Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

7,5

(071) 364 3150
Zijpendaalseweg 1,
6814 CA Arnhem
 • Claim afhandelingen 60% 60%
 • Prijs/kwaliteit verhouding 80% 80%
 • Aanbod 70% 70%
 • Dekkingen 80% 80%

Meer weten?

Meer te weten komen over deze verzekeraar? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Alles wat je moet weten over de KNMV verzekeringen op één centrale plek!

De KNMV verzekering review 2020 | Alles wat je moet weten op een rijtje!

door | sep 25, 2020

Wie is KNMV Verzekeringen?

KNMV verzekeringen is opgericht in 1946 en was in Nederland de eerste verzekeraar die een motorverzekering aanbood. Niet alleen op dit gebied was KNMV een pionier. Zo komt ook de nieuwwaarde en aankoopregeling en de winterstop voor bepaalde verzekeringen allemaal uit de koker van deze verzekeraar.

Tegenwoordig biedt KNMV meerdere goede motor- auto- reis– en rechtsbijstandsverzekeringen en ook pechhulp. Op het gebied van motorrijden is KNMV echt een autoriteit op het gebied van motoren en de specialist met hart voor je motor.

knmv verzekeringen

De verzekeringen van KNMV

KNMV is de handelsnaam van Aon Nederland. Al meer dan 70 jaar is deze verzekeraar als actief op het gebied van het verzekeren van motoren. Niet alleen bieden ze verzekeringen, maar ze verstrekken ook veel informatie over de risico’s van het motorrijden.

Hieronder hebben we de diverse KNMV verzekeringen voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies welke verzekeringen door deze verzekeraar worden aangeboden:

Zoals je ziet, je kunt uit diverse verzekeringen kiezen. KNMV is dan wel een autoriteit op het gebied van motoren en ze bieden goede verzekeringen aan, maar er zijn ook andere aanbieders die je een goede verzekering kunnen bieden.

Wil je nu weten wie dat zijn? Maak dan gebruik van onze vergelijker. Zo vind je de verzekeraars die aansluiten op je wensen en kun je deze vergelijken met de verzekering van KNMV. 

De belangrijkste voordelen van KNMV

We hebben enkele voordelen van een verzekering van KNMV voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies waarom je kiest voor KNMV of waarop je de KNMV verzekeringen kunt vergelijken met andere verzekeraars. De voordelen zijn: 

 • Speciale verzekeringen voor motoren
 • Veel keuzevrijheid en maatwerk voor motorrijders
 • Lage premies en gunstige voorwaarden door collectief inkoop 
 • Al meer dan 70 jaar ervaring met het verzekeren van motoren
 • KNMV is eerlijk en transparant
 • KNMV wil altijd haar dienstverlening verbeteren en is voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen

Dit zijn een paar voordelen die we voor je hebben benoemd. Wil je nu graag weten of KNMV echt de beste verzekering voor je heeft? Zijn er misschien andere aanbieders die je een nog beter aanbod kunnen doen?

Kom er snel achter door gebruik te maken van onze vergelijker. Zo kun je snel de (huidige) KNMV verzekeringen vergelijken met andere aanbieders. Je weet dan snel genoeg welke aanbieder je het beste te bieden heeft. 

KNMV verzekeringen contact

Wil je met KNMV verzekeringen contact opnemen? Dit doe je vrij simpel online. Wist je trouwens dat je ook terecht kunt bij veelgestelde vragen en antwoorden als je een vraag hebt over je verzekering of een declaratie?

Zit het antwoord op je vraag er niet tussen zitten? Maak dan gebruik van het contactformulier. Je kunt uiteraard ook gewoon een  of stuur een email. Je krijgt dan binnen 4 werkdagen een reactie.

Wil je liever telefonisch met KNMV contact opnemen? Je kunt hen bereiken op werkdagen tussen 08:30 en 18:00 uur. Hieronder vind je de KNMV contactgegevens:

 • KNMV telefoonnummer: 071-3643150
 • Postadres 
 • KNMV Verzekeringen
 • Postbus 59
 • 2200 AB Noordwijk

Contact KNMV verzekeringen voor wijzigen of inzien van verzekeringen

Wil je een nieuwe groene kaart aanvragen of polisvoorwaarden bekijken? Of wil je je verzekering aanpassen, je facturen inzien, of je adresgegevens veranderen? Misschien wil je wel een KNMV verzekering opzeggen?

Via Mijn Verzekeringen regel je het snel zelf. Ook het schade melden doe je simpel door het online schadeformulier in te vullen. KNMV neemt dan z.s.m. contact met je op. Ook in het geval van je KNMV verzekering opzeggen neemt de verzekeraar snel contact met je op. 

Kies de beste verzekering  

Vraag je je nu af wat andere verzekeraars je kunnen bieden? Maak nu gebruik van onze vergelijker. Zo kun je snel de verzekering van KNMV vergelijken met dat van andere verzekeraars.

Je kunt in de vergelijker invullen naar wat voor verzekeringsvorm je op zoek bent. Ook kun je eventuele extra wensen invullen. Op basis van de ingevulde gegevens verschijnen bijpassende verzekeringen.

Je kunt deze verzekeraars met elkaar vergelijken op premies, dekkingen en voorwaarden. Zo weet je zeker dat je altijd kiest voor die verzekering die het beste bij je past. Vaak kun je ook nog eens geld besparen.

Direct kosten besparen?

Op een aantal verzekeraars na zullen ook in 2021 de premies voor de schadeverzekeringen stijgen. Gelukkig neemt het aantal vergelijkingen ieder jaar toe en zijn er steeds meer huishoudens die honderden euro’s besparen. Betalen voor een overbodige dekking, of nog erger, een niet passende dekking is natuurlijk niet wenselijk. Bekijk snel of jij ook kunt besparen!

Jeroen – Alles weter op het gebied van verzekeringen

Alternatieve verzekeraars reviews

CZ

ASR

Univé

Interpolis

Aevitae

AON

De Goudse

KNMV

VVAA

Ditzo

OHRA

FBTO

ANWB

Allianz

Centraal Beheer

DSW

PMA

ZEKUR

Avéro Achmea

Nationale Nederlanden

AEGON

Klaverblad

Allsecur

De Europeesche

Generali

Promovendum

Zilveren Kruis

VGZ

Verzekeruzelf

HEMA

Reaal

Amersfoortse

De Friesland

Inshared

Unigarant

Laatst geupdatet op 21/11/2020