Selecteer een pagina
[wpseo_breadcrumb]

7,2

085 076 1401
Pettelaarpark 80,
5216 PP ‘s-Hertogenbosch
 • Claim afhandelingen 70% 70%
 • Prijs/kwaliteit verhouding 80% 80%
 • Aanbod 60% 60%
 • Dekkingen 60% 60%

Meer weten?

Meer te weten komen over deze verzekeraar? Hieronder hebben we alle belangrijke informatie in 2021 in een review gebundeld. Alles wat je moet weten over de VerzekerUzelf verzekeringen op één centrale plek!

Verzekeruzelf.nl verzekeringen review | De beste verzekeraar voor u?

door | jan 11, 2019

Verzekeruzelf.nl verzekeringen

Maak kennis met een nog vrij onbekende verzekeraar in de markt, Verzekeruzelf.nl. De organisatie is zeker van haar zaak, je zult ze dan ook niet tegenkomen op de radio, tv of billboards op prominente plekken.

Verzekeruzelf.nl besteed deze prijzige aangelegenheden liever aan het verbeteren van de eigen dienstverlening voor een duidelijke uitleg zodat u weet waar u aan toe bent. Bij Verzekeruzelf.nl ben je precies op de hoogte van welke zaken wel en juist niet verzekerd zijn, erg handig want niets is namelijk zo vervelend als jezelf oververzekeren.

Verzekeruzelf.nl is een financiële dienstverlener die consumenten verzekeringen biedt middels het internet. De organisatie werk samen met een partner genaamd Intrasurance B.V.. Kies je voor Verzekeruzelf.nl dan worden uw polissen bij de partner ondergebracht, maak je geen zorgen, Intrasurance B.V. zorgt dat polissen enkel en alleen worden ondergebracht bij verzekeraars die erkend worden door de Nederlandsche Bank.

promovendum verzekeringen

Verzekeruzelf.nl is een zelfstandige partij

Verzekeruzelf.nl is een volledig alleenstaande partij in de verzekeringsmarkt, ze hebben dus ook geen enkele verbintenis of financiële banden met verzekeraars en/of banken. Dit heeft voor haar klanten enkele voordelen, zo kunnen zij voordelige prijzen bieden voor al haar verzekeringen omdat ze geen enkele financiële verplichting hebben bij een derde partij.

U weet dus zeker dat u het best passende aanbod ontvangt, mede door haar volledige bedrijfsvoering op internet uit te voeren is Verzekeruzelf.nl een verzekeraar met scherpe prijzen voor goedkope verzekeringen

Wellicht vindt u het ook interessant om te weten welk verdienmodel Verzekeruzelf.nl hanteert , deze is namelijk iets anders dan een reguliere verzekeraar. Verzekeruzelf.nl ontvangt een provisie van de verzekeraar, dit is een terugkerende beloning. Lees snel verder om alles te weten te komen over deze aanbieder. Vergelijk verzekeraars en kijk of Verzekeruzelf.nl een geschikte aanbieder voor jou is. 

Digitaal dossier

Zoals u weet opereert verzekeruzelf.nl volledig op het internet en probeert de organisatie zo papierloos mogelijk te houden. Dit scheelt veel kosten en menselijke fouten, ook voor u zijn er aantal voordelen.

Al uw persoonlijke en belangrijke documenten worden veilig bewaard in uw digitaal dossier, u kunt deze op ieder moment raadplegen. Daarnaast is het mogelijk om zelf wijzigingen in het dossier door te voeren, denk hierbij aan het veranderen van gegevens bij een verhuizing of nieuw e-mail adres.

Bij eventuele schadeclaims kunt ook u terecht in uw persoonlijke en goed beveiligde digitale dossier. U hebt al uw verzekeringen dus helemaal zelf in de hand, jij bepaalt wat er gebeurt. Verzekeruzelf.nl noemt dit zelfverzekerd, handig hè?

