Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Ditzo buitenshuisverzekering

door | 28 jan, 2023 | Buitenshuisverzekering, Verzekeringen

buitenshuisverzekering ditzo

Heb je waardevolle zaken die regelmatig mee naar buiten gaan? Wellicht is de Ditzo buitenshuisverzekering iets voor jou. Met deze aanvullende dekking worden waardevolle spullen, zoals muziekinstrumenten of andere apparatuur, ook buitenshuis tegen schade, diefstal en verlies verzekerd. Je bepaalt zelf het maximaal verzekerde bedrag, zodat je altijd een dekking kiest die aansluit op jouw behoeften.

Waarom kiezen voor Ditzo buitenshuisverzekering?

De Ditzo buitenshuisverzekering kan om vele redenen de ideale keuze zijn. Hier zijn slechts enkele van de voordelen die het het overwegen waard maken:

 • Bijzonder bezittingen zijn ook buitenshuis verzekerd
 • Verzekerd bedrag van minimaal € 7.500,-
 • Binnen enkele minuten online afgesloten
 • Klantenservice goed bereikbaar
 • Geen verplicht eigen risico
 • Garantie tegen onderverzekering
 • Altijd snelle schadeafhandeling
 • Alle verzekeringszaken online regelen

Ja, ik wil de best passende buitenshuisverzekering

Ditzo buitenshuisdekking reviews en ervaringen

Ditzo is een gerenommeerde naam in Nederland en wordt door vakgenoten gerespecteerd. Wat hen echter echt onderscheidt van anderen in hun branche is een ongeëvenaarde online aanwezigheid bestaande uit innovatieve technologie op maat van de klant.

Om een goed beeld te krijgen van Ditzo, besloten we rechtstreeks naar de klanten te luisteren. We begonnen met het verzamelen van hun verhalen en begrepen hierdoor hoe zij het bedrijf van dichtbij ervaren. Dit proces stelde ons in staat een duidelijk beeld van Ditzo te vormen dat de werkelijkheid nauwkeurig weergeeft.

Na een grondige analyse van de feedback en beoordelingen van klanten bleek dat de meeste klanten tevreden waren met zowel het product als de aanvullende diensten. Slechts in enkele zeldzame gevallen was er sprake van ontevredenheid.

Klanten zijn voortdurend lovend over het naadloze verloop van het indienen en opvolgen van hun schadeclaims. Deze verbazing wordt alleen maar groter wanneer zij vertellen hoe de klantenservice, die bekend staat om haar kwaliteit van wereldklasse, snel reageert op alle vragen!

Wat is verzekerd?

Je bent in en buiten je woonhuis overal ter wereld verzekerd voor verlies van of schade aan de volgende kostbaarheden:

 • Sieraden (brillen vallen daar niet onder)
 • Kunst
 • Verzamelingen
 • Antiek
 • Foto- en filmapparatuur
 • Muziekinstrumenten
 • Duiksport-, paardensport-, parachute-, golf- en hengelsportuitrusting
 • Medische apparatuur (gehoorapparaten vallen daar niet onder)

Wat is niet verzekerd?

Ditzo vergoedt geen schade:

 • Door het verlies of kwijtraken van geleende, gehuurde of verhuurde kostbaarheden. Geleende of gehuurde medische
 • apparatuur (geen gehoorapparaten) vergoeden we wel;
 • Door slijtage en andere langzaam inwerkende processen. Of oppervlakkige beschadigingen die het gebruik niet
 • beïnvloeden. Zoals verkleuring, veroudering, vervorming, verrotting, corrosie, vlekken, krassen, schrammen, kleine
 • deuken;
 • Doordat je je kostbaarheden hebt gebruikt waarvoor het niet bedoeld is;
 • Doordat je je kostbaarheden in je auto niet uit het zicht hebt gelegd;
 • Doordat je je kostbaarheden zonder direct toezicht hebt achtergelaten;
 • Doordat je je kostbaarheden tijdens een overnachting in een logiesverblijf niet hebt meegenomen naar het logiesverblijf
 • of in een goed afgesloten ruimte hebt opgeborgen;
 • Doordat je je kostbaarheden tijdens een reis niet in je handbagage hebt meegenomen.

Voor een gedetailleerd overzicht van wat wel- en niet verzekerd is, raden we je aan om de ‘polisvoorwaarden’ te bekijken.

Maximaal verzekerd bedrag

Met de Ditzo buitenshuisverzekering kies je zelf het maximale dekkingsbedrag dat bij je past. Je kunt kiezen uit drie verschillende maximaal verzekerde bedragen, namelijk € 7.500, € 15.000 of € 25.000.

Dit is geweldig als je meer dekking nodig hebt dan het standaardbedrag dat de meeste verzekeraars aanbieden. Het bedrag van de dekking die je kiest hangt af van hoeveel dekking je nodig hebt en wat je zoal meeneemt buitenshuis.

Houd er wel rekening mee dat de maandelijkse premie hoger zal uitvallen indien je kiest voor een hoger verzekerd bedrag. Echter biedt dit wel een betere dekking tegen kostbare spullen die je regelmatig met je meeneemt.

Eigen risico

De buitenshuisdekking van Ditzo is vrij van eigen risico evenals de inboedelverzekering, die je af dient te sluiten om gebruik te kunnen maken van de buitenshuisverzekering. Wel kun je kiezen voor een vrijwillig eigen risico van € 100 of € 500 als dat nodig is.

