Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Mediamarkt camera verzekering

door | 20 jan, 2023 | Camera verzekering, Verzekeringen

mediamarkt cameraverzekering

MediaMarkt camera verzekering biedt vandaag de dag veel mensen een kans om hun camera’s in goede handen te weten. In dit artikel gaan we dieper in op wat een MediaMarkt camera verzekering precies is, waarom het zo belangrijk is, en hoe je er van kunt profiteren.

De camera verzekering van MediaMarkt biedt uitgebreide dekking voor een breed scala aan camera’s, zowel digitale als analoog. Met de verzekering ben je verzekerd tegen diefstal en schade door water, vocht, vallen en stoten. Wil je eerst alle opties bekijken? Dan raden we je aan om te beginnen met een camera verzekering vergelijken in 2023.

Waarom de MediaMarkt camera verzekering?

Het is belangrijk om je dure camera’s en accessoires te verzekeren omdat die vaak veel geld waard zijn. Als je camera of accessoires worden gestolen, beschadigd of kapot gaan, kan het duur zijn om ze te vervangen. Met de MediaMarkt camera verzekering ben je beschermd tegen financiële schade als gevolg van onverwachte, onvermijdbare gebeurtenissen. Bovendien zijn er nog meer voordelen waar je van kunt profiteren met cameraverzekering van MediaMarkt, namelijk:

 • Extra bescherming op je product
 • Snelheid, transparantie én alles eenvoudig geregeld
 • Reparatie via erkende bedrijven
 • Al vanaf € 3,39 per maand
 • Geen eigen risico

Ja, ik wil de best passende cameraverzekering

Wat is verzekerd?

Als je kiest voor de camera verzekering van MediaMarkt kun je profiteren van een uitgebreide dekking. De volgende schades aan jouw camera zijn namelijk standaard verzekerd:

 • Dekking tegen valschade, stootschade, waterschade en vochtschade
 • Dekking tegen diefstal en beroving buiten je woonhuis
 • Accessoires meeverzekerd (tot max € 50,-)
 • Wereldwijde dekking bij onopzettelijke schade

Wat is niet verzekerd?

In de meeste gevallen heb je vanuit de MediaMarkt camera verzekering recht op een vergoeding voor schade. Echter zijn er ook uitzonderingen, waaronder:

 • Schade is met opzet aangericht
 • Camera is onbeheerd achter gelaten bij diefstal
 • Defecten door gebrekkig werkende software
 • Gebruiksschade zoals krassen, deuken etc.

MediaMarkt camera verzekering ervaringen en reviews

Klanten die een camera verzekering bij MediaMarkt hebben afgesloten zijn over het algemeen zeer tevreden met de service die ze krijgen. Deze verzekering biedt veel voordelen, zoals wereldwijde dekking, geen eigen risico en een betaalbare premie.

Veel klanten melden zeer tevreden ervaringen te hebben met hun cameraverzekering en noemen daarbij een goede klantenservice, een eenvoudig claimproces en betrouwbare dekkingen.

Goed om te weten over de camera verzekering van MediaMarkt

De camera verzekering van MediaMarkt is ondergebracht bij verzekeringsmaatschappij Allianz, onder de categorie ‘Foto- en Filmapparatuur verzekering’. Dat wil zeggen dat je de verzekering niet direct bij MediaMarkt afsluit, maar bij Allianz.

Allianz is een erkende verzekeringsmaatschappij die bekend staat om haar ruime dekkingsmogelijkheden. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een passende dekking te vinden die aansluit op zijn/haar behoeften en budget.

Kosten van de camera verzekering van MediaMarkt

De MediaMarkt camera verzekering is verrassend betaalbaar, al vanaf €3,39 per maand. Daarmee is het een van de voordeligste manieren om je camera en accessoires te beschermen tegen diefstal, waterschade of andere onverwachte scenario’s.

Echter zullen de definitieve kosten van de MediaMarkt verzekering afhankelijk zijn van de waarde van de verzekerde items en de gewenste dekking. Als je niet zeker weet welke dekking je nodig hebt, is het raadzaam om met een expert van MediaMarkt (of eventueel Allianz) te spreken voordat je een polis afsluit.

Schade melden

Schade aan jouw camera is vervelend, maar met de camera verzekering van MediaMarkt is het eenvoudig en snel te melden. Let wel op dat je schade dient te melden bij Allianz. Gelukkig kan dit gemakkelijk via Mijn Allianz of de Allianz app.

Door duidelijke foto’s van de schade te maken en een beschrijving van wat er is gebeurd te geven, is de schadeclaim ingediend. Je kunt de status van de afhandeling van de schade altijd en overal volgen via de app of de digitale omgeving van Allianz, hierdoor heb je altijd en overal de regie over al jouw verzekeringszaken.

Contact opnemen

Als je vragen hebt over de polis van de camera verzekering kun je 7 dagen per week van 9.00 tot 17.00 contact opnemen door te bellen naar 0800 – 44 00 001. Ook is het mogelijk om je vraag te mailen naar; mediamarkt.nl@allianz.com.

Wil je graag contact opnemen om schade te melden? Dan neem je contact op met Allianz schadeverzekeringen. Hiervoor kun je bellen naar 085 – 064 41 58 op werkdagen van 9.00 tot 22.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00.

MediaMarkt camera verzekering vergelijken

Camera verzekeringen vergelijken is essentieel om ervoor te zorgen dat u de beste dekking en de meeste waarde voor jou geld krijgt. Met zoveel beschikbare verzekeringsmaatschappijen en polissen kan het moeilijk zijn om te weten welke het beste geschikt is voor jou.

Vergelijk de MediaMarkt camera verzekering bijvoorbeeld met die van andere verzekeraars. Op deze manier zie je direct welke verzekeraar jou de beste polis kan bieden tegen de beste prijs. Wacht niet te lang en vergelijk direct alle camera verzekeringen.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Veel gestelde vragen

Waarom een camera verzekeren bij Mediamarkt?

Met een camera verzekering kun je je camera en accessoires tegen schade of verlies verzekeren. Door je camera te verzekeren bij Mediamarkt heb je de zekerheid dat je altijd de juiste dekking krijgt voor je camera, ook als deze defect raakt of gestolen wordt.

Waar kun je de Mediamarkt cameraverzekering vergelijken?

Je kunt op onze website alle ervaringen en informatie over de Mediamarkt camera verzekering vergelijken. We hebben een overzicht van alle ervaringen die mensen met deze verzekering hebben gehad, evenals informatie over de voorwaarden en de kosten. Ook kun je op onze website de verschillende aanbieders vergelijken om er zo voor te zorgen dat je de beste verzekering voor jouw situatie krijgt.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 08/02/2023

Cameraverzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 75,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

7,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

8,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Kies de beste camera verzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope camera verzekering.