Verzekeruzelf.nl doet niet aan vast

Een andere mooi voordeel van Verzekeruzelf.nl is dat u elke verzekering per dag kunt beëindigen, langlopende contracten zijn funest. Ook om verzekeringen te beëindigen kunt u het digitale dossier raadplegen, met een paar simpele drukken op de knop is het geregeld. Heb je al premie vooruit betaald? Geen enkel probleem, dit wordt binnen enkele dagen weer terug gestort op uw persoonlijke rekening. 

Meest gekozen Verzekeruzelf.nl verzekeringen

Hieronder hebben we de meest gekozen Verzekeruzelf.nl verzekeringen op een rijtje gezet, druk op de link om direct meer informatie over de verzekering te verschaffen. Wellicht is Verzekeruzelf.nl de best passende en voordeligste verzekeraar voor u, kom erachter door alle verzekering aanbieders te vergelijken!

Verzekeruzelf.nl aansprakelijkheidsverzekering

Zoals we altijd zo mooi zeggen zit een ongeluk in de meeste gevallen in een klein hoekje, denk niet alleen aan letsel maar bijvoorbeeld ook aan het lekken van de wasmachine waardoor de buren waterschade hebben opgelopen.

Dit soort kosten wil je natuurlijk verzekerd hebben, met de aansprakelijkheidsverzekering van Verzekeruzelf.nl bent uzelf, het huisdier en gezinsleden verzekerd voor schade die u aan andere toedoet. 

Het is al mogelijk om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor maar € 2,63 per maand, u bent wereldwijd verzekerd tot een bedrag van € 1.250.000! 

Wat is er verzekerd met de Verzekeruzelf.nl aansprakelijkheidsverzekering?

Zoals we je hebben verteld ben je met de Verzekeruzelf.nl gedekt tegen veroorzaakte schade of iemand anders lichamelijk letsel of verwonding toedoet.

U bent bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering geheel vrij om te kiezen voor wie je de aansprakelijkheidsverzekering afsluit. We zullen middels een overzichtelijk rijtje laten zien wat er precies verzekerd is en wat niet.

Verzekerd:
 • U en de mee verzekerden zijn wereldwijd verzekerd
 • Alle schade die u toebrengt aan spullen
 • Alle letselschade die u toebrengt aan anderen
 • Volledig gedekt tot een bedrag van € 1.250.000
 • Voor alle schade toegebracht door huisdieren
Niet verzekerd:
 • Schade die u toedoet door middel van een auto
 • Schade die u toedoet door middel van een motor
 • Schade die u opzettelijk heeft toegebracht

Aanvullende aansprakelijkheidsverzekering bij Verzekeruzelf.nl

Bij de keuze voor een aansprakelijkheidsverzekering bij Verzekeruzelf.nl ben je in de mogelijkheid om te kiezen voor een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering. Je kunt het basis pakket namelijk uitbreiden met nog één extra dekking, de verhaalbijstand.

Kies je voor het aanvullende verhaalbijstand dan zal Verzekeruzelf.nl u helpen met het opstellen van het papierwerk, zowel bij eigen schade als toegebrachte schade.

Deze dekking geldt over heel Europa, dus niet wereldwijd net zo als de basis aansprakelijkheidsverzekering. 

Verzekeruzelf.nl autoverzekering

Het is in Nederland verplicht om te kiezen voor een autoverzekering wanneer je de keuze maakt om met een rijtuig de openbare weg op te gaan. Met een autoverzekering van Verzekeruzelf.nl gaat u zelfverzekerd de weg op voor een zeer scherpe maandpremie. Persoonlijke wens om meer risico’s te dekken?

Geen enkel probleem, je kunt optioneel kiezen voor een aanvullende autoverzekering van Verzekeruzelf.nl. Je kunt hierbij denken aan een schadeverzekering voor alle inzittenden, pechhulp of rechtsbijstand indien nodig

Uit testen van de Consumentenbond is naar buiten gekomen dat Verzekeruzelf.nl kwalitatieve en vooral scherpe WA autoverzekeringen biedt. Ook kunt u profiteren van ongelooflijke bonus-malus kortingen die op kunnen lopen tot 85% en natuurlijk kunt u rekenen op een pijlsnelle schadeafhandeling. 

