Selecteer een pagina

iPhone verzekeren

Op zoek naar de beste iPhone verzekering? Lees jezelf in op deze pagina en krijg direct antwoord op al je vragen. Al genoeg onderzoek gedaan? Begin dan direct met iPhone verzekering vergelijken om alle premies langs elkaar te houden. Betaal nooit meer te veel premie en bekijk alle aanbieders in 3 minuten zonder allerlei gedoe.

Verzekering-Winkel keuze

Breedste dekking

★★★★

€ 150,- eigen risico

9,99

Per maand

R

Alle iPhone verzekeringen (2023)

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste premie

Moet ik een iPhone verzekering afsluiten?

Of jij een iPhone verzekering moet afsluiten hangt voornamelijk af van je persoonlijke situatie en wensen. Het grootste pluspunt van je iPhone verzekeren is natuurlijk dat je over een financiële dekking beschikt bij schade door vallen, diefstal en verlies.

Hier betaal je logischerwijs een maandelijkse premie voor. Bij veel iPhone verzekeraars kun je ook kiezen voor bredere betaaltermijnen zoals per kwartaal of jaarlijks.

Doorloop de volgende simpele stappen en je bent in een paar minuten volledig op de hoogte van de huidige premies:

 1. Ga voor jezelf na welke dekking je wilt hebben
 2. Bekijk dekkingen & premies van aanbieders in de vergelijker
 3. Vergelijk iPhone verzekeringen en vind de beste iPhone polis

Eerlijk & betrouwbaar vergelijken

Bij Verzekering-Winkel.com vergelijk je eerlijk en betrouwbaar. De vergelijking maak jezelf, waarbij de scherpste deal altijd bovenaan staat.

Veilig vergelijken & afsluiten

Direct vergelijken, zonder gegevens op te geven. Je sluit de verzekering altijd veilig af op de website van de verzekeraar.

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden met je nieuwe verzekeraar of overstap? Geen zorgen, je kunt binnen 14 dagen zonder kosten annuleren.

Populairste verzekeraars

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand

iPhone verzekeringen vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

★★★★: 8,7/10

Voorkom over verzekeren

Daarnaast komt over verzekeren in Nederland nog erg veel voor. Dit houdt in dat je met meerdere verzekeringen hetzelfde risico afdekt. Je betaalt een dubbele premie en dit wil je natuurlijk ten allen tijde voorkomen. Wil je iPhone verzekering afsluiten dan is het eerst verstandig om naar je huidige polissen te kijken.

Gebruik onze oplossing en begin met goedkope iPhone verzekering vergelijken

Het komt namelijk veel voor dat je iPhone is meeverzekerd onder de inboedel- of kostbaarhedenverzekering. Echter zijn er in deze situatie wel een aantal belangrijke aandachtspunten waar je we je later op deze pagina van op de hoogte brengen.

We raden je daarom ook aan om zeker een kijkje te nemen bij de meest gestelde vragen. Je kunt hier in een oogopslag alle informatie vinden die jij nodig zult hebben om de beste keus te kunnen maken.

Zekerheid en geen onverwachte kosten

Of de iPhone verzekering afsluiten een slim idee is voor jouw nieuwe of tweedehands iPhone hangt helemaal van je persoonlijke situatie en wensen af. Daarnaast is deze verzekering natuurlijk niet verplicht vanuit de wet.

Desalniettemin profiteer je met de verzekering iPhone van het feit dat je nooit met onverwachte kosten omtrent je toestel komt te zitten. Je beschikt over zekerheid en hoeft je bij vervelende gevallen als val schade, verlies of inbraak niet druk te maken.

Natuurlijk is ook de waarde van het toestel niet onbelangrijk. Logischerwijs is de iPhone X verzekering vaker gekozen dan de verzekering iPhone 6.

 • Ook reparaties van nieuwe modellen zijn flink in prijs gestegen. Waar je vroeger tussen de € 50,- en € 150,- kwijt was voor een schermreparatie kun je nu op een factuur van minimaal € 250,- rekenen.

Een iPhone verzekering afsluiten is voor velen dan ook een must. Wanneer je de relatief lage premie langs de eventuele schadekosten houdt beschik je over een goede deal.

