Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

OHRA laptop verzekering

door | 23 jan, 2023 | Laptop verzekering, Verzekeringen

laptop verzekering ohra

Met de OHRA laptop verzekering is jouw laptop verzekerd tegen schade, zoals bijvoorbeeld val- en waterschade. Ook biedt de verzekering dekking voor diefstal van de laptop. Echter is er geen specifieke OHRA laptop verzekering, maar er zijn wel diverse mogelijkheden om jouw laptop bij OHRA te verzekeren.

Bijvoorbeeld door middel van de inboedelverzekering, buitenshuisverzekering of zakelijke laptop- en tabletverzekering. Hoe het precies zit met de dekking en de kosten vertellen we je op deze pagina, wil je eerst alles lezen over verschillende aanbieders? Lees dan onze pagina over laptop verzekeren in 2023.

Waarom de OHRA laptop verzekering?

We maken allemaal steeds meer gebruik van onze laptops. Daarom is het belangrijk dat je de laptop goed verzekerd. Met een OHRA laptop verzekering ben je verzekerd tegen de meest voorkomende schade zoals val- en waterschade, maar ook diefstal.

Zoals gezegd kun je geen specifieke OHRA laptop verzekering afsluiten. Wel is het mogelijk om je laptop onder de inboedelverzekering of buitenshuisverzekering te verzekeren. Op deze manier is jouw laptop alsnog verzekerd tegen schade en diefstal. Een andere optie is de zakelijke laptop- en tabletverzekering voor ZZP’ers.

Ja, ik wil de best passende laptopverzekering

Dekkingen

Bij OHRA kun je op verschillende manieren jouw laptop verzekeren. Maar niet elke verzekering is hetzelfde en biedt dezelfde dekking. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen kun je door middel van de volgende dekkingen jouw laptop verzekeren bij OHRA.

Laptop verzekeren met een inboedelverzekering

Het is heel eenvoudig. Inboedel is alle spullen die geen deel uitmaken van de constructie van je huis, zoals kasten en televisies, maar ook kleding en laptops. Voor de inboedelverzekering bij OHRA kun je kiezen uit twee verschillende dekkingen – Basis of All-Risk.

Met de basisdekking zijn al jouw losse spullen in de woning verzekerd tegen schade door diefstal, brand en water. Kies je voor de allriskdekking, dan zijn ook schades die ontstaan door ongelukjes verzekerd. Met de inboedelverzekering verzeker jij jouw laptop tegen allerlei schades in jouw woning.

Laptop ook buitenshuis verzekeren tegen schade

Tegenwoordig hebben we veel waardevolle spullen bij ons als we naar buiten gaan – laptops, smartphones, camera’s en sieraden. Helaas dekt de inboedelverzekering niet die dingen die buitenshuis worden meegenomen, zelfs niet in jouw eigen achtertuin!

Als je op zoek bent naar gemoedsrust als het gaat om de veiligheid en bescherming van jouw bezittingen buitenshuis, dan is OHRA’s Buitenshuisdekking er voor jou! Met dit dekkingsplan zijn al jouw waardevolle spullen in heel Nederland verzekerd tegen diefstal, verlies en schade. De buitenshuisverzekering is enkel af te sluiten in combinatie met de inboedelverzekering.

Zakelijke laptop- en tabletverzekering van OHRA

Met de laptop- en tabletverzekering ben je wereldwijd verzekerd voor materiële schade aan, diefstal en verlies van jouw laptop of tablet die je gebruikt voor het beroep of bedrijf dat op het polisblad staat. De verzekering dekt de laptop of tablet, maar ook alle bijbehorende, originele accessoires. De zakelijke laptop- en tabletverzekering van OHRA is geschikt voor ondernemers, zzp’ers en/of freelancers.