3 soorten basis dekking autoverzekeringen

Bij Verzekeruzelf.nl kunt u kiezen uit 3 verschillende basisdekkingen, het is verplicht om jezelf minimaal wettelijk aansprakelijk te dekken, ook wel WA autoverzekering genoemd.

Dit houdt in dat alle schade die u een ander toebrengt wordt gedekt, eigen schade is voor uw eigen rekening met een WA autoverzekering. Wilt u dit voorkomen dan heb je natuurlijk altijd nog de mogelijkheid om je zelf WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco te verzekeren.

Verzekeruzelf.nl WA autoverzekering

Hieronder hebben we de voornaamste dekkingen en niet-dekkingen voor je beschreven.

 • Verzekerd voor alle schade die je toedoet aan anderen
 • Niet verzekerd voor diefstal
 • Niet verzekerd voor eventuele brandschade
 • Niet verzekerd voor het aanrijden van een dier
 • Niet verzekerd voor ruitschade
 • Niet verzekerd bij schade door eigen schuld
Verzekeruzelf.nl WA Beperkt Casco autoverzekering
 • Verzekerd voor alle schade die je toedoet aan anderen
 • Verzekerd voor diefstal
 • Verzekerd voor eventuele brandschade
 • Verzekerd voor het aanrijden van een dier
 • Verzekerd voor ruitschade
 • Niet verzekerd bij schade door eigen schuld
Verzekeruzelf.nl Volledig Casco autoverzekering
 • Verzekerd voor alle schade die je toedoet aan anderen
 • Verzekerd voor diefstal
 • Verzekerd voor eventuele brandschade
 • Verzekerd voor het aanrijden van een dier
 • Verzekerd voor ruitschade
 • Verzekerd bij schade door eigen schuld

Aanvullende autoverzekering bij Verzekeruzelf.nl

Zoals we je al wat eerder vertelden kun je naast het kiezen tussen de 3 soorten basisdekkingen ook extra dekking nemen middels een aanvullende autoverzekering. We zullen alle mogelijkheden kort met je bespreken.

Inzittenden schadeverzekering

Wanneer u zich regelmatig op de openbare weg begeeft is het wellicht slim om een inzittende schadeverzekering af te sluiten. Vraag u bij zichzelf af of u vaak gezelschap heeft in de auto.

Bij een eventueel ongeval bent u verzekerd voor alle schade en bijkomende kosten veroorzaakt door het ongeval, hierbij gaat het zowel om letsel als materialistische schade. Bent u gedekt met de SVI van Verzekeruzelf.nl dan wordt er bij het ongeval niet gekeken naar de veroorzaker, alle kosten en schade worden netjes gedekt. 

Aanvullende rechtsbijstand

U zult het waarschijnlijk nog nooit meegemaakt hebben maar de kans dat het je overkomt bestaat altijd, een juridisch geschil over jouw eigen of iemand anders zijn auto.

Denk hierbij aan een meningsverschil over de garantie of wie er de verantwoordelijkheid draagt bij een ongeval. Het is dan erg fijn wanneer je gesteund wordt door een specialist, alle kosten worden volledig vergoed.

Aanvullende pechhulp

Verzekeruzelf.nl wil u bij een ongeval direct verder helpen maar ook autopech kan nog wel eens voorkomen, er wordt zo snel mogelijk naar een oplossing gezocht zodat jij binnen de kortste tijd weer op de weg zit. 

Verzekeruzelf.nl inboedelverzekering

Bent u in bezit van een redelijk dure inboedel dan is het wellicht slim om een inboedelverzekering bij Verzekeruzelf.nl af te sluiten. Al uw losse spullen in uw huis zijn volledig gedekt en verzekerd met de inboedelverzekering, hierbij kun je denken aan de wasmachine, eettafel, stoelen of telefoons.

Als je de waarde van alle losse spullen in je huis optelt kunnen we je verzekeren dat het een aanzienlijke waarde betreft. Schade door brand, storm of inbraak worden volledig gedekt.

