Selecteer een pagina

Aegon Verzekeringen Review | De beste verzekeraar voor u?

Alle informatie over Aegon verzekeringen op één centrale plek!

 • Claim afhandelingen 80% 80%
 • Prijs/Kwaliteit verhouding 70% 70%
 • Aanbod 80% 80%
 • Dekkingen 80% 80%
Aegon contact

 • Zoek locatie op
 • Telefoon: 070 344 3210
 • WhatsApp : 06 8360 2800

Aegon review

Het merk Aegon is bij veel Nederlanders erg bekend, en gek is dat niet want het bedrijf is al opgericht in 1983. Op dit moment levert Aegon financiële producten voor nu en later aan. Doorgaans werkt Aegon als tussenpersoon samen, maar er zijn ook talloze verzekeringen beschikbaar op het internet. Je kunt ook terecht voor producten op het gebied van sparen, beleggen, vermogensbeheer, hypotheken en pensioen.

Op dit moment is Aegon een van de allergrootste verzekeraars van dit land en zijn er wereldwijd vestigingen in meer dan 20 landen. Op dit moment is Aegon in heel Nederland bekend doordat zij veel aandacht besteden aan sponsoring en marketingactiviteiten. De totale organisatie van Aegon bestaat uit vier onderdelen: Aegon Zakelijk, Aegon Particulier, Knab en Bank & Beleggen. 

Waar staat Aegon verzekeringen voor?

Het motto van Aegon is simpel, ze willen klanten in staat stellen om zelf bewuste keuzes te maken op het gebied van financien. Of het nu gaat om onderwijs, pensioen of zorg op al deze vlakken wil Aegon je helpen met hoogwaardige producten. Veel Nederlanders moeten namelijk zelf voor financiële reserves en oplossingen zorgen, en we kunnen het niet ontkennen dat veel mensen daar nog helemaal overtuigd van zijn.

Het nadenken over de financiële toekomst, het afdekken van risico’s en geldzaken goed organiseren zijn over het algemeen taken die door Nederlanders niet als hobby worden gezien. Aegon wil je daar bij helpen door te informeren, speciale alternatieven te tonen, onafhankelijk en passend advies te geven, de juiste producten en diensten te leveren en slimme hulpmiddelen aan te reiken die je op weg helpen.

Onafhankelijke reviews van Aegon verzekeringen

Op onze website kun je een onafhankelijke review lezen over Aegon verzekeringen. We hebben op dit moment bijna alle verzekeringen behandeld in een review, wil je dus een beter beeld krijgen van een bepaalde Aegon verzekering? Klik dan op een van de links in deze mega gids om diepgaandere informatie te vinden en alle aanbieders te vergelijken.

Aegon review en ervaringen

Zoek je echter algemene informatie zoals het Aegon telefoonnummer, contactgegevens of wil je een goed beeld krijgen van Aegon ervaringen, dan ben je ook aan het juiste adres bij deze Aegon review, we behandelen namelijk alles van A-Z. Direct navigeren naar een aantal veelgezochte pagina’s? Klik dan op de onderstaande buttons of bekijk de ervaringen, contact, declareren of klik hier om alle polissen te bekijken.

Welke Aegon verzekeringen worden het meeste afgesloten?

Een van de grote aanraders is de Aegon aansprakelijkheidsverzekering, met deze polis verzeker je jezelf tegen schade aan spullen van derden. Het fijne van deze polis is dat je direct beschikt over wereldwijde dekking. Wil je meer weten? Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen

Uiteraard is de Aegon opstalverzekering een populaire keuze van veel Nederlanders, door voor deze polis te kiezen ben je goed verzekerd met deze opstalverzekering wanneer uw woning schade oploopt. Wil je meer weten? Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen

Welke Aegon verzekeringen kun je nog meer kiezen?

Het is belangrijk om de verzekering voor je auto goed te regelen. Met de Aegon autoverzekering ga je compleet, voordelig en met een veilig gevoel de weg op. Je kunt deze polis volledig zelf samenstellen en afsluiten gaat erg makkelijk. Meer weten? Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen

Uiteraard zegt niemand zomaar zijn vakantie op, dan moet er wel echt iets aan de hand zijn. In deze vervelende situaties wil je voorkomen dat je het volledige bedrag voor je vakantie kwijt bent. Daarnaast kun je ook nog eens voor hoge annuleringskosten komen te staan. Tegenwoordig heb je gelukkig de Aegon annuleringsverzekering. Wil je meer weten? Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen

Misschien ben je op zoek naar de Aegon dierenverzekering voor een hond of kat? Er is van alles mogelijk en door de brede dekking is er voor ieder huisdier wel een goede oplossing te vinden. Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen van alle premies.

Welke Aegon verzekeringen zijn nog meer populair?

