Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Promovendum buitenshuisverzekering

door | 26 jan, 2023 | Buitenshuisverzekering, Verzekeringen

buitenshuisverzekering promovendum

Op deze pagina gaan we dieper in op de buitenshuisverzekering van Promovendum. Deze verzekering biedt veel voordelen, maar er is ook een grote beperking waar je rekening mee moet houden: er is geen aanvullende dekking voor schade, verlies of diefstal van spullen buiten de woning.

Wel zijn er sommige spullen buitenshuis verzekerd met de inboedelverzekering. We bespreken hieronder de verschillende mogelijkheden, kenmerken en voorwaarden van de verzekering, zodat je exact weet wat je van Promovendum kunt verwachten.

Waarom kiezen voor de Promovendum buitenshuisverzekering?

De buitenshuisverzekering van Promovendum biedt een uitgebreide dekking tegen een betaalbare prijs. Je krijgt een uitgebreide dekking tegen schade, verlies of diefstal van spullen binnen de woning, maar ook tegen schade, verlies of diefstal van bepaalde spullen buitenshuis.

Bij Promovendum is het niet mogelijk om een aanvullende dekking voor buiten de woning af te sluiten. Met de inboedelverzekering zijn echter diverse zaken buitenshuis verzekerd. We leggen je graag uit wat er precies verzekerd is en wat niet.

Ja, ik wil de best passende buitenshuisverzekering

Promovendum buitenshuisdekking reviews en ervaringen

Na een grondig onderzoek naar de ervaringen van klanten van Promovendum, bleek dat de meerderheid tevreden is over zowel het product als de bijkomende services. Er waren slechts enkele gevallen waarin klachten werden gemeld.

Promovendum staat bekend als een leider in de branche dankzij hun innovatieve technologie en unieke online aanwezigheid gericht op klantenservice. De snelle reactie van hun klantenservice op vragen en het gemak waarmee schadeclaims kunnen worden ingediend en gevolgd worden als positieve aspecten benoemd.

Dekking

Zoals eerder is benoemd biedt Promovendum geen buitenshuisverzekering aan. Echter zijn met de inboedelverzekering bepaalde spullen in sommige situaties verzekerd tegen diefstal buiten de woning. Bijvoorbeeld spullen die worden gestolen uit de schuur, garage of auto.

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding vanuit de inboedelverzekering dienen de schuur, garage en auto goed afgesloten zijn geweest in geval van diefstal. Bovendien moeten er sporen van inbraak aanwezig zijn.

Uitzonderingen

Op de dekking voor diefstal van spullen buiten de woning gelden een aantal uitzonderingen. Voor spullen die uit de auto worden gestolen geldt een maximale vergoeding van € 200,- per gebeurtenis, mits ze niet in het zicht lagen. Daarnaast zijn kostbaarheden die uit de auto zijn gestolen niet meeverzekerd.

Afsluiten, opzeggen en premiebetaling

Promovendum biedt een gemakkelijk proces om een buitenshuisverzekering aan te vragen. Het verstrekken van enkele basisgegevens stelt je in staat om binnen een korte tijd een exacte berekening van de premie kosten te krijgen. Hierdoor kun je verstandige financiële keuzes maken met betrekking tot je verzekeringsuitgaven.

Je kunt de buitenshuisverzekering van Promovendum op elk moment na het eerste verzekeringsjaar opzeggen. Hiervoor dien je te bellen met de klantenservice of het opzegformulier in te vullen. Er geldt in dat geval een opzegtermijn van 1 maand.

Om gebruik te maken van de verzekering is het essentieel dat je alle vragen naar waarheid beantwoordt en dat je de maandelijkse premies op tijd betaalt. De premie wordt maandelijks automatisch afgeschreven.

Schade of claims melden bij Promovendum

Bij schade aan jouw woning of spullen kun je contact opnemen met Promovendum door te bellen naar 078 648 13 18 tussen 8:30 en 20:30 op maandag t/m vrijdag. Je kunt ook het online schadeformulier invullen en vervolgens zal Promovendum zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In geval van spoedherstel is het het beste om contact op te nemen met de alarmcentrale op 078 648 13 23.