De inboedelverzekering van Verzekeruzelf.nl zijn net als de andere verzekeringen erg flexibel, je kunt kiezen tussen een uitgebreide of complete dekking aan de hand van uw persoonlijke wensen en behoeften. Daarnaast wordt de inboedel tot vijf jaar voor de volledige nieuwwaarde vergoed. De financiële dienstverlener biedt een garantie tegen onderverzekering en vergoeden tot een maximale waarde van € 150.000. 

Aanvullende inboedelverzekering  bij Verzekeruzelf.nl

Het is mogelijk om een aanvullende verzekering bovenop uw inboedelverzekering te nemen, de aanvullende inboedelverzekering is volledig optioneel. De mogelijkheid om uw losse spullen ook buitenshuis te verzekeren is aanwezig, je kiest voor de buitenshuisdekking.

Met deze optie zijn al uw losse spullen (inboedel) buiten het huis verzekerd tot een maximaal bedrag van € 7.500. Let op, voor sieraden geldt een maximale vergoeding van € 2.500.

Wat is er verzekerd met de Verzekeruzelf.nl inboedelverzekering?

Zoals we hierboven hebben vermeld kun je met de inboedelverzekering kiezen uit een uitgebreide of complete dekking. Kies je voor de uitgebreide inboedelverzekering dan ben je volledig gedekt voor de meest voorkomende schade zoals diefstal, storm of brand aan al uw losse spullen. Voor meerdere schades gedekt zijn?

Kies dan voor de complete inboedelverzekering van Verzekeruzelf.nl, alle schades, ook de onverwachte worden volledig vergoed. Hierbij kun je denken aan een situatie als het plotseling komen binnen rennen van een kat die flink wat schade toebrengt aan je bank en stoelen. 

Uitgebreide inboedelverzekering
 • Dekking op inbraak
 • Dekking voor brandschade
 • Dekking voor waterschade
 • Dekking voor stormschade
 • Zelf vaststellen van eigen risico
 • Niet gedekt voor vallen of stoten van losse spullen
Complete inboedelverzekering
 • Dekking op inbraak
 • Dekking voor brandschade
 • Dekking voor waterschade
 • Dekking voor stormschade
 • Zelf vaststellen van eigen risico
 • Gedekt voor vallen of stoten van losse spullen

Verzekeruzelf.nl opstalverzekering

Naast het verzekeren van uw inboedel kan het een slimme keuze zijn om eventuele schade aan uw huis te verzekeren, schade door storm, regen, hagel, inbraak of brand kunnen tot in de hoge kosten lopen. Kies je voor de opstalverzekering van Verzekeruzelf.nl dan woont u volledig zonder zorgen.

U kunt uzelf verzekeren voor een bedrag van maximaal € 1.000.000. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat u niet bent onderverzekerd. Hebt u uw opstalverzekering niet meer nodig dan kunt u deze dagelijks opzeggen. 

Aanvullende opstalverzekering  bij Verzekeruzelf.nl

Je bent in de mogelijkheid om te kiezen voor een aanvullende opstalverzekering. In de twee reguliere opstalverzekeringen wordt glas niet meeverzekerd. Je kunt dan ook een speciale aanvullende verzekering afsluiten voor schade aan glas in uw woning, let op, we hebben het hier over ruiten.

Wat is er verzekerd met de Verzekeruzelf.nl opstalverzekering?

Bij de keuze voor een opstalverzekering zult u een keuze moeten maken tussen twee verschillende soorten dekkingen, de uitgebreide of complete dekking. Welke dekking u ook kiest, u mag in elk geval uw eigen risico vaststellen. Kiest u voor de uitgebreide opstalverzekering dan bent u verzekerd voor de meest voorkomende schades zoals inbraak, brand of storm.

Echter ben je met deze dekking niet verzekerd voor plotselinge en onverwachte ongevallen en schade aan uw woning. Wilt u dit risico ook afdekken dan is het verstandig om voor de complete opstalverzekering te kiezen, hiermee ben je ook voor plotselinge en onverwachte schade aan uw huis gedekt. Een aandachtspunt bij de opstalverzekering is het feit dat voor de tuin andere dekkingsvoorwaarden zijn vastgesteld. 

