Selecteer een pagina

★★★★: 8,8/10

Klaverblad Kostbaarhedenverzekering

door | 17 jan, 2023 | Kostbaarhedenverzekering, Verzekeringen

kostbaarhedenverzekering klaverblad

In de huidige tijd waarin we leven, is het belangrijker dan ooit om onze waardevolle eigendommen te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen zoals diefstal of verlies.

Een van de meest effectieve manieren om onze kostbare bezittingen te beschermen, is door middel van een kostbaarhedenverzekering. Een van de meest populaire verzekeringen op dit gebied is de Klaverblad kostbaarhedenverzekering.

In dit artikel zullen we dieper ingaan op de dekking en voordelen van deze verzekering en hoe je er zeker van kunt zijn dat jouw waardevolle eigendommen veilig zijn met Klaverblad. Wil je eerst meer weten? Begin dan met de kostbaarhedenverzekering vergelijken in 2023.

Waarom kiezen voor de Klaverblad kostbaarhedenverzekering?

De kostbaarhedenverzekering van Klaverblad biedt uitgebreide dekking voor een groot aantal waardevolle voorwerpen zoals juwelen, kunst, antiek en verzamelobjecten. Naast bescherming tegen diefstal of verlies, dekt de verzekering ook schade door brand, overstroming, vandalisme en meer.

Bovendien biedt Klaverblad kostbaarhedenverzekering ook dekking voor schade, verlies en diefstal van waardevolle spullen buitenshuis. Handig, aangezien we steeds vaker waardevolle eigendommen met ons meenemen. Met de kostbaarhedenverzekering van Klaverblad hoef je jezelf geen zorgen te maken over schade aan kostbare spullen door onvoorziene gebeurtenissen.

Ja, ik wil de best passende kostbaarheden verzekering

Goed om te weten over de kostbaarhedenverzekering van Klaverblad

Het is goed om te weten dat je de kostbaarhedenverzekering van Klaverblad alleen kunt afsluiten in combinatie met de inboedelverzekering. Dat wil zeggen dat het niet mogelijk is om de kostbaarhedenverzekering los af te sluiten. Kom je er na een tijdje achter dat je de kostbaarhedenverzekering niet meer nodig hebt, dan kun je deze bij Klaverblad dagelijks opzeggen

Wat is verzekerd?

De Klaverblad kostbaarhedenverzekering biedt uitgebreide dekking voor een breed scala aan waardevolle voorwerpen, waaronder juwelen, kunst, antiek en verzamelobjecten. De dekking omvat bescherming tegen diefstal of verlies alsmede schade door brand, overstroming, vandalisme en meer.

Het grote voordeel van de aanvullende kostbaarhedenverzekering is dat jouw waardevolle spullen niet alleen in jouw woning verzekerd zijn, maar ook buitenshuis. Het is daarmee een mooie aanvulling op de inboedelverzekering.

Wat is niet verzekerd?

Veel wordt verzekerd vanuit de kostbaarhedenverzekering van Klaverblad. Echter gelden er ook een aantal uitzonderingen:

 • Schade door atoomkernreacties, molest, aardbeving en vulkaanuitbarsting;
 • Schade door overstroming. Deze uitsluiting geldt niet voor schade door brand of ontploffing;
 • Schade doordat je expres iets doet dat in strijd is met de wet;
 • Schade doordat je expres iets niet doet terwijl je dat volgens de wet wel moet doen;
 • Schade die het gevolg is van opzettelijk of zeer onvoorzichtig handelen;
 • Schade door kortsluiting, overbelasting, zelfverhitting en stroomlekkage.

Verzekerd bedrag

Kostbare spullen zijn met de inboedelverzekering standaard verzekerd tegen diefstal. In geval van de Budget dekking tot een bedrag van € 2.000,- en in geval van de Royaal dekking tot € 6.000,-

Hierbij heb je de mogelijkheid om het verzekerde bedrag tijdens het afsluiten van de verzekering te verhogen, mits je kiest voor de Royaal dekking. Je kunt dan kiezen voor een verzekerd bedrag van maximaal € 6.000,- of meer dan € 6.000,-.

Klaverblad kostbaarhedenverzekering ervaringen en reviews

Om een accuraat beeld van Klaverblad te krijgen, hebben we ervoor gekozen de klanten rechtstreeks te horen. We begonnen met het verzamelen van hun individuele verhalen en kregen zo een duidelijk beeld van hoe zij Klaverblad beoordelen.

Na een grondig klantenonderzoek waarbij zowel de product tevredenheid als de kwaliteit van de dienstverlening werd geïnspecteerd, bleek dat de meerderheid tevreden was met hun algemene ervaring. Er waren slechts enkele gevallen van ontevredenheid.

Klaverblad is een bekende naam in Nederland die zich blijft onderscheiden van de concurrentie met hun vooruitstrevende online aanwezigheid, geoptimaliseerd voor klantenservice. Hun vooruitstrevende houding zorgt ervoor dat Klaverblad aan de top van hun branche staat!

Klanten van Klaverblad zijn voortdurend verrast door het eenvoudige, snelle proces van het indienen en volgen van hun claims. Nog indrukwekkender is de snelle reactie van de klantenservice op al hun vragen!

Wat kost de kostbaarhedenverzekering van Klaverblad?

Het is onmogelijk een exacte prijs te berekenen voor de Klaverblad Kostbaarhedenverzekering, omdat de prijs wordt bepaald door verschillende elementen. Het bedrag dat je kiest om te verzekeren, het eventuele eigen risico en de toegevoegde extra modules zijn allemaal factoren die de kosten van de verzekering beïnvloeden.