Wil jij een veilig gevoel ervaren in je woning en je spullen verzekeren op een vrije manier? Dan ben je goed uit met de Aegon inboedelverzekering, je hebt veel keuzevrijheid en het is makkelijk mogelijk om al je spullen te verzekeren tegen een hoop risico’s. Wil je meer weten? Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen

Het kan natuurlijk zijn dat je in een juridisch conflict terecht komt, gelukkig heb je bij Aegon Rechtshulp ruim 200 juristen tot je beschikking met de Aegon rechtsbijstandverzekering, op dit moment een van de meest populaire polissen van Aegon verzekeringen. Wil je meer weten? Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen

Een ding is zeker, als je gekozen hebt voor de Aegon woonverzekering ben je goed verzekerd tegen inbraak, storm of brandschade. Wil je meer informatie? Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen van alle premies.

De Aegon reisverzekering kan erg handig zijn als je veel reist, of als je voor een kortere periode naar een ander land verhuist. Ga je dus op een verre reis of een weekendje weg? Met de Aegon reisverzekering verzeker je een vakantie met speels gemak. Wil je meer weten? Lees dan de bovenstaande review door of klik hier om direct te beginnen met premie berekenen.

Welke Aegon verzekering is niet meer beschikbaar?

 Het was een tijdje geleden nog mogelijk om een Aegon levensverzekering af te sluiten, tegenwoordig hebben ze deze polis niet meer in de verkoop. Heb je een oudere Aegon polis? Dan kun je de bovenstaande review nog eens doorlezen om alle informatie te bekijken over deze oude verzekering.

Het was een lange tijd geleden nog mogelijk om een Aegon uitvaartverzekering af te sluiten, tegenwoordig hebben ze deze polis niet meer in de verkoop. Heb je een oudere Aegon polis? Dan kun je de bovenstaande review nog eens doorlezen om alle informatie te bekijken over deze oude verzekering.

Ben je op zoek naar een aantal dingen van Aegon? Bekijk het hier!

Ben jij op zoek naar de declaraties Aegon? Dat kan natuurlijk als je schade hebt gehad wil je natuurlijk op de hoogte zijn van alle dingen die je moet regelen. Gelukkig is Aegon declareren goed georganiseerd. Ben je op zoek naar informatie? Klik dan op de volgende links:

 • Declareren bij Aegon
 • Het Aegon declaratieformulier

Ben jij op zoek naar alles over schade en Aegon? Dat kunnen we ons voorstellen, soms kan het lastig zijn om alle juiste informatie te vinden. Om je op weg te helpen hebben we een aantal belangrijke dingen zoals Aegon schade uitbetalen, Aegon schade melden en het schadeformulier Aegon:

 • Aegon schade uitbetalen
 • Schadeformulier Aegon

Aegon opzeggen

Informatie nodig voor Aegon verzekering opzeggen vergaren? Als je een polis wil opzeggen is dat vaak geen probleem tenzij de voorwaarden anders zeggen. Ook bij een zorgverzekering werkt het opzeggen doorgaans iets anders. Wil je meer weten? Bekijk dan deze pagina

De Aegon klantenservice

Heb je vragen over een bepaalde verzekering en ben je hiervoor op zoek naar het Aegon contact? Dan vind je de contactgegevens terug op de website van de zorgverzekeraar. Hier vindt je onder andere het e-mailadres Aegon, zodat je al jouw vragen kunt stellen via de mail. Zij zullen zo spoedig mogelijk reageren binnen de reactietermijn.

Wanneer dit niet gebeurd binnen de termijn, dan laten zij dit schriftelijk of via de mail weten. Wil je Aegon liever bellen? Gebruik dan het Aegon telefoonnummer om persoonlijk in contact te komen met een medewerker. De wachttijd voor bellen bedraagt maximaal 5 minuten. Mocht dit niet het geval zijn? Dan is het mogelijk om jouw telefoonnummer achter te laten, zodat ze jou terugbellen op een moment wanneer dat uitkomt. 

De Aegon polisvoorwaarden, waar moet je aan voldoen?

Wanneer je klant wordt bij Aegon zijn er een aantal voorwaarden waar zowel jij als de verzekeraar aan moeten voldoen. Deze voorwaarden vindt je altijd terug op het polisblad die je ontvangt bij het afsluiten van een verzekering. Zo is het noodzakelijk om al jouw persoonlijke gegevens naar waarheid in te vullen.

Ga je verhuizen? Dan moet je zo snel mogelijk aan Aegon adreswijzigingen doorgeven. In het polisblad zie je ook precies wat er wel niet verzekerd is en welke verzekeringen jij hebt afgesloten. Om een dergelijke wijziging door te geven is het slim om even met Aegon te bellen. Zo wordt je snel geholpen en zijn zij direct op de hoogte van de situatie. 

Aegon ervaringen

Ben jij op zoek naar de plek waar je ervaringen over Aegon kunt lezen? Gelukkig zijn er talloze review sites zoals de onze beschikbaar, door deze review hopen we je sowieso meer achtergrondinformatie gegeven te hebben over de verzekeraar. Ben je er nog niet helemaal uit? Begin dan met een Aegon vergelijk en kies vergelijking, kies de verzekering die je wil vergelijken en kijk of je wellicht Aegon korting kunt ontvangen.

Andere verzekeraar reviews

Laatst geüpdatet op