Selecteer een pagina

Quadverzekering vergelijken en de beste premie van 2022 vinden?

Op zoek naar de beste quadverzekering? Lees jezelf in op deze pagina en krijg direct antwoord op al je vragen. Al genoeg onderzoek gedaan? Begin dan direct met quad verzekering vergelijken om alle premies langs elkaar te houden. Betaal nooit meer te veel premie en bekijk alle aanbieders in 3 minuten zonder allerlei gedoe.

goedkoopste inboedel verzekeringen

Onafhankelijk en Persoonlijk

Vergelijk alle verzekeraars onafhankelijk op persoonlijke situatie en voorkeuren.

goedkope inboedelverzekering

Antwoord Op Al Je Vragen

Alle informatie en vragen over iedere verzekering op 1 centrale plaats lezen en onderzoeken

online inboedel verzekeren

Online Vergelijken & Afsluiten

Alles online regelen met een paar simpele kliks, vergelijk, kies de beste polis en sluit direct af

inboedelverzekeraar

Veiligheid en Privacy

Volledig veilig en anoniem vergelijken, wij slaan geen data op en werken met ssl encryptie.

Quad verzekering vergelijken in 2023!

Excuses, er is op dit moment geen vergelijking beschikbaar. Wij brengen je op de hoogte zodra we deze verzekering weer vergelijken.

Quadverzekering gids

Op zoek naar de beste en makkelijke manier om alle quadverzekeringen met elkaar te vergelijken? Dan ben je aan het goede adres, we hebben namelijk een handige gids gemaakt over de verschillende soorten quad verzekeringen. In Nederland zijn er talloze polissen op de markt beschikbaar, het is dus belangrijk om te weten waar je naar op zoek bent. 

Je quad verzekeren, het is wettelijk verplicht in Nederland. Net als voor de auto zul je moeten beschikken over een minimale WA quadverzekering. Goed om vooraf te weten is dat de betreffende quad is goedgekeurd als bromfiets. Omdat er tegenwoordig behoorlijk veel verzekeraars beschikbaar zijn kan het soms moeilijk worden om de juiste polis te vinden. Doorloop de volgende simpele stappen en je bent in een paar minuten volledig op de hoogte van de huidige premies:

 1. Vul de benodigde persoonlijke gegevens in
 2. Kies de dekking en aanvullende verzekeringen indien nodig
 3. Geef meer informatie op over je persoonlijke situatie in de vergelijker
 4. Vergelijk quadverzekeringen en vind de beste quadverzekering

Het vinden van een quad verzekering kan behoorlijk lastig zijn

Door het grote aantal quad verzekeringen wordt dit al snel onoverzichtelijk, alle verzekeraars hebben namelijk andere dekkingen, prijzen en service. Bij Verzekering-Winkel is het mogelijk om alle aanbieders van quad verzekeringen onafhankelijk met elkaar te vergelijken. Daarnaast voorzien we je graag van de meest essentiële informatie over de quad verzekering.

Gebruik onze oplossing en begin met quadverzekering vergelijken

Ongeacht het motorvermogen (200cc quad verzekering of een 300cc) of het merk zoals Yamaha, Bashan, Raptor of Jinling: bij Verzekering-Winkel is het allemaal mogelijk! Begin direct en kijk waar jij de voordeligste polis van dit moment kunt vinden. Je eigen quad verzekering berekenen is vandaag de dag enorm eenvoudig en binnen 3 minuten geregeld. Vul je kenteken, aanvullende informatie, schadevrije jaren, leeftijd en postcode in en begin direct met de quadverzekering vergelijken bij alle verzekeraars in Nederland.

Hoe moet ik een quad verzekeren?

bedrijfsbus verzekeren

Waar moet ik op letten bij een quad verzekeren?


 Let goed op de voorwaarden van iedere polis

 Kijk goed hoe je de quad precies moet verzekeren

 Bekijk alle dekkingen, en kies een passende polis

Zoals we in Nederland in de wet staat beschreven mag een 18 jarig persoon een auto besturen, vanaf 16 jaar mag je al een bromfiets besturen. Staat je quad geregistreerd als een auto of bromfiets? Afhankelijk van deze factor wordt bepaald vanaf welke leeftijd het voertuig bestuurd mag worden.

Quadverzekering vergelijken alleen voor 18 jaar en ouder?

Het exacte type quad en het jaar waarin je je rijbewijs hebt behaald bepalen welk soort rijbewijs er is vereist om de quad te mogen besturen. Verder geldt dat een goedgekeurde quad niet is belast met een helmplicht mits de quad is voorzien van gordels. Op de website van de Rijksoverheid vind je alle informatie over de verkeersregels die gelden voor jouw quad.

