Selecteer een pagina

Een Univé autoverzekering de beste in 2023? Bekijk het nu & profiteer!

mrt 15, 2020 | 0 Reacties

Heb je een nieuwe of tweedehands auto aangeschaft? Dan is de autoverzekering Univé geschikt voor het verzekeren van jouw auto. Een autoverzekering is verplicht en verzekerd de schade die is veroorzaakt in het verkeer.

De Univé auto verzekering stel je volledig samen naar eigen wens, zodat je zelf kunt bepalen hoe breed de dekking is. Univé staat dag en nacht klaar wanneer je schade aan de auto oploopt. De klanten de ie gebruik maken van deze verzekering beoordelen de schadeafhandeling met een gemiddeld van 8,5. Genoeg reden om te kiezen voor een Univé verzekering auto.

De basispakketten van de auto verzekering Univé

De Univé autoverzekeringen komen in 3 verschillende varianten. Hierbij heb je de keuze uit een standaard WA-, WA+- en een All Risk verzekering. Deze pakketten verschillend onderling vooral in dekking, maar natuurlijk ook in de prijs. Hieronder hebben wij de 3 verschillende varianten voor jou op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien wat ze precies vergoeden.

De WA dekking van de Univé autoverzekering

De standaard WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekering is verplicht wanneer je de eigenaar bent van een auto. Deze verzekering is verplicht gesteld omdat je na het veroorzaken van een ongeluk mensen niet achter kunt laten met schade die zowel de gedupeerde als de verzekerde niet zou kunnen betalen. Daarom vergoedt de WA dekking alle schade die jij hebt veroorzaakt aan andere en andermans spullen. Vergelijk verzekeringen dan ook altijd op dekking om de beste keus te maken.

De WA+ dekking van de Univé autoverzekering

Met een WA (Beperkt Casco) verzekering ben je net als bij de WA dekking verzekerd voor schade die jij toe richt aan andere of andermans spullen. Daarnaast vergoedt dit pakket ook sommige schade die is veroorzaakt aan jouw eigen auto. Hierbij gaat het om de schade die is ontstaan door diefstal of brand.

Ook vergoedt Univé autoruitschade met deze dekking. Kom je terecht in een aanrijding met loslopende dieren? Dan is de schade aan jouw auto gewoon verzekerd. Verder is deze dekking inclusief nieuw- en aanschafwaardegarantie.

De All Risk dekking van de Univé autoverzekering

De All Risk (Volledig Casco) verzekering is de meeste complete dekking van de Univé autoverzekering. Deze dekking vergoedt natuurlijk de schade die is ontstaan aan andere of andermans spullen.

Ook de schade aan eigen auto door diefstal, brand, ruitschade en loslopende dieren zijn verzekerd. Bovendien wordt de schade aan eigen auto ook gedekt na een ongeluk, ongeacht wie de schuldige is. Met een All Risk dekking ben je ook verzekerd van de nieuw- of aanschafwaardegarantie.

Aanvullende dekkingen van de autoverzekering Univé

Het is mogelijk om de basisdekking uit te breiden met een aantal aanvullende modules. Dit is verstandig om te doen als je denkt dat de basisverzekering niet genoeg vergoed.

De Univé autoverzekering biedt maar liefst 5 verschillende aanvullende verzekeringen aan, waarmee jij de basisdekking uitbreid. Hieronder lees je precies welke het zijn en wat ze vergoeden.

Univé autoverzekeringen: Inzittendenverzekering

De ‘Inzittendenverzekering‘ is geschikt voor mensen die vaak andere personen vervoeren. Zo ben je namelijk verzekerd tegen geleden schade na een ongeval, ongeacht wie de schuldige is. Hierbij wordt er een maximale vergoeding van €1.000.000,- uitgekeerd als jij of jouw passagier gewond raakt of in het ergste geval komt te overlijden.

