Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

7,4

0592 349 340

Laan der Verenigde Naties 9, 3316 AK Dordrecht

 • Claim afhandelingen 80% 80%
 • Prijs/kwaliteit verhouding 70% 70%
 • Aanbod 80% 80%
 • Dekkingen 70% 70%

Meer weten?

Meer te weten komen over deze verzekeraar? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Alles wat je moet weten over de Univé verzekeringen op één centrale plek!

Univé verzekeringen review | De beste verzekeraar voor u?

door | mrt 11, 2020

Unive review

Tegenwoordig moet je al zo enorm veel regelen, Unive begrijpt dat en wil je als consument helpen om belangrijke zaken voor je uit handen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan geldzaken zoals een hypotheek, maar vooral op het gebied van verzekeringen is Unive een van de grootste spelers in Nederland. 

Univé is een van de coöperatieve verzekeraars in Nederland en is actief als vereniging zonder winstoogmerk. Doorgaans zijn klanten van Univé ook lid van de vereniging. Op dit moment heeft de verzekeraar hoofdvestigingen in Zwolle en Assen en zijn er 9 zelfstandige regionale afdelingen met ongeveer 110 winkels.

unive verzekering

Waar staat Unive verzekeringen voor?

Unive staat voor elkaar helpen, ook als het even wat minder gaat. Dit komt direct tot uiting omdat de verzekeraar een grote coöperatie is geworden, risico’s delen met elkaar en dan vooral de risico’s die je niet alleen kunt, of wil dragen. De krachten bundelen, dat zorgt namelijk voor rust en zekerheid. De verzekeraar geeft aan dat vanuit deze gedachte vanaf 1794 talloze regionale coöperaties die de basis vormen voor het Unive dat je vandaag de dag kent.

Dat merk je in de dienstverlening, omdat Unive zo’n grote speler is geworden zijn er talloze adviseurs die je kunnen helpen bij het maken van je keuze voor een Unive verzekering. Op dit moment heeft de verzekeraar zo’n 110 winkels, daardoor is er altijd een adviseur beschikbaar die je verder kan helpen.

Onafhankelijke reviews van Unive verzekeringen

Op onze website kun je een onafhankelijke review lezen over Unive verzekeringen. We hebben op dit moment bijna alle verzekeringen behandeld in een review, wil je dus een beter beeld krijgen van een bepaalde Unive verzekering? Klik dan op een van de links in deze mega gids om diepgaandere informatie te vinden en alle aanbieders te vergelijken.

Unive review en ervaringen

Zoek je echter algemene informatie zoals het Unive telefoonnummer, contactgegevens of wil je een goed beeld krijgen van Unive ervaringen, dan ben je ook aan het juiste adres bij deze Unive review, we behandelen namelijk alles van A-Z. Direct navigeren naar een aantal veelgezochte pagina’s? Klik dan op de onderstaande buttons of bekijk de Unive ervaringen, Unive contact, Unive Declareren of klik hier om alle polissen te bekijken.

Welke Unive verzekeringen worden het meeste afgesloten?

De Unive zorgverzekering is op dit moment een van de meest populaire aanbieders in Nederland, bij Unive ben je in 2023 al verzekerd van goede zorg vanaf € 107,95 per maand. De klanten beoordelen de zorgverzekering met een 8,0. 

Unive en reizen

De Unive reisverzekering kan erg handig zijn als je veel reist, of als je voor een kortere periode naar een ander land verhuist. Ga je dus op een verre reis of een weekendje weg? Met de Unive reisverzekering verzeker je een vakantie met speels gemak. 

Unive en juridisch

Het kan natuurlijk zijn dat je in een juridisch conflict terecht komt, gelukkig heb je bij Unive Rechtshulp ruim 200 juristen tot je beschikking met de Unive rechtsbijstandverzekering, op dit moment een van de meest populaire polissen van Unive verzekeringen. 

Unive en je woning?

Uiteraard is de Unive opstalverzekering een populaire keuze van veel Nederlanders, door voor deze polis te kiezen ben je goed verzekerd met deze opstalverzekering wanneer uw woning schade oploopt. 