Quad verzekering vergelijken voor een ongekeurde quad

Wil je een verzekering voor quad afsluiten maar is deze nog niet gekeurd voor de openbare weg? Dan is het niet mogelijk om een verzekering quad af te sluiten.

 • In tegenstelling tot wat veel mensen denken mag je ook niet op eigen terreinen die toegankelijk zijn voor openbaar verkeer rijden. Een ongekeurde quad hoeft aan de andere kant dan ook niet verzekerd te zijn.
 • Desalniettemin is het een slim idee om je quad te verzekeren. Je bent namelijk voor schade verzekerd die je veroorzaakt aan andere mensen of spullen. Maak je wel schade dan heb je een groot probleem, een eventuele aansprakelijkheidsverzekering vergoed dit niet.

Quadverzekering vergelijken voor de kinderquad?

De kinderquad verzekering vergelijken is wel mogelijk. Vaak valt een kinder quad onder de noemer “speelgoed” en wordt schade aan andere personen of spullen gedekt door de aansprakelijkheidsverzekering.

Mits het voertuig voldoet aan verschillende voorwaarden met onder andere uiteenzettingen over het gewicht en de snelheid. De kinder quad verzekeren is een slim idee, kinderen maken nu eenmaal veel fysieke schade.

Wetgeving, registratie quad verzekeren

bedrijfsauto verzekeren zzp

Welke dekkingen zijn er beschikbaar?


 Auto, brommer of driewielig motorrijtuig

 Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

WA + beperkte casco

 Allrisk dekking

Wil je je eigen quad verzekering berekenen? Het is allereerst goed om op de hoogte te zijn van de wettelijke regels die worden gesteld voor dit voertuig. Daarnaast zijn de regels niet voor iedere quad hetzelfde, over het algemeen wordt dit voertuig beschouwd als een gemotoriseerde driewieler. Echter komt het ook nog wel eens voor dat een quad onder een andere naam wordt geregistreerd.

Quadverzekering en de huidige wet- en regelgeving

Tijdens je eigen quad verzekeren is het dan ook enorm belangrijk dat je weet hoe het voertuig geregistreerd staat. Niet alleen voor de verzekeraar is dit essentieel, maar ook voor het benodigde rijbewijs en de verkeersregels. Deze punten zijn namelijk afhankelijk van wat de wet voorschrijft.

Quad verzekeren als auto, brommer of driewielig motorrijtuig?

Het is niet gek dat de quad wordt gezien als een bijzondere rijvoertuig. De quad kan namelijk worden aangemerkt als een auto, brommer of driewielig motorrijtuig.

 • Deze registratie heeft logischerwijs invloed op de verschillende dekkingsmogelijkheden. Is je quad voorzien van een kenteken dan kun je er vanuit gaan dat deze is te verzekeren (dan is het voertuig namelijk gekeurd).

De quad verzekering kosten lopen flink uiteenlopen waardoor we het u ten zeerste aanraden om te kiezen voor verzekering quad berekenen waarbij je direct wordt voorzien van een kostenoverzicht. Zo weet je zeker dat je de best passende dekking ontvangt en over de goedkoopste quad verzekering beschikt. Twee vliegen in één klap!

Wat kost een quadverzekering?

bestelwagen verzekeren

Welke aanbieders zitten er in de vergelijker?


 Nationale Nederlanden

 De Europeesche

 Unigarant

Een goedkope quad verzekering bemachtigen? Dan zijn de quad verzekering kosten natuurlijk enorm belangrijk. Net als andere verzekeringen is de quadverzekering onderhevig aan een aantal factoren waarop de uiteindelijke premie wordt bepaald. Een van de grootste factors is de gekozen dekking. Je kunt bij de meeste verzekeraars terecht voor de volgende dekkingen:

 • Quad verzekeren met een WA dekking
 • Quad verzekeren met een WA+ dekking
 • Quad verzekeren met een All Risk dekking

Logischerwijs zal de prijs quad verzekering stijgen naarmate je voor een bredere dekking kiest, er worden immers meer risico’s afgedekt. We kunnen met zekerheid stellen dat je met de minimale en verplichte WA dekking beschikt over de aller goedkoopste quad verzekering. Echter zul je goed moeten nadenken over bestaande risico’s en jezelf niet blind staren op de premies. Een goedkope quad verzekering is namelijk niet altijd de beste.

Quad verzekering kosten: andere factoren

De prijs quad verzekering is naast de gekozen dekking ook afhankelijk van andere factoren welke we graag even voor je opsommen:

 • Leeftijd
 • Woonplaats
 • Schadevrije jaren
 • Kenteken
 • Gewicht
 • Motorvermogen

Logischerwijs profiteert iemand met een flink aantal schadevrije jaren van een aanzienlijk goedkope quad verzekering in verhouding met een beginnend bestuurder zonder schadevrije jaren.

