Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Interpolis buitenshuisverzekering

door | 25 jan, 2023 | Buitenshuisverzekering, Verzekeringen

buitenshuisverzekering interpolis

De buitenshuisverzekering van Interpolis biedt bescherming voor jouw waardevolle bezittingen wanneer ze buiten de deur zijn. Of het nu gaat om je laptop die je meeneemt naar je werk, je rugtas die je vergeet bij het station of je sieraden die je op vakantie meeneemt, deze verzekering biedt dekking in geval van diefstal, schade of verlies. Op deze pagina zullen we dieper ingaan op de voordelen van deze verzekering en hoe je ervoor kunt zorgen dat je volledig gedekt bent.

Waarom kiezen voor Interpolis buitenshuisverzekering?

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig kan zijn om een buitenshuisverzekering af te sluiten bij Interpolis. Hieronder geven we een aantal voordelen:

 • Bescherming van waardevolle bezittingen
 • Flexibiliteit
 • Eenvoudig schade melden
 • Betaalbare premie
 • Goede service

Ja, ik wil de best passende buitenshuisverzekering

Interpolis buitenshuisdekking reviews en ervaringen

Na een grondig onderzoek naar de ervaringen van klanten van Interpolis, bleek dat de meerderheid tevreden is over zowel het product als de bijkomende services. Er zijn slechts in enkele gevallen klachten.

Interpolis wordt beschouwd als een leider in de branche vanwege hun innovatieve technologie en unieke online aanwezigheid gericht op klantenservice. De snelle reactie van hun klantenservice op vragen en het gemak van het indienen en opvolgen van schadeclaims wordt vaak genoemd als positieve aspecten.

Wat is verzekerd?

 • De persoonlijke bezittingen van de verzekerde;
 • Diefstalgevoelige persoonlijke bezittingen;
 • Geld, het bedrag op chipkaarten en waardepapieren;
 • Persoonlijke bezittingen van een ander;
 • Bagagerekken, bagageboxen, skiboxen en fietsendragers;
 • Vaartuigen.

Wat is niet verzekerd?

 • Fietsen;
 • Dieren;
 • Persoonlijke bezittingen die bedoeld zijn om in de tuin te gebruiken;
 • Motorrijtuigen, caravans, vouwwagens en aanhangwagens;
 • Luchtvaartuigen en parachutes;
 • Sleutels van kantoor of kluis;
 • Computerbestanden;
 • Persoonlijke bezittingen waarvan een bedrijf eigenaar is;
 • Kleding of schoenen die verzekerde draagt;
 • Wapens en munitie.

Verzekerd bedrag

De standaarddekking van de Interpolis buitenshuisverzekering dekt de waarde van je persoonlijke bezittingen tot € 3.000,-. Het is echter mogelijk om dit bedrag te verhogen naar het maximale bedrag dat jij en eventueel je gezin tegelijk meeneemt wanneer jullie buitenshuis zijn. Zo kun je ervoor zorgen dat al jouw waardevolle spullen optimaal verzekerd zijn buiten jouw woning in Nederland.

Eigen risico

Bij een verzekering schade betaal je een deel zelf, dit wordt een eigen risico genoemd. Het eigen risico geldt voor elke afzonderlijke gebeurtenis. Bij de Interpolis buitenshuisverzekering geldt er altijd een eigen risico van € 100,-. Als de schade van de verzekerde gelijk is aan of hoger dan de maximale vergoeding, dan wordt het eigen risico afgetrokken van de maximale vergoeding.

Afsluiten, opzeggen en premiebetaling

Interpolis biedt een eenvoudig proces voor het aanvragen van een buitenshuisverzekering. Door enkele basisgegevens te verstrekken, krijg je binnen een oogwenk een nauwkeurige berekening van de premiekosten. Hierdoor kun je snel weloverwogen beslissingen nemen over je toekomstige verzekeringsuitgaven.

Je kunt de buitenshuisverzekering van Interpolis op elk moment opzeggen via de Rabo App of door contact op te nemen met de klantenservice van Rabobank. De dekking eindigt dan op de volgende maandelijkse verlengingsdatum.