Wil jij een veilig gevoel ervaren in je woning en je spullen verzekeren op een vrije manier? Dan ben je goed uit met de Unive inboedelverzekering, je hebt veel keuzevrijheid en het is makkelijk mogelijk om al je spullen te verzekeren tegen een hoop risico’s. 

Welke Unive verzekeringen voor het verkeer?

Ben jij de gelukkig bezitter van een mooie oldtimer auto, motor, bromfiets of tractor? Dan kun je uiteraard terecht bij Unive. De Unive oldtimerverzekering is beoordeeld met een 8,1 en een van de meest gekozen polissen in Nederland. 

Unive nodig voor je caravan?

Uiteraard wil je op vakantie met je caravan, maar dan moet je wel nadenken over de dekking bij schade. Met een Unive caravanverzekering ben je compleet verzekerd en hoef je je geen zorgen te maken. 

Bromfiets en Unive

Ben jij de trotse eigenaar van een bromfiets? Dan moet je wel goed verzekerd de weg op, gelukkig kun je met de Unive bromfietsverzekering binnen 5 minuten de weg op. De dekkingen zijn compleet en je bent zo klaar met het aanvragen. 

Scooter en Unive

Ben jij de trotse eigenaar van een scooter? Dan moet je wel goed verzekerd de weg op, gelukkig kun je met de Unive scooterverzekering binnen 5 minuten de weg op. De dekkingen zijn compleet en je bent zo klaar met het aanvragen.

Wil je meer weten? Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen. Natuurlijk kun je bij de autoverzekering van Univé ook kiezen voor aanvullende dekkingen zoals de Univé pechhulp.

Je auto verzekeren en Unive

Het is belangrijk om de verzekering voor je auto goed te regelen. Met de Unive autoverzekering ga je compleet, voordelig en met een veilig gevoel de weg op. Je kunt deze polis volledig zelf samenstellen en afsluiten gaat erg makkelijk. 

Unive en fietsen

Bijna iedereen in Nederland heeft een fiets, je kunt tegenwoordig kiezen uit een groot aantal types zoals elektrisch, stadsfiets, racefiets of MTB. Je kunt met de Unive fietsverzekering vanaf slechts € 2,40 per maand afsluiten. 

Unive en de motor

Ben jij de trotse eigenaar van een motor? Dan moet je wel goed verzekerd de weg op, gelukkig kun je met de Unive motorverzekering binnen 5 minuten de weg op. De dekkingen zijn compleet en je bent zo klaar met het aanvragen. 

Welke Unive verzekering kun je nog meer kiezen?

Misschien ben je op zoek naar de Unive dierenverzekering voor een hond of kat? Dat kan lastig worden omdat Unive op dit moment geen polis heeft voor huisdieren. Gelukkig zijn er talloze andere dierenverzekeringen beschikbaar?

Schade aan glas en ruiten afdekken bij Unive?

Ben jij op zoek naar een verzekering die schade aan glas en verticale ruiten verzekerd? Dan kun je uiteraard ook terecht bij Unive verzekeringen. Door gebruik te maken van de Unive glasverzekering kun je dit soort risico’s afdekken. 

Aansprakelijkheid en Unive

Wellicht heb je het wel eens meegemaakt, je wordt aansprakelijk gesteld voor schade aan anderen of hun spullen? Dit soort risico’s kun je gelukkig met de Unive aansprakelijkheidsverzekering afdekken.

Annulering risico’s afdekken bij Unive

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een reis geboekt hebt, maar dat deze onverhoopt niet door kan gaan. Op zo’n moment heb je vaak al een vliegticket en hotel geboekt. Door te kiezen voor een Unive annuleringsverzekering hoef je je nergens druk over te maken en worden alle kosten gedekt indien je annuleert. 

Collectiviteitskorting van Unive

Sommige klanten van Unive kunnen voordelen krijgen als ze verzekerd zijn via een werkgever, de ledenorganisatie, vakbond of thuiszorgorganisatie. Er zijn talloze organisaties die voordelen voor hun leden of medewerkers kunnen krijgen voor hun leden. Doe daarom altijd goed onderzoek naar de mogelijkheden van de Unive collectiviteitskorting

Welke Unive verzekering kun je nog meer kiezen?

