Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

8,1

055 579 8000

Laan van Malkenschoten 20,
7333 NP Apeldoorn

 • Claim afhandelingen 80% 80%
 • Prijs/kwaliteit verhouding 60% 60%
 • Aanbod 80% 80%
 • Dekkingen 90% 90%

Meer weten?

Meer te weten komen over deze verzekeraar? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Alles wat je moet weten over de Centraal Beheer verzekeringen op één centrale plek!

Centraal Beheer verzekeringen review | De beste verzekeraar voor u?

door | jan 10, 2019

Centraal beheer verzekeringen

Maak kennis met een van de grootste verzekeraars van Nederland, Centraal Beheer. De organisatie is van mening dat er voor iedere verschillende situatie een passende oplossing is.

Met haar enorme pakket aan verzekeringen kunnen zij iedereen voorzien van een persoonlijke passende verzekering. We hebben de meest gekozen verzekeringen van Centraal Beheer voor je besproken, zo weet jij precies waar je aan toe bent. Lees snel verder om erachter te komen of Centraal Beheer voor uw situatie de beste verzekering heeft.

centraal beheer verzekering

6 meest gekozen Centraal Beheer verzekeringen

Hieronder hebben we de 6 meest gekozen Centraal Beheer verzekeringen op een rijtje gezet, druk op de link om direct meer informatie over de verzekering te verschaffen. Wellicht is Centraal beheer de best passende en voordeligste verzekeraar voor u, kom erachter door alle verzekering aanbieders te vergelijken

 1. Reisverzekering Centraal Beheer
 2. Fietsverzekering Centraal Beheer
 3. Telefoonverzekering Centraal Beheer
 4. Ongevallenverzekering Centraal Beheer
 5. Overlijdensrisicoverzekering Centraal Beheer
 6. Inboedelverzekering Centraal beheer

Reisverzekering Centraal Beheer

Ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan en wil je helemaal onbezorgd genieten van een welverdiende vakantie? Dan is de reisverzekering van Centraal Beheer wellicht een goede optie voor u. Centraal Beheer en de reisverzekering staan bekend om de hartelijke dagelijkse en nachtelijke service in geval van calamiteiten. Bij het afsluiten van de Centraal Beheer reisverzekering zult u een keuze moeten maken tussen de doorlopende of kortlopende reisverzekering, hoe zit het precies?

Kies je voor de Centraal Beheer kortlopende reisverzekering dan verzekert u de risico’s voor één reis, ideaal voor de personen die niet ieder jaar of meerdere keren per jaar op vakantie gaan. Is dit wel het geval dan is het verstandiger om een Centraal Beheer doorlopende reisverzekering af te sluiten, dit is in de meeste situaties de voordeligste optie.

Beide reisverzekeringen zijn erg flexibel, u hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om winter- en onderwatersport mee te verzekeren. Bagage meeverzekeren? Geen enkel probleem. En wat dacht je van een annuleringsverzekering? Verzeker het simpel mee met de reisverzekering van Centraal Beheer. 

Fietsverzekering Centraal Beheer

Zoals Centraal Beheer het zelf zegt “Uw fiets is niet compleet zonder fietsverzekering” en daar zijn wij het zeker mee eens. Bij de keuze voor een Centraal Beheer fietsverzekering ben je gedekt voor schade en diefstal, zowel in Nederland als in het Buitenland.

De soort fiets maakt bij deze verzekeraar niets uit, iedere fiets is welkom, van oma tot elektrische fiets. Uw fiets voorzien van dure fietsaccessoires? Geen enkel probleem, bij Centraal Beheer zijn ze standaard meeverzekerd.

Het komt natuurlijk ook weleens voor dat je in een goede bui bent en je fiets uitleent, helaas gaat er dan nog wel eens nog wat kapot. Geen probleem want ook deze kosten worden volledig gedekt. Ook na een ongeval kun je direct rekenen op Centraal Beheer, de alarmcentrale staat namelijk 24/7 voor u klaar. Ze zijn dan ook niet voor niks verkozen tot de klant vriendelijkste verzekeraar van Nederland.