Nog steeds aan het twijfelen of je iPhone verzekeren een slim idee is? Lees dan nog even verder voor meer belangrijke punten die je zeker mee moet nemen in je overweging.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

iPhone verzekering afsluiten iets voor jou: overige aandachtspunten

iPhones zijn relatief dure smartphones. Aangezien het schadebedrag vaak hoger ligt dan bij andere toestellen zijn er nog een aantal andere vragen welke je jezelf kunt stellen.

Allereerst is het belangrijk om je eigen financiële situatie in kaart te brengen. Heb je een flinke buffer in de vorm van spaargeld om onverwachte kosten zoals waterschade aan je telefoon te dekken?

Voor een goede berekening kun je het beste uitgaan dat je bij een schadegeval een volledig nieuw toestel moet aanschaffen. Bij nieuwe modellen kom je dan al snel boven de € 1.000,- waardoor de iPhone verzekering Apple wellicht een slimme keuze is voor jou.

Voor een klein bedrag per maand heb je een hoop zekerheid en bent je ontzorgt van kopzorgen van schadegevallen. Hieronder nog een aantal punten die je mee kunt nemen in je overweging:

 • In welke mate is je iPhone beschermd? Beschik je over een kwalitatieve hoes dan is het wellicht niet nodig om een verzekering af te sluiten. Houd wel rekening dat je in de kou staat bij verlies, diefstal of schade.
 • Zuinige gebruikers kunnen overwegen om deze verzekering te laten schieten. Een ongeluk zet wel altijd in een klein hoekje.
 • AppleCare+ na de aankoop van het toestel aangeschaft? Dit ook een verzekering waardoor je een speciale verzekering iPhone niet nodig hebt.

Hieronder hebben we nog meer informatie voor je beschreven die je goed kunt gebruiken tijdens het vergelijken van alle aanbieders.

Waar op te letten tijdens de je iPhone verzekeren?

Wil je de beste iPhone verzekering voor jezelf regelen dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden tijdens het afsluiten. Deze punten hebben we hieronder met een korte beschrijving voor je beschreven. Lees ze door en ben verzekerd van de beste iPhone verzekering.

iPhone verzekeren premie

Wil je je iPhone verzekeren dan zul je een maandelijkse premie moeten betalen. Tijdens het afsluiten is de premie een van de belangrijkste factoren. Je wil natuurlijk niet teveel betalen voor een mindere dekking.

De beste iPhone verzekering heeft een goede-prijs kwaliteit verhouding. Dit betekent dan ook dat de goedkoopste iPhone verzekering niet meteen de beste is. Houd hier dan ook rekening mee.

Over het algemeen zal een hoger risico en hogere toestelwaarde de premie laten stijgen. Je kunt met een iPhone X verzekering een hogere premie verwachten dan bij de iPhone 7 verzekering.

We raden het je aan om de keuze te maken voor iPhone verzekering vergelijken. Hiermee heb je een totaaloverzicht van de markt en kun jij een weloverwogen keuze maken tussen het grote aanbod.

Assurantiebelasting en afsluitkosten

De zogenaamde assurantiebelasting is altijd verwerkt in de weergegeven prijs. Zowel bij de verzekeraar als in onze vergelijker. Dit is een percentage van 21%. Daarnaast zijn er een aantal verzekeraars welke je eenmalige afsluitkosten in rekening brengen. Deze kosten kunnen variëren van € 10,- tot € 25,-.

iPhone verzekeren met een opzegtermijn

Iedere verzekeraar kent verschillen in de opzegtermijn. Dit termijn kun je altijd vinden in je persoonlijke polisvoorwaarden. De meeste mensen welke hun iPhone verzekeren maken de keuze voor een contractduur van 1 jaar. Sommige kiezen ook voor 2 jaar door het premievoordeel dat ze ontvangen. Houd wel altijd rekening met de opzegtermijn.

iPhone laten vallen verzekering

Als we kijken naar de meest frequente schadeoorzaken zien we de iPhone laten vallen duidelijk met kop en schouders er boven uit steken. Deze verzekering wordt niet voor niets ook de iPhone laten verzekering genoemd. Niet gek natuurlijk want we nemen ons toestel overal mee naar toe.

Helaas is de schade wel vaak door eigen toedoen. Het is dan ook voor het afsluiten eerst goed om te checken of schade door eigen toedoen is gedekt. Het komt namelijk nog wel eens voor dat persoonlijke ongelukjes niet worden verzekerd.