Bij Univé kun je gemakkelijk kiezen uit verschillende Unive tandartsverzekering dekking. De maximale vergoedingen lopen uiteen van € 250,- tot € 1.000,-. en zijn af te sluiten naast de zorgverzekering.

Kunst, sieraden of antiek verzekeren?

Op zoek naar een goede oplossing om kunst, antiek, collectie of sieraden goed te verzekeren? Gelukkig is dat goed mogelijk met de Unive kostbaarhedenverzekering op maat, daarmee heb je wereldwijde dekking als aanvulling op de inboedelverzekering. 

Wonen en Unive

Een ding is zeker, als je gekozen hebt voor de Unive woonverzekering ben je goed verzekerd tegen inbraak, storm of brandschade.

Ben je op zoek naar een aantal dingen van Unive? Bekijk het hier!

Ben jij op zoek naar de declaraties Unive? Dat kan natuurlijk als je schade hebt gehad wil je natuurlijk op de hoogte zijn van alle dingen die je moet regelen. Gelukkig is Unive declareren goed georganiseerd. Ben je op zoek naar informatie? Klik dan op de volgende links:

Ben jij op zoek naar alles over schade en Unive? Dat kunnen we ons voorstellen, soms kan het lastig zijn om alle juiste informatie te vinden. Om je op weg te helpen hebben we een aantal belangrijke dingen zoals Unive schade uitbetalen, Unive schade melden en het schadeformulier Unive:

Unive opzeggen

Informatie nodig voor unive verzekering opzeggen vergaren? Als je een polis wil opzeggen is dat vaak geen probleem tenzij de voorwaarden anders zeggen. Ook bij een zorgverzekering werkt het opzeggen doorgaans iets anders.

Unive ervaringen

Ben jij op zoek naar de plek waar je ervaringen over Unive kunt lezen? Gelukkig zijn er talloze review sites zoals de onze beschikbaar, door deze review hopen we je sowieso meer achtergrondinformatie gegeven te hebben over de verzekeraar. Ben je er nog niet helemaal uit? Begin dan met een unive vergelijk en kies vergelijking, kies de verzekering die je wil vergelijken en kijk of je wellicht Unive korting kunt ontvangen.

Direct kosten besparen?

Op een aantal verzekeraars na zullen ook in 2021 de premies voor de schadeverzekeringen stijgen. Gelukkig neemt het aantal vergelijkingen ieder jaar toe en zijn er steeds meer huishoudens die honderden euro’s besparen. Betalen voor een overbodige dekking, of nog erger, een niet passende dekking is natuurlijk niet wenselijk. Bekijk snel of jij ook kunt besparen!

