Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Interpolis camera verzekering

door | 14 jan, 2023 | Camera verzekering, Verzekeringen

interpolis cameraverzekering

Interpolis is een verzekeraar uit Nederland, ontworpen om het mensen gemakkelijk te maken hun verzekeringspolissen te laten kopen, te beheren en te optimaliseren. Het biedt klanten een reeks functies die hen helpen de beste dekking te vinden tegen de laagst mogelijke prijs. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld meerdere maatschappijen tegelijk vergelijken, geld besparen door polissen te bundelen

Wat zijn de voordelen van een Interpolis camera verzekering?

De cameraverzekering van Interpolis biedt verschillende dekkingsmogelijkheden om fotografen en hun investeringen te beschermen. Ten eerste biedt de verzekering dekking voor alle soorten camera’s, lenzen, flitsers en andere apparatuur tegen schade en diefstal. Dit betekent dat ongeacht het type fotografie dat u maakt – of het nu gaat om landschaps-, portret- of trouwfotografie. Wil je daar eerst meer informatie over lezen? Bekijk dan alles over een camera verzekeren in 2023.

Ja, ik wil de best passende cameraverzekering

Camera verzekeren met Interpolis BuitenDeDeur verzekering

Als jij een camera gaat verzekeren met het Interpolis BuitenDeDeur pakket bepaal je zelf het verzekerde bedrag. Je spullen zijn standaard voor € 3.000,- verzekerd en het is mogelijk om het bedrag nog te verhogen.

Als je een camera verzekering van Interpolis afsluit heb je bij elke schade een eigen risico van € 100,- per gebeurtenis. Camera apparatuur valt onder de categorie diefstalgevoelige spullen, daar gelden wel een aantal voorwaarden voor zoals:

  • Houd de spullen vast of binnen direct handbereik en zie ze direct.
  • Laat spullen niet langer dan 1 dag achter in een (gemeenschappelijke) ruimte die goed op slot is.
  • Laat spullen niet langer dan 1 dag achter in een afgesloten kast als de (gemeenschappelijke) ruimte niet goed op slot kan.

Camera verzekeren met Interpolis Kostbaarhedenverzekering

Als je een fotograaf bent, of een dure camera hebt aangeschaft moet je jezelf goed verzekeren. Door te kiezen voor de Interpolis cameraverzekering verzeker je jouw diefstalgevoelige inboedel uitgebreid tegen schade door onder meer inbraak, brand, water en storm.

Bewaar het aankoopbewijs of taxatierapport van je camera

Als u de werkelijke waarde van uw sieraden, kunst, muziekinstrumenten en foto- en filmapparatuur wilt kunnen bepalen in geval van een ongelukkige gebeurtenis, waaronder schade, is een bewijs van aankoop essentieel. Taxatierapporten kunnen u ook helpen begrijpen hoeveel antieke vazen of erfstukken waard zijn; deze taxaties vervallen echter na 6 jaar, dus als u een gegarandeerde dekking voor een langere periode nodig hebt, zorg er dan voor dat u ze op tijd opnieuw laat taxeren.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Veel gestelde vragen

Waarom een Interpolis camera verzekering afsluiten?

Een Interpolis camera verzekering biedt financiële bescherming in geval van schade, diefstal of beschadiging van een camera of andere fotografie-accessoires. Het maakt het mogelijk om de kosten van reparatie of vervanging te dekken, wat een grote financiële zorg uit de weg kan nemen als er iets gebeurt met de camera.

Waar kun je de Interpolis cameraverzekering vergelijken?

Je kunt op onze website alleervaringen en informatie over de Interpolis camera verzekering vergelijken. We hebben een overzicht van alleervaringen die mensen met deze verzekering hebben gehad, evenals informatie over de voorwaarden en de kosten. Ook kun je op onze website de verschillende aanbieders vergelijken om er zo voor te zorgen dat je de beste verzekering voor jouw situatie krijgt.

Waar kun je contact opnemen met Interpolis?

Je kunt contact opnemen met Interpolis via telefoonnummer 088-2233666 of via e-mail info@interpolis.nl. Daarnaast kunt u ook terecht in een van de Interpolis locaties in Nederland.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 08/02/2023

Cameraverzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 75,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

7,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

8,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Kies de beste camera verzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope camera verzekering.