Selecteer een pagina

Allianz verzekering review 2020 | Alles wat je moet weten op een rijtje!

Alle informatie over de Allianz verzekeringen op één centrale plek!

allianz
 • Claim afhandelingen 70% 70%
 • Prijs/Kwaliteit verhouding 70% 70%
 • Aanbod 80% 80%
 • Dekkingen 60% 60%
 • Telefonisch: (088) 577 2828

Wie is Allianz Verzekering?

Allianz verzekering behoort tot de Allianz group. Wereldwijd is dit één van de grootste verzekeraars. De Allianz Group heeft meer dan 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen. Wat dat betreft is de Allianz Group een wereldleider in verzekeringen. De missie van Allianz is om de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn en om iedereen aan te moedigen om zijn of haar ambities na te streven. Allianz Nederland is een flexibele en marktgerichte verzekeraar die veel kennis heeft van verzekeringszaken. De verzekeraar legt veel nadruk op een goede dienstverlening te bieden richting haar klanten. 

De beschikbare Allianz verzekeringen

Allianz biedt diverse verzekeringsvormen. We hebben hieronder een opsomming voor je gemaakt van alle verzekeringen die Allianz biedt. Zo krijg je een goed beeld van wat deze verzekeraar je allemaal kan bieden op het gebied van verzekeringen:

 1. Levensverzekering
 2. Schade verzekeringen
 3. Vermogensbeheer
 4. Aansprakelijkheidsverzekeringen
 5. Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
 6. Hypotheken
 7. Rechtsbijstand
 8. Reisverzekeringen
 9. Woonverzekering

Uit bovenstaande blijkt dat je kunt kiezen uit diverse soorten verzekeringen. Je kunt je verzekering afstemmen op je eigen verzekeringsbehoefte.

Niet alleen Allianz biedt goede verzekeringen, zo zijn er ook een groot aantal andere verzekeraars die soortgelijke verzekeringen aanbieden. Maak daarom eens gebruik van onze vergelijker op deze pagina. Zo kom je er snel achter wat de andere verzekeraars te bieden hebben.

De voordelen van Allianz verzekeringen 

Heb je de keuze gemaakt voor een Allianz verzekering? Een verzekering bij Allianz afsluiten biedt je diverse voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen voor je in kaart gebracht en hieronder benoemd.

Zo weet je gelijk waarop je kunt vergelijken in onze vergelijker. De voordelen zijn: 

 • Aantrekkelijke premies
 • Uitstekende voorwaarden
 • Allianz is een onderdeel van Allianz Group
 • Flexibele en marktgerichte verzekeraar
 • Veel kennis van verzekeringszaken
 • Goede dienstverlening richting klanten
 • Goede reviews van klanten

Kies de beste verzekering

Hierboven zijn enkele algemene voordelen benoemd die Allianz je kan bieden. Vraag je je nu af wat andere verzekeraars je kunnen bieden? Maak dan snel gebruik van onze vergelijker op deze pagina en vergelijk de verzekeringen van Allianz met dat van andere verzekeraars.

Je kunt in de vergelijker invullen naar wat voor verzekeringsvorm je op zoek bent en eventuele extra wensen invullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens verschijnen bijpassende verzekeringen. Je kunt de verzekeraars met elkaar vergelijken op premies, dekkingen en voorwaarden.

Zo weet je zeker dat je de verzekering kiest die het beste bij je past. En misschien kun je ook nog een geld besparen. Tel uit je winst. 

Allianz verzekering contact

Met Allianz verzekering contact opnemen gaat heel simpel. Je kunt gebruik maken van het contactformulier op de website om met Allianz verzekeringen contact te leggen.

Ook kun je middels de verschillende social media kanalen een vraag stellen over je verzekering van Allianz.

Dit kan bijvoorbeeld via Twitter of via Facebook. Natuurlijk kun je ook altijd een email sturen. Je ontvangt dan z.s.m. een reactie van hen. Vind je het fijner om telefonisch contact te hebben met Allianz? Dat kan via 070-2210633. Kies het onderwerp waarover je telefonisch contact wilt opnemen.

Allianz is bereikbaar op werkdagen van 9:00 – 17:30 uur. Houd er rekening mee dat het druk kan zijn, maar dat het tussen 14 en 16 uur over het algemeen wat rustiger is. 

Verschillende verzekeringen, verschillende telefoonnummers

Omdat Allianz zoveel verzekeringen heeft, die elk weer onder een andere verzekeraar vallen, hebben we een overzicht voor je gemaakt per verzekering. Zie hieronder: 

Heeft u een verzekering bij MediaMarkt?Tel: 0800 - 44 00 001
Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en GezinsongevallenTel: 088 - 577 2828 (bekijk het keuzemenu)
Auto, Motor, Brommer/ScooterTel: 088 - 577 2828 (bekijk het keuzemenu)
Caravan, Kampeer en CamperTel: 088 - 577 2828 (bekijk het keuzemenu)
FietsverzekeringTel : 020 - 592 9890
Inboedel en Woonhuis Tel: 088 - 577 2828 (bekijk het keuzemenu)
Levensverzekeringen en OverlijdensrisicoTel: 088 - 577 22 22
ReisverzekeringTel: 020 - 592 98 90

Allianz verzekering opzeggen

Wil je je Allianz verzekering opzeggen? Dit doe je eenvoudig online. Je stelt je opzeggingsbrief, je vult de gegevens is, je geeft de reden van opzegging op, ondertekent deze en verstuurt het online.

Zo simpel is het. Je ontvangt een bevestiging van Allianz over je Allianz verzekering opzegging. Let wel op, soms worden er bepaalde voorwaarde gesteld aan een Allianz verzekering opzeggen.

Allianz verzekeringen vergelijken

Wil je nu gelijk weten of een verzekering van Allianz echt de beste keuze is voor jou? Maak dan gebruik van onze vergelijker op deze pagina. Zo kom je binnen een paar stappen te weten welke verzekeraar de beste verzekering voor je heeft.

Je hoeft alleen in te vullen naar welke verzekering je op zoek bent. Mocht je extra wensen hebben dan kun je dit ook gelijk invullen. Vervolgens verschijnen de verzekeraars, waaronder Allianz verzekeringen, in beeld. Je kunt deze vergelijken op premie, dekking en voorwaarden. 

Zo weet je zeker dat je de beste verzekering hebt gekozen en kun je wellicht ook nog gaan besparen op je verzekeringskosten. 

Andere verzekeraar reviews

Top 6 verzekeringen

Andere verzekeringen


Laatst geüpdatet op