Voordelen fietsverzekering Centraal Beheer:

Hieronder hebben we enkele korten voordelen van de fietsverzekering voor je beschreven:

 • U bent volledig gedekt voor diefstal en schade
 • U krijgt tot 3 jaar na aankoop de volledig aanschafwaarde terug
 • Ook de accu’s van elektrische fietsen zijn standaard meeverzekerd

Wat is er precies verzekerd met de Centraal Beheer fietsverzekering?

Zoals u al Nederlander weet is ons land een echt fietsland. Voor sommigen is de fiets vervoermiddel nummer 1, hij brengt je immers van A naar B. Echter is schade ondervinden aan je fiets enorm vervelend, vaak kun je niet verder.

Het is dan ook essentieel dat eventuele problemen zo snel mogelijk moet worden opgelost. U bent met de fietsverzekering wereldwijd gedekt tegen schade en diefstal aan uw fiets, ook uw accessoires.

Verzekerd:
 • Voor diefstal
 • Voor schade aan de fiets ten gevolge door een aanrijding
 • Voor schade bij het omvallen of van de weg raken van de fiets
 • Voor accessoires en accu
 • Voor gemaakte schade bij het uitlenen van de fiets
Niet verzekerd:
 • Voor ernstige schuld aan de schade van de fiets
 • Voor zakelijke doeleinden (fietskoerier)
 • Voor diefstal van losse fietscomputers, gps of navigatieapparatuur
 • Voor wedstrijden met verzekerde fiets als rijtuig
 • Voor krassen en lekke banden (reguliere schade

Eigen risico fietsverzekering Centraal Beheer

Bij het kiezen van een fietsverzekering bij Centraal Beheer zult u akkoord moeten gaan met een zogenaamde eigen risico. Dit is een vast bedrag dat u in rekening wordt gebracht bij het indienen van een eventuele schadeclaim. Bij Centraal Beheer wordt dit bedrag vastgesteld op een kleine € 25,- van de totale schade. Voor een lagere premie kun je de eigen risico omhoog schroeven tot de volgende hoogtes:

 • Optie 1: € 25,-
 • Optie 2: € 150,-
 • Optie 3: € 300,-

Na loop van tijd uw eigen risico omhoog of naar beneden schroeven? Dit is geen enkel probleem, het is mogelijk om uw eigen risico tussentijds aan te passen. 

Telefoonverzekering Centraal Beheer

Vandaag de dag kunnen we niet meer zonder onze mobiele telefoon, schade, verlies of diefstal is dan ook super vervelend. Om dit soort zaken te voorkomen kun je kiezen voor een smartphone verzekering van Centraal Beheer.

Maar let op, u kunt deze verzekering niet apart afsluiten als telefoonverzekering. U moet voor dekking van de telefoon een inboedelverzekering afsluiten. Hiermee bent u gedekt voor schade, diefstal of verlies aan uw mobiele telefoon en andere waardevolle spullen in huis.

Voordelen telefoonverzekering Centraal Beheer

Hieronder hebben we enkele voordelen van de telefoonverzekering van Centraal Beheer uiteengezet, lees je met ons mee?:

 • Telefoons jonger dan 1 jaar worden getaxeerd op de nieuwwaarde
 • Waardevolle spullen in huis van het gezin zijn meeverzekerd
 • Nieuwe aankopen automatisch verzekerd

Schadebedrag bij diefstal telefoon

Een goede vraag, wordt uw telefoon gestolen en is deze niet ouder dan 1 jaar? U hebt geluk, u krijgt de volledige aanschafwaarde retour om een nieuwe telefoon te kunnen kopen. Val je buiten het jaar dan zult u de waarde van de telefoon ontvangen vlak voordat deze werd gestolen. Dit wordt ook wel de dagwaarde genoemd.

Reparatiekosten telefoon, wat betaalt Centraal Beheer?

Heeft uw telefoon geen fatale schade en kan deze worden gerepareerd dan betaalt Centraal Beheer de kosten van de reparatie. Doet de situatie zich voor dat de reparatie minder waard dan vlak voor de schade?