Schade aan de behuizing

Andere veelvoorkomende schades zijn deukjes en krassen. Wanneer je het toestel laat vallen moet je er vaak al aan geloven. Ook met een hoesje is het vaak maar kantje boord. In principe zijn krassen en deukjes niet hinderlijk. Maar als je toch verzekerd bent wil je ook dit soort schade gedekt hebben.

Ga dan ook goed na tijdens iPhone verzekering vergelijken of de betreffende aanbieders krasjes en deuken in het toestel vergoed.

Dagwaarde, nieuwwaarde of natura uitkering bij verlies of diefstal?

Wanneer je diefstal of verlies ondervindt zul je een nieuw toestel moeten aanschaffen. Het is voor het afsluiten verstandig om te kijken op welke manier en in welke mate er wordt uitgekeerd bij een dergelijke schadeclaim. Zo wordt er door verzekeraars vaak gekozen uit onderstaande drie opties:

 • Nieuwwaarde van het verzekerde toestel
 • Dagwaarde van het verzekerde toestel
 • Natura uitkering in de vorm van een ander toestel (kans op verschillend merk en type toestel)

De meeste mensen prefereren natuurlijk een uitkering van de nieuwwaarde. Echter zitten hier vaak wel wat voorwaarden aan verbonden zoals de levensduur en leeftijd van de iPhone. Een uitkering van de dagwaarde komt het meeste voor.

Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een afschrijvingspercentage over de nieuwwaarde van het toestel. Deze jaarlijkse waarde afschrijvingen kun je terugvinden in de polisvoorwaarden van de betreffende iPhone verzekeraar.

Administratieve zaken en formaliteiten tijdens iPhone verzekeren

De schadeafhandeling en claim procedure is ook zeker een aandachtspuntje. Met name de budget verzekeraars bespaar op deze processen. Qua premie komt dit ten goede aan de consument maar andere kant brokkelt de kwaliteit van de schadeafhandeling ook af. Denk aan het indienen en invullen van schadeformulieren en de verplichting van een politierapport bij diefstal.

Uitkering bij een claim

Wanneer je over een verzekering iPhone beschikt kun je bij een claim natuurlijk schade claimen. Let goed op de manier waarop toegewezen en gedekte schade naar jou wordt uitgekeerd. Het kan zijn dat je een volledig nieuw toestel ontvangen.

Maar het kan ook zijn dat je de waarde van het toestel in kapitaal krijgt uitgekeerd. In dit geval zul je van dit geld een nieuw toestel moeten aanschaffen.

iPhone kapot verzekering

Is je iPhone kapot maar nog wel te repareren? Dan zal de verzekeraar dit als allereerst proberen voordat er kapitaal of een nieuw toestel wordt opgestuurd. Kijk goed hoe er wordt gehandeld in geval van een reparatie.

Ook hierbij kan het zijn dat je kapitaal krijgt opgestuurd om de reparatie te laten uitvoeren. Vaak moet je dit dan doen bij een aangesloten en erkende reparateur (schade door verkeerde reparaties is namelijk niet vergoed!).

Het komt het vaakst voor dat je de kapotte iPhone moet opsturen naar de verzekeraar of reparateur en vervolgens retour krijgt gezonden na de reparatie.

Eigen risico en je iPhone verzekeren

De meeste iPhone verzekeraars hanteren een vast eigen risico bedrag. Dit bedrag zul je zelf moeten betalen per schadeclaim. Het zorgt vaak wel voor een premieverlaging. Echter kiezen de meeste mensen voor een eigen risico bedrag van € 0,-. Je verzekert je toestel immers om de volledige schade uitgekeerd te krijgen om onverwachte kosten te voorkomen.

Ja, ik wil de best passende telefoonverzekering

Direct na aankoop je iPhone verzekeren

Er zijn iPhone verzekeraars welke van je eisen dat je binnen een aanzienbare periode na het aanschaffen van je iPhone de verzekering afsluit. Er zijn er zelfs bij welke het direct na de aankoop eisen. In onze vergelijker hebben we ook aanbieders waarbij je na 3 maanden of zelfs nog na 1 jaar een verzekering kunt afsluiten.

Leen toestel

Ben je je telefoon kwijt voor een reparatie? Krijg je in deze periode een leen toestel of zit je deze periode zonder? Kijk ook naar wat voor soort model je kunt verwachten.