Als je kiest voor geen eigen risico, zal het maandelijkse premiebedrag hoger liggen. Toch liever profiteren van een korting op de maandelijkse premie? Kies dan voor een vrijwillig eigen risico van € 100 of € 500.

Afsluiten, opzeggen en premiebetaling

Het aanvragen van de Ditzo buitenshuisverzekering is een makkie! Je hoeft alleen wat basisinformatie te verstrekken en in een oogwenk krijg je een nauwkeurige schatting van de premiekosten. Met deze kennis kun je gemakkelijk slimme beslissingen nemen over toekomstige verzekeringsuitgaven.

Na afloop van de eerste termijn (eerste verzekeringsjaar) kun je de verzekering op elk gewenst moment opzeggen via MijnDitzo of via de klantenservice. De dekking eindigt op het moment dat de eerstvolgende maandelijkse verlengingsdatum afloopt.

Om in aanmerking te komen voor de verzekering is het van cruciaal belang dat je alle vragen eerlijk beantwoordt en de maandelijkse premies stipt betaalt. Gelukkig is dat geen probleem, aangezien je kunt betalen via een maandelijkse automatische incasso.

Schade of claims melden bij Ditzo

Alle verzekeringszaken regel je eenvoudig op één plek wanneer het jou uitkomt. Via MijnDitzo of de handige Ditzo app regel je al jouw zaken in één handig portaal. Schade indienen, inzicht in het verloop van de schadeafhandeling of de verzekering wijzigen? Het kan allemaal via de digitale omgeving van Ditzo. Wel zo fijn als je de regie in eigen wilt hebben.

Buitenshuisverzekering vergelijken

De Ditzo buitenshuisverzekering biedt de perfecte combinatie van flexibiliteit en betaalbaarheid. Je kunt de dekking kiezen die het beste bij jou past, terwijl je toch een redelijke maandelijkse prijs betaalt die is afgestemd op jouw behoeften. Met verschillende tarieven is het gemakkelijk om de ideale bescherming te vinden die binnen jouw budget past!

Vraag je jezelf af of Ditzo de juiste keuze is voor een buitenshuisdekking? Maak in plaats van twijfelen gebruik van onze vergelijkingstool om een uitgebreide selectie aanbieders te bekijken en kies voor een weloverwogen beslissing. Handel nu en profiteer van de beste deals!

Contactgegevens Ditzo

In geval van nood of ernstige spoed is tijd van het grootste belang. In dergelijke gevallen is het essentieel om onmiddellijk de Ditzo Alarmcentrale te bellen op +31 30 699 07 08. De medewerkers van de alarmcentrale staan 24/7 klaar om snel en efficiënt hulp te bieden.

Wil je schade melden, maar is er geen spoed? Bel dan naar 030 – 699 79 30 of stuur direct 3 foto’s via WhatsApp naar 06 – 516 777 01. De klantenservice van Ditzo is altijd 24/7 bereikbaar voor schade.

 • Adres: Archimedeslaan 10, 3584 BA Utrecht
 • Postbus: Ditzo Schadeservice, Postbus 2072, 3500 HB Utrecht
 • KVK-nummer: 27023707

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Verzekeringskaart en polisvoorwaarden

Om er zeker van te zijn dat je volledig gedekt bent en op de hoogte bent van de voorwaarden van de Ditzo buitenshuisverzekering, is het van groot belang om de polisvoorwaarden door te nemen. Om dit gemakkelijker voor je te maken, hebben wij hieronder een link opgenomen zodat je snel toegang hebt tot alle gerelateerde informatie!

We begrijpen dat de polisvoorwaarden overweldigend kunnen zijn, daarom heeft Ditzo ook een handige verzekeringskaart gemaakt! Dit eenvoudig te lezen en beknopt ontworpen document biedt alle informatie die je moet weten. Klik op onderstaande link voor directe toegang – mis deze waardevolle bron niet!

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 08/02/2023

Buitenshuisverzekering vergelijken

buitenshuisverzekering vergelijken

Waardering

★.★★★★ 

8.5 / 10

Eigen Risico

€ 150,-

Maximaal verzekerd bedrag

€ 15.000,-

Maandelijkse premie

€ 6,05

Wereldwijde dekking

Gedekt tegen schade, diefstal en verlies

Meest klantgerichte verzekeraar in 2018

buitenshuisverzekering

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Eigen Risico

€ 100,-

Maximaal verzekerd bedrag

€ 3.000,-

Maandelijkse premie

€ 6,24

Geen wereldwijde dekking

Waardevolle spullen van het hele gezin verzekerd

Gedekt tegen schade, diefstal en verlies

kostbaarheden verzekering

Waardering

★★★★★ 

7.5 / 10

Eigen Risico

 • 150,- (eerste schade uitgesloten)

Maximaal verzekerd bedrag

€ 2.500,-

Maandelijkse premie

€ 6,34

✓ Complete dekking van de tablet

Snelle schadeafwikkeling

Geen wereldwijde dekking

kostbaarheden buitenshuisverzekering

Waardering

★★★★★ 

7 / 10

Eigen Risico

€ 50,-

Hoogte verzekerde bedrag

Maximaal € 15.000,-

Maandelijkse premie

€ 15,29

 Geen dekking voor verlies

Dekking voor het hele gezin

Wereldwijd verzekerd

Goedkoopste optie

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

17,54

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

18,39

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

18,64

Per maand

Kies de beste buitenshuisverzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope buitenshuisverzekering.