Selecteer een pagina

ASR Verzekeringen Review | De beste verzekeraar voor u?

Alle informatie over ASR verzekeringen op één centrale plek!

asr logo
  • Claim afhandelingen 80% 80%
  • Prijs/Kwaliteit verhouding 60% 60%
  • Aanbod 80% 80%
  • Dekkingen 80% 80%

Contactgegevens

  • 030 257 9111
  • Archimedeslaan 10
    3584 BA Utrecht
  • 0623889539

ASR verzekeringen gids

ASR is een organisatie die consumenten helpt die op zoek zijn naar een verzekering. Het maakt niet uit om welke verzekeringen het gaat bij ASR. Daarnaast hebben zij ook een expertise op het gebied van hypotheken en aanvullende financiële diensten, hiermee kun je dus makkelijk een compleet pakket afsluiten. ASR richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt.

De kernwaarde van ASR is daarom ook mensen helpen om te doen. Bij ASR geloven ze dat er een goede rol is weggelegd voor verzekeraars in de Nederlandse samenleving. Dat begin met helpen van mensen door te doen. ASR heeft erg scherpe prijzen en premies. Dit doen ze goed aan de hand van een aantal dochterondernemingen die bij elkaar gevoegd zijn om de scherpe tarieven te garanderen. De kans is aanwezig dat je al een voordelige verzekering heeft lopen bij een van de dochterondernemingen.

Is dat niet het geval maken de scherpe tarieven van ASR verzekeringen het goed mogelijk toch over te stappen naar de grote verzekeraar zelf. Klanten kiezen voornamelijk voor ASR Verzekeringen om de uitgebreide ervaring met vele online-mogelijkheden. Hiermee kan je altijd terecht op de site voor uitgebreide kennis in combinatie met de mogelijkheid om je zaken zoveel mogelijk zelf te regelen. ASR onderscheidt zich ten opzichte van andere traditionele verzekeraars door op een meer innovatieve manier te gaan werken.

Daarnaast wordt de service van ASR over het algemeen als uitstekend ervaren door mensen die al klant zijn bij ASR Verzekeringen. ASR heeft verschillende verzekeringen. Benieuwd naar andere verzekering aanbieders? Druk op de link. We gaan even kort door de verzekeringen heen die je bij ASR kunt afsluiten.

ASR Autoverzekering

ASR wil zich onderscheiden met de no-blame, no-claim regeling. Dit houdt in dat wanneer een schade niet jouw schuld is met bijvoorbeeld vandalisme of een kras op je auto door een onbekende, je gewoon blijft doorgroeien naar een hogere premiekorting. 

De autoverzekering is zeker iets voor jou als je jouw auto vooral particulier gebruikt, je auto een Nederlands kenteken heeft en als je auto maximaal 3.500 kg weegt inclusief het laadvermogen.

verzekering asr

ASR Levensverzekering

Over de levensverzekeringen van ASR is goed nagedacht. Een levensverzekering is een verzekering waarbij de uitkering afhangt van het leven van de verzekerde. De einddatum spreek je altijd af bij het begin van de verzekering. Je hebt 2 opties.

Je kunt afspreken dat de verzekering wordt uitgekeerd als de verzekerde op de einddatum nog in leven is, of voor de einddatum overlijdt. Een combinatie is altijd mogelijk bij een ASR Levensverzekering. Verzekeringen vergelijken zorgt voor de best passende en scherpste aanbod, doe er je voordeel mee! ASR is flink aan het groeien, laatst kwamen ze nog in het nieuws.

asr verzekering

ASR Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering van ASR kan van pas komen als je bijvoorbeeld een lekkage hebt door een kapotte diepvries of inbrekers veroorzaken schade. In zulk soort onvoorziene situatie is het fijn om een inboedelverzekering de hebben.

De ASR Inboedelverzekering is zeker iets voor jou als je niet onderverzekerd wilt zijn, je wil eens iets van je inboedel in je auto hebt liggen en als er verbeteringen zijn aangebracht aan je huur of koopwoning.

asr verzekering vergelijken

ASR Rechtsbijstandverzekering

Het onderscheidende vermogen van de rechtsbijstandverzekering bij ASR is dat je te allen tijde mag bellen voor advies om een conflict te voorkomen. Krijg je toch het conflict? Dan helpen ervaren advocaten en juristen van DAS je bij het verdedigen voor jouw belangen.

De ASR Rechtsbijstandverzekering is zeker iets voor jou als je direct verzekerd wilt zijn van juridische hulp bij conflicten, als je zelf geen juridische hulp kunt betalen of als je weleens met een juridische vraag zit.

ASR Reisverzekering

Met de ASR Reisverzekering ben je standaard verzekerd voor onvoorziene kosten die gemaakt worden op je reis. Dit kunnen kosten zijn door overlijden, ziekte, ongeval of bijvoorbeeld door vervoersproblemen. Ook geldt dit als je sneller naar Nederland moet voor bijvoorbeeld familieomstandigheden.

De ASR Reisverzekering is zeker iets voor jou als je meerdere keren per jaar op vakantie gaat, je ervan houdt om spontaan een weekendje weg te gaan en als je ook je zakenreizen wilt meeverzekeren.

asr afsluiten

ASR Aansprakelijkheidsverzekering

Altijd goed gedekt zijn voor kleine ongelukjes en niet voor onverwachte kosten komen te staan? Dan kan de ASR aansprakelijkheidsverzekering zeker uitkomst bieden. Je profiteert direct van een aantal voordelen zoals de mogelijkheid om meerdere gezinsleden mee te verzekeren op één polis. 

Wil je gauw meer weten over? Bekijk dan de ASR aansprakelijkheidsverzekering review om direct achter de premies, dekkingen en polisvoorwaarden te komen!

Andere verzekeraar reviews

Laatst geüpdatet op