U zult het verschil in waarde van Centraal Beheer terug ontvangen. Zijn de kosten van de reparatie uiteindelijk hoger dan de huidige dagwaarde van het toestel dan zult u deze dagwaarde ontvangen om een nieuw toestel aan te kunnen schaffen. 

Eigen risico telefoonverzekering Centraal Beheer

Net zoals bij andere verzekeringen is het ook bij Centraal Beheer zo dat u een eigen risico moet betalen bij het indienen van een claim. Het eigen risico voor de telefoonverzekering is vastgesteld op € 100,-.

Dit geldt ook voor andere waardevolle spullen die je automatisch hebt gedekt middels de inboedelverzekering van Centraal Beheer. 

Ongevallenverzekering Centraal Beheer

Een persoonlijk ongeval is nooit fijn, ben je verzekerd met een ongevallenverzekering van Centraal beheer dan zul je een bedrag na een ongeval ontvangen, u moet hierbij denken aan het blijvend invalide worden.

Overlijdt u na een ongeval dan zullen uw nabestaanden het bedrag ontvangen. U krijgt de keuzemogelijkheid om uw ongevallenverzekering binnenshuis of buitenshuis wil verzekeren.

Voordelen ongevallenverzekering Centraal Beheer

Er zitten een aantal voordelen aan de Centraal Beheer ongevallenverzekering.

 • Uitkering van bedrag bij invaliditeit of overlijden
 • Gedekt voor ongevallen in het verkeer
 • U hoeft geen enkele euro eigen risico te betalen

Wat is er verzekerd met de ongevallenverzekering van Centraal Beheer?

Ongelukjes en ongevallen zitten altijd in een klein hoekje en zijn altijd zo onverwacht. U zult een uitkering van een bedrag ontvangen als u of iemand anders van het gezin overlijdt of blijvend invalide blijft.

Verzekerd:
 • Voor ongevallen in eigen huis, tuin, garage of oprit
 • En gegarandeerd van een bedrag bij chronische invaliditeit door een ongeval
 • Voor een bedrag voor nabestaanden bij het overlijden na een ongeval
Niet verzekerd:
 • Wanneer het ongeval plaatsvond en u was onder invloed van drank of drugs
 • Bij ernstige schuld aan het ongeval
 • Voor zelfdoding

Overlijdensrisicoverzekering Centraal Beheer

Wilt u financiële zekerheid bieden voor uw nabestaanden na het overlijden? Wellicht is de Centraal Beheer overlijdensrisicoverzekering wel iets voor u. Uw nabestaanden zullen met een ORV eenmalig een bedrag ontvangen na het overlijden van de verzekerde. Dit uitgekeerde bedrag kan vrij worden besteed maar is vooral voor het weggevallen deel inkomen. U hebt helemaal zelf in de hand welke hoogte bedrag uw nabestaanden zullen ontvangen.

Let op, een overlijdensrisicoverzekering van Centraal Beheer is niet geschikt voor het organiseren en regelen van een uitvaart, het is een levensverzekering waarmee je je nabestaanden garandeert van financiële zekerheid na (plotseling) overlijden.

Kenmerken van de Centraal Beheer ORV

We zullen de belangrijkste kenmerken van de Centraal Beheer ORV met je bespreken. U betaalt een leeftijdsafhankelijke premie. Over het algemeen is het zo dat uw verzekering in de beginjaren goedkoper is. Je betaalt dan ook voor het risico dat je op dat moment loopt. 

Wat is verzekerd met de Centraal Beheer ORV?

Je zult je wellicht afvragen wanneer en wat er wordt verzekerd bij de keuze voor een Centraal Beheer overlijdensrisicoverzekering. Hieronder hebben we een lijstje opgesteld met zaken die wel en niet worden verzekerd.

