo spoedig mogelijk reageren binnen de reactietermijn.

Wanneer dit niet gebeurd binnen de termijn, dan laten zij dit schriftelijk of via de mail weten. Wil je Klaverblad liever bellen? Gebruik dan het Klaverblad telefoonnummer om persoonlijk in contact te komen met een medewerker.

De wachttijd voor bellen bedraagt maximaal 5 minuten. Mocht dit niet het geval zijn? Dan is het mogelijk om jouw telefoonnummer achter te laten, zodat ze jou terugbellen op een moment wanneer dat uitkomt. 

De Klaverblad polisvoorwaarden, waar moet je aan voldoen?

Wanneer je klant wordt bij Klaverblad zijn er een aantal voorwaarden waar zowel jij als de verzekeraar aan moeten voldoen. Deze voorwaarden vindt je altijd terug op het polisblad die je ontvangt bij het afsluiten van een verzekering. Zo is het noodzakelijk om al jouw persoonlijke gegevens naar waarheid in te vullen.

Ga je verhuizen? Dan moet je zo snel mogelijk aan Klaverblad adreswijzigingen doorgeven. In het polisblad zie je ook precies wat er wel niet verzekerd is en welke verzekeringen jij hebt afgesloten. Om een dergelijke wijziging door te geven is het slim om even met Klaverblad te bellen. Zo wordt je snel geholpen en zijn zij direct op de hoogte van de situatie. 

Klaverblad ervaringen

Ben jij op zoek naar de plek waar je ervaringen over Klaverblad kunt lezen? Gelukkig zijn er talloze review sites zoals de onze beschikbaar, door deze review hopen we je sowieso meer achtergrondinformatie gegeven te hebben over de verzekeraar. Ben je er nog niet helemaal uit? Begin dan met een Klaverblad vergelijk en kies vergelijking, kies de verzekering die je wil vergelijken en kijk of je wellicht Klaverblad korting kunt ontvangen.

Direct kosten besparen?

Op een aantal verzekeraars na zullen ook in 2021 de premies voor de schadeverzekeringen stijgen. Gelukkig neemt het aantal vergelijkingen ieder jaar toe en zijn er steeds meer huishoudens die honderden euro’s besparen. Betalen voor een overbodige dekking, of nog erger, een niet passende dekking is natuurlijk niet wenselijk. Bekijk snel of jij ook kunt besparen!

Jeroen – Alles weter op het gebied van verzekeringen

Alternatieve verzekeraars reviews

CZ

ASR

Univé

Interpolis

Aevitae

AON

De Goudse

KNMV

VVAA

Ditzo

OHRA

FBTO

ANWB

Allianz

Centraal Beheer

DSW

PMA

ZEKUR

Avéro Achmea

Nationale Nederlanden

AEGON

Klaverblad

Allsecur

De Europeesche

Generali

Promovendum

Zilveren Kruis

VGZ

Verzekeruzelf

HEMA

Reaal

Amersfoortse

De Friesland

Inshared

Unigarant

Laatst geupdatet op 16/11/2020

 • adana escort
 • adana bayan escort
 • adıyaman escort
 • adıyaman bayan escort
 • afyon escort
 • afyon bayan escort
 • amasya escort
 • amasya bayan escort
 • aksaray escort
 • aksaray bayan escort
 • antalya escort
 • antalya bayan escort
 • bilecik escort
 • bilecik bayan escort
 • bingöl escort
 • bingöl bayan escort
 • bitlis escort
 • bitlis bayan escort
 • burdur escort
 • burdur bayan escort
 • çanakkale escort
 • çanakkale bayan escort
 • çankırı escort
 • çankırı bayan escort
 • diyarbakır escort
 • diyarbakır bayan escort
 • düzce escort
 • düzce bayan escort
 • elazığ escort
 • elazığ bayan escort
 • eskişehir escort
 • eskişehir bayan escort
 • giresun escort
 • giresun bayan escort
 • kahramanmaraş escort
 • maraş bayan escort
 • kayseri escort
 • kayseri bayan escort
 • konya escort
 • konya bayan escort
 • kütahya escort
 • kütahya bayan escort
 • manisa escort
 • manisa bayan escort
 • osmaniye escort
 • osmaniye bayan escort
 • sakarya escort
 • sakarya bayan escort
 • samsun escort
 • samsun bayan escort
 • uşak escort
 • uşak bayan escort
 • van escort
 • van bayan escort
 • zonguldak escort
 • zonguldak bayan escort
 • trabzon escort
 • trabzon bayan escort
 • sivas escort
 • sivas bayan escort
 • tekirdağ escort
 • tekirdağ bayan escort
 • ankara escort
 • ağrı escort
 • ardahan escort
 • artvin escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bartın escort
 • batman escort
 • bayburt escort
 • bolu escort
 • çorum escort
 • denizli escort
 • edirne escort
 • erzincan escort
 • erzurum escort
 • gaziantep escort
 • gümüşhane escort
 • hakkari escort
 • hatay escort
 • ığdır escort
 • izmir escort
 • karabük escort
 • karaman escort
 • kars escort
 • kastamonu escort
 • kırıkkale escort
 • kırklareli escort
 • kırşehir escort
 • kilis escort
 • izmit escort
 • mardin escort
 • mersin escort
 • muğla escort
 • muş escort
 • nevşehir escort
 • niğde escort
 • ordu escort
 • rize escort
 • siirt escort
 • sinop escort
 • urfa escort
 • şırnak escort
 • tokat escort
 • tunceli escort
 • yalova escort
 • yozgat escort
 • adana escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bursa escort
 • çanakkale escort
 • denizli escort
 • elazığ escort
 • erzurum escort
 • eskişehir escort
 • gaziantep escort
 • izmir escort
 • bursa escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • istanbul escort
 • konya escort
 • mersin escort
 • samsun escort
 • maltepe escort
 • van escort
 • eskisehir escort
 • mersin escort
 • alanya escort
 • adana escort
 • atasehir escort
 • atasehir escort
 • ankara escort
 • tuzla escort
 • bursa escort
 • manavgat escort
 • istanbul escort
 • erzurum escort
 • samsun escort
 • giresun escort
 • buca escort
 • gaziantep escort
 • kayseri escort
 • malatya escort
 • konya escort
 • trabzon escort
 • didim escort
 • malatya escort
 • urfa escort
 • diyarbakir escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • izmir escort
 • adana escort
 • sincan escort
 • hatay escort
 • gebze escort
 • van escort
 • maltepe escort
 • canakkale escort
 • umraniye escort
 • ordu escort
 • izmir escort
 • balikesir escort
 • bahcelievler escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • alanya escort
 • batman escort
 • bursa escort
 • sakarya escort
 • izmir escort
 • ankara escort
 • gaziantep escort
 • diyarbakir escort
 • adana masoz
 • kocaeli escort
 • denizli escort
 • erzurum escort
 • antalya escort
 • adana escort
 • corlu escort
 • marmaris escort
 • izmir escort
 • tekirdag escort
 • kutahya escort
 • sancaktepe escort
 • afyon escort
 • esenyurt escort
 • eskort ankara
 • tokat escort
 • giresun escort
 • atasehir escort
 • cerkezkoy escort
 • basaksehir escort
 • kayseri masoz
 • diyarbakir escort
 • yalova escort
 • manisa escort
 • trabzon escort
 • aydin escort
 • ankara escort
 • izmir escort
 • aksaray escort
 • fatih escort
 • sivas escort
 • gaziantep escort
 • kahramanmaras escort