Ook is de woonplaats niet onbelangrijk, in de randstad vind bijvoorbeeld meer diefstal plaats dan in rustiger gelegen gebieden in Nederland. Ook uw leeftijd is een bepalende factor naast de dekking. Hoe jonger je bent, hoe duurder de maandelijkse premie.

Meest gestelde vragen over de quadverzekering

Op welke manieren kan ik quad verzekeren?

Een quad verzekeren kan op meerdere verschillende manieren. Je zult namelijk moeten kiezen uit een verscheidenheid aan dekkingen. Afhankelijk van je gekozen dekking zal de verzekering quad prijs toenemen. Voordat je de openbare weg betreed is het verplicht om over een minimale WA dekking te beschikken. Deze quadverzekering is dan ook het meest gekozen.

Wil je meerdere risico’s zoals schade aan de quad of diefstal ook hebben meeverzekerd? Dit is zeker mogelijk! Een quad verzekeren met een WA+ dekking, ook wel beperkt casco genoemd, wordt steeds vaker gekozen door toenames in diefstallen van deze voertuigen.

Natuurlijk kun je ook terecht bij ons voor een quad verzekering All Risk waarbij vrijwel alle risico’s zijn afgedekt. Wellicht kan het wat complex overkomen, gelukkig kun je bij ons de quadverzekering vergelijken voor een duidelijk totaaloverzicht van de kosten.

Ben je direct verzekerd na het afsluiten van polis?

Of je direct verzekerd bent na het online afsluiten kan per persoon verschillen. Zodra je via de vergelijker alle aanbieders hebt vergeleken en een keuze hebt gemaakt ontvangt u een bevestigingsmail.

In deze mail kun je precies terugvinden of er een voorlopige dekking wordt afgegeven. In dit geval ben je dus direct gedekt. Na de daadwerkelijke acceptatie ontvangen je de polis en groene kaart van de gekozen verzekeraar.

Quadverzekering voor 50cc afsluiten mogelijk?

Wil je je 50cc quad direct verzekeren? Dit is mogelijk via Verzekering-Winkel, in tegenstelling tot andere vergelijkingswebsites. In de meeste gevallen is de 50cc quad voorzien van een bromfietskenteken. In dit geval kun je kiezen voor de bromfietsverzekering vergelijken

Is een quadverzekering verplicht in Nederland?

Is je quad voorzien van een kenteken en daarmee automatisch goedgekeurd voor de openbare weg? Je bent verplicht om je met een minimale WA dekking te verzekering.

Zodra het voertuig op eigen naam wordt gezet dient er een quadverzekering afgesloten te worden. Dit is de goedkoopste oplossing en zorgt ervoor dat schade aan derden wordt gedekt.

Wil je echter een bredere dekking ontvangen voor bijvoorbeeld diefstal? Ga dan voor een WA+ beperkt casco of All Risk dekking.

Quadverzekering zonder kenteken verplicht?

Een quad verzekeren zonder kenteken kan niet verzekerd worden en het is niet toegestaan om hiermee de weg op te gaan. Wordt het voertuig bedrijfsmatig ingezet dan kan het wel zijn dat je deze kan meeverzekeren op de zakelijke polis voor het werkmateriaal.

Hoe werken schadevrije jaren bij deze polis?

Net als bij andere voertuig verzekeringen heb je bij de quadverzekering te maken met schadevrije jaren. Deze bouw je gedurende de jaren op tijdens de looptijd van de verzekering.

Hierdoor ontstaat een zogenaamde no-claim korting, ook wel bonus-maluskorting genoemd, gegeven op quadverzekering. Doorgaans betalen beginnend bestuurders hogere premies doordat ze een tekort aan schadevrije jaren hebben.

Schadevrije jaren een al lopende verzekering

Heb je een lopende autoverzekering of motorverzekering dan kun je de schadevrije jaren alleen gebruiken op de lopende verzekering. De quad zal in dit geval met 0 schadevrije jaren aangevraagd moeten worden.

Schadevrije jaren gebruiken beëindigde polis

Bezit je momenteel niet meer over een auto– of motorverzekeringen en heb je hier wel schadevrije jaren opgebouwd?

Je kunt deze schadevrije jaren meenemen vanuit je beëindigde verzekering en gebruik voor je nieuwe quadverzekering. Deze jaren worden netjes opgeslagen in het zogenaamde ROY-DATA register. De no-claim korting voor je nieuwe quad wordt automatisch doorberekend. Dit hoef je dus niet zelf door te geven aan je nieuwe verzekeraar.