Kies altijd voor iPhone verzekering vergelijken

IPhone verzekering vergelijken levert je de best passende en voordeligste verzekering op. Het is dan ook altijd slim om voor het afsluiten alle aanbieders overzichtelijk met elkaar te vergelijken. Tevens bij iedere verzekering.

Je kunt je iPhone verzekeren bij tal van aanbieders met elkaar haar eigen dekking en premie. Je zult qua premiehoogte niet direct veel verschil zien maar reken het maar eens met een factor 12 of 24.

Kies nu voor iPhone verzekering vergelijken en verzeker jezelf van de beste deal. Ook overstappen van aanbieder is mogelijk. Besparen is dan ook vaak mogelijk! We hebben in onze vergelijker alle verzekering iPhone aanbieders voor je met elkaar vergeleken, namelijk:

 • Simplesurance
 • Centraal Beheer
 • Smartphonepolis.nl

iPhone verzekeren bij Simplesurance

Je kunt je iPhone verzekeren bij de steeds bekender worden verzekeraar Simplesurance. Deze verzekeraar hanteert een iets andere premie betaling dan je wellicht gewend bent. Je betaalt met de Simplesurance verzekering iPhone een éénmalig bedrag vanaf € 34,95.

Dit bedrag stijgt afhankelijk van de aanschafwaarde en looptijd. Je beschikt over een dekking voor water- en vloeistofschade, schade door bedieningsfouten, schade door derden en het belangrijkste schade door vallen. Ook brand en diefstal is volledig meeverzekerd.

Daarnaast profiteer je van een wereldwijde dekking en hoef je je dus geen druk te maken om de reisverzekering. Reparaties zijn snel voltooid waardoor je al weer snel over je oude vertrouwde iPhone beschikt.

Je kunt een schadeclaim online indienen waarna je een verzendlabel voor de reparatie krijgt toegezonden. Het is mogelijk om je toestel tot drie maanden na aankoop bij Simplesurance te verzekeren.

iPhone verzekeren bij Centraal Beheer

Centraal Beheer beschikt niet over een speciale verzekering voor de iPhone. Je iPhone verzekeren bij deze verzekeraar is wel mogelijk middels een andere verzekering. Namelijk de kostbaarheden buitenshuis verzekering. Je sluit deze verzekering speciaal voor bepaalde objecten af.

Dit kan dan dus ook je waardevolle iPhone X zijn. Ook deze verzekering kun je online afsluiten. Houd wel rekening met het feit dat je wel over een inboedelverzekering bij Centraal Beheer moet beschikken.

Er geldt ook een eigen risico bedrag van € 100,- per schadeclaim. Centraal Beheer staat bekend om haar relatief lage premies met goede dekkingen. Echter heb je wel te maken met een minder brede dekking dan de speciale iPhone verzekering.

iPhone verzekeren bij Smartphonepolis.nl

Smartphonepolis.nl is daarentegen helemaal gespecialiseerd in het verzekeren van verschillende soorten toestellen. Waaronder natuurlijk ook de populaire Apple telefoons. Deze verzekeraar laat zich voornamelijk kenmerken door het feit dat je een dekking tot wel een jaar na aankoop kunt afsluiten.

Je iPhone verzekering bij Smartphonepolis.nl is niet onverstandig. Je profiteert namelijk van een zeer brede dekking. Je hebt ook de optionele keuze voor een speciale diefstaldekking. Logischerwijs zal dit de premie doen laten stijgen maar dan ben je ook helemaal ontzorgd.

Het eigen risicobedrag van € 50,- is optioneel en dus niet verplicht. Wil je een lagere premie dan kun je het beste voor het eigen risico bedrag kiezen. Ook bij deze aanbieder kun je online een dekking afsluiten.

iPhone verzekering & garantie

Velen denken geen iPhone verzekering nodig te hebben omdat ze over de wettelijke 2 jaar garantie beschikken.

In Europa is het namelijk verplicht om voor kwalitatieve producten een minimale garantietermijn van 2 jaar te hanteren. Het is een misvatting dat de garantie dezelfde schade dekt als de speciale verzekering.