Om in aanmerking te komen voor de verzekering is het van groot belang dat je alle vragen eerlijk beantwoordt en dat je de maandelijkse premies stipt betaalt. Gelukkig kun je dit eenvoudig regelen via automatische incasso. Betaal je per jaar dan krijg je 1% korting op de premie en kun je het bedrag ook zelf overmaken.

Schade of claims melden bij Interpolis

Is er buiten de deur schade ontstaan aan jouw persoonlijke bezittingen? Doe bij diefstal/inbraak altijd eerst aangifte. Maak vervolgens foto’s van de schade, indien mogelijk, en neem contact op met Interpolis door te bellen naar de klantenservice.

Wil je graag snel eenvoudig schade melden, dien dan online een schadeclaim in via MijnInterpolis of de Interpolis app. Interpolis maakt het geld vervolgens binnen 48 uur over, mits de schadeclaim helder is en voldoende bewijs bevat.

Buitenshuisverzekering vergelijken

De Interpolis buitenshuisverzekering biedt een combinatie van flexibiliteit en betaalbaarheid. Je kunt kiezen uit verschillende dekkingen die aansluiten bij jouw wensen en een redelijke maandelijkse premie betalen.

Als je twijfelt of Interpolis de juiste keuze is voor een buitenshuisdekking, kan je gebruik maken van onze vergelijkingstool om een brede selectie aanbieders te bekijken, zodat je vervolgens een weloverwogen keuze kunt maken.

Contactgegevens Interpolis

Contact opnemen met Interpolis is eenvoudig, omdat ze meerdere communicatiekanalen bieden. Om te beginnen kun je ze bereiken op hun algemene telefoonnummer. Het nummer is 013 580 12 34. Als je een claim hebt die met spoed behandeld moet worden, kun je dit nummer bellen: 013 462 04 62.

Heb je vragen of wil je een wijziging aanbrengen in de verzekering? Neem hiervoor contact op met de Rabobank. Je kunt een medewerker spreken door te bellen naar 088 722 66 00 of via de live chat op de mobiele app of het platform voor internetbankieren.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Verzekeringskaart en polisvoorwaarden

Het is aan te raden om de polisvoorwaarden van de Interpolis buitenshuisverzekering te bestuderen zodat je zeker weet dat je volledig verzekerd bent en op de hoogte bent van de voorwaarden. Hieronder staat een link waarmee je snel toegang krijgt tot alle relevante informatie.

We realiseren ons dat de polisvoorwaarden soms moeilijk te begrijpen zijn, daarom heeft Interpolis ook een praktische verzekeringskaart ontworpen die eenvoudig te begrijpen is. Klik op de onderstaande link voor directe toegang en mis deze waardevolle bron niet!

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 08/02/2023

Buitenshuisverzekering vergelijken

buitenshuisverzekering vergelijken

Waardering

★.★★★★ 

8.5 / 10

Eigen Risico

€ 150,-

Maximaal verzekerd bedrag

€ 15.000,-

Maandelijkse premie

€ 6,05

Wereldwijde dekking

Gedekt tegen schade, diefstal en verlies

Meest klantgerichte verzekeraar in 2018

buitenshuisverzekering

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Eigen Risico

€ 100,-

Maximaal verzekerd bedrag

€ 3.000,-

Maandelijkse premie

€ 6,24

Geen wereldwijde dekking

Waardevolle spullen van het hele gezin verzekerd

Gedekt tegen schade, diefstal en verlies

kostbaarheden verzekering

Waardering

★★★★★ 

7.5 / 10

Eigen Risico

 • 150,- (eerste schade uitgesloten)

Maximaal verzekerd bedrag

€ 2.500,-

Maandelijkse premie

€ 6,34

✓ Complete dekking van de tablet

Snelle schadeafwikkeling

Geen wereldwijde dekking

kostbaarheden buitenshuisverzekering

Waardering

★★★★★ 

7 / 10

Eigen Risico

€ 50,-

Hoogte verzekerde bedrag

Maximaal € 15.000,-

Maandelijkse premie

€ 15,29

 Geen dekking voor verlies

Dekking voor het hele gezin

Wereldwijd verzekerd

Goedkoopste optie

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

17,54

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

18,39

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

18,64

Per maand

Kies de beste buitenshuisverzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope buitenshuisverzekering.