Selecteer een pagina

Tesla Verzekering Nodig in 2022? Lees Dan Deze Handige Gids En Vergelijk Alle Tesla Verzekeringen

apr 2, 2020 | 0 Reacties

Op zoek naar de beste Tesla verzekering? Lees jezelf in op deze pagina en krijg direct antwoord op al je vragen. Al genoeg onderzoek gedaan? Begin dan direct met Tesla verzekering vergelijken om alle premies langs elkaar te houden. Betaal nooit meer te veel premie en bekijk alle aanbieders in 3 minuten zonder allerlei gedoe. Lees dit artikel verder als je alles te weten wil komen over deze polis of begin direct met het vergelijken van alle aanbieders.

Iedereen kent het merk Tesla wel tegenwoordig, de Amerikaanse producent van elektrische auto’s, vrachtauto’s, energieopslagsystemen en zonnedaken is eigenlijk niet meer weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld.

  • Op dit moment exploiteert Tesla een wereldwijd netwerk van verkooppunten om voertuigen op te laden. Tesla is in 2003 opgericht door Marc Tarpenning en Martin Eberhard, later kwam daar natuurlijk Elon Musk bij die op dit moment het bedrijf naar grote successen probeert te leiden.
  • Het is dan ook niet zo gek dat je op zoek bent naar een Tesla verzekering, de afgelopen jaren zien we steeds meer Tesla’s over de Nederlandse wegen rijden en is de vraag sterk toegenomen. Maar hoe doe je dat precies, een Tesla verzekeren? Lees snel verder om alles te weten te komen over dekking, premie en mogelijkheden.

Dekking Tesla verzekering

Je hebt in Nederland 3 soorten dekkingen als je gaat kiezen voor een Tesla verzekering. Om je op weg te helpen hebben we een opsomming gemaakt van de beschikbare dekkingen. Lees snel verder om te weten te komen hoe jij je Tesla kunt verzekeren.

Wettelijke aansprakelijkheid

De Wettelijke Aansprakelijkheid(WA) dekt schade die je aan anderen en aan hun bezittingen toebrengt tijdens een ongeval met de Tesla. De schade die je aan jezelf of eigen voertuig toedoet wordt niet vergoed. Je kunt deze schade aanvullend verzekeren, dit wordt over het algemeen aangeraden voor auto’s die ouder dan 8 jaar zijn.

WA + Beperkte casco

Als je kiest voor een WA + Beperkte casco wordt de schade die je aan anderen toebrengt, en ruit-, brand– of stormschade of schade als gevolg van diefstal of inbraak vergoed. Bij deze dekking wordt eigen schade door een ongeval niet vergoed.

WA + volledige casco of all risk verzekeren.

Op dat moment wordt naast de bovengenoemde schade ook schade door vandalisme of schade aan je auto door eigen schuld gedekt.

  • Als je kiest voor WA + volledig casco is het de meest uitgebreide dekking en daardoor ook vaak duurder dan de bovengenoemde dekkingen. Voor Tesla’s die niet meer dan 4 jaar jong zijn, kun je kiezen voor de uitgebreide dekking aan te gaan.

Is een Tesla autoverzekering verplicht?

Ja het is in Nederland verplicht om Tesla te verzekeren. Je moet minimaal beschikken over een WA verzekering, daardoor ben je verzekerd tegen de schade die je bij andere voertuigen aanbrengt. Je kunt er overigens ook voor kiezen om je Tesla casco te verzekeren, als je deze polis kiest ben je wel verzekerd tegen schade aan je eigen voertuig.

Mogelijkheden kosten Tesla verzekering te berekenen

We hopen het natuurlijk niet. Maar je kunt natuurlijk schade oplopen aan je Tesla auto. Wil je jezelf tegen dit soort schade beschermen? Tegenwoordig zijn er namelijk talloze aanbieders beschikbaar die Tesla verzekeringen afsluiten.

Dat is aan de ene kant prettig, je hebt namelijk veel keuze uit dekkingen, premies en aanvullende verzekeringen. Aan de andere kant wordt het wel heel lastig om de beste aanbieder te vinden, daarbij is het moeilijk inschatten waar je de meest scherpe premie kunt vinden.

Direct beginnen met Tesla verzekering vergelijken

Begin dan direct met Tesla verzekering vergelijken om direct alle aanbieders langs elkaar te houden in onze handige vergelijker. Zo weet je precies wat de maandelijkse kosten zijn, en welke aanbieders het beste bij je passen.

Op dit moment zijn er in Nederland ontzettend veel verschillende polissen op de markt beschikbaar waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het is dus erg belangrijk dat je precies weet waar je naar op zoek bent. Doorloop de volgende simpele stappen en je bent in een paar minuten volledig op de hoogte van de huidige premies:

  1. Vul de benodigde persoonlijke gegevens in
  2. Kies de dekking en aanvullende verzekeringen indien nodig
  3. Geef meer informatie over je Tesla & persoonlijke situatie in de vergelijker
  4. Vergelijk Tesla verzekeringen en vind de beste Tesla verzekering van dit moment

Wil je eerst meer informatie bekijken?

Wil je eerst meer weten? Lees dan dit handige artikel nog eens goed door, wil je meer informatie bekijken? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen op de pagina auto verzekeren, daar kun je alle meest gestelde vragen bekijken, een vergelijking maken en de mogelijke dekkingen of voorwaarden nog eens goed doorlezen.

Misschien ook wel interessant voor jou?

Ben je net op zoek naar een ander merk of type polis? We hebben nog wat andere artikelen over de autoverzekering die misschien ook wel interessant zijn voor jou? Kijk snel verder en doe onderzoek naar de polis die jij nodig hebt!

 

Tesla autoverzekering vergelijken in 2022!

Laatst geupdatet op 04/06/2020