Daarnaast zijn de spullen en bagage van de passagiers en bestuurder ook verzekerd. Meestal worden de reparatiekosten vergoedt, maar zijn de vervangingskosten minder dan vergoeden zij de vervangingskosten van de spullen. Om de schade vast te stellen is er soms een advocaat nodig, deze wordt tot maximaal €25.000 vergoed.

Univé autoverzekeringen: Rechtshulp verkeer

Na een ongeluk is het soms lastig om vast te stellen wie de schuldige is. Vooral omdat je te maken hebt met een tegenpartij die er soms anders over denkt. Met de ‘Rechtshulp verkeer’ module heb je recht op professionele juridische hulp bij juridische conflicten in het verkeer. Meer weten? Lees dan hier over Unive Rechtshulp.

Zij helpen jou niet alleen met het verhalen van de schade, maar ook met het vaststellen van het schadebedrag. De Univé heeft maar liefst 150 juristen achter de hand die jou graag helpen bij een juridisch conflict in het verkeer.

Univé autoverzekeringen: Univé Pechhulp

Met de ‘Univé pechhulp’ verzekering heb je recht op pechhulp in binnen- en buitenland. In de meeste gevallen proberen ze de schade aan de auto ter plekke te repareren.

Mocht dit niet lukken door omstandigheden? Dan wordt jouw auto gratis weggesleept naar de dichtstbijzijnde autogarage. Wanneer het niet mogelijk is om de auto binnen 24 uur (in Nederland) of 48 uur (in het buitenland) te laten repareren, dan heb je recht op vervangend vervoer.

Gaat de auto stuk op vakantie? Dan worden de kosten voor verzending van onderdelen, hotelovernachtingen en het terugbrengen van de auto naar Nederland gedekt. De reparatiekosten van de auto zijn niet verzekerd met de ‘Univé pechhulp module.

Univé autoverzekeringen: Eigen keuze schadeherstelbedrijf

Met de basisverzekeringen is het na schade mogelijk om de auto te laten repareren bij een autogarage die Univé voor jou heeft geselecteerd. Wil je toch liever zelf kunnen kiezen waar je de auto laat maken? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de ‘Eigen keuze schadeherstelbedrijf’ module. Hiermee heb je namelijk vrije garagekeuze en worden de kosten gewoon vergoedt door de Univé auto verzekering.

Univé autoverzekeringen: Accessoire verzekering

Vanuit de basisdekkingen zijn accessoires altijd tot €1.000,- meeverzekerd. Dit is naar eigen wens uit te breiden met de aanvullende module ‘Accessoires’. Hiermee zijn alle accessoires tot maximaal €10.000,- verzekerd. Accessoires zijn alle spullen die meerwaarde aan de auto bieden. Denk hierbij aan navigatiesystemen, geluidsinstallaties en velgen.

De belangrijkste voordelen van de autoverzekering Univé

Er zijn al heel veel klanten die gebruik maken van de Univé autoverzekering. Dit komt mede doordat zij scherpe premies en een goede service bieden aan hun klanten. We hebben hieronder een aantal voordelen overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat je in één oogopslag kunt zien wat de belangrijkste voordelen zijn:

 • Verzeker je auto tegen scherpe premies en met een hoge kwaliteit service
 • Je stelt de autoverzekering volledig samen naar eigen wens
 • De Univé alarmcentrale staat dag en nacht voor je klaar bij schade aan jouw auto
 • Je kunt bij een Univé schadeverzekering schadevrije jaren opbouwen
 • Schadevrij gereden bij vorige verzekeraar? Ontvang een no-claim korting tot 80%
 • Verzeker je voor het eerst een auto? Ontvang direct 50% korting op de autopremie

Wil je bij Univé auto verzekeren? Dan maak je gebruik van de vele voordelen die hierboven zijn genoemd. Niet voor niets dat al duizenden mensen je voor gingen.

Het Univé autoverzekering contact, waar vind ik deze?

