Selecteer een pagina

Audi A4 verzekering vergelijken in 2023? | Lees hier alle informatie & bekijk de populairste verzekeraars van Audi!

jul 20, 2020 | 0 Reacties

Zoals je wellicht al weet is het in Nederland verplicht om een autoverzekering af te sluiten op het moment dat je in bezit bent van een motorvoertuig. Als je in het bezit bent van een Audi A4 zul je dus ook opzoek moeten naar een Audi A4 verzekering die bij jouw wensenpakket past.

Maar welke verzekeraar kun je dan het beste kiezen? Welke premie is het voordeligst? En hoe wordt deze premie berekend? Wij gaan in dit artikel antwoord geven op deze vragen.

Zo weet jij na het lezen van dit artikel precies welke verzekeraars het meest gekozen worden door Audi bestuurders in Nederland. Ook weet je hoe jouw maandelijkse premie wordt berekend en hoe je moet zoeken naar de voordeligste verzekeraar voor jouw eigen Audi A4 verzekering.

Audi A4 verzekering: premie berekenen

Zoals eerder benoemd gaan wij in dit artikel uitleggen hoe een verzekeraar de premie berekend die jij maandelijks moet gaan betalen. Het is namelijk niet zo dat de diverse verzekeraars deze premies zomaar uit de lucht grijpen, er moet immers rekening gehouden worden met verschillende belangrijke factoren die van toepassing zijn op de hoogte van de premie.

Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk waar in Nederland je woont, de hoogtes van de verschillende premies die aangeboden worden in Noord-Brabant zullen nogal verschillen met de premies in Friesland. Dit heeft te maken met bepaalde risico- en schade inschattingen. Wij hebben de verschillende factoren die van toepassing zijn op het berekenen van de premie voor jouw Audi verzekering op een rijtje gezet:

 • Woonplaats.
 • Kenmerken van jouw Audi A4, denk bijvoorbeeld aan de uitvoering.
 • Het gemiddelde aantal kilometers dat je per jaar rijdt met jouw Audi A4.
 • Leeftijd van de bestuurder.
 • De gekozen dekking, denk aan WA en All-Risk. Ook de verschillende aanvullende verzekeringen zijn hier van toepassing.
 • Aantal schadevrije jaren.
 • De waarde van jouw Audi A4.
 • Wordt de Audi A4 privé of zakelijk gebruikt.

Direct benieuwd naar de hoogte van de premie? Maak snel een onafhankelijke vergelijking en ga ervan door met de scherpste deal op de markt.

Populaire verzekeraars voor een Audi

De Audi A4 is een van de meest populaire Audi’s in Nederland, maar welke verzekeraars worden er nou het meest gebruikt door de bestuurders van Audi’s in Nederland? Dat is een goede vraag! Wij hebben de vijf meest gebruikte verzekeraars met betrekking tot een Audi A4 verzekering voor jou op een rijtje gezet.

Het wil natuurlijk niet zeggen dat de populairste verzekeraars ook daadwerkelijk de meeste voordeligste autoverzekeringen aanbieden. Wij gaan verder in dit artikel meer informatie geven met betrekking tot het vinden van de voordeligste Audi A4 verzekering. De volgende verzekeraars zijn het populairst onder de Audi bestuurders in Nederland:

 • FBTO
 • Inshared
 • Allianz Direct
 • Centraal Beheer
 • Allsecur

Benieuwd naar de Audi A6 verzekering en de nodige verschillen? Neem snel een kijkje of kies direct voor het vergelijken van alle aanbieders op de markt.

Hoe vind ik de voordeligste verzekering voor mij Audi A4?

Je weet nu welke verzekeraars het populairst zijn onder de Audi bestuurders in Nederland. Zoals eerder benoemd wil dit nog niet zeggen dat deze verzekeraars ook de voordeligste verzekeringen aanbieden. Maar hoe vind je nou de voordeligste verzekeraar voor jou Audi A4 verzekering?

Dat kan heel gemakkelijk en snel door gebruik te maken van de vergelijker op onze site. Zo krijg je een mooi overzicht met de verschillende verzekeraars en de diverse premies die hier bij horen.

Je kunt de resultaten van de verschillende verzekeraars en de prijzen die hier bij vervolgens op prijsvolgorde zetten, zo kun je uiteindelijk makkelijk en snel zien welke verzekeraar de laagste premie heeft. Maak nu een vergelijking op onze site, jou Audi A4 verzekering hoeft niet langer te wachten!

Audi A4 verzekering vergelijken in 2023!

Laatst geupdatet op 24/08/2020