Selecteer een pagina

★★★★: 8,7/10

Interpolis laptop verzekering

door | 13 jan, 2023 | Laptop verzekering, Verzekeringen

interpolis laptop verzekering

Met de Interpolis laptop verzekering kun je jouw laptop beschermen tegen diefstal en schade. De verzekering dekt je laptop tegen onopzettelijke of kwaadwillige schade en tegen verlies door inbraak, brand of natuurrampen.

De dekking van je laptop valt onder de inboedelverzekering of de BuitenDeDeur verzekering van Interpolis. Helaas is er geen losse laptop verzekering van Interpolis beschikbaar. In de rest van dit artikelen vertellen we je meer over de dekkingen, prijzen en uitzonderingen.

Waarom kiezen voor een Interpolis laptop verzekering?

De laptopverzekering van Interpolis biedt een goede dekking en een snelle vergoeding bij diefstal of schade. De verzekeraar biedt een no-nonsense aanpak met heldere voorwaarden, zodat je er zeker van kunt zijn dat je laptop tegen elke gebeurtenis is verzekerd.

Heb je al een inboedelverzekering en is de schade binnenshuis ontstaan? Dan zal dit onder deze dekking vallen. Is de schade buitenshuis ontstaan? Dan heb je een BuitenDeDeur verzekering nodig om alle kosten vergoed te krijgen. Tot slot is het ook mogelijk om de laptop te verzekeren via de doorlopende reisverzekering met aanvullende dekking.

Dekkingen

Interpolis vergoed je laptop in geval van diefstal of schade. De dekkingen en beperkingen zijn afhankelijk van het gekozen type verzekering.

Bij de inboedelverzekering ben je gedekt tegen inbraak, brand, ontploffing, blikseminslag of andere calamiteiten. Je wordt ook vergoed voor plotselinge en toevallige schade zoals vloeistoflekkage en breuk door vallen of stoten. Bij de BuitenDeDeur verzekering ben je gedekt voor schade of diefstal die buitenshuis is ontstaan.

Wat valt niet onder de dekking?

Een aantal zaken worden niet gedekt door de Interpolis laptopverzekering, zoals schade door normale slijtage, mechanische defecten of opzettelijke schade. We hebben de uitzonderingen hieronder op een rijtje gezet:

  • Deuken, krassen en vlekken op de laptop
  • Schade door ouderdom of slijtage
  • De laptop doet uit het niets niks meer
  • Schade die is ontstaan door toedoen van een huisdier
  • Kosten van een abonnement voor de laptop
  • Diefstal, verlies en beschadiging ontstaan door niet zorgvuldige omgang met de laptop

Interpolis laptop verzekering vergoedingen per dekking

Je kunt bij Interpolis kiezen uit verschillende soorten dekkingen. De vergoedingen per dekking hebben we hieronder uiteengezet:

Vergoeding inboedelverzekering

Als de waarde van jouw bezittingen meer dan 40% bedraagt van de nieuwwaarde vóór schade of diefstal, vergoedt Interpolis de oorspronkelijke kostprijs ervan. Als je spullen minder dan 40% waard zijn, vergoedt Interpolis de huidige marktprijs. Let op: je blijft verantwoordelijk voor € 100 eigen risico’s met betrekking tot schade veroorzaakt door het laten vallen, omstoten en stoten tegen voorwerpen.

Vergoeding BuitenDeDeur verzekering

Als je kunt aantonen dat je voorwerpen minder dan een jaar oud zijn, vergoedt Interpolis de kosten voor de aankoop van nieuwe. Zijn ze echter ouder dan een jaar, dan ontvang je de dagwaarde van jouw bezittingen met een eigen risico van € 100.

Vergoeding reisverzekering met aanvullende dekking bagage

Als je kunt verifiëren dat je artikelen minder dan een jaar oud zijn, vergoeden wij het bedrag om datzelfde artikel nu te kopen. Zijn ze echter ouder dan een jaar, dan krijg je de huidige marktwaarde vergoed. Denk eraan: er geldt een eigen risico van €50 voor schade of diefstal van een mobiele telefoon, tablet en laptop.