OHRA laptop verzekering ervaringen en reviews

Om een goede beoordeling te geven van OHRA, hebben we gekeken naar de meningen en ervaringen van haar klanten. Na jaren Nederland te hebben bediend en veel online te hebben gezien, heeft OHRA een welverdiende reputatie opgebouwd onder haar klanten.

Na een zorgvuldige analyse van klantbeoordelingen en feedback, blijkt dat de meeste mensen tevreden zijn over de diensten van Coolblue. Het is voor klanten een koud kunstje om claims in te dienen of te verwerken, en zij zijn verbaasd over hoe snel er antwoord wordt gegeven op vragen over deze claims.

Kosten OHRA laptop verzekering

Het is lastig om concreet te zeggen wat de laptop verzekering van OHRA kost aangezien er verschillende verzekeringen zijn waarmee je jouw laptop kunt verzekeren. Afhankelijk van de dekking en aanvullende opties die je kiest, kunnen de kosten van de polis sterk variëren.

Bij OHRA kun je echter altijd rekenen op scherpe prijzen en ze streven ernaar dat hun verzekeringen een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Je kunt bovendien profiteren van kortingen als je andere (schade)verzekeringen bij OHRA afsluit.

Hoe meld ik schade bij OHRA?

Hoewel het ongelooflijk frustrerend kan zijn als je bezittingen beschadigd raken of gestolen worden, kun je snel melding maken via Mijn OHRA of de OHRA App. Schade melden kan voor het gemak snel en eenvoudig online.

Doe je dit liever niet, geen nood! Je hebt de mogelijkheid om het telefonisch te melden of schriftelijk via het schadeformulier. Na het indienen van de schadeclaim kun je de status van schade afhandeling altijd en overal volgen in Mijn OHRA.

Contactgegevens OHRA

Contact opnemen met OHRA kan gemakkelijk per telefoon, sociale media of WhatsApp. Je kunt OHRA bellen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur op 026 – 205 23 62. Stuur je liever een berichtje via WhatsApp, stuur je vraag dan naar +31 6 20 14 06 59.

  • Postbus 40000, 6803 GA Arnhem
  • Adres: Rijksweg-West 2, 6842 BD Arnhem
  • KVK-nummer: 27023707
  • BTW-nummer: NL002302871B01
  • AFM-vergunning: 12000475

OHRA laptop verzekering vergelijken

OHRA biedt een breed scala aan verzekeringen voor diverse zaken, zodat er voor iedereen iets beschikbaar is. Met OHRA kan je het verzekeringspakket kiezen dat het beste past bij jouw specifieke wensen en budget. Hierdoor is het beschermen van wat belangrijk voor je gemakkelijker dan ooit.

Ben je benieuwd of OHRA je de beste deal kan bieden voor een laptopverzekering? Wij nodigen je uit om de aanbieders te vergelijken en te ontdekken welke verzekeraar de beste waar voor je geld biedt, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken voor de laptopverzekering.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Veel gestelde vragen

Waarom een OHRA laptopverzekering afsluiten?

Een OHRA laptopverzekering biedt een goede dekking voor uw laptop tegen schade, diefstal en verlies. De verzekering biedt een aantal voordelen, zoals volledige dekking tegen schade, diefstal en verlies, een vergoeding voor de kosten van reparaties, een vergoeding voor de aanschaf van nieuwe accessoires, zoals een extra batterij of een externe harde schijf en je laptop wordt vervangen door een nieuwe laptop indien nodig.

Is een laptop verzekeren bij OHRA duur?

De kosten van een laptopverzekering bij OHRA verschillen per dekking. Je kunt je laptop bijvoorbeeld al verzekeren vanaf €2,50 per maand. Daarnaast is het mogelijk om een aanvullende dekking af te sluiten tegen een extra premie. In dit geval kan het dus duurder worden, maar de polis is goedkoper dan sommige verzekeraars.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 11/02/2023

Laptop verzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 75,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

8,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

10,99

Per maand

Kies de beste laptop verzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope laptop verzekering.