Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

ING laptop verzekering

door | 26 jan, 2023 | Laptop verzekering, Verzekeringen

laptop verzekering ing

Ben je op zoek naar een laptop verzekering? Hoewel er geen specifieke ING laptop verzekering beschikbaar is, zijn er toch voldoende mogelijkheden om jouw laptop te verzekeren. Of het nu gaat om een Macbook, Chromebook of Windows-laptop, je kunt een dekking vinden die past bij jouw behoeften en budget.

In dit artikel bekijken we de verschillende soorten dekkingen die beschikbaar zijn en hoe ze werken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke laptop verzekering van ING het beste bij je past.

Ja, ik wil de best passende laptopverzekering

Waarom kiezen voor de ING laptop verzekering?

Met de vooruitgang van de technologie en de toenemende vraag naar laptops is het belangrijk om onze waardevolle apparaten te beschermen tegen onopzettelijke schade, verlies of diefstal.

Een laptop verzekering biedt financiële bescherming en gemoedsrust voor wie voor zijn werk of vrije tijd op zijn laptop vertrouwt. Met de laptop verzekering van ING kun je een polis kiezen die het beste bij jouw behoeften past en biedt een reeks voordelen.

De verschillende polissen bieden dekking voor de kosten van reparaties of als je de pech hebt dat jouw laptop wordt gestolen, worden er kosten vergoed. Er is echter geen polis waarmee je specifiek een laptop kan verzekeren, maar er zijn wel andere mogelijkheden.

Dekkingen

ING biedt verschillende dekkingen waarmee je een laptop kan verzekeren, zodat je gerust kunt zijn in geval van diefstal, verlies of schade. Met opties variërend van basisdekking tot uitgebreide bescherming, kun je een polis vinden die aansluit werkt op jouw specifieke behoeften en budget.

Laptop verzekeren met de inboedelverzekering

Een inboedelverzekering van ING biedt een uitgebreide dekking voor jouw bezittingen, waaronder laptops. Met een basis inboedelverzekering is jouw laptop gedekt tegen schade door brand, water, blikseminslag en diefstal. Dit type polis biedt ook dekking voor veel andere zaken in jouw woning, zoals meubels, kleding en elektrische apparaten.

Als je kiest voor de Allrisk inboedelverzekering van ING, is jouw laptop nog beter verzekerd. Deze dekking strekt zich uit tot accidentele schade zoals het per ongeluk laten vallen van jouw laptop, het morsen van een vloeistof erop of elk ander onvoorzien incident.

Aanvullende kostbaarhedenverzekering

De kostbaarhedenverzekering is een aanvulling op de basis- en allrisk inboedelverzekeringen van ING. Deze verzekering biedt extra dekking voor zaken als sieraden, computers en audiovisuele apparatuur, waaronder laptops.

De kostbaarhedenverzekering zorgt voor een hogere dekking bij diefstal. Een groot verschil is echter dat je met de kostbaarhedenverzekering ook verzekerd bent voor schade, verlies en diefstal buitenshuis.

ING laptop verzekering ervaringen en reviews

Veel klanten zijn zeer tevreden over de laptop verzekeringen van ING. Ze waarderen de uitgebreide dekking die ING biedt en de flexibiliteit die ze hebben bij het kiezen van het juiste plan voor hun behoeften.

Klanten melden dat ze gemakkelijk het beste dekkingsniveau voor hun laptop en andere bezittingen kunnen kiezen, afhankelijk van hun budget en eisen.

Klanten melden dat zij snel worden vergoed en de hulp krijgen die zij nodig hebben bij schade, verlies of diefstal. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare manier om jouw laptop te verzekeren, is de ING laptop verzekering zeker het overwegen waard.

Kosten van een ING laptop verzekering

De kosten van een ING laptop verzekering worden doorgaans bepaald door het gewenste dekkingsbedrag, de gekozen dekking en het eigen risico van de polis.

Een basisdekking kan bijvoorbeeld voordeliger zijn dan een uitgebreide dekking, maar biedt in bepaalde situaties onvoldoende bescherming voor laptops.

Om deze reden is het lastig om concreet te zeggen wat de kosten zijn van een verzekering voor jouw laptop bij ING. Als je direct wilt weten wat het kost om jouw laptop te verzekeren raden we je aan om eerst verschillende aanbieders te vergelijken en vervolgens een premieberekening te maken.

Hoe moet ik schade melden?

In geval van schade door een ongeval moeten klanten informatie verstrekken zoals het model- en serienummer van de laptop, evenals een beschrijving van de schade. Als de schade geen noodgeval is, moeten klanten de schade online melden. Op deze manier word je het snelst geholpen.

Schade melden kan eenvoudig via Mijn ING waar je een schadeclaim kunt indienen. Hierbij is het essentieel om goede foto’s te uploaden en duidelijke omschrijving te geven van de schade en hoe deze is ontstaan. Vervolgens kun je de status van de claim altijd en overal volgen via Mijn ING.

Contact opnemen met ING

Klanten kunnen contact opnemen met ING via telefoon, post of een bezoek aan hun fysieke adres.

Als je ING op werkdagen wilt bereiken, kun je bellen van 8.30 tot 19.00 uur, met verlengde openingstijden op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur, op het volgende nummer; 020 22 888 88.

In geval van nood kun je altijd contact opnemen met de alarmcentrale. De alarmcentrale is 24/7 te bereiken door te bellen naar +31 70 51 30 090. Dit is de gemakkelijkste en meest directe manier om contact op te nemen in spoedgevallen.

  • Postbus: ING, Postbus 1800, 1000 BV Amsterdam
  • Bezoekadres: Weena 505, 3013 AL Rotterdam

ING laptop verzekering vergelijken

Bij het zoeken naar een laptop verzekering is het essentieel dat je de beste dekking krijgt tegen een betaalbare prijs. ING biedt verschillende dekkingen waarmee je jouw laptop kunt verzekeren. Als je de tarieven en voordelen vergelijkt, zal je zien dat zij een goede dekking bieden met een uitstekende klantenservice.

We begrijpen dat elke klant unieke dekking behoeften en persoonlijke omstandigheden heeft, dus daarom biedt ING een verscheidenheid aan scherp geprijsde opties om ervoor te zorgen dat klanten het meeste uit hun geld halen.

Om ervoor te zorgen dat je een laptopverzekering krijgt die speciaal voor jou op maat is gemaakt, kun je het beste verschillende aanbieders naast elkaar zetten en vergelijken om te onderzoeken wat voor jouw situatie de beste keuze is.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Veel gestelde vragen

Is een laptop verzekeren bij ING duur?

Het is niet mogelijk om een laptop bij ING te verzekeren. ING biedt tegenwoordig alleen verzekeringen voor auto’s, motorfietsen, caravan’s, boten, reizen en gezondheid. Als u een laptopverzekering zoekt, kunt u het beste contact opnemen met een andere verzekeringsmaatschappij.

Waar kan ik mijn laptop beter verzekeren als bij ING?

Er zijn veel verzekeraars die laptops verzekeren. Sommige van de meest voorkomende zijn Allianz, ABN AMRO, Univé, Centraal Beheer, Interpolis, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden. Je kunt bij ons alle aanbieders online vergelijken om de beste verzekeraar voor uw laptop te vinden.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 11/02/2023

Laptop verzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 75,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

8,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

10,99

Per maand

Kies de beste laptop verzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope laptop verzekering.