Uitgebreide opstalverzekering
 • Gedekt tegen inbraak
 • Gedekt tegen brandschade
 • Gedekt tegen waterschade
 • Gedekt tegen stormschade
 • Zelf de hoogte van uw eigen risico vaststellen
 • Niet gedekt tegen schade aan uw huis door vallen of stoten
Complete opstalverzekering
 • Gedekt tegen inbraak
 • Gedekt tegen brandschade
 • Gedekt tegen waterschade
 • Gedekt tegen stormschade
 • Zelf de hoogte van uw eigen risico vaststellen
 • Gedekt tegen schade aan uw huis door vallen of stoten

Verzekeruzelf.nl rechtsbijstandverzekering

Het hebben van een rechtsbijstandverzekering kan altijd goed van pas komen, denkt u maar eens naar het laatste serieuze conflict wat u hebt ervaren. Het is op tal van manieren mogelijk om in een juridisch geschil terecht te komen. In iedere situatie is het ontzettend vervelend, mede door de grote kosten die er mee gemoeid zijn.

Het uurloon van een juridische specialist ligt al snel op zo’n € 80,- per uur. Kies je voor de rechtsbijstandverzekering van Verzekeruzelf.nl dan bent u voor een zeer voordelige premie verzekerd van juridisch advies en een kwalitatieve rechtsbijstand.

Voor de rechtsbijstandverzekering wordt geen wachttijd vastgesteld, u bent direct verzekerd. Bent u in een juridisch geschil terecht gekomen dan kunt u direct contact leggen met uw persoonlijke jurist. Let wel goed, hebt u conflicten voordat u de rechtsbijstandverzekering afsloot dan vallen deze conflicten niet onder uw dekking. 

Wat is er verzekerd met de Verzekeruzelf.nl rechtsbijstandverzekering?

Bij de keuze voor een rechtsbijstandverzekering bij Verzekeruzelf.nl beschikt u over een uitgebreide basisdekking, hiermee bent u volledig gedekt voor de meest voorkomende juridische geschillen. Deze geschillen zijn onderverdeeld in 4 groepen.

Consumentenzaken

Onder consumentenzaken worden geschillen met de familie over erfrecht, scholing van de kinderen op aankopen middels het internet gerekend. Voor deze conflicten worden alle kosten gedekt, zonder eigen risico.

Wonen

Onder wonen worden geschillen over de koop of verkoop, verbouw of verhuur van uw woning met de buren of gemeente gerekend. Ook deze conflicten worden volledig gedekt zonder een betaling van eigen risico. 

Verkeer

Onder verkeer worden alle geschillen gerekend door deelname aan het verkeer worden veroorzaakt, denk hierbij aan schade aan uw voertuig of letselschade. De rechtsbijstandverzekering dekt hulp bij het verhalen van de schade.

Ook bent u verzekerd van hulp bij conflicten over de koop of verkoop van een auto of ander voertuig en het terugkrijgen van een in beslag genomen auto door de overheid.

Werk en inkomen

Onder werk en inkomen worden alle conflicten met uw werkgever gerekend. Het betreft geschillen over uitkeringen of pensioenen. De kosten voor advies en hulp worden volledig gedekt zonder een betaling van eigen risico. 

Aanvullende rechtsbijstandverzekering bij Verzekeruzelf.nl

Het is mogelijk om uw dekking pakket voor rechtsbijstand uit te breiden, er bestaan twee aanvullende dekking bij Verzekeruzelf.nl. We zullen ze hieronder kort met u bespreken.

Aanvullend belastingrecht & vermogensbeheer

Hebt u regelmatig conflicten over zaken die te maken hebben met belasting of WOZ aanslagen? Ligt het beheer van uw eigen vermogen onder vuur? In deze gevallen is het erg handig om te kiezen voor een aanvullende belastingrecht & vermogensbeheer verzekering. Ook voor de aanvullende verzekeringen wordt er geen eigen risico in rekening gebracht.

