Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekering

door | 2 jan, 2023 | Telefoonverzekering, Verzekeringen

Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekering

De Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekering is ontzettend populair. Maar dat is ook logisch wanneer we het prachtige toestel aanschouwen. Het grote en heldere scherm geeft een totaal nieuwe dimensie aan het design van smartphones.

Je zult dan ook geen spijt krijgen van de aankoop van een Samsung Galaxy Z Flip 4. Wel zal je balen wanneer je schade ondervindt en hiervoor niet bent verzekerd met een toestelverzekering.

  • Smartphones zijn door de jaren heen steeds mooier, dunner en minder zwaar geworden. Voornamelijk het schaderisico is hierdoor wel een stuk hoger geworden. Vergelijk een oude Nokia maar eens met de Samsung Galaxy Z Flip 4.
  • Qua schadegevoeligheid zijn moderne smartphones op sommige vlakken eigenlijk achteruit gegaan. Wel kunnen de nieuwe toestellen beter tegen water waardoor waterschade nog maar zelden voorkomt.

De Samsung Galaxy Z Flip 4 heeft een zeer hoge aanschafwaarde en dan ook verstandig om zo snel mogelijk te verzekeren tegen schade, verlies en/of schade. De onverwachte kosten zullen hoog zijn en dit wil je natuurlijk voorkomen. Kies voor zekerheid, kies voor de Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekering.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekeren bij Simplesurance

Je kunt je Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekeren bij de steeds bekender worden verzekeraar Simplesurance. Deze verzekeraar hanteert een iets andere premiebetaling dan je wellicht gewend bent. Je betaalt met de Simplesurance verzekering Samsung Galaxy Z Flip 4 een éénmalig bedrag vanaf € 34,95.

  • Dit bedrag stijgt afhankelijk van de aanschafwaarde en looptijd. Je beschikt over een dekking voor water- en vloeistofschade, schade door bedieningsfouten, schade door derden en het belangrijkste schade door vallen. Ook brand en diefstal is volledig meeverzekerd.
  • Daarnaast profiteer je van een wereldwijde dekking en hoef je je dus geen druk te maken om de reisverzekering. Reparaties zijn snel voltooid waardoor je al weer snel over je oude vertrouwde Samsung Galaxy Z Flip 4 beschikt.

Je kunt een schadeclaim online indienen waarna je een verzendlabel voor de reparatie krijgt toegezonden. Het is mogelijk om je toestel tot drie maanden na aankoop bij Simplesurance te verzekeren zoals het geval is met de Galaxy S22 verzekering.

Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekeren bij Centraal Beheer

Centraal Beheer beschikt niet over een speciale verzekering voor de Samsung Galaxy Z Flip 4. Je Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekeren bij deze verzekeraar is wel mogelijk middels een andere verzekering. Namelijk de kostbaarheden buitenshuis verzekering. Je sluit deze verzekering speciaal voor bepaalde objecten af.

Dit kan dan dus ook je waardevolle Samsung Galaxy Z Flip 4 zijn. Ook deze verzekering kun je online afsluiten. Houd wel rekening met het feit dat je wel over een inboedelverzekering bij Centraal Beheer moet beschikken.

Er geldt ook een eigen risico bedrag van € 100,- per schadeclaim. Centraal Beheer staat bekend om haar relatief lage premies met goede dekkingen. Echter heb je wel te maken met een minder brede dekking dan de speciale Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekering.

Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekeren bij Nowinsure

Nowinsure is daarentegen helemaal gespecialiseerd in het verzekeren van verschillende soorten toestellen. Waaronder natuurlijk ook de populaire Samsung telefoons. Deze verzekeraar laat zich voornamelijk kenmerken door het feit dat je een dekking tot wel een jaar na aankoop kunt afsluiten zoals je met de Galaxy Z Fold 4 verzekering kunt doen.

Je Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekering bij Nowinsure is niet onverstandig. Je profiteert namelijk van een zeer brede dekking. Je hebt ook de optionele keuze voor een speciale diefstaldekking. Logischerwijs zal dit de premie doen laten stijgen maar dan ben je ook helemaal ontzorgd.

Het eigen risicobedrag van € 50,- is optioneel en dus niet verplicht. Wil je een lagere premie dan kun je het beste voor het eigen risico bedrag kiezen. Ook bij deze aanbieder kun je online een dekking afsluiten.

Ja, ik wil de best passende telefoonverzekering

Veelgestelde vragen

Wat kost een verzekering voor een Samsung Galaxy Z Flip 4?

De Toestelverzekering voor een Samsung Galaxy Z Flip 4. Je kunt je iPhone vaak ook verzekeren via je mobiele provider. Doorgaans betaal je een vast bedrag bovenop je normale maandelijkse kosten. Reken op tussen de 10 en 15 euro per maand.

Welke verzekering dekt kapotte Samsung Galaxy Z Flip 4?

Op de inboedelverzekering of telefoonverzekering is je telefoon verzekerd als schade of diefstal in je woning plaatsvindt. Let op: vallen en (om)stoten van je telefoon is alleen verzekerd met een speciale telefoonverzekering en niet door de inboedelverzekering.

Is een Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekering per se nodig?

Is een verzekering voor je Samsung Galaxy Z Flip 4 nodig? Dit hangt van jezelf af. Maak een goede inschatting hoe groot de kans is dat je toestel wordt gestolen of beschadigd of kapot gaat buiten jouw schuld om.

Weeg dit risico af ten opzichte van de premie die je maandelijks moet betalen en beslis daarna of een Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekeren nut heeft.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 11/02/2023

Telefoonverzekering vergelijken

1

nowinsure

Geen poliskosten

★★★★★

9,2 / 10

Eigen risico

Minimaal €10,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

5,21

 Snelle reparatie in geval van schade
Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
Maandelijks opzegbaar & 14 dagen bedenktijd
2

Betreft inboedelverzekering

★★★★

7,7 / 10

Eigen risico

€0,-

Wereldwijde dekking

Ja

Maandelijkse premie

6,49

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand

Kies de beste telefoonverzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope telefoonverzekering.