Heb je vragen over de Univé auto verzekering? Dan kun je heel eenvoudig contact opnemen met Univé op verschillende manieren. Zo is het vandaag de dag mogelijk om een berichtje te sturen via WhatsApp.

Heb je liever telefonisch contact met Univé? Dan kun je de Univé autoverzekering bellen. Hiervoor heb je alleen het Univé autoverzekering telefoonnummer nodig die je terugvindt op de site van Univé. Een medewerker van Univé zal je dan te woord staan en antwoord geven op al jouw vragen. Lukt het ook niet om online je vraag te stellen? Dan ben je van harte welkom bij een Univé kantoor bij jou in de buurt.

Hoe kan ik een Univé autoverzekering afsluiten?

Tegenwoordig is het heel eenvoudig om een verzekering af te sluiten, vooral bij Univé. Via Mijn Univé regel je al jouw verzekeringszaken zelf. Hier kan je de Univé autoverzekering opzeggen en afsluiten. Heb je toch nog vragen over bepaalde onderwerpen? Neem dan gerust contact op via een van de hierboven genoemde manieren. Heb je al een Univé auto verzekering? Dan sluit je heel eenvoudig aanvullende dekkingen af via Mijn Univé of via de handige app.

Hoe kan ik de premie van de Univé autoverzekering berekenen?

Wil jij direct weten wat de kosten zijn voor jouw eigen autoverzekering Univé? Dan raden wij jou aan om gebruik te maken van de vergelijker onderaan deze pagina. Vul hier al jouw gegevens en eventuele wensen in om erachter te komen welke verzekering het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Maak gebruik van de filters voor bijvoorbeeld de ‘goedkoopste’. Zo kom je direct te weten welke autoverzekering het goedkoopste is. Controleer voor het afsluiten wel altijd de polisvoorwaarden om vervelende verassingen in de toekomst te voorkomen.

De Univé auto verzekering ervaringen

Wij hebben voor jou een aantal Univé autoverzekering reviews bekeken om te weten te komen hoe de klanten van deze verzekering erover denken. Over het algemeen zijn de meeste klanten zeer tevreden over de autoverzekering van Univé. Zo wordt er een gemiddeld cijfer van maar liefst 8,2 gegeven uit meer dan 3.000 reviews.

Een van deze Univé autoverzekering reviews luidt als volgt: “Ik heb al heel lang o.a. een autoverzekering bij Univé en ben er zeer tevreden mee. Ik heb in al die tijd twee ongevallen gehad, een spiegel kwijt dankzij hufterig gedrag van een tegenligger en een ruitvervanging. In alle gevallen is de afhandeling goed en snel verlopen en al het geld naar tevredenheid uitgekeerd óf de schade is rechtstreeks bij een schadeherstelbedrijf (waarmee Univé een contract heeft) hersteld.” Aldus een klant die gebruik maakt van de Univé auto verzekering.

Misschien ook wel interessant voor jou?

We hebben nog wat andere artikelen over de autoverzekering die misschien ook wel interessant zijn voor jou?

Wil je direct de Univé autoverzekering vergelijken? Klik dan op de button om naar de vergelijker te gaan.

Autoverzekering Unive vergelijken in 2023!