Verzekerd:
 • Wanneer de verzekerde overlijdt voor de einddatum, welk bedrag u verzekert bepaalt u helemaal zelf. Het minimale te verzekeren bedrag ligt op € 10.000,- en het maximale bedrag op € 2.000.000,-. U kunt als verzekerde ook zelf bepalen aan wie het bedrag moet worden uitgekeerd.
 • Bij het uitoefenen van een gevaarlijk beroep of gevaarlijke sport
 • Wanneer de verzekerde kort na de aanvraag overlijdt door een ongeval en de verzekering nog officieel is ingegaan. Dit wordt ook wel voorlopige dekking genoemd
Niet verzekerd:
 • Wanneer u liegt over uw gezondheid of roken en geen rokers-premie betaald
 • Bij zelfdoding 2 jaar na de afsluiting van de ORV
 • Na de einddatum van de verzekering, er wordt geen bedrag uitgekeerd

Inboedelverzekering Centraal Beheer

Centraal beheer heeft haar inboedelverzekering nog niet zo lang geleden vernieuwd. Met de nieuwe inboedelverzekering van Centraal Beheer verzekert u alle losse spullen in uw huis en tuin.

U kunt hierbij denken aan dure sieraden, tuinmeubelen, de tuinkabouter of laptop. Ook bij het verhuren van uw woning(en) bent u volledig gedekt tegen eventuele schade of diefstal.

Voordelen inboedelverzekering Centraal Beheer

Hieronder hebben welke enkele voordelen van de Inboedelverzekering van Centraal Beheer op een rijtje gezet, lees je met ons mee?:

 • Verzekerd voor schade door diefstal, brand, inbraak of storm
 • Volledig en uitgebreid verzekerd voor een scherpe premie
 • Directe uitkering van schadebedrag of organisatie en regelen van het herstel

Wat is verzekerd met de inboedelverzekering?

Helaas kunnen we schade niet altijd voorkomen, al helemaal niet als deze het gevolg is van inbraak, brand, storm of water. Het is dan ook een goede optie om een inboedelverzekering af te sluiten zodat je bent verzekerd tegen schade voor al uw spullen.

De losse spullen in en rondom uw huis zijn volledig verzekerd. Gaat u verhuizen dan bent u zowel op het oude als nieuwe adres verzekerd voor schade aan uw inboedel.

Lees ook: alles over de Centraal Beheer caravanverzekering

Verzekerd:
 • Schade door brand, diefstal, neerslag, storm of inbraak
 • Voor losse spullen in uw woning tot een bedrag van € 200.000,- per voorwerp of verzameling
 • Voor verbeteringen en aanpassingen in uw huurhuis, denk hierbij aan een nieuwe keuken of nieuwe laminaatvloer
 • Geleende spullen van een ander persoon
 • Geld en waardepapieren tot € 1.250,-
Niet verzekerd:
 • Bij ernstige schuld aan de schade
 • Schade zoals een kras, deuk of vlek
 • Bij slecht en nalatend onderhoud
 • Bij een constructiefout
 • Bij fraude en misbruik
 • Voor schade aan elektrische apparaten door kortsluiting

Direct kosten besparen?

Op een aantal verzekeraars na zullen ook in 2021 de premies voor de schadeverzekeringen stijgen. Gelukkig neemt het aantal vergelijkingen ieder jaar toe en zijn er steeds meer huishoudens die honderden euro’s besparen. Betalen voor een overbodige dekking, of nog erger, een niet passende dekking is natuurlijk niet wenselijk. Bekijk snel of jij ook kunt besparen!