Aanvullend eigendom & verhuur onroerende zaken

Bent u eigenaar van meerdere onroerende zaken naast uw woonhuis dan is het verstandig om te kiezen voor een aanvullende eigendom en verhuur onroerende zaken. De rechtsbijstandverzekering dekt namelijk alleen juridische geschillen die uw woonhuis betreft. 

Verzekeruzelf.nl reisverzekering

Bent u een echte wereldreiziger of gaat u er regelmatig een weekendje op uit? Het vergt vaak een hoop voorbereiding en op vakantie zijn er altijd onvoorziene zaken die mis kunnen gaan. De kwijtraken van bagage of het plotseling breken van je arm door een lelijke val. In deze situaties komt een reisverzekering van Verzekeruzelf.nl ontzettend van pas.

De te maken worden gedeeltelijk vergoed en is sterk afhankelijk van uw eigen keuzes voor welke zaken en risico’s u wilt afdekken. Op deze manier ben er je ervan verzekerd dat je nooit teveel betaalt voor je reisverzekering. Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf € 2,09 per maand. 

Wat is er verzekerd met de Verzekeruzelf.nl reisverzekering?

Bij de meeste verzekeraars is het mogelijk om te kiezen tussen een doorlopende en eenmalige reisverzekering. Bij Verzekeruzelf.nl is het alleen mogelijk om voor een doorlopende reisverzekering te kiezen.

Deze soort verzekering is vooral voordelig voor de mensen die meerdere malen per jaar in het buitenland verblijven. Met een doorlopende reisverzekering betaal je het gehele jaar door een maandelijkse premie. Echter is het wel mogelijk om te kiezen tussen 3 verschillende basisdekkingen met de optie voor aanvullende reisverzekeringen.

Iedere basisdekking verzekert u van directe hulpverlening, de rest van de dekkingen bepaalt u helemaal zelf aan de hand van uw behoeften, wensen en vakantie locatie. Vergeet niet na te denken over de activiteiten die je op vakantie wil gaan ondernemen, zijn ze risicovol?

Na het kiezen van de dekking moet u beslissen wie u wilt meeverzekeren onder eenzelfde polis. De vakantieduur is ook een belangrijke factor bij het kiezen van de juiste dekking, gaat u voor 60, 90 of 180 dagen op vakantie? 

Basis doorlopende reisverzekering
 • Gedekt in geheel Europa
 • Gedekt voor een maximale reisduur van 60 dagen
 • Verzekerd van hulpverlening
Comfort doorlopende reisverzekering
 • Gedekt in geheel Europa
 • Gedekt voor een maximale reisduur van 90 dagen
 • Verzekerd van hulpverlening
 • Gedekt voor een hoger bedrag dan het basis pakket
Optimaal doorlopende reisverzekering
 • Gedekt in de hele wereld
 • Gedekt voor een maximale reisduur van 180 dagen
 • Verzekerd van hulpverlening
 • Gedekt voor geneeskundige kosten
 • Gedekt voor verlies, schade of diefstal van bagage
 • Gedekt voor verlies van geld tot een maximaal bedrag
 • Gedekt voor rechtsbijstand en juridisch advies
 • Gedekt voor een hoger bedrag dan het basis en comfort pakket

Aanvullende doorlopende reisverzekering bij Verzekeruzelf.nl

Na het kiezen van één van de drie basispakket kunt er optioneel voor kiezen om uzelf aanvullend te verzekeren voor eventuele schade of kosten op reis. We zullen de meest gekozen aanvullende reisverzekering bij Verzekeruzelf.nl met u bespreken.

Aanvullende annuleringsverzekering

Het komt vaker voor dan je denkt, het eerder naar huis vertrekken of helemaal niet meer op vakantie. De kosten zijn al betaald en krijg je niet zomaar terug, tenzij je kiest voor een aanvullende annuleringsverzekering van Verzekeruzelf.nl.

Het verzekerde bedrag is vastgesteld op maximaal € 1.500 per reis. Echter heb je de keuze mogelijkheid om te gaan voor de basis of allrisk annulering.

