Selecteer een pagina

Speaker verzekering vergelijken

Tegenwoordig beschikken steeds meer Nederlanders over een set draadloze speakers, deze uitvinding is natuurlijk behoorlijk handig, maar ook prijzig!

Om die reden zien we steeds vaker dat er gekozen wordt voor de speakerverzekering. Om je op weg te helpen hebben we een gids samengesteld die je alles van A-Z uitlegt.

Verzekering-Winkel keuze

Breedste dekking

★★★★

€ 150,- eigen risico

9,99

Per maand

R

Alle speaker verzekeringen (2023)

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste premie

Speakers verzekerd, bescherm jij je apparatuur al?

Als jij een draadloze speaker hebt, is de kans natuurlijk groot dat hij een dagje meegaat naar het strand, naar vrienden of op reis. De kans op beschadiging of diefstal neemt daardoor echter wel toe, en daardoor is het belangrijk om uw draadloze speaker te verzekeren.

Wij maakt dit makkelijker voor je. Je kunt hier eenvoudig verzekeringen voor draadloze speakers vergelijken en binnen 2 minuten een polis afsluiten! Daarnaast ben je altijd verzekerd van de beste prijs.

Mocht er dus onverhoopt iets gebeuren met je draadloze speaker, dan ben je bij Verzekering-winkel aan het juiste adres om een verzekeraar te vinden die schade vergoeden aan je speakers.

Waar gebruik jij je speakers voor?

Je gebruikt een draadloze speaker of speakerset soms op vervelende plekken en hebben hun eigen kwaliteiten. De laatste jaren zijn speakers met een ingebouwde WiFi verbinding of Bluetooth koppeling enorm populair geworden, je betaalt daar natuurlijk wel een flinke aanschafprijs voor en deze apparaten zijn geen koopje.

Het is erg zonde als jouw speaker onverwacht beschadigd of kapot gaat, een reparatie kan een flinke duit kosten, en soms is dit het niet eens meer waard en moet je weer een nieuwe speaker kopen.

Om die reden is het verstandig om voor een goede verzekering te kiezen die dit soort risico’s afdekt.

Eerlijk & betrouwbaar vergelijken

Bij Verzekering-Winkel.com vergelijk je eerlijk en betrouwbaar. De vergelijking maak jezelf, waarbij de scherpste deal altijd bovenaan staat.

Veilig vergelijken & afsluiten

Direct vergelijken, zonder gegevens op te geven. Je sluit de verzekering altijd veilig af op de website van de verzekeraar.

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden met je nieuwe verzekeraar of overstap? Geen zorgen, je kunt binnen 14 dagen zonder kosten annuleren.

Populairste verzekeraars

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand

Speaker verzekeringen vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

★★★★: 8,7/10

Voordelen van speakerverzekeringen

De voordelen van het verzekeren van uw draadloze speakers zijn eindeloos.

 1. Ten eerste dekt een polis eventuele schade of inbraak van je apparaat, zodat je erop kunt vertrouwen dat er altijd sprake is van een vergoeding op het moment dat het echt nodig is.
 2. Bovendien kunt u bij verlies of diefstal de kosten van vervanging terugvorderen met een extra dekking. Het is bij deze verzekering soms mogelijk om de nieuwwaarde van het product te verzekeren.
 3. Bovendien omvatten de meeste polissen bescherming tegen onopzettelijke schade, zodat alle onverwachte schade aan een speaker kan worden gedekt.

Nadelen van speakerverzekeringen

 1. Premies voor draadloze luidsprekerverzekering kunnen vaak hoger zijn dan andere soorten elektronicaverzekering vanwege de kosten van het vervangen van een speaker en het potentiële risico dat ermee gepaard gaat.
 2. Bovendien kunnen sommige polissen uitsluitingen hebben met betrekking tot bepaalde reparaties of vervangingen, doe dus altijd goed onderzoek naar de verschillende mogelijkheden, zeker als de nieuwwaarde vergoeden een grote rol speelt.

Ja, ik wil de best passende speaker verzekering

Welke schade vergoedt de speakerverzekering?

Je bent natuurlijk verzekerd met een dekking om jezelf te verzekeren tegen allerlei onverwachte schade aan je spullen.

Om je een goed idee te geven van de dekking en de schade die een verzekeraar afdekt kun je de volgende opsomming raadplegen.

 • Valschade
 • Stootschade
 • Ongevalschade
 • Waterschade
 • Defecten na de garantie
 • Schade door brand of bliksem
 • Schade door overspanning
 • Schade door dieren
 • Schade door eigen schuld
 • Andere externe oorzaken
 • Diefstal / Beroving (Optioneel)

Moet ik foto’s aanleveren als ik mijn speaker wil verzekeren?

Bij de meeste verzekeraars worden alleen onbeschadigde producten geaccepteerd, om die reden komt het vaak voor dat je foto’s van het product moet aanleveren voordat de polis wordt aangenomen door de verzekeraar. Je hebt meestal 14 dagen de tijd de foto’s te uploaden, als dat niet gebeurt komt de polis namelijk automatisch te vervallen.

De volgende gegevens worden meestal uitgevraagd:

 • Foto van voorkant van het product
 • Foto van achterkant van het product
 • IMEI-nummer, in het geval van een telefoon
 • Serienummer, in het geval van andere producten

Verzekeren van dure high end audioapparatuur

Wil jij graag je high end audioapparatuur verzekeren? Dan is het verstandig om een goede verzekering af te sluiten die je verzekerd voor een hoger bedrag dan 7500 euro. We zien vaak dat een inboedelverzekering maar tot een bepaalde hoogte wil uitkeren.

Om die reden wil je verzekerd zijn met een speciale polis die je speaker en andere audio apparatuur tegen alle soorten schade vergoedt, ook als de waarde hoog is.

Maak daarom een vergelijking van alle mogelijkheden die er op de markt zijn, bij ons kun je de huidig beschikbare verzekeringen met elkaar vergelijken.

Geert Willemsen – Electronica verzekering expert

Wat kan ik nog meer verzekeren?

Je kunt bij ons nog veel meer mobiele apparatuurverzekeringen vergelijken met elkaar, lees de volgende pagina’s door om alle specifieke informatie te bekijken:

Veel gestelde vragen

Wat is een audioapparatuur verzekering?

Sommige mensen noemen de speakerverzekering ook wel een audioapparatuur verzekering. Vaak worden deze polissen aangeboden door een retailer zoals Mediamarkt of Coolblue nadat klanten een product hebben aangeschaft in een winkel.

Doorgaans is de premie wat hoger in vergelijking met verzekeraars die online polissen voor je apparatuur aanbieden.

Hoe lang loopt mijn speakerverzekering?

Doorgaans loopt je schadeverzekering voor speakers minimaal 3 maanden, na deze periode wordt de polis maandelijks automatisch verlengd met een maand.

Wat is de opzegtermijn draadloze speakerverzekering?

Je kunt de polis elke dag opzeggen, maar het is wel belangrijk om in je polis te kijken wat de geldende opzegtermijn is. Het kan zijn dat de opzegtermijn 1 maand is, bij sommige aanbieders is er geen opzegtermijn.

Geert – Verzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 10/02/2023

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Verzekering-Winkel.com kun je verschillende speaker verzekeringen van diverse verzekeraars vergelijken.