Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

ING buitenshuisverzekering

door | 24 jan, 2023 | Buitenshuisverzekering, Verzekeringen

buitenshuisverzekering ing

Met de ING buitenshuisverzekering verzeker jij jouw waardevolle spullen buitenshuis in Nederland. Ondanks dat er geen specifieke dekking is voor buiten de deur, kun je wel een aantal kostbaarheden verzekeren tegen schade, verlies of diefstal buitenshuis.

Hiervoor kun je de aanvullende kostbaarhedenverzekering afsluiten waarmee je sieraden, computers en audiovisuele apparatuur extra goed verzekerd. Je sluit deze module af in combinatie met de inboedelverzekering. Op deze pagina vertellen we je meer over de dekking en andere belangrijke zaken rondom de buitenshuisverzekering van ING.

Waarom kiezen voor ING buitenshuisverzekering?

De ING buitenshuisverzekering (kostbaarhedenverzekering) is een aanvulling op de inboedelverzekering van ING. Hiermee verzeker je kostbaarheden, zoals sieraden, computers en audiovisuele apparatuur tegen een hoger verzekerd bedrag bij diefstal uit de woning. Een mooie aanvulling is dat je ook buitenshuis verzekerd bent voor verlies, diefstal en schade aan kostbaarheden in Nederland.

Ja, ik wil de best passende buitenshuisverzekering

ING buitenshuisdekking reviews en ervaringen

ING is een bekende naam in Nederland en wordt gerespecteerd door vakgenoten in de branche. Wat hen echter echt onderscheidt is hun innovatieve technologie, die aangepast is aan de behoeften van de klant.

Om een goed beeld te krijgen van het bedrijf, hebben we direct naar de klanten geluisterd. Hierdoor konden we hun verhalen begrijpen en hun ervaringen met ING beter begrijpen.

Na een uitgebreide analyse bleek dat de meeste klanten tevreden waren met de producten en diensten. Mensen zijn verbaasd over hoe snel en efficiënt hun schadeclaims worden behandeld en beantwoord door de klantenservice van wereldklasse.

Wat is verzekerd?

Met de kostbaarhedenverzekering of buitenshuisverzekering van ING ben je buitenshuis verzekerd voor diverse kostbaarheden. In geval van schade, verlies of diefstal zijn de volgende vergoedingen van toepassing:

  • Sieraden: maximaal € 15.000,- per gebeurtenis
  • Audiovisuele apparatuur: maximaal € 15.000,- per gebeurtenis

Bovendien geldt er voor diefstal vanuit de woning hetzelfde verzekerde bedrag als bovenstaand. Normaal gesproken was deze € 5.000,- voor sieraden en € 7.500,- voor audiovisuele apparatuur.

Wat is niet verzekerd?

Veel is verzekerd, maar niet alles. Zo zijn onder andere de volgende uitzonderingen van toepassing op de ING buitenshuisverzekeirng:

  • Schade die ontstaat door normaal huishoudelijk gebruik zoals krassen, deuken en slijtage;
  • Schade door opzet, roekeloosheid of onder invloed van alcohol of drugs;
  • Schade door activiteiten die wettelijk niet zijn toegestaan.

Verzekerd bedrag

Voor de buitenshuisverzekering van ING geldt een standaard verzekerd bedrag van € 15.000,- per gebeurtenis. Dit geldt zowel voor waardevolle spullen die buiten de deur beschadigd raken, gestolen worden of verloren raken als voor kostbaarheden die uit de woning worden gestolen als gevolg van inbraak.

Eigen risico

Er geldt standaard een eigen risico van € 100,- per gebeurtenis voor schadeclaims met betrekking tot de buitenshuisverzekering. Bij schade, verlies of diefstal van jouw waardevolle spullen betaal je dus altijd € 100,- zelf voor reparatie of vervanging. Dit bedrag wordt dan ook afgetrokken van de vergoeding die je ontvangt.

Afsluiten, opzeggen en premiebetaling

Het aanvragen van een ING buitenshuisverzekering is makkelijk en gaat snel. Je hoeft alleen wat basisinformatie te verstrekken en je krijgt meteen een schatting van de kosten. Met deze informatie kun je een weloverwogen keuze maken over de verzekeringsuitgaven.

Zodra de eerste verzekeringsperiode voorbij is, kun je de verzekering op elk gewenst moment opzeggen via de site van ING of door contact op te nemen met de klantenservice. Het is goed om te weten dat de verzekering vanaf het moment van afsluiten dagelijks opzegbaar is.