Laatst geupdatet op 04/06/2020

 • adana escort
 • adana bayan escort
 • adıyaman escort
 • adıyaman bayan escort
 • afyon escort
 • afyon bayan escort
 • amasya escort
 • amasya bayan escort
 • aksaray escort
 • aksaray bayan escort
 • antalya escort
 • antalya bayan escort
 • bilecik escort
 • bilecik bayan escort
 • bingöl escort
 • bingöl bayan escort
 • bitlis escort
 • bitlis bayan escort
 • burdur escort
 • burdur bayan escort
 • çanakkale escort
 • çanakkale bayan escort
 • çankırı escort
 • çankırı bayan escort
 • diyarbakır escort
 • diyarbakır bayan escort
 • düzce escort
 • düzce bayan escort
 • elazığ escort
 • elazığ bayan escort
 • eskişehir escort
 • eskişehir bayan escort
 • giresun escort
 • giresun bayan escort
 • kahramanmaraş escort
 • maraş bayan escort
 • kayseri escort
 • kayseri bayan escort
 • konya escort
 • konya bayan escort
 • kütahya escort
 • kütahya bayan escort
 • manisa escort
 • manisa bayan escort
 • osmaniye escort
 • osmaniye bayan escort
 • sakarya escort
 • sakarya bayan escort
 • samsun escort
 • samsun bayan escort
 • uşak escort
 • uşak bayan escort
 • van escort
 • van bayan escort
 • zonguldak escort
 • zonguldak bayan escort
 • trabzon escort
 • trabzon bayan escort
 • sivas escort
 • sivas bayan escort
 • tekirdağ escort
 • tekirdağ bayan escort
 • ankara escort
 • ağrı escort
 • ardahan escort
 • artvin escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bartın escort
 • batman escort
 • bayburt escort
 • bolu escort
 • çorum escort
 • denizli escort
 • edirne escort
 • erzincan escort
 • erzurum escort
 • gaziantep escort
 • gümüşhane escort
 • hakkari escort
 • hatay escort
 • ığdır escort
 • izmir escort
 • karabük escort
 • karaman escort
 • kars escort
 • kastamonu escort
 • kırıkkale escort
 • kırklareli escort
 • kırşehir escort
 • kilis escort
 • izmit escort
 • mardin escort
 • mersin escort
 • muğla escort
 • muş escort
 • nevşehir escort
 • niğde escort
 • ordu escort
 • rize escort
 • siirt escort
 • sinop escort
 • urfa escort
 • şırnak escort
 • tokat escort
 • tunceli escort
 • yalova escort
 • yozgat escort
 • adana escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • aydın escort
 • balıkesir escort
 • bursa escort
 • çanakkale escort
 • denizli escort
 • elazığ escort
 • erzurum escort
 • eskişehir escort
 • gaziantep escort
 • izmir escort
 • bursa escort
 • ankara escort
 • antalya escort
 • istanbul escort
 • konya escort
 • mersin escort
 • samsun escort
 • maltepe escort
 • van escort
 • eskisehir escort
 • mersin escort
 • alanya escort
 • adana escort
 • atasehir escort
 • atasehir escort
 • ankara escort
 • tuzla escort
 • bursa escort
 • manavgat escort
 • istanbul escort
 • erzurum escort
 • samsun escort
 • giresun escort
 • buca escort
 • gaziantep escort
 • kayseri escort
 • malatya escort
 • konya escort
 • trabzon escort
 • didim escort
 • malatya escort
 • urfa escort
 • diyarbakir escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • izmir escort
 • adana escort
 • sincan escort
 • hatay escort
 • gebze escort
 • van escort
 • maltepe escort
 • canakkale escort
 • umraniye escort
 • ordu escort
 • izmir escort
 • balikesir escort
 • bahcelievler escort
 • elazig escort
 • kartal escort
 • alanya escort
 • batman escort
 • bursa escort
 • sakarya escort
 • izmir escort
 • ankara escort
 • gaziantep escort
 • diyarbakir escort
 • adana masoz
 • kocaeli escort
 • denizli escort
 • erzurum escort
 • antalya escort
 • adana escort
 • corlu escort
 • marmaris escort
 • izmir escort
 • tekirdag escort
 • kutahya escort
 • sancaktepe escort
 • afyon escort
 • esenyurt escort
 • eskort ankara
 • tokat escort
 • giresun escort
 • atasehir escort
 • cerkezkoy escort
 • basaksehir escort
 • kayseri masoz
 • diyarbakir escort
 • yalova escort
 • manisa escort
 • trabzon escort
 • aydin escort
 • ankara escort
 • izmir escort
 • aksaray escort
 • fatih escort
 • sivas escort
 • gaziantep escort
 • kahramanmaras escort