Contactgegevens Promovendum

Contact opnemen met Promovendum kan op diverse manieren. Heb je algemene vragen over een verzekering? Bel dan naar 078 648 13 00. Als je wilt overstappen kun je bellen naar 078 648 13 13, en voor het melden van schade bel je naar 078 648 13 18. De telefonische klantenservice van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8:30 en 20:30.

Ander mogelijkheden om contact op te nemen zijn het sturen van een bericht via de online live chat. Hier kun je op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 contact opnemen met een medewerker van Promovendum. Is er geen geval van spoed? Vul dan het online contactformulier in en Promovendum zal vervolgens spoedig contact met je opnemen.

Buitenshuisverzekering vergelijken

Met de Promovendum buitenshuisverzekering kun je de dekking kiezen die het beste bij jouw wensen past, tegen een betaalbare maandelijkse premie. Je hebt hierbij de voordelen van flexibiliteit en betaalbaarheid in één.

Bij Promovendum kun je de perfecte dekking uitkiezen dat binnen jouw budget past. Je profiteert hiervan van flexibiliteit en betaalbaarheid. Twijfel je echter nog of Promovendum de juiste verzekeraar is voor jou? Om de juiste verzekering te vinden, kun je gebruikmaken van onze vergelijkingshulp. Zo kun je een weloverwogen keuze maken uit een brede selectie aanbieders.

Ja, ik wil de best passende dekking met een scherpe premie

Verzekeringskaart en polisvoorwaarden

Het is van essentieel belang om de polisvoorwaarden van de Promovendum buitenshuisverzekering te bekijken om ervoor te zorgen dat je volledig gedekt bent en je op de hoogte bent van alle voorwaarden. Hierbij is een link waar je snel toegang krijgt tot alle relevante informatie.

Er is veel informatie over de Promovendum buitenshuisverzekering te vinden, waaronder de polisvoorwaarden, waar je doorheen moet ploeteren om er zeker van te zijn dat je volledig gedekt bent. Om het leesproces te vereenvoudigen, heeft Promovendum een verzekeringskaart gemaakt die snel en eenvoudig te begrijpen is. Klik hieronder voor directe toegang tot deze waardevolle bron!

Auteur: Geert – Elektronicaverzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 08/02/2023

Buitenshuisverzekering vergelijken

buitenshuisverzekering vergelijken

Waardering

★.★★★★ 

8.5 / 10

Eigen Risico

€ 150,-

Maximaal verzekerd bedrag

€ 15.000,-

Maandelijkse premie

€ 6,05

Wereldwijde dekking

Gedekt tegen schade, diefstal en verlies

Meest klantgerichte verzekeraar in 2018

buitenshuisverzekering

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Eigen Risico

€ 100,-

Maximaal verzekerd bedrag

€ 3.000,-

Maandelijkse premie

€ 6,24

Geen wereldwijde dekking

Waardevolle spullen van het hele gezin verzekerd

Gedekt tegen schade, diefstal en verlies

kostbaarheden verzekering

Waardering

★★★★★ 

7.5 / 10

Eigen Risico

  • 150,- (eerste schade uitgesloten)

Maximaal verzekerd bedrag

€ 2.500,-

Maandelijkse premie

€ 6,34

✓ Complete dekking van de tablet

Snelle schadeafwikkeling

Geen wereldwijde dekking

kostbaarheden buitenshuisverzekering

Waardering

★★★★★ 

7 / 10

Eigen Risico

€ 50,-

Hoogte verzekerde bedrag

Maximaal € 15.000,-

Maandelijkse premie

€ 15,29

 Geen dekking voor verlies

Dekking voor het hele gezin

Wereldwijd verzekerd

Goedkoopste optie

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

17,54

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

18,39

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 0,- eigen risico
Gezin meeverzekerd
Premie incl. assurantiebelasting

18,64

Per maand

Kies de beste buitenshuisverzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope buitenshuisverzekering.