Om in aanmerking te komen voor de verzekering, is het belangrijk dat je eerlijk antwoord geeft op alle vragen en dat je de maandelijkse premies op tijd betaalt. Gelukkig is dat geen probleem, aangezien je de betalingen kunt regelen via automatische incasso.

Schade of claims melden bij ING

Het melden van schade bij ING is eenvoudig. Als je een inboedelverzekering bij ING hebt, is het belangrijk dat je bij schade direct contact opneemt. Gelukkig is ING 24/7 bereikbaar voor schade, dus je kunt altijd contact opnemen bij een noodsituatie.

Daarnaast kun je de schade ook makkelijk online melden. Het online melden van schade is snel, eenvoudig en je weet direct of de schade gedekt is vanuit de inboedelverzekering of aanvullende dekking, zoals de buitenhuisverzekering.

Buitenshuisverzekering vergelijken

De ING buitenshuisverzekering combineert flexibiliteit met betaalbaarheid. Je kunt kiezen wat het beste bij je past, terwijl je nog steeds een redelijke maandelijkse premie betaalt die is afgestemd op jouw behoeften. Met de verschillende tarieven is het gemakkelijk om de ideale bescherming te vinden die binnen jouw budget past!

Twijfel je of ING de juiste keuze is voor een buitenshuisdekking? Gebruik dan onze vergelijkingstool om een brede selectie aanbieders te bekijken en maak een weloverwogen keuze. Handel nu en profiteer van de beste deals!

Contactgegevens ING

Voor klanten die een vraag hebben of iets willen melden is ING makkelijk te bereiken. Zij kunnen bellen, mailen of langsgaan op het fysieke adres. Op werkdagen zijn zij te bereiken van 8.30 tot 19.00 uur met verlengde openingstijden op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

In geval van nood is er altijd de alarmcentrale die 24/7 te bereiken is door te bellen naar +31 70 51 30 090. Dit is de meest directe en gemakkelijkste manier om contact op te nemen in een noodsituatie.

  • Postbus: ING, Postbus 1800, 1000 BV Amsterdam
  • Bezoekadres: Weena 505, 3013 AL Rotterdam

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Verzekeringskaart en polisvoorwaarden

Het is belangrijk dat je de polisvoorwaarden van de ING buitenshuisverzekering doorneemt om er zeker van te zijn dat je goed verzekerd bent en de voorwaarden kent. Klik op de onderstaande link voor directe toegang tot alle informatie.

Omdat de polisvoorwaarden soms ingewikkeld kunnen zijn heeft ING ook een handige verzekeringskaart gemaakt waarmee je eenvoudig alle informatie kunt over de dekking kunt bekijken. Mis deze waardevolle bron niet!

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 08/02/2023

Buitenshuisverzekering vergelijken

buitenshuisverzekering vergelijken

Waardering

★.★★★★ 

8.5 / 10

Eigen Risico

€ 150,-

Maximaal verzekerd bedrag

€ 15.000,-

Maandelijkse premie

€ 6,05

Wereldwijde dekking

Gedekt tegen schade, diefstal en verlies

Meest klantgerichte verzekeraar in 2018

buitenshuisverzekering

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Eigen Risico

€ 100,-

Maximaal verzekerd bedrag

€ 3.000,-

Maandelijkse premie

€ 6,24

Geen wereldwijde dekking

Waardevolle spullen van het hele gezin verzekerd

Gedekt tegen schade, diefstal en verlies

kostbaarheden verzekering

Waardering

★★★★★ 

7.5 / 10

Eigen Risico

  • 150,- (eerste schade uitgesloten)

Maximaal verzekerd bedrag

€ 2.500,-

Maandelijkse premie

€ 6,34

✓ Complete dekking van de tablet

Snelle schadeafwikkeling

Geen wereldwijde dekking

kostbaarheden buitenshuisverzekering

Waardering

★★★★★ 

7 / 10

Eigen Risico

€ 50,-

Hoogte verzekerde bedrag

Maximaal € 15.000,-

Maandelijkse premie

€ 15,29

 Geen dekking voor verlies

Dekking voor het hele gezin

Wereldwijd verzekerd

Goedkoopste optie

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

17,54

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

18,39

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

18,64

Per maand

Kies de beste buitenshuisverzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope buitenshuisverzekering.