Selecteer een pagina

Wat is de nieuwwaarde bij een telefoonverzekering?

De nieuwwaarde bij een telefoonverzekering is de waarde van een nieuwe telefoon van hetzelfde model en merk als de gestolen, beschadigde of verloren telefoon, op het moment van de claim. De nieuwwaarde wordt vaak gebruikt als basis voor de vergoeding bij een verzekeringsclaim voor een telefoon.

De nieuwwaarde is vaak een hoger bedrag dan de waarde van de telefoon op het moment dat deze is aangeschaft. Dit komt omdat de waarde van een telefoon afneemt naarmate de tijd verstrijkt en nieuwe modellen beschikbaar komen.

Het is belangrijk om te weten dat sommige telefoon verzekeraars alleen de nieuwwaarde vergoeden bij een claim, terwijl andere verzekeraars de dagwaarde van de telefoon op het moment van de schade vergoeden. Sommige verzekeraars hebben ook een maximum vergoeding voor een claim.

Het is aan te raden om de voorwaarden van de verzekering te raadplegen en te begrijpen hoe de vergoeding berekend wordt, om er zeker van te zijn dat je voldoende verzekerd bent.

.

★★★★: 8,7/10

Geert – Verzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 18/01/2023

Direct naar de beste deal?

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope verzekering.

Goedkoopste optie

★★★★

€ 150,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

13,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 25,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

15,99

Per maand