Je kunt namelijk alleen aanspraak maken op de garantie wanneer het toestel fabrieksfouten of hardware defecten ondervindt. Schade, diefstal en verlies krijg je dan ook niet vergoed door aanspraak te maken op de garantie. In dit geval is je iPhone verzekeren niet overbodig.

iPhone verzekering & garantie

Velen denken geen iPhone verzekering nodig te hebben omdat ze over de wettelijke 2 jaar garantie beschikken. In Europa is het namelijk verplicht om voor kwalitatieve producten een minimale garantietermijn van 2 jaar te hanteren.

Het is een misvatting dat de garantie dezelfde schade dekt als de speciale verzekering.

Je kunt namelijk alleen aanspraak maken op de garantie wanneer het toestel fabrieksfouten of hardware defecten ondervindt. Schade, diefstal en verlies krijg je dan ook niet vergoed door aanspraak te maken op de garantie. In dit geval is je iPhone verzekeren niet overbodig.

iPhone verzekeren middels de inboedelverzekering

Er bestaat een grote kans dat je al over een (beperkte) dekking beschikt voor schade aan je iPhone. Oververzekeren is natuurlijk niet de bedoeling. Voordat je de verzekering voor je gloednieuwe toestel wegstreept raden we het je eerst aan om de voorwaarden van de inboedelverzekering te checken.

Het is dan ook goed om te weten dat de reguliere inboedelverzekering enkel schade die binnenshuis is ontstaan wordt vergoed. Schade buitenshuis wordt dan ook niet gedekt. Niet ideaal want we nemen onze iPhone vrijwel overal mee naar toe.

Nadelen van de iPhone verzekering met de inboedelpolis

Het kan ook voorkomen dat speciaal de iPhone is uitgesloten van de inboedelverzekering dekking en dat je hiervoor perse een aanvullende dekking moet afsluiten. Er zitten nog meer nadelen aan de dekking van de inboedelverzekering omtrent elektrische apparaten.

Ten eerste zijn niet alle schadeoorzaken verzekerd met de reguliere dekking. Neem hierbij de uitgesloten dekking voor schade die buitenshuis is ontstaan en dan kom je erachter dat de dekking eigenlijk vrij beperkt is.

En dan hebben we het nog niet gehad over het maximale verzekerde bedrag voor elektronische apparaten. Deze bedragen zijn bij iedere verzekeraar verschillend.

Het komt in de praktijk vaak voor dat het totale verzekerde bedrag niet toereikend is voor de veroorzaakte schade. In dit geval zul je nog steeds zelf moet betalen terwijl je maandelijks premie betaald.

Je kunt dit probleem oplossen om voor een aanvullende dekking te kiezen bij je inboedel basis dekking. Het grootste voordeel van deze dekking is dat je ook buitenshuis bent verzekerd voor schade, diefstal of verlies.

iPhone verzekeren middels de kostbaarhedenverzekering

Wanneer je over een inboedelverzekering beschikt maar niet tevreden bent over de reguliere dekking dan kun je kiezen voor de aanvullende kostbaarhedenverzekering. Een ideale keuze wanneer je niet een losse iPhone verzekering wil afsluiten.

Deze verzekering is uitermate geschikt om bepaalde objecten te verzekeren waaronder ook je iPhone. Echter kiezen de meeste mensen voor objecten als juwelen, antiek en verzamelingen. Desalniettemin is de kostbaarhedenverzekering ook populair voor een dekking van de iPhone.

Kostbaarhedenverzekering in combinatie met de inboedelpolis

In sommige gevallen is het niet verplicht om over een inboedelverzekering te beschikken. Dan kan je de kostbaarhedenverzekering los afsluiten. Houd ook bij deze verzekering rekening met de uitkering bij schade. Krijg je de nieuw- of dagwaarde? En hoe zit het bij een eventuele te repareren schade?

Met een iPhone verzekering weet je zeker dat je dit allemaal goed wordt afgehandeld. Met de keuze voor alternatieve verzekeringen kunnen we je garanderen dat je moet gaan pluizen in de voorwaarden.

iPhone verzekeren middels de reisverzekering

We nemen onze iPhone overal mee naar toe. Zo is het toestel ook uitermate geschikt voor vakantiereizen om geweldige fotokiekjes te maken en contact te houden met het thuisfront. Ga je op reis dan is het mogelijk om middels een speciale module je iPhone te verzekeren.

Dit is bij de meeste verzekeraars een zogenaamde “elektronica module”. Hier vallen alle soorten elektronica onder zonder laptops, iPads en je toestel.

