Selecteer een pagina

Oordopjes verzekering vergelijken

Tegenwoordig beschikken steeds meer Nederlanders over een set oordopjes, deze uitvinding is natuurlijk behoorlijk handig, maar ook prijzig!

Om die reden zien we steeds vaker dat er gekozen wordt voor de oordopjes verzekering. Om je op weg te helpen hebben we een gids samengesteld die je alles van A-Z uitlegt.

Verzekering-Winkel keuze

Breedste dekking

★★★★

€ 150,- eigen risico

9,99

Per maand

R

Alle oordopjes verzekeringen (2023)

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste premie

Oordopjes verzekerd, bescherm jij je apparatuur al?

Als jij je oordopjes in hebt , is de kans natuurlijk groot dat hij een dagje meegaat naar het strand, naar vrienden of op reis. De kans op beschadiging of diefstal neemt daardoor echter wel toe, en daardoor is het belangrijk om uw draadloze oordopjes te verzekeren.

Wij maakt dit makkelijker voor je. Je kunt hier eenvoudig verzekeringen voor oordopjes vergelijken en binnen 2 minuten een polis afsluiten! Daarnaast ben je altijd verzekerd van de beste prijs.

Mocht er dus onverhoopt iets gebeuren met je draadloze oortjes, dan ben je bij Verzekering-winkel aan het juiste adres om een verzekeraar te vinden die schade vergoeden aan je oordopjes.

Waar gebruik jij je oordopjes voor?

De laatste jaren zijn Oordopjes met een ingebouwde WiFi verbinding of Bluetooth koppeling enorm populair geworden, je betaalt daar natuurlijk wel een flinke aanschafprijs voor en deze apparaten zijn geen koopje.

Het is erg zonde als jouw speaker onverwacht beschadigd of kapot gaat, een reparatie kan een flinke duit kosten, en soms is dit het niet eens meer waard en moet je weer een nieuwe set oordopjes kopen. Om die reden is het verstandig om voor een goede verzekering te kiezen die dit soort risico’s afdekt.

Eerlijk & betrouwbaar vergelijken

Bij Verzekering-Winkel.com vergelijk je eerlijk en betrouwbaar. De vergelijking maak jezelf, waarbij de scherpste deal altijd bovenaan staat.

Veilig vergelijken & afsluiten

Direct vergelijken, zonder gegevens op te geven. Je sluit de verzekering altijd veilig af op de website van de verzekeraar.

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden met je nieuwe verzekeraar of overstap? Geen zorgen, je kunt binnen 14 dagen zonder kosten annuleren.

Populairste verzekeraars

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand

Oordopjes verzekeringen vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

★★★★: 8,7/10

Voordelen van oordopjes verzekeren

De voordelen van het verzekeren van uw oordopjes zijn eindeloos.

 1. Ten eerste kunt u er gerust op zijn dat uw oordopjes beschermd zijn tegen diefstal of schade. U kunt ook geld besparen in geval van een defect, want reparaties of vervangingen kunnen snel duur worden.
 2. Bovendien krijgt u een uitstekende klantenservice en toegang tot de app van een verzekeringsmaatschappij die je met al haar ervaring helpt bij het kiezen van de perfecte polis.

Nadelen van oordopjes verzekeren

 1. Premies voor draadloze luidsprekerverzekering kunnen vaak hoger zijn dan andere soorten elektronicaverzekering vanwege de kosten van het vervangen van een speaker en het potentiële risico dat ermee gepaard gaat.
 2. Bovendien kunnen sommige polissen uitsluitingen hebben met betrekking tot bepaalde reparaties of vervangingen, doe dus altijd goed onderzoek naar de verschillende mogelijkheden, zeker als de nieuwwaarde vergoeden een grote rol speelt.

Ja, ik wil de best passende oordopjes verzekering

Welke schade vergoedt de oordopjes verzekering?

Je bent natuurlijk verzekerd met een dekking om jezelf te verzekeren tegen allerlei onverwachte schade aan je spullen. Om je een goed idee te geven van de dekking en de schade die een verzekeraar afdekt kun je de volgende opsomming raadplegen.

 • Valschade
 • Stootschade
 • Ongevalschade
 • Waterschade
 • Defecten na de garantie
 • Schade door brand of bliksem
 • Schade door overspanning
 • Schade door dieren
 • Schade door eigen schuld
 • Andere externe oorzaken
 • Diefstal / Beroving (Optioneel)

Moet ik foto’s aanleveren als ik mijn oordopjes wil verzekeren?

Bij de meeste verzekeraars worden alleen onbeschadigde producten geaccepteerd, om die reden komt het vaak voor dat je foto’s van het product moet aanleveren voordat de polis wordt aangenomen door de verzekeraar.

Je hebt meestal 14 dagen de tijd de foto’s te uploaden, als dat niet gebeurt komt de polis namelijk automatisch te vervallen.

De volgende gegevens ontvangen worden meestal uitgevraagd:

 • Foto van voorkant van het product
 • Foto van achterkant van het product
 • IMEI-nummer, in het geval van een telefoon
 • Serienummer, in het geval van andere producten

Wat kan ik nog meer verzekeren?

Je kunt bij ons nog veel meer apparaat verzekeringen vergelijken met elkaar, lees de volgende pagina’s door om alle specifieke informatie te bekijken:

Veel gestelde vragen

Hoe lang loopt mijn oordopjes verzekering?

Doorgaans loopt je schadeverzekering voor oordopjes minimaal 3 maanden, na deze periode wordt de polis maandelijks automatisch verlengd met een maand.

Wat is de opzegtermijn draadloze oordopjes verzekering?

Je kunt de polis elke dag opzeggen, maar het is wel belangrijk om in je polis te kijken wat de geldende opzegtermijn is. Het kan zijn dat de opzegtermijn 1 maand is, bij sommige aanbieders is er geen opzegtermijn.

Geert – Verzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 10/02/2023

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Verzekering-Winkel.com kun je verschillende oordopjes verzekeringen van diverse verzekeraars vergelijken.