Bij het afsluiten van de kostbaarhedenverzekering van Klaverblad is een combinatie met een inboedelverzekering verplicht. Merk op dat uw keuze voor een basisdekking of een allrisk dekking de totale kosten van de polis per maand beïnvloedt.

Hoe moet ik schade melden?

Bij klaverblad is het zeer eenvoudig om schade te melden. Dit doe je namelijk gemakkelijk online door het schadeformulier in te vullen. Hierbij kun je heel erg specifiek schade melden, aangezien je zorgvuldig kunt kiezen in welke categorie de schade valt. Na het invullen van het schadeformulier word er zo snel mogelijk contact met jou opgenomen.

Ben je echter verzekerd via een verzekeringsadviseur? Dan neem je contact met hem/haar op. Vervolgens zal jouw adviseur de schade melden bij Klaverblad zodat je hier zelf niets voor hoeft te doen.

Contact opnemen met Klaverblad

Contact opnemen met Klaverblad kan op diverse manieren. De meest voordehand liggende manier is door te bellen met de klantenservice. Je kunt ze voor zaken omtrent de inboedel- en kostbaarhedenverzekering bereiken via 079 – 3 204 549 op werkdagen van 8:30 uur tot 18:00 uur.

Is er een noodgeval waarbij spoed nodig is? Neem dan contact op met de alarmcentrale. Zij zijn 24/7 bereikbaar op +31 (0) 79 – 3 204 704 en helpen je graag verder in geval van nood.

 • Postadres: Postbus 3012, 2700 KV Zoetermeer
 • Bezoek- en vestigingsadres: Afrikaweg 2, 2713 AW Zoetermeer
 • Vergunningnummer AFM: 12000473
 • KvK-nummer: 27257951
 • Btw-nummer: 8118.52.271 B01

Klaverblad kostbaarhedenverzekering vergelijken

De kostbaarhedenverzekering van Klaverblad is de ideale keuze voor een uitgebreide dekking met flexibele opties en volledige waarde van de gedekte voorwerpen. Bovendien kunnen klanten genieten van alle gemak bij het melden van claims, het indienen ervan en het op de hoogte blijven van het afwikkelingsproces.

Om ervoor te zorgen dat je het meeste voor jouw geld krijgt, is het essentieel om verschillende verzekeraars te vergelijken en er een te kiezen die bij jouw behoeften past. Een goede manier om dit te doen is onze handige vergelijker.

Maar voordat je een beslissing neemt, moet je rekening houden met het verzekerde bedrag, het eigen risico en de extra aangeboden modules van elke verzekeraar, want deze kunnen per bedrijf verschillen!

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Veel gestelde vragen

Wat dekt de Klaverblad kostbaarhedenverzekering?

De kostbaarhedenverzekering van Klaverblad dekt voorwerpen zoals juwelen, horloges, camera’s en andere kleine elektronica. De dekking omvat ook schade door diefstal of poging tot diefstal, brand, storm- en waterschade.

Kan ik een losse kostbaarhedenverzekering bij Klaverblad afsluiten?

Nee, het is niet mogelijk om een losse kostbaarhedenverzekering van Klaverblad af te sluiten. Je kunt deze verzekering alleen afsluiten in combinatie met de inboedelverzekering van Klaverblad. Het maakt echter niet uit of je kiest voor de Budget- of Royaal dekking.

Welke schades worden niet vergoed vanuit de Klaverblad kostbaarhedenverzekering?

De Klaverblad Kostbaarhedenverzekering dekt geen schade door slijtage, opzet van de verzekerde, nalatigheid of schade waarvoor u door een derde wordt vergoed. Ook is er geen dekking voor zakelijke activiteiten die verband houden met de verzekerde voorwerpen.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 11/02/2023

Kostbaarhedenverzekering vergelijken

buitenshuisverzekering vergelijken

Waardering

★.★★★★ 

8.5 / 10

Eigen Risico

€ 150,-

Maximaal verzekerd bedrag

€ 15.000,-

Maandelijkse premie

€ 6,05

Wereldwijde dekking

Gedekt tegen schade, diefstal en verlies

Meest klantgerichte verzekeraar in 2018

buitenshuisverzekering

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Eigen Risico

€ 100,-

Maximaal verzekerd bedrag

€ 3.000,-

Maandelijkse premie

€ 6,24

Geen wereldwijde dekking

Waardevolle spullen van het hele gezin verzekerd

Gedekt tegen schade, diefstal en verlies

kostbaarheden verzekering

Waardering

★★★★★ 

7.5 / 10

Eigen Risico

 • 150,- (eerste schade uitgesloten)

Maximaal verzekerd bedrag

€ 2.500,-

Maandelijkse premie

€ 6,34

✓ Complete dekking van de tablet

Snelle schadeafwikkeling

Geen wereldwijde dekking

kostbaarheden buitenshuisverzekering

Waardering

★★★★★ 

7 / 10

Eigen Risico

€ 50,-

Hoogte verzekerde bedrag

Maximaal € 15.000,-

Maandelijkse premie

€ 15,29

 Geen dekking voor verlies

Dekking voor het hele gezin

Wereldwijd verzekerd

Goedkoopste optie

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

17,54

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

18,39

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

18,64

Per maand

Kies de beste kostbaarhedenverzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope kostbaarhedenverzekering.