Selecteer een pagina

Mobiele apparatuurverzekering vergelijken

Met een mobiele apparatuurverzekering ben ontvang je een vergoeding als een van je mobiele apparaten beschadigd of verloren gaat, daarnaast kun je je apparaten ook verzekeren tegen diefstal. Ook vergoedt de verzekering schade door brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem, explosie of vorst.

Een mobiele elektronicaverzekering dekt ook schade die buitenshuis is ontstaan, je kunt kiezen voor een wereldwijde dekking zodat je apparaten overal en altijd verzekerd zijn. Als er schade ontstaat in je huis, kun je de mobiele apparatuur ook meeverzekeren op de inboedelverzekering of buitenshuisverzekering.

Verzekering-Winkel keuze

Breedste dekking

★★★★

€ 150,- eigen risico

9,99

Per maand

R

Alle apparatuur verzekeringen (2023)

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste premie

Mobiele elektronica verzekeren

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende soorten elektronica beschikbaar, het is daarom ook logisch dat er veel mogelijkheden zijn om bepaalde schades en risico af te dekken. Voor schade in het huis zijn laptops, telefoons en tablets al erkende schadeposten voor inboedelverzekeraars. Wil je alles te weten komen, bekijk dan onze mobiele elektronica kennisbank.

Dag- of nieuwwaarde

Er zijn verschillende aanbieders die de nieuwwaarde van je mobiele elektronica niet vergoeden, maar een vervangingswaarde aanbieden. Dat hoeft niet altijd het geval te zijn want er zijn ook aanbieders die gedekte schade maar liefst 5 tot 10 jaar tegen de nieuwwaarde dekken.

Nieuwwaarderegeling

Veel verzekeraars gebruiken de nieuwwaarderegeling. Daarmee krijg je de nieuwwaarde zolang de dagwaarde van het apparaat meer dan 40% van de nieuwwaarde is. Daarna ontvang je de dagwaarde van de verzekeraar. Hoe deze wordt vastgesteld kan nog behoorlijk verschillen per verzekeraar en merk, type en aanschafprijs van het mobiele apparaat.

Eerlijk & betrouwbaar vergelijken

Bij Verzekering-Winkel.com vergelijk je eerlijk en betrouwbaar. De vergelijking maak jezelf, waarbij de scherpste deal altijd bovenaan staat.

Veilig vergelijken & afsluiten

Direct vergelijken, zonder gegevens op te geven. Je sluit de verzekering altijd veilig af op de website van de verzekeraar.

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden met je nieuwe verzekeraar of overstap? Geen zorgen, je kunt binnen 14 dagen zonder kosten annuleren.

Populairste verzekeraars

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand

Mobiele apparatuurverzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

★★★★: 8,7/10

Welke mobiele elektronica kun je verzekeren?

Je kunt tegenwoordig enorm veel elektronica verzekeren. Om je inzicht te geven in alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn hebben we een opsomming gemaakt van alle mobiele apparatuur die verzekerd kan worden met een speciale polis:

Telefoon verzekeren

Een van de meest populaire mobiele apparatuurverzekering is uiteraard de smartphone verzekering, iedereen heeft tegenwoordig een telefoon, en schade is aan de orde van de dag. Als je hier alles over wil weten kun je de telefoonverzekering wiki bezoeken.

Tablet verzekeren

Je kunt tegenwoordig ook je tablet verzekeren, de meeste tablets zijn duur en het is altijd fijn om te weten dat als er iets misgaat je kunt vertrouwen op je verzekeringsdekking. Met een tabletverzekering kun je je verzekeren tegen diefstal, schade en verlies. Als je hier alles over wil weten kun je de tabletverzekering wiki bezoeken.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Speaker verzekeren

Speakers worden steeds populairder en kunnen erg duur zijn, dus het is zinvol om ze te verzekeren in geval van schade of verlies. U kunt meestal een speakerverzekering toevoegen aan uw bestaande verzekering voor mobiele apparaten. Als je hier alles over wilt weten kun je terecht op de speakerverzekering wiki.

Laptop verzekeren

Als u een laptop of notebook het is ook belangrijk om deze te verzekeren in geval van diefstal, schade of verlies. Een laptop verzekeren kan u dekking bieden voor onopzettelijke schade, defecten en bepaalde verliezen. Wil je hier alles over weten dan kun je terecht op de laptopverzekering wiki.

E-reader verzekeren

E-readers zijn een snel groeiende vorm van technologie en kunnen duur zijn in aanschaf, dus is het zinvol om ze te verzekeren. Met een e-readerverzekering kunt u uw apparaat beschermen tegen schade, diefstal of verlies.

VR Bril verzekeren

VR brillen worden steeds populairder en kunnen ook duur zijn als ze beschadigd of gestolen worden. Met een VR-brilverzekering kun je je verzekeren tegen schade, diefstal en verlies, zodat je met een gerust hart je headset gebruikt.

Koptelefoon verzekeren

Ook hoofdtelefoons zijn geen uitzondering, ze kunnen duur zijn en u wilt weten dat u gedekt bent als er iets gebeurt. Met een koptelefoon verzekering kunt u zich verzekeren tegen onopzettelijke schade, diefstal of verlies van uw hoofdtelefoon.

Ja, ik wil de best passende apparatuurverzekering

Smartwatch verzekeren

Smartwatches worden steeds populairder, ze kunnen duur zijn en gemakkelijk beschadigd of gestolen worden. Met een smartwatchverzekering kunt u uw horloge verzekeren tegen diefstal, schade en verlies van uw smartwatch.

Oordopjes verzekeren

Oordopjes zijn een essentieel onderdeel van de moderne levensstijl, ze kunnen duur zijn en gemakkelijk beschadigd of gestolen worden. Met een oordopjes verzekering kunt u zich verzekeren tegen onopzettelijke schade, diefstal en verlies van uw oortjes of Airpods.

Computer verzekeren

Of u nu een laptop, Macbook of desktop computer heeft, het is belangrijk deze te verzekeren in geval van schade of diefstal. Een computerverzekering kan u dekking geven voor onopzettelijke schade, defecten en bepaalde verliezen die zich met uw apparaat kunnen voordoen.

Camera verzekeren

Camera’s zijn niet alleen duur, maar ook delicaat. Als u een camera heeft is het belangrijk deze te verzekeren in geval van schade of diefstal. Een cameraverzekering kan u dekking bieden tegen onopzettelijke schade, defecten en bepaalde verliezen die zich met uw toestel kunnen voordoen.

Als je hier alles over wil weten kun je de cameraverzekering wiki bezoeken.

Geert – Verzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 10/02/2023

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Verzekering-Winkel.com kun je verschillende mobiele apparatuur verzekeringen van diverse verzekeraars vergelijken.