Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

7,9

088 663 06 63
Weena 505,
3013 AL Rotterdam
 • Claim afhandelingen 80% 80%
 • Prijs/kwaliteit verhouding 60% 60%
 • Aanbod 80% 80%
 • Dekkingen 90% 90%

Meer weten?

Meer te weten komen over deze verzekeraar? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Alles wat je moet weten over de Nationale Nederlanden verzekeringen op één centrale plek!

Nationale Nederlanden Verzekeringen Review | De beste verzekeraar voor u?

door | jan 15, 2019

Nationale Nederlanden review

Nationale Nederlanden is natuurlijk een bekende naam in Nederland. Met ruim 5 miljoen particulieren en zakelijke klanten behoort N.N. tot een van de meest bekende financiële dienstverleners van Nederland. Je kunt allerlei verschillende soorten verzekeringen en financiële diensten afsluiten. Je wilt natuurlijke de beste verzekering, lees snel verder!

Nationale Nederlanden is al ruim 170 jaar actief in de markt en heeft daardoor een grote deskundigheid opgebouwd die dagelijks wordt ingezet om klanten op een persoonlijke manier te helpen. Dat is natuurlijk niet zomaar ontstaan, de geschiedenis van N.N. gaat terug naar 1845 toen de naam nog Nationale Levensverzekering Bank was.

Er waren namelijk twee bedrijven die Nationale Nederlanden hebben gevormd. Een brandverzekeraar uit Zutphen en de Nationale Levensverzekering Bank die opgericht was in 1863 fuseerden samen. De reden daarvoor was een sterke positie binnen Nederlanden terwijl er ook een sterkere internationale positie veroverd kon worden. Dit zorgde er voor dat de Nationale Nederlanden in een aantal jaren uitgroeide tot de grootste verzekeraar van Nederland.

nationale nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden schadeverzekering in de jaren 90

Het nieuwe bedrijf moest zich voorbereiden op de toekomst en zich verdedigen tegen overnames door de concurrentie vanuit Amerika. Het was vooral belangrijk om het interne distributienetwerk te versterken, een samenwerking uit 1991 met de NMB Postbank Groep zorgde er voor dat er een nieuw soort financiële dienstverlening ontstond. In de eerste levensjaren werden er vooral internationale banken overgenomen, later was dit ook het geval voor de verzekering aanbieders.

Nationale Nederlanden Verzekeringen

Nu je wat meer weet over Nationale Nederlanden en haar historie gaan we het hebben over de verschillende verzekeringen die aangeboden worden in Nederland.

De meest bekende verzekeringen die door NN worden aangeboden zijn o.a. de levensverzekering, autoverzekering, zorgverzekering, inboedelverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering en woonverzekeringen. 

Nationale Nederlanden levensverzekering / overlijdensrisicoverzekering

Wellicht ken je de levensverzekering of overlijdensrisicoverzekering van N.N. wel, de meest eenvoudige uitleg die we kunnen bedenken voor de levensverzekering is als volgt. Je betaalt nu premie, na het overlijden wordt er dan een bedrag uitgekeerd aan de nabestaanden. Wie de uitkering krijgt hangt af van degene die daarvoor is aangewezen.

Het bedrag wat uitgekeerd wordt kan gebruikt worden door de nabestaanden om bijvoorbeeld een hypotheek af te lossen of om een aanvulling te geven aan het pensioen van de nabestaanden.

Je hebt diverse soorten overlijdensrisicoverzekeringen van Nationale Nederlanden. De werkwijze kan dus per verzekering verschillen. Sommige verzekeringen keren uit als je tot een bepaalde datum leeft terwijl andere verzekeringen uitkeren als een verzekerde voor een bepaalde datum overlijdt. Ook komt het wel eens voor dat verzekeringen uitkeren als een verzekerde nog in leven is of eerder overlijdt.

Het is natuurlijk wel zo dat er bepaalde regels gelden voor deze overlijdensrisicoverzekeringen. Over het algemeen maak je afspraken met de verzekeraar, maar ook de Belastingdienst komt om de hoek kijken als je een levensverzekering afsluit. De Belastingdienst geeft namelijk aan wanneer je wel of geen belasting betaalt over de waarde of de uitkering van de levensverzekering. 

Nationale Nederlanden autoverzekering / Nationale Nederlanden WA verzekering

De Nationale Nederlanden autoverzekering wijkt in principe niet veel af van andere verzekeraars, dat is ook logisch omdat veel wetgeving in Nederland verzekeraars verplicht stelt om aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo heb je de Nationale Nederlanden WA verzekering, WA casco, WA extra en een allrisk verzekering.

Je kunt online heel gemakkelijk een autoverzekering afsluiten bij Nationale Nederlanden. Kies de dekking die bij jouw situatie past en je bent in 5 minuutjes klaar. Er zijn een aantal voordelen die je kunt verzilveren als je bij Nationale Nederlanden een auto verzekerd.

Zo kun je bij ontevredenheid over de schadeafwikkeling 4x de maandpremie retour krijgen. Daarbij kun je voor iedere volgende gezinsauto die je ook verzekerd bij N.N. dezelfde schadevrije jaren krijgen als voor de eerste auto die verzekerd is met een Nationale Nederlanden autoverzekering. Daardoor krijg je dezelfde procentuele korting op uw premie. 