 

bedrijfsauto verzekeren vergelijken
bestelauto verzekeren zakelijk
bestelauto verzekeren zakelijk
bestelauto verzekeren zakelijk

Laatst geupdatet op 09/03/2021

 • adana escort
 • adana bayan escort
 • adıyaman escort
 • adıyaman bayan escort
 • afyon escort
 • afyon bayan escort
 • amasya escort
 • amasya bayan escort
 • aksaray escort
 • aksaray bayan escort
 • antalya escort
 • antalya bayan escort
 • bilecik escort
 • bilecik bayan escort
 • bingöl escort
 • bingöl bayan escort
 • bitlis escort
 • bitlis bayan escort
 • burdur escort
 • burdur bayan escort
 • çanakkale escort
 • çanakkale bayan escort
 • çankırı escort
 • çankırı bayan escort
 • diyarbakır escort
 • diyarbakır bayan escort
 • düzce escort
 • düzce bayan escort
 • elazığ escort
 • elazığ bayan escort
 • eskişehir escort
 • eskişehir bayan escort
 • giresun escort
 • giresun bayan escort
 • kahramanmaraş escort
 • maraş bayan escort
 • kayseri escort
 • kayseri bayan escort
 • konya escort
 • konya bayan escort
 • kütahya escort
 • kütahya bayan escort
 • manisa escort
 • manisa bayan escort
 • osmaniye escort
 • osmaniye bayan escort
 • sakarya escort
 • sakarya bayan escort
 • samsun escort
 • samsun bayan escort
 • uşak escort
 • uşak bayan escort
 • van escort
 • van bayan escort
 • zonguldak escort
 • zonguldak bayan escort
 • trabzon escort
 • trabzon bayan escort
 • sivas escort
 • sivas bayan escort
 • tekirdağ escort
 • tekirdağ bayan escort
 • ankara escort
 • ağrı escort
 • ardahan escort
 • artvin escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bartın escort
 • batman escort
 • bayburt escort
 • bolu escort
 • çorum escort
 • denizli escort
 • edirne escort
 • erzincan escort
 • erzurum escort
 • gaziantep escort
 • gümüşhane escort
 • hakkari escort
 • hatay escort
 • ığdır escort
 • izmir escort
 • karabük escort
 • karaman escort
 • kars escort
 • kastamonu escort
 • kırıkkale escort
 • kırklareli escort
 • kırşehir escort
 • kilis escort
 • izmit escort
 • mardin escort
 • mersin escort
 • muğla escort
 • muş escort
 • nevşehir escort
 • niğde escort
 • ordu escort
 • rize escort
 • siirt escort
 • sinop escort
 • urfa escort
 • şırnak escort
 • tokat escort
 • tunceli escort
 • yalova escort
 • yozgat escort
 • adana escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bursa escort
 • çanakkale escort
 • denizli escort
 • elazığ escort
 • erzurum escort
 • eskişehir escort
 • gaziantep escort
 • izmir escort
 • bursa escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • istanbul escort
 • konya escort
 • mersin escort
 • samsun escort
 • maltepe escort
 • van escort
 • eskisehir escort
 • mersin escort
 • alanya escort
 • adana escort
 • atasehir escort
 • atasehir escort
 • ankara escort
 • tuzla escort
 • bursa escort
 • manavgat escort
 • istanbul escort
 • erzurum escort
 • samsun escort
 • giresun escort
 • buca escort
 • gaziantep escort
 • kayseri escort
 • malatya escort
 • konya escort
 • trabzon escort
 • didim escort
 • malatya escort
 • urfa escort
 • diyarbakir escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • izmir escort
 • adana escort
 • sincan escort
 • hatay escort
 • gebze escort
 • van escort
 • maltepe escort
 • canakkale escort
 • umraniye escort
 • ordu escort
 • izmir escort
 • balikesir escort
 • bahcelievler escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • alanya escort
 • batman escort
 • bursa escort
 • sakarya escort
 • izmir escort
 • ankara escort
 • gaziantep escort
 • diyarbakir escort
 • adana masoz
 • kocaeli escort
 • denizli escort
 • erzurum escort
 • antalya escort
 • adana escort
 • corlu escort
 • marmaris escort
 • izmir escort
 • tekirdag escort
 • kutahya escort
 • sancaktepe escort
 • afyon escort
 • esenyurt escort
 • eskort ankara
 • tokat escort
 • giresun escort
 • atasehir escort
 • cerkezkoy escort
 • basaksehir escort
 • kayseri masoz
 • diyarbakir escort
 • yalova escort
 • manisa escort
 • trabzon escort
 • aydin escort
 • ankara escort
 • izmir escort
 • aksaray escort
 • fatih escort
 • sivas escort
 • gaziantep escort
 • kahramanmaras escort