Jeroen – Alles weter op het gebied van verzekeringen

Alternatieve verzekeraars reviews

CZ

ASR

Univé

Interpolis

Aevitae

AON

De Goudse

KNMV

VVAA

Ditzo

OHRA

FBTO

ANWB

Allianz

Centraal Beheer

DSW

PMA

ZEKUR

Avéro Achmea

Nationale Nederlanden

AEGON

Klaverblad

Allsecur

De Europeesche

Generali

Promovendum

Zilveren Kruis

VGZ

Verzekeruzelf

HEMA

Reaal

Amersfoortse

De Friesland

Inshared

Unigarant

Laatst geupdatet op 16/11/2020

 • adana escort
 • adana bayan escort
 • adıyaman escort
 • adıyaman bayan escort
 • afyon escort
 • afyon bayan escort
 • amasya escort
 • amasya bayan escort
 • aksaray escort
 • aksaray bayan escort
 • antalya escort
 • antalya bayan escort
 • bilecik escort
 • bilecik bayan escort
 • bingöl escort
 • bingöl bayan escort
 • bitlis escort
 • bitlis bayan escort
 • burdur escort
 • burdur bayan escort
 • çanakkale escort
 • çanakkale bayan escort
 • çankırı escort
 • çankırı bayan escort
 • diyarbakır escort
 • diyarbakır bayan escort
 • düzce escort
 • düzce bayan escort
 • elazığ escort
 • elazığ bayan escort
 • eskişehir escort
 • eskişehir bayan escort
 • giresun escort
 • giresun bayan escort
 • kahramanmaraş escort
 • maraş bayan escort
 • kayseri escort
 • kayseri bayan escort
 • konya escort
 • konya bayan escort
 • kütahya escort
 • kütahya bayan escort
 • manisa escort
 • manisa bayan escort
 • osmaniye escort
 • osmaniye bayan escort
 • sakarya escort
 • sakarya bayan escort
 • samsun escort
 • samsun bayan escort
 • uşak escort
 • uşak bayan escort
 • van escort
 • van bayan escort
 • zonguldak escort
 • zonguldak bayan escort
 • trabzon escort
 • trabzon bayan escort
 • sivas escort
 • sivas bayan escort
 • tekirdağ escort
 • tekirdağ bayan escort
 • ankara escort
 • ağrı escort
 • ardahan escort
 • artvin escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bartın escort
 • batman escort
 • bayburt escort
 • bolu escort
 • çorum escort
 • denizli escort
 • edirne escort
 • erzincan escort
 • erzurum escort
 • gaziantep escort
 • gümüşhane escort
 • hakkari escort
 • hatay escort
 • ığdır escort
 • izmir escort
 • karabük escort
 • karaman escort
 • kars escort
 • kastamonu escort
 • kırıkkale escort
 • kırklareli escort
 • kırşehir escort
 • kilis escort
 • izmit escort
 • mardin escort
 • mersin escort
 • muğla escort
 • muş escort
 • nevşehir escort
 • niğde escort
 • ordu escort
 • rize escort
 • siirt escort
 • sinop escort
 • urfa escort
 • şırnak escort
 • tokat escort
 • tunceli escort
 • yalova escort
 • yozgat escort
 • adana escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bursa escort
 • çanakkale escort
 • denizli escort
 • elazığ escort
 • erzurum escort
 • eskişehir escort
 • gaziantep escort
 • izmir escort
 • bursa escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • istanbul escort
 • konya escort
 • mersin escort
 • samsun escort
 • maltepe escort
 • van escort
 • eskisehir escort
 • mersin escort
 • alanya escort
 • adana escort
 • atasehir escort
 • atasehir escort
 • ankara escort
 • tuzla escort
 • bursa escort
 • manavgat escort
 • istanbul escort
 • erzurum escort
 • samsun escort
 • giresun escort
 • buca escort
 • gaziantep escort
 • kayseri escort
 • malatya escort
 • konya escort
 • trabzon escort
 • didim escort
 • malatya escort
 • urfa escort
 • diyarbakir escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • izmir escort
 • adana escort
 • sincan escort
 • hatay escort
 • gebze escort
 • van escort
 • maltepe escort
 • canakkale escort
 • umraniye escort
 • ordu escort
 • izmir escort
 • balikesir escort
 • bahcelievler escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • alanya escort
 • batman escort
 • bursa escort
 • sakarya escort
 • izmir escort
 • ankara escort
 • gaziantep escort
 • diyarbakir escort
 • adana masoz
 • kocaeli escort
 • denizli escort
 • erzurum escort
 • antalya escort
 • adana escort
 • corlu escort
 • marmaris escort
 • izmir escort
 • tekirdag escort
 • kutahya escort
 • sancaktepe escort
 • afyon escort
 • esenyurt escort
 • eskort ankara
 • tokat escort
 • giresun escort
 • atasehir escort
 • cerkezkoy escort
 • basaksehir escort
 • kayseri masoz
 • diyarbakir escort
 • yalova escort
 • manisa escort
 • trabzon escort
 • aydin escort
 • ankara escort
 • izmir escort
 • aksaray escort
 • fatih escort
 • sivas escort
 • gaziantep escort
 • kahramanmaras escort