Nationale Nederlanden zorgverzekering

Zorgverzekeringen zijn in Nederland een belangrijk item. De basisverzekering is verplicht in Nederland en je hebt de mogelijkheid om 1 keer per jaar over te stappen. Daardoor oriënteren veel Nederlanders goed voordat ze een overstap maken naar een andere verzekeraar.

De Nationale Nederlanden zorgverzekering is geschikt voor mensen die graag een zorgverzekeraar kiezen die meedenkt, toegang geeft tot de beste specialisten en je de vrijheid geeft om zelf keuzes te maken die goed voelen. De Nationale Nederlanden zorgverzekering is geschikt voor mensen die op hun gezondheid op 1 zetten.

Een voorbeeld daarvan is de nieuwe module in de Nationale Nederlanden zorgverzekering. De Fit module zorgt er voor dat gezondheidscursussen, beweegprogramma’s en algemene preventieve arbeidsgerelateerde onderzoeken. Daarbij wordt er ook sportmedisch advies vergoed, en nog mooier is dat deze module volledig gratis en en je hoeft hier geen aanvullende verzekering voor af te sluiten. 

Nationale Nederlanden inboedelverzekering

Over de jaren heen heb je veel spullen gekocht waar je gehecht aan bent geraakt. De spullen in je huis, tuin en schuur worden de inboedel genoemd, het spreekt voor zichzelf dat deze spullen een waarde hebben opgebouwd. Met de Nationale Nederlanden inboedelverzekering ben je verzekerd tegen schade aan je spullen tegen brand, diefstal of waterschade.

Je kunt bij Nationale Nederlanden 24/7 schade melden en beschikken over de zogenoemde Direct Herstel Service. Deze service zorgt er voor dat spullen in de woning bij schade snel en vakkundig worden hersteld.

Daarbij heb je nog een voordeel met de Nationale Nederlanden inboedelverzekering, zo ben je 10 jaar verzekerd tegen onherstelbare schade aan de inboedel. Je krijgt een bedrag uitgekeerd om een gelijkwaardig product te kopen, en dat zelfs tot 10 jaar na aanschaf. 

Nationale Nederlanden rechtsbijstand

De Nationale Nederlanden rechtsbijstandverzekering zorgt er voor dat je altijd gedekt bent voor schade bij juridische conflicten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een slechte aankoop hebt gedaan en dat de desbetreffende winkel geen vergoeding wil geven.

Andere situaties zoals onterecht ontslag of een conflict met een huurbaas kunnen leiden tot hoge kosten door alle juridische hulp die je in moet schakelen. Wat de reden dan ook is, met de Nationale Nederlanden rechtsbijstandsverzekering ben je gedekt tegen al deze juridische kosten en kun je beschikken over een ervaren team van juristen die je professioneel helpen en advies geven over juridische kwesties.

De Nationale Nederlanden rechtsbijstandverzekering garandeert je dat je professionele rechtsbijstand krijgt van SRK. Deze organisatie is al jaren toonaangevend op het gebied van juridische geschillen.

Je hebt geen wachttijd en nieuwe conflicten zijn direct verzekerd, een uitzondering daarop is Mediation, daar wordt niet direct voor verzekerd. Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering vergoedt de kosten van SRK, plus eventuele griffierechten, en kosten van experts of deurwaarders. 

Nationale Nederlanden opstalverzekering

De Nationale Nederlanden opstalverzekering zorgt er voor dat de meest voorkomende schades aan de woning zoals water, brand, blikseminslag of storm verzekerd. Daarnaast zijn andere schades aan de schuur, garage of tuinhuisje verzekerd. Over het algemeen is schade aan de woning verzekerd tot € 600.000. Daarbij kun je schades 24/7 melden via de app, telefoon of website van de Nationale Nederlanden opstal verzekering.

Daarbij kiest Nationale Nederlanden voor een vaste schademanager, je hebt dus een vast aanspreekpunt. Als je bijvoorbeeld grote en ingrijpende schade hebt kun je de schademanager laten langskomen voor hulp of advies. Daarbij heb je de keuze om een eigen risico te kiezen, als je hier voor kiest zorgt Nationale Nederlanden er voor dat je korting krijgt op je premie.

Ben je een verhuurder of heb je je woning particulier verhuurd via bijvoorbeeld AirBNB? Ook dan ben je met de Nationale Nederlanden opstalverzekering gedekt tegen schade aan je woning.

Direct kosten besparen?

Op een aantal verzekeraars na zullen ook in 2021 de premies voor de schadeverzekeringen stijgen. Gelukkig neemt het aantal vergelijkingen ieder jaar toe en zijn er steeds meer huishoudens die honderden euro’s besparen. Betalen voor een overbodige dekking, of nog erger, een niet passende dekking is natuurlijk niet wenselijk. Bekijk snel of jij ook kunt besparen!