Met de keuze voor de allrisk annuleringsverzekering heeft u recht op een vergoeding van 75% wanneer de rede van de annulering niet in uw polisvoorwaarden is vermeld. Met de basis annulering ben je gedekt voor de meest voorkomende annuleringsredenen.

Aanvullende dekking zaakwaarnemer

Bent u genoodzaakt om uw reis te annuleren met de rede dat de zaakwaarnemer zijn werk niet kan doen dan ben je met deze aanvullende dekking verzekerd voor de te maken en gemaakte kosten. Let goed op, een zaakwaarnemer is een persoon die tijdens uw afwezigheid de zaken waarneemt, in geen ieder geval reist deze persoon met u mee.

Aanvullende dekking bagage

Kiest u voor de aanvullende dekking bagage van Verzekeruzelf.nl dan ben je gedekt voor schade door diefstal, beschadiging of verlies. Het gekozen basispakket bepaalt de hoogte van het maximale verzekerde bedrag. 

Aanvullende dekking geneeskundige kosten

Bent u tijdens uw reis onwel geworden of hebt u lichamelijk letsel opgelopen? Deze kosten kunnen in het buitenland hoger oplopen dan je denkt.

Uw zorgverzekeraar vergoedt in de meeste gevallen maar een klein deel van de gemaakte kosten en helaas kan je je gezondheid, ook niet op vakantie, laten wachten. Kiest u voor de aanvullende dekking geneeskundige kosten dan ben je verzekerd van een dekking voor de te maken kosten.

Aanvullende rechtsbijstand

Bent u in een juridisch geschil terecht gekomen in het buitenland? Extra vervelend natuurlijk, met deze dekking bent u verzekerd van juridisch advies en rechtsbijstand.

Aanvullende dekking ongevallen

In het buitenland kunnen de regels en zaken nog wel eens anders verlopen dan je gewend bent, een verkeersongeluk of blessure is in sommige Europese landen snel gemaakt.

We hopen dat niemand het ooit hoeft mee te maken maar op reis is het mogelijk dat je blijvend invalide wordt of zelfs de dood tegemoet ziet. In dit geval zal de aanvullende ongevallen verzekering voor op reis een bedrag uitkeren. Het uit te keren bedrag is afhankelijk van de gekozen basisdekking.

Overige aanvullende reisverzekeringen
 • Wintersportdekking
 • Pechhulp
 • Geld

Direct kosten besparen?

Op een aantal verzekeraars na zullen ook in 2021 de premies voor de schadeverzekeringen stijgen. Gelukkig neemt het aantal vergelijkingen ieder jaar toe en zijn er steeds meer huishoudens die honderden euro’s besparen. Betalen voor een overbodige dekking, of nog erger, een niet passende dekking is natuurlijk niet wenselijk. Bekijk snel of jij ook kunt besparen!