Interpolis laptop verzekering ervaringen en reviews

Zonder onderzoek naar de beoordelingen van Interpolis en de ervaringen van klanten zouden we zonder twijfel geen nauwkeurige beoordeling kunnen geven. Het bedrijf heeft een uitstekend imago, omdat het al jaren in Nederland gevestigd is. Bovendien hebben ze een sterke online aanwezigheid gecultiveerd die zich onderscheidt van andere concurrenten in hun markt.

Na analyse van de beoordelingen en ervaringen van klanten is het duidelijk dat de meerderheid blij is met hun service. Het indienen of afhandelen van claims wordt door de meeste klanten gezien als moeiteloos en ongecompliceerd, daarnaast is er positieve feedback over hoe snel behulpzame medewerkers van de klantenservice reageren op vragen of schademeldingen.

Wat kost een Interpolis laptop verzekering?

De laptop verzekering van Interpolis is flexibel en afgestemd op individuele behoeften. De kosten zijn gebaseerd op de gewenste dekking, de waarde van je bezittingen en bepaalde andere factoren. Daarom kunnen we geen eenduidig antwoord geven op de kosten van een Interpolis laptop verzekering. We raden aan om een vergelijking te maken om te zien wat het kost voor jouw situatie.

Contactgegevens Interpolis

Mocht je hulp nodig hebben, dan staat de vriendelijke klantenservice van Interpolis voor je klaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 – 18:00 uur op het telefoonnummer 013 580 12 34. Ook kun je chatten of zaken regelen via de website van Interpolis.

Interpolis laptop verzekering vergelijken

Bij Interpolis betaal je een maandelijkse premie voor jouw verzekering. Hoe hoog deze premie is afhankelijk van het toestel wat je wilt verzekeren en welke dekking je kiest. Om erachter te komen of Interpolis de beste deal heeft voor jouw situatie, raden we je aan om alle aanbieders met elkaar te vergelijken. Bekijk nu de vergelijker om de beste verzekering af te sluiten voor jouw telefoon!

Auteur: Geert – Verzekering expert

Geert Willemsen is eindredacteur en specialist verzekeringen bij Verzekering-winkel.com. Met +10 jaar ervaring in de verzekering branche helpt Geert bezoekers bij het vinden van de best passende verzekering. Je kunt hem vinden en bereiken via Twitter en LinkedIn of via info@verzekering-winkel.com.

Laatst geupdatet op 14/01/2023

Aanbieders vergelijken in 2022!

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Eigen Risico

€ 0

Wereldwijde dekking?

Ja

Maandelijkse premie

€ 5,49

✓ Premie betaling per maand

Afsluittermijn: 1 jaar na aankoop

✓ Inclusief assurantiebelasting (21%)

Waardering

★★★★★ 

8.0 / 10

Eigen Risico

30

Wereldwijde dekking

Ja

Jaarlijkse premie

€ 34,95

✓ Premie betaling per jaar

Afsluittermijn: 3 mnd na aankoop

✓ Inclusief assurantiebelasting (21%)

nowinsure logo

Waardering

★★★★★ 

9.2 / 10

Eigen Risico

Minimaal € 10,-

Wereldwijde dekking?

Ja

Maandelijkse premie

€ 5,21

 Geen poliskosten

Afsluitbaar tot 12 maanden na aankoop
 Maandelijks opzegbaar

Waardering

★★★★★ 

7.7 / 10

Eigen Risico

€ 0

Wereldwijde dekking?

Ja

Maandelijkse premie

€ 6,49

✓ Tegen schade, verlies of diefstal

Verzeker heel je inboedel direct

✓ Inclusief assurantiebelasting (21%)

Goedkoopste optie

★★★★

€ 75,- eigen risico
Geen diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

8,99

Per maand

Beste prijs / dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

9,99

Per maand

Breedste dekking

★★★★

€ 75,- eigen risico
Met diefstaldekking
Premie incl. assurantiebelasting

10,99

Per maand

Kies de beste laptop verzekering

Met de informatie & vergelijking van Verzekering-Winkel ben je zeker van een passende en goedkope laptop verzekering.