Jeroen – Alles weter op het gebied van verzekeringen

Alternatieve verzekeraars reviews

CZ

ASR

Univé

Interpolis

Aevitae

AON

De Goudse

KNMV

VVAA

Ditzo

OHRA

FBTO

ANWB

Allianz

Centraal Beheer

DSW

PMA

ZEKUR

Avéro Achmea

Nationale Nederlanden

AEGON

Klaverblad

Allsecur

De Europeesche

Generali

Promovendum

Zilveren Kruis

VGZ

Verzekeruzelf

HEMA

Reaal

Amersfoortse

De Friesland

Inshared

Unigarant

Laatst geupdatet op 17/11/2020

 • adana escort
 • adana bayan escort
 • adıyaman escort
 • adıyaman bayan escort
 • afyon escort
 • afyon bayan escort
 • amasya escort
 • amasya bayan escort
 • aksaray escort
 • aksaray bayan escort
 • antalya escort
 • antalya bayan escort
 • bilecik escort
 • bilecik bayan escort
 • bingöl escort
 • bingöl bayan escort
 • bitlis escort
 • bitlis bayan escort
 • burdur escort
 • burdur bayan escort
 • çanakkale escort
 • çanakkale bayan escort
 • çankırı escort
 • çankırı bayan escort
 • diyarbakır escort
 • diyarbakır bayan escort
 • düzce escort
 • düzce bayan escort
 • elazığ escort
 • elazığ bayan escort
 • eskişehir escort
 • eskişehir bayan escort
 • giresun escort
 • giresun bayan escort
 • kahramanmaraş escort
 • maraş bayan escort
 • kayseri escort
 • kayseri bayan escort
 • konya escort
 • konya bayan escort
 • kütahya escort
 • kütahya bayan escort
 • manisa escort
 • manisa bayan escort
 • osmaniye escort
 • osmaniye bayan escort
 • sakarya escort
 • sakarya bayan escort
 • samsun escort
 • samsun bayan escort
 • uşak escort
 • uşak bayan escort
 • van escort
 • van bayan escort
 • zonguldak escort
 • zonguldak bayan escort
 • trabzon escort
 • trabzon bayan escort
 • sivas escort
 • sivas bayan escort
 • tekirdağ escort
 • tekirdağ bayan escort
 • ankara escort
 • ağrı escort
 • ardahan escort
 • artvin escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bartın escort
 • batman escort
 • bayburt escort
 • bolu escort
 • çorum escort
 • denizli escort
 • edirne escort
 • erzincan escort
 • erzurum escort
 • gaziantep escort
 • gümüşhane escort
 • hakkari escort
 • hatay escort
 • ığdır escort
 • izmir escort
 • karabük escort
 • karaman escort
 • kars escort
 • kastamonu escort
 • kırıkkale escort
 • kırklareli escort
 • kırşehir escort
 • kilis escort
 • izmit escort
 • mardin escort
 • mersin escort
 • muğla escort
 • muş escort
 • nevşehir escort
 • niğde escort
 • ordu escort
 • rize escort
 • siirt escort
 • sinop escort
 • urfa escort
 • şırnak escort
 • tokat escort
 • tunceli escort
 • yalova escort
 • yozgat escort
 • adana escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bursa escort
 • çanakkale escort
 • denizli escort
 • elazığ escort
 • erzurum escort
 • eskişehir escort
 • gaziantep escort
 • izmir escort
 • bursa escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • istanbul escort
 • konya escort
 • mersin escort
 • samsun escort
 • maltepe escort
 • van escort
 • eskisehir escort
 • mersin escort
 • alanya escort
 • adana escort
 • atasehir escort
 • atasehir escort
 • ankara escort
 • tuzla escort
 • bursa escort
 • manavgat escort
 • istanbul escort
 • erzurum escort
 • samsun escort
 • giresun escort
 • buca escort
 • gaziantep escort
 • kayseri escort
 • malatya escort
 • konya escort
 • trabzon escort
 • didim escort
 • malatya escort
 • urfa escort
 • diyarbakir escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • izmir escort
 • adana escort
 • sincan escort
 • hatay escort
 • gebze escort
 • van escort
 • maltepe escort
 • canakkale escort
 • umraniye escort
 • ordu escort
 • izmir escort
 • balikesir escort
 • bahcelievler escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • alanya escort
 • batman escort
 • bursa escort
 • sakarya escort
 • izmir escort
 • ankara escort
 • gaziantep escort
 • diyarbakir escort
 • adana masoz
 • kocaeli escort
 • denizli escort
 • erzurum escort
 • antalya escort
 • adana escort
 • corlu escort
 • marmaris escort
 • izmir escort
 • tekirdag escort
 • kutahya escort
 • sancaktepe escort
 • afyon escort
 • esenyurt escort
 • eskort ankara
 • tokat escort
 • giresun escort
 • atasehir escort
 • cerkezkoy escort
 • basaksehir escort
 • kayseri masoz
 • diyarbakir escort
 • yalova escort
 • manisa escort
 • trabzon escort
 • aydin escort
 • ankara escort
 • izmir escort
 • aksaray escort
 • fatih escort
 • sivas escort
 • gaziantep escort
 • kahramanmaras escort