Goed om te weten is dat het maximale verzekerde bedrag bij de meeste verzekeraars erg laag ligt. Houd rekening met maar € 300,- voor alle elektronische producten. Stel je tablet, laptop en telefoon worden gestolen dan heb je niets aan deze dekking. Ook de reisverzekering module “bagage” heeft vaak een zeer beperkte maximaal verzekerde waarde.

Aandachtspunten voor de iPhone dekking met de reisverzekering

 • Maximaal verzekerd bedrag voor al je elektronica
 • Het eigen risico bedrag bij een schadeclaim. Deze varieert van € 0,- tot € 200,-
 • Uitkering van de nieuw- of dagwaarde
 • Welke elektronica is verzekerd middels de speciale elektronica module.

Verzekering iPhone 6

Wil je je iPhone 6 verzekeren? Er zijn nog maar een aantal verzekeraars welke een speciale iPhone 6 verzekering aanbieden. In sommige gevallen kun je nog wel terecht voor de iPhone 6S verzekering.

Je zult bij jezelf na moeten gaan of het nog wel zo verstandig is om voor dit model een speciale verzekering af te sluiten. De dagwaarde van de iPhone 6 is de laatste jaren enorm gedaald. Mede door de komst van nieuwe modellen.

Dagwaarde iPhone 6 verzekering

De dagwaarde is niet onbelangrijk. Bij een schadeclaim zul je namelijk vaak de dagwaarde van de iPhone 6 ontvangen. Omdat deze niet enorm hoog ligt is het waarschijnlijk slimmer om de premie zelf aan de kant te leggen voor onverwachte kosten.

De aanschafwaarde van een goede iPhone 6 is namelijk erg laag. Een iPhone 6 verzekering is dan ook niet een veel gekozen variant.

iPhone 7 verzekering

De iPhone 7 verzekering is bij veel verzekeraars nog wel te krijgen. Je zult met name bij deze oudere modellen rekening moeten houden met waterschade. Hedendaagse modellen zijn beter resistent dan oude modellen zoals de iPhone 7. Wil je een verzekering iPhone 7 afsluiten?

Kijk dan allereerst goed naar de voorwaarden omtrent waterschade. Vanaf dit model zijn ook de reparatiekosten aanzienlijk gestegen waardoor de iPhone 7 verzekering zeker een aanrader is.

Verzekering iPhone 7 tegen val schade

De behuizing van dit model is in verhouding met de voorgang een stuk geslonken. Het ligt lekker in de hand en weegt minder. Echter neemt de kans op val schade wel aanzienlijk toe. Zoals we al zeiden zijn de schermreparatie kosten de afgelopen jaren de pan uit gestegen.

Ook zijn deze modellen nog gevoelig voor diefstal. Wellicht is een optionele diefstaldekking dan ook iets voor jou. We raden het je aan om alle aanbieders met elkaar te vergelijken zodat je over de beste iPhone 7 verzekering beschikt!

iPhone X verzekering

De iPhone X verzekering is ontzettend populair. Maar dat is ook logisch wanneer we het prachtige toestel aanschouwen. Het grote en heldere scherm geeft een totaal nieuwe dimensie aan het design van smartphones.

Je zult dan ook geen spijt krijgen van de aankoop van een iPhone X. Wel zul je balen wanneer je schade ondervindt en hiervoor niet bent verzekerd.

Smartphones zijn door de jaren heen steeds mooier, dunner en minder zwaar geworden. Voornamelijk het schaderisico is hierdoor wel een stuk hoger geworden. Vergelijk een oude Nokia maar eens met de iPhone X.

Qua schadegevoeligheid zijn moderne smartphones op sommige vlakken eigenlijk achteruit gegaan. Wel kunnen de nieuwe toestellen beter tegen water waardoor waterschade nog maar zelden voorkomt.

De iPhone X heeft een zeer hoge aanschafwaarde en dan ook verstandig om zo snel mogelijk te verzekeren tegen schade, verlies en/of schade. De onverwachte kosten zullen hoog zijn en dit wil je natuurlijk voorkomen. Kies voor zekerheid, kies voor de iPhone X verzekering.

Geert – Verzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 08/02/2023

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Verzekering-Winkel.com kun je verschillende verzekeringen van diverse verzekeraars vergelijken.