Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

ANWB camera verzekering

door | 13 jan, 2023 | Camera verzekering, Verzekeringen

anwb cameraverzekering

De ANWB (Algemene Nederlandse Wielrijdersbond) is de grootste automobilistenorganisatie van Nederland. Opgericht in 1883, is de ANWB uitgegroeid tot een betrouwbare bron van informatie en hulp voor automobilisten in het hele land. De organisatie biedt leden toegang tot wegenkaarten, reisgidsen, autokeuring faciliteiten, juridisch advies en nog veel meer diensten.

De ANWB organiseert ook een aantal evenementen voor autoliefhebbers en geeft verschillende tijdschriften uit over autogerelateerde onderwerpen. Daarnaast kunnen leden profiteren van kortingen op autoverzekeringen, brandstof, hotels en andere producten die zij tijdens hun reizen nodig kunnen hebben. De ANWB is de ultieme bron voor de Nederlandse automobilist en heeft nu ook mogelijkheden om te kiezen uit verschillende soorten camera verzekeringen.

Hiervoor ben je verzekerd

 • Valschade
 • Stootschade
 • Ongevalschade
 • Waterschade
 • Defecten na de garantie
 • Schade door brand of bliksem
 • Schade door overspanning
 • Schade door dieren
 • Schade door eigen schuld
 • Andere externe oorzaken
 • Diefstal / Beroving (Optioneel)

Ja, ik wil de best passende cameraverzekering

Wat zijn de voordelen van een ANWB camera verzekering?

De ANWB-cameraverzekering biedt fotografen vele voordelen. Met deze verzekering beschermt u uw apparatuur tegen diefstal en schade en krijgt u een aanvullende dekking voor professionele apparatuur. U kunt ook een claim indienen zonder eigen risico te betalen als er iets met uw apparatuur gebeurt of als u deze na een incident moet repareren.

Daarnaast biedt de ANWB-cameraverzekering een wereldwijde dekking. Dit betekent dat eventuele schade tijdens reizen of internationale evenementen gedekt is. Ook kun je een aanvullende dekking afsluiten voor je waardevolle lenzen en accessoires in geval van diefstal of schade onderweg.

Camera verzekeren met een aparte cameraverzekering

Je kunt ook een camera verzekeren met een aparte verzekering die speciaal is ingericht voor fotografen, daarnaast kun je ook als particulier je dure camera’s verzekeren met een speciale polis.

Camera verzekeren met ANWB inboedelverzekering

Je kunt meerdere camera’s en lenzen tegelijk verzekeren, krijgt korting op de premiekosten en hebt toegang tot een 24/7 schadeservice bij schade of diefstal. Met de inboedelverzekering van de ANWB kunnen fotografen zich veilig voelen met hun apparatuur, waar ze ook naartoe gaan!

Camera verzekeren met ANWB woonverzekering

De woonhuisverzekering van de ANWB biedt ook dekking voor fotografen. Je verzekert je camera en toebehoren eenvoudig op één polis, met als bijkomend voordeel een extra dekking voor dure apparatuur zoals lenzen en statieven. De ANWB woonhuisverzekering zorgt voor gemoedsrust als u van huis bent, zodat u zich kunt richten op het maken van de perfecte foto’s!

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Veel gestelde vragen

Waarom een ANWB camera verzekering afsluiten?

Een ANWB camera verzekering biedt een goede dekking tegen schade en diefstal van uw camera en/of fotografische apparatuur. Dit is van belang omdat dit type apparatuur vaak erg kostbaar is en het vervelend kan zijn als deze beschadigd raakt of gestolen wordt.

Daarnaast biedt de verzekering ook dekking voor verschillende soorten kosten, zoals de kosten voor een vervangende camera of het vervangen van lensfilters. Met een ANWB camera verzekering bent u verzekerd van een goede vergoeding voor schade aan of diefstal van uw camera en/of fotografische apparatuur.

Waar kun je de ANWB cameraverzekering vergelijken?

Je kunt op onze website alle ervaringen en informatie over de ANWB camera verzekering vergelijken. We hebben een overzicht van alleervaringen die mensen met deze verzekering hebben gehad, evenals informatie over de voorwaarden en de kosten. Ook kun je op onze website de verschillende aanbieders vergelijken om er zo voor te zorgen dat je de beste verzekering voor jouw situatie krijgt.

Waar kun je contact opnemen met ANWB?

Je kunt contact opnemen met de ANWB via de website, telefoon (0900-8844) of via de livechat op de website.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 08/02/2023

Cameraverzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 75,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

7,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

8,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Kies de beste camera verzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope camera verzekering.