Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Microsoft Surface verzekeren

door | 10 jan, 2023 | Tablet verzekering, Verzekeringen

microsoft surface verzekering

Op zoek naar de beste Microsoft Surface verzekering? Lees jezelf in op deze pagina en krijg direct antwoord op al je vragen.

Al genoeg onderzoek gedaan? Begin dan direct met Surface verzekering vergelijken om alle premies langs elkaar te houden. Betaal nooit meer te veel premie en bekijk alle aanbieders in 3 minuten zonder allerlei gedoe.

De Surface verzekering wordt steeds populairder

Een tablet verzekeren wordt steeds populairder. Niet gek naar onze mening want in bijna ieder huishouden komen we wel een Microsoft Surface tegen. Nieuwe modellen volgen elkaar snel op en stijgen aanzienlijk in waarde. Daar krijg je natuurlijk ook meer prestaties voor terug. Mede door de hoge aankoopwaarde van de Surface kiezen steeds meer mensen voor een specifieke verzekering.

Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening moet houden tijdens het afsluiten van de verzekering voor je Microsoft tablet. Doorloop de volgende simpele stappen en je bent in een paar minuten volledig op de hoogte van de huidige premies:

  1. Ga voor jezelf na welke dekking je wilt hebben
  2. Bekijk dekkingen & premies van aanbieders in de vergelijker
  3. Vergelijk Surface verzekeringen en kies een scherpe premie.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Tegenwoordig is een Microsoft tablet niet meer weg te denken uit een woonkamer of kantoor. Dit apparaat is ideaal voor communicatie, het bewerken van bestanden en documenten, het luisteren/kijken naar muziek, video’s en het spelen van games. Het is tegenwoordig een hulpmiddel van onschatbare waarde dat we dagelijks gebruiken; dit frequente gebruik verhoogt echter ook het risico op schade!

Waarom genoegen nemen met minder dan een Microsoft tabletverzekering? Zelfs als je Surface tablet niet gloednieuw is, kun je bij Verzekering-Winkel.com een polis vergelijken en afsluiten tot één jaar na aankoop! Dus waarom nog langer wachten, vergelijk en kies vandaag nog de perfecte dekking!

Microsoft Surface kost behoorlijk wat geld

Een krachtige Surface tablet kost vele honderden euro’s. Dat is een hoop geld. Een Microsoft tablet is zo populair, dat deze vaak van hand tot hand gaat. Het risico op vallen is daarbij constant aanwezig. Het repareren van een barst in het scherm is vaak een dure gebeurtenis.

Meestal is het dan voordeliger om een nieuwe Surface tablet aan te schaffen. Met een Microsoft tablet verzekering van een van de bekende verzekeraars dek je dit risico af.

Je kunt je tablet door heel Nederland laten repareren bij een van de reparatiepunten. Door afkoop van je eigen risico, loop je ook niet tegen extra kosten op.

Je Microsoft tablet verzekeren na reparatie

De Microsoft tabletverzekering biedt uitgebreide dekking voor alle onvoorziene omstandigheden. Van vallen, botsen en stoten tot het morsen van vloeistoffen, brandgerelateerde incidenten of zelfs implosies, je bent tegen al deze zaken beschermd.

Voor een kleine extra bijdragen kun je daarnaast ook een diefstalverzekering afsluiten, de Surfaces zijn immers bijzonder populair bij de criminele onderwereld!

Je Microsoft tablet beschermen is altijd een veel goedkopere optie dan omgaan met tablets die beschadigd of gestolen zijn. Met de service van verzekeraars kun je je apparaat verzekeren, zelfs als het in het afgelopen jaar door een van hun partners is gerepareerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat reparaties en diefstal gedekt zijn.

Ja, ik wil de best passende tabletverzekering

Veelgestelde vragen

Is een Microsoft Surface verzekerd?

Nee, als je een nieuwe Surface koopt is deze niet standaard verzekerd, uiteraard heb je wel recht op de garantievoorwaarden na aanschaf van het product, maar veel schades worden alleen afgedekt door een van de verzekeringen die je kunt afsluiten.

Moet ik mijn Surface verzekeren?

Nee, het is niet verplicht om dit te regelen, maar wel verstandig want je kunt tegen een behoorlijk scherpe premie een hoop risico’s afdekken.

Welke Microsoft Surface verzekering?

Je kunt een Surface verzekering afsluiten met een inboedelpolis, kostbaarhedenverzekering of speciale tabletverzekering. Er zijn behoorlijk veel verzekeringen beschikbaar die waterschade, diefstaldekking, kortsluiting, inbraak of een verlengde garantie afdekken met hun polis.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 11/02/2023

Tablet verzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 75,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 100,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Kies de beste tablet verzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope tablet verzekering.