Jeroen – Alles weter op het gebied van verzekeringen

Alternatieve verzekeraars reviews

CZ

ASR

Univé

Interpolis

Aevitae

AON

De Goudse

KNMV

VVAA

Ditzo

OHRA

FBTO

ANWB

Allianz

Centraal Beheer

DSW

PMA

ZEKUR

Avéro Achmea

Nationale Nederlanden

AEGON

Klaverblad

Allsecur

De Europeesche

Generali

Promovendum

Zilveren Kruis

VGZ

Verzekeruzelf

HEMA

Reaal

Amersfoortse

De Friesland

Inshared

Unigarant

Laatst geupdatet op 17/11/2020

 • adana escort
 • adana bayan escort
 • adıyaman escort
 • adıyaman bayan escort
 • afyon escort
 • afyon bayan escort
 • amasya escort
 • amasya bayan escort
 • aksaray escort
 • aksaray bayan escort
 • antalya escort
 • antalya bayan escort
 • bilecik escort
 • bilecik bayan escort
 • bingöl escort
 • bingöl bayan escort
 • bitlis escort
 • bitlis bayan escort
 • burdur escort
 • burdur bayan escort
 • çanakkale escort
 • çanakkale bayan escort
 • çankırı escort
 • çankırı bayan escort
 • diyarbakır escort
 • diyarbakır bayan escort
 • düzce escort
 • düzce bayan escort
 • elazığ escort
 • elazığ bayan escort
 • eskişehir escort
 • eskişehir bayan escort
 • giresun escort
 • giresun bayan escort
 • kahramanmaraş escort
 • maraş bayan escort
 • kayseri escort
 • kayseri bayan escort
 • konya escort
 • konya bayan escort
 • kütahya escort
 • kütahya bayan escort
 • manisa escort
 • manisa bayan escort
 • osmaniye escort
 • osmaniye bayan escort
 • sakarya escort
 • sakarya bayan escort
 • samsun escort
 • samsun bayan escort
 • uşak escort
 • uşak bayan escort
 • van escort
 • van bayan escort
 • zonguldak escort
 • zonguldak bayan escort
 • trabzon escort
 • trabzon bayan escort
 • sivas escort
 • sivas bayan escort
 • tekirdağ escort
 • tekirdağ bayan escort
 • ankara escort
 • ağrı escort
 • ardahan escort
 • artvin escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bartın escort
 • batman escort
 • bayburt escort
 • bolu escort
 • çorum escort
 • denizli escort
 • edirne escort
 • erzincan escort
 • erzurum escort
 • gaziantep escort
 • gümüşhane escort
 • hakkari escort
 • hatay escort
 • ığdır escort
 • izmir escort
 • karabük escort
 • karaman escort
 • kars escort
 • kastamonu escort
 • kırıkkale escort
 • kırklareli escort
 • kırşehir escort
 • kilis escort
 • izmit escort
 • mardin escort
 • mersin escort
 • muğla escort
 • muş escort
 • nevşehir escort
 • niğde escort
 • ordu escort
 • rize escort
 • siirt escort
 • sinop escort
 • urfa escort
 • şırnak escort
 • tokat escort
 • tunceli escort
 • yalova escort
 • yozgat escort
 • adana escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bursa escort
 • çanakkale escort
 • denizli escort
 • elazığ escort
 • erzurum escort
 • eskişehir escort
 • gaziantep escort
 • izmir escort
 • bursa escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • istanbul escort
 • konya escort
 • mersin escort
 • samsun escort
 • maltepe escort
 • van escort
 • eskisehir escort
 • mersin escort
 • alanya escort
 • adana escort
 • atasehir escort
 • atasehir escort
 • ankara escort
 • tuzla escort
 • bursa escort
 • manavgat escort
 • istanbul escort
 • erzurum escort
 • samsun escort
 • giresun escort
 • buca escort
 • gaziantep escort
 • kayseri escort
 • malatya escort
 • konya escort
 • trabzon escort
 • didim escort
 • malatya escort
 • urfa escort
 • diyarbakir escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • izmir escort
 • adana escort
 • sincan escort
 • hatay escort
 • gebze escort
 • van escort
 • maltepe escort
 • canakkale escort
 • umraniye escort
 • ordu escort
 • izmir escort
 • balikesir escort
 • bahcelievler escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • alanya escort
 • batman escort
 • bursa escort
 • sakarya escort
 • izmir escort
 • ankara escort
 • gaziantep escort
 • diyarbakir escort
 • adana masoz
 • kocaeli escort
 • denizli escort
 • erzurum escort
 • antalya escort
 • adana escort
 • corlu escort
 • marmaris escort
 • izmir escort
 • tekirdag escort
 • kutahya escort
 • sancaktepe escort
 • afyon escort
 • esenyurt escort
 • eskort ankara
 • tokat escort
 • giresun escort
 • atasehir escort
 • cerkezkoy escort
 • basaksehir escort
 • kayseri masoz
 • diyarbakir escort
 • yalova escort
 • manisa escort
 • trabzon escort
 • aydin escort
 • ankara escort
 • izmir escort
 • aksaray escort
 • fatih escort
 • sivas escort
 • gaziantep escort
 • kahramanmaras escort