Jeroen – Alles weter op het gebied van verzekeringen

Alternatieve verzekeraars reviews

CZ

ASR

Univé

Interpolis

Aevitae

AON

De Goudse

KNMV

VVAA

Ditzo

OHRA

FBTO

ANWB

Allianz

Centraal Beheer

DSW

PMA

ZEKUR

Avéro Achmea

Nationale Nederlanden

AEGON

Klaverblad

Allsecur

De Europeesche

Generali

Promovendum

Zilveren Kruis

VGZ

Verzekeruzelf

HEMA

Reaal

Amersfoortse

De Friesland

Inshared

Unigarant

Laatst geupdatet op 16/11/2020

 • adana escort
 • adana bayan escort
 • adıyaman escort
 • adıyaman bayan escort
 • afyon escort
 • afyon bayan escort
 • amasya escort
 • amasya bayan escort
 • aksaray escort
 • aksaray bayan escort
 • antalya escort
 • antalya bayan escort
 • bilecik escort
 • bilecik bayan escort
 • bingöl escort
 • bingöl bayan escort
 • bitlis escort
 • bitlis bayan escort
 • burdur escort
 • burdur bayan escort
 • çanakkale escort
 • çanakkale bayan escort
 • çankırı escort
 • çankırı bayan escort
 • diyarbakır escort
 • diyarbakır bayan escort
 • düzce escort
 • düzce bayan escort
 • elazığ escort
 • elazığ bayan escort
 • eskişehir escort
 • eskişehir bayan escort
 • giresun escort
 • giresun bayan escort
 • kahramanmaraş escort
 • maraş bayan escort
 • kayseri escort
 • kayseri bayan escort
 • konya escort
 • konya bayan escort
 • kütahya escort
 • kütahya bayan escort
 • manisa escort
 • manisa bayan escort
 • osmaniye escort
 • osmaniye bayan escort
 • sakarya escort
 • sakarya bayan escort
 • samsun escort
 • samsun bayan escort
 • uşak escort
 • uşak bayan escort
 • van escort
 • van bayan escort
 • zonguldak escort
 • zonguldak bayan escort
 • trabzon escort
 • trabzon bayan escort
 • sivas escort
 • sivas bayan escort
 • tekirdağ escort
 • tekirdağ bayan escort
 • ankara escort
 • ağrı escort
 • ardahan escort
 • artvin escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bartın escort
 • batman escort
 • bayburt escort
 • bolu escort
 • çorum escort
 • denizli escort
 • edirne escort
 • erzincan escort
 • erzurum escort
 • gaziantep escort
 • gümüşhane escort
 • hakkari escort
 • hatay escort
 • ığdır escort
 • izmir escort
 • karabük escort
 • karaman escort
 • kars escort
 • kastamonu escort
 • kırıkkale escort
 • kırklareli escort
 • kırşehir escort
 • kilis escort
 • izmit escort
 • mardin escort
 • mersin escort
 • muğla escort
 • muş escort
 • nevşehir escort
 • niğde escort
 • ordu escort
 • rize escort
 • siirt escort
 • sinop escort
 • urfa escort
 • şırnak escort
 • tokat escort
 • tunceli escort
 • yalova escort
 • yozgat escort
 • adana escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bursa escort
 • çanakkale escort
 • denizli escort
 • elazığ escort
 • erzurum escort
 • eskişehir escort
 • gaziantep escort
 • izmir escort
 • bursa escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • istanbul escort
 • konya escort
 • mersin escort
 • samsun escort
 • maltepe escort
 • van escort
 • eskisehir escort
 • mersin escort
 • alanya escort
 • adana escort
 • atasehir escort
 • atasehir escort
 • ankara escort
 • tuzla escort
 • bursa escort
 • manavgat escort
 • istanbul escort
 • erzurum escort
 • samsun escort
 • giresun escort
 • buca escort
 • gaziantep escort
 • kayseri escort
 • malatya escort
 • konya escort
 • trabzon escort
 • didim escort
 • malatya escort
 • urfa escort
 • diyarbakir escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • izmir escort
 • adana escort
 • sincan escort
 • hatay escort
 • gebze escort
 • van escort
 • maltepe escort
 • canakkale escort
 • umraniye escort
 • ordu escort
 • izmir escort
 • balikesir escort
 • bahcelievler escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • alanya escort
 • batman escort
 • bursa escort
 • sakarya escort
 • izmir escort
 • ankara escort
 • gaziantep escort
 • diyarbakir escort
 • adana masoz
 • kocaeli escort
 • denizli escort
 • erzurum escort
 • antalya escort
 • adana escort
 • corlu escort
 • marmaris escort
 • izmir escort
 • tekirdag escort
 • kutahya escort
 • sancaktepe escort
 • afyon escort
 • esenyurt escort
 • eskort ankara
 • tokat escort
 • giresun escort
 • atasehir escort
 • cerkezkoy escort
 • basaksehir escort
 • kayseri masoz
 • diyarbakir escort
 • yalova escort
 • manisa escort
 • trabzon escort
 • aydin escort
 • ankara escort
 • izmir escort
 • aksaray escort
 • fatih escort
 • sivas escort
 • gaziantep escort
 • kahramanmaras escort