Selecteer een pagina

Wat is de dagwaarde bij een telefoonverzekering?

De dagwaarde bij telefoon verzekeringen is de waarde van de telefoon op het moment van de schade, verlies of diefstal. Dit wordt vaak gebruikt als basis voor de vergoeding bij een verzekeringsclaim. De dagwaarde wordt vaak bepaald door de verzekeringsmaatschappij aan de hand van factoren zoals de aankoopdatum, het model en merk van de telefoon, de conditie en de marktwaarde op het moment van de claim.

Wat is de dagwaarde van mijn telefoon?

De dagwaarde is vaak lager dan de nieuwwaarde, omdat de waarde van een telefoon afneemt naarmate de tijd verstrijkt en nieuwe modellen beschikbaar komen. Het is belangrijk om te weten dat sommige verzekeraars de dagwaarde vergoeden bij een claim, terwijl andere verzekeraars de nieuwwaarde vergoeden of een vast bedrag uitkeren voor de vervanging. Het is aan te raden om de voorwaarden van de verzekering te raadplegen en te begrijpen hoe de vergoeding berekend wordt, om er zeker van te zijn dat je voldoende verzekerd bent.

.

★★★★: 8,7/10

Geert – Verzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 18/01/2023

Direct naar de beste deal?

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope verzekering.

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand