Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Inshared buitenshuisverzekering

door | 25 jan, 2023 | Buitenshuisverzekering, Verzekeringen

buitenshuisverzekering inshared

We krijgen veel vragen over de InShared buitenshuisverzekering. Echter biedt InShared geen specifieke buitenshuisdekking aan voor waardevolle spullen. Wel heb je de mogelijkheid om een aanvullende module voor mobiele elektronica buitenshuis af te sluiten.

Met de ‘Mobiele Elektronica’ dekking van HEMA ben je in en buiten jouw woonhuis overal ter wereld verzekerd voor schade aan jouw mobiele apparaten. Spullen zoals een smartphone, tablet, laptop en smartwatch zijn dan verzekerd tegen onder andere diefstal en beroving.

Waarom kiezen voor InShared buitenshuisverzekering?

Kiezen voor een InShared buitenshuisverzekering kan een verstandige keuze zijn omwille van de volgende redenen:

 • Keuze tussen Standaard en Compleet vergoeding
 • Keuze tussen € 0 en € 150 eigen risico
 • Dagelijks opzegbaar
 • 24/7 alarmcentrale bij nood of pech wereldwijd
 • De Jaarbeloning: InShared geeft geld terug
 • Wereldwijde dekking
 • Verzekerd tegen schade, verlies of diefstal
 • Vergoeding tot € 5.000,-

Ja, ik wil de best passende buitenshuisverzekering

InShared buitenshuisdekking reviews en ervaringen

Logischerwijs kunnen we geen objectief beeld schetsen van InShared zonder de input en feedback van hun eigen klanten. Daarom analyseerden wij als eerste hun verhalen om zo tot de meest accurate beoordeling te komen.

InShared is een bekende naam in Nederland, met een luisterrijke reputatie. Wat hen onderscheidt van andere bedrijven binnen hetzelfde veld is hun krachtige online aanwezigheid die gebaseerd is op innovatieve technologie en gericht op de behoeften van de klant.

Na uitvoerig onderzoek naar klantrecensies en ervaringen, bleek dat de meeste mensen enorm tevreden waren over het product met slechts een paar uitzonderlijke gevallen.

Klanten staan versteld van het gemak waarmee zij schades kunnen afhandelen en claims kunnen indienen. Uit talrijke beoordelingen blijkt dat de klantenservice er altijd voor hen is, en prangende vragen meteen weet te oplossen!

Wat is verzekerd?

Al jouw elektronische mobiele apparaten zijn wereldwijd verzekerd tegen schade door vallen, stoten of diefstal. Denk hierbij aan mobiele apparaten, waaronder:

 • Smartphones
 • Tablets
 • Laptops
 • Smartwatches

Wat is niet verzekerd?

Veel mobiele elektronische apparaten zijn verzekerd, maar je bent niet verzekerd voor schade die ontstaat door:

 • Zelf kwijtraken
 • Schade door normaal gebruik, zoals krassen
 • Gebrek aan het apparaat zelf
 • Diefstal door eigen nalatigheid
 • Als je binnen een jaar meer dan 2 keer een schade aan mobiele elektronica gemeld heeft en die via deze dekking vergoed heeft gekregen

Voor een gedetailleerd overzicht van wat wel- en niet verzekerd is, raden we je aan om de ‘polisvoorwaarden’ te bekijken.

Eigen risico

Als je de mobiele elektronica dekking van InShared afsluit, betaal je bij schade of diefstal buitenshuis een standaard eigen risico van € 50,- per gebeurtenis. Dus als er iets mis gaat met jouw mobiele apparaten zoals smartphones en laptops, ben je beschermd tegen hoge kosten.

Voor deze extra module geldt altijd een eigen risico van € 50,-, ongeacht de hoogte van het eigen risico waarvoor je bij de inboedelverzekering gekozen hebt.

Afsluiten, opzeggen en premiebetaling

Het afsluiten van de InShared buitenshuisdekking doe je eenvoudig online. Door een aantal gegevens in te vullen krijg je direct een premievoorstel waardoor je direct weet waar je aan toe bent.

Als je de verzekering aanvraagt, moet je de vragen eerlijk beantwoorden. Ook moet je op tijd de premie betalen. Je betaalt de premie maandelijks via automatische incasso.

Geef veranderingen in jouw situatie zo snel mogelijk door. Meld een schade altijd zo snel mogelijk en probeer zoveel mogelijk om schade te voorkomen en te beperken.

Schade of claims melden bij InShared

Voor vragen je InShared niet bellen, maar bij schade met nood staat de alarmcentrale natuurlijk 24/7 voor je klaar. De alarmcentrale kun je bereiken via +31(0)71 – 364 17 62. Denk aan diefstal van mobiele apparaten in het buitenland, een woninginbraak of andere noodgevallen. Alle schade zonder nood kun je eenvoudig online melden.

Buitenshuisverzekering vergelijken

Bij HEMA betaal je een vaste maandelijkse premie die afhankelijk is van de verzekeringsdekkingen die jij kiest. De premies variëren in hoogte en het is aan jou om te bepalen welke dekking bij je past.

Benieuwd of het de beste deal is om jouw buitenshuisverzekering bij InShared af te sluiten? Vergelijk verschillende aanbieders in onze vergelijker en vind direct een perfect passend contract voor jouw situatie! Neem nu de stap en krijg toegang tot geweldige deals.

Contactgegevens InShared

InShared is niet telefonisch bereikbaar, althans niet wanneer er geen nood aan de man is. Voor noodgevallen kun je namelijk 24/7 contact opnemen met de alarmcentrale via +31(0)71 – 364 17 62.

Daarnaast is het ook mogelijk om een vraag te stellen per mail. Hiervoor dien je het contactformulier via de site van InShared in te vullen. Zij doen vervolgens hun uiterste best om je binnen 2 werkdagen antwoord te geven.

 • KVK nummer: 32138497
 • BTW nummer: NL819764802B01
 • E-mail: schadeteam@inshared.nl
 • Adres: Leusderend 56, 3832 RC Leusden

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Verzekeringskaart en polisvoorwaarden

Als je een buitenshuisverzekering bij InShared afsluit, raden we aan om de polisvoorwaarden zorgvuldig door te nemen, zodat alle ins en outs van de verzekering duidelijk worden. Klik op onderstaande link om direct toegang te krijgen tot de polisvoorwaarden!

Naast de uitgebreide polisvoorwaarden bieden wij je ook een overzichtelijk samengevatte verzekeringskaart. Deze handige kaart bevat alleen de essentiële informatie van jouw InShared buitenshuisverzekering! Klik hieronder op onderstaande link om nu direct de verzekeringskaart te bekijken.

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 08/02/2023

Buitenshuisverzekering vergelijken

buitenshuisverzekering vergelijken

Waardering

★.★★★★ 

8.5 / 10

Eigen Risico

€ 150,-

Maximaal verzekerd bedrag

€ 15.000,-

Maandelijkse premie

€ 6,05

Wereldwijde dekking

Gedekt tegen schade, diefstal en verlies

Meest klantgerichte verzekeraar in 2018

buitenshuisverzekering

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Eigen Risico

€ 100,-

Maximaal verzekerd bedrag

€ 3.000,-

Maandelijkse premie

€ 6,24

Geen wereldwijde dekking

Waardevolle spullen van het hele gezin verzekerd

Gedekt tegen schade, diefstal en verlies

kostbaarheden verzekering

Waardering

★★★★★ 

7.5 / 10

Eigen Risico

 • 150,- (eerste schade uitgesloten)

Maximaal verzekerd bedrag

€ 2.500,-

Maandelijkse premie

€ 6,34

✓ Complete dekking van de tablet

Snelle schadeafwikkeling

Geen wereldwijde dekking

kostbaarheden buitenshuisverzekering

Waardering

★★★★★ 

7 / 10

Eigen Risico

€ 50,-

Hoogte verzekerde bedrag

Maximaal € 15.000,-

Maandelijkse premie

€ 15,29

 Geen dekking voor verlies

Dekking voor het hele gezin

Wereldwijd verzekerd

Goedkoopste optie

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

17,54

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

18,39

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

18,64

Per maand

Kies de beste buitenshuisverzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope buitenshuisverzekering.