Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Microsoft Surface laptop verzekering

door | 14 jan, 2023 | Laptop verzekering, Verzekeringen

microsoft surface laptop verzekering

Jouw Microsoft Surface laptop beschermen tegen onopzettelijke schade kan een gedoe zijn, maar met de juiste laptop verzekering kun je gerust zijn in de wetenschap dat je apparaat veilig is wanneer schade of een ongelukje zich voordoet. Om deze reden laten steeds meer mensen hun laptop verzekeren.

Een Microsoft Surface-laptopverzekering dekt alle soorten onverwachte incidenten zoals gemorste vloeistof, gebarsten schermen en andere hardware problemen die zich zonder waarschuwing kunnen voordoen. Met dekking voor zowel apparaten die binnen als buiten de garantie vallen, kun je gerust zijn als zich problemen voordoen.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de Microsoft Surface te verzekeren

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun Microsoft Surface laptop te verzekeren. Niet gek naar onze mening want steeds meer mensen schaffen dit model aan.

Nieuwe modellen volgen elkaar snel op en stijgen aanzienlijk in waarde. Daar krijg je natuurlijk ook meer prestaties voor terug. Mede door de hoge aankoopwaarde van de Microsoft Surface laptops kiezen steeds meer mensen voor de Microsoft Surface verzekering.

Laat het verzekeren van jouw Microsoft Surface niet ontmoedigend zijn! Je hoeft alleen maar deze eenvoudige stappen te volgen en je weet in een mum van tijd wat de actuele premies zijn:

  • Ga voor jezelf na welke dekking je wilt hebben
  • Bekijk dekkingen & premies van aanbieders in de vergelijker
  • Vergelijk Microsoft Surface verzekeringen en kies een scherpe premie

Ja, ik wil de best passende laptopverzekering

Waarom een Microsoft Surface laptopverzekering afsluiten?

De Microsoft Surface verzekeren is niet voor iedereen even nuttig. Echter kan het net zo goed wel nuttig zijn. We kunnen je eigenlijk geen eenduidig antwoord geven op de vraag of je jouw Microsoft Surface moet verzekeren. Wil je bijvoorbeeld wereldwijde dekking hebben of is een scherpe premie alleen belangrijk voor je? Zo zie je al direct dat het kiezen sterk afhangt van je persoonlijke situatie.

We raden dus aan om je persoonlijke situatie goed onder de loep te nemen voordat je definitief een dekking kiest. Werk je bijvoorbeeld vaak buitenshuis of op een werkplek waar vochtschade sneller kan optreden? Houdt hier dan rekening mee tijdens je keus. Bekijk ook direct de mogelijkheden van een MacBook verzekeren.

Microsoft Surface verzekeren met een specifieke verzekering

Om jezelf te beschermen tegen onverwachte omstandigheden is het verstandig om een van de Microsoft Surface-verzekeringen met All Risk-dekking voor jouw Microsoft Surface af te sluiten, vooral als je vaak onderweg bent. Deze polis die is ingericht speciaal voor dit model biedt wereldwijde bescherming en kan alle soorten schade dekken die zich kunnen voordoen, evenals andere waardevolle voorwerpen zoals laptops.

Microsoft Surface verzekeren met de kostbaarhedenverzekering

Als je niet tevreden bent met je reguliere inboedelverzekering, overweeg dan om de aanvullende kostbaarhedenverzekering toe te voegen. Het is perfect voor degenen die geen apart Microsoft Surface polis willen aanschaffen!

Als je bescherming zoekt voor waardevolle voorwerpen, zoals de Microsoft Surface-laptop, dan is deze verzekering perfect geschikt. Het is vooral populair onder personen die juwelen, antiek en verzamelingen willen verzekeren, maar het kan ook worden gebruikt om dekking te krijgen voor een verscheidenheid aan andere objecten zoals de Microsoft Surface!

Microsoft Surface verzekeren via de inboedelverzekering

Je hebt waarschijnlijk al een vorm van dekking voor eventuele schade aan je Microsoft Surface via de inboedelverzekering. Voordat je een verzekering speciaal voor dit apparaat aanschaft, bekijk dan eerst de details van jouw inboedelverzekering.

Helaas biedt een traditionele inboedelverzekering alleen bescherming voor schade in huis. Dit betekent dat eventuele schade buiten de woning niet is verzekerd, wat niet goed kan uitpakken als je bedenkt dat de meesten van ons hun laptop bijna overal mee naartoe nemen! Voornamelijk is het verzekeren laptop student een verstandige keuze.

Laptop verzekeringen vergelijken

Ben je nou benieuwd welke laptop verzekering het beste is voor jouw Microsoft Surface? Wacht dan niet langer en vergelijk de premie en dekking van verschillende aanbieders. Bij het vergelijken van Microsoft Surface laptop verzekeringen kun je alle details in één overzicht bekijken en zelf een weloverwogen beslissing nemen! Neem snel een kijkje naar onze vergelijker.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Veel gestelde vragen

Hoe moet ik schade aan mijn Microsoft Surface melden?

Als je schade aan je Microsoft Surface moet melden, kan het proces een beetje frustrerend zijn. Gelukkig maken de meeste providers het vrij eenvoudig om een claim in te dienen en jouw schade vergoed te krijgen. In veel gevallen kun je dit zelfs online doen. Volg gewoon de instructies op de website van jouw provider en geef alle gevraagde informatie zoals serienummers en meegeleverde foto’s.

Wat kost een Microsoft Surface verzekering?

Hoeveel je betaalt voor een Microsoft Surface laptopverzekering hangt af van de dekking en de provider. Om het meeste eruit te halen, vergelijk je meerdere offertes om ervoor te zorgen dat je de juiste vindt die bij je behoeften en budget past. Over het algemeen kan een laptopverzekering € 2 tot € 20 per maand kosten, afhankelijk van de dekking.

Is diefstal ook verzekerd met een Microsoft Surface verzekering?

Ja, diefstal wordt meestal gedekt door laptopverzekeringen. Houd er echter rekening mee dat er vaak enkele beperkingen of eigen risico’s aan deze dekking verbonden zijn. Het is het beste om de polisvoorwaarden zorgvuldig te lezen voordat je een beslissing neemt en te overwegen of je al dan niet extra bescherming tegen diefstal nodig hebt.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 21/02/2023

Laptop verzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 75,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

8,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

10,99

Per maand

Kies de